Fd polisen Conny Andersson tror mordet på Lisa Holm har internationell bakgrund

14

NOTERAT. Lisa Holm mördades den 7 juni 2015 i Blomberg på Kinnekulle. Hon var dotter till en svensk underrättelseofficer från MUST.

Mycket tyder på att fadern visste att det fanns ett hot riktat mot dottern och att hela brottsutredning var en “cover story” där fel person fick klä skott för mordet. Det anser den fd polisen och spårningsexperten Conny Andersson som intervjuats av Henning Witte.

Conny Andersson blev även smutskastad i media och han menar att det var en del av försöken att sopa fallet under mattan.

Relaterat

Conny Andersson (foto från privat Facebook-profil) och Lisa Holm (privat foto). Montage: NewsVoice
Conny Andersson (foto från privat Facebook-profil) och Lisa Holm (privat foto). Montage: NewsVoice
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Nicklas
Nicklas
Gäst
29 november 2019 kl 11:50

Jag skulle bara vilja veta vad en rekonoxotion är för något? Detta hörs i videon vid 27:59. Låter lite som ett påhittat ord.

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
9 maj 2019 kl 09:53

@Agneta Norlin. Underättelse&säkerhetstjänsterna är inte och har aldrig varit nationella enheter förutom till namnet. De jobbar under en överstatlig hierarki för bank och finansvärlden som har pengar och makt som mål, inte nationella intressen. Vissa delar av information silas ner till nationell nivå men blandas då ihop med desinformation, sådant ser lokala filter till. Så något existenberättigande ur demokratisk synvinkel har de aldrig haft.

Seppo
Seppo
Gäst
Reply to  Jan Rosbäck
9 maj 2019 kl 17:06

They are employed by The Crown Corporation.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Seppo
10 maj 2019 kl 09:09

The Crown Corporation har Sveriges guld!

Stor del av Sveriges guldreserv har förts till City of London / The Crown Corporation:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/riksbanken-visar-upp-delar-av-guldreserven

The Crown Corporation:

https://www.youtube.com/watch?v=EcX01ypQLGw

Agneta Norlin
Agneta Norlin
Gäst
9 maj 2019 kl 09:41

Tycker det är obehagligt och fel med alla underrättelsetjänster som verkar utanför våra nationella och internationella lagar och rättssystem utan insyn. Varför är de tillåtna ens?? De lever efter sina egna regler de har och tar tar sig rätten att döda andra människor. I vilkas intressen verkar de? De verkar styra världen mer än våra demokratiska styrsystem. De sägs verka i nations intresse men hur kan vi avgöra det när så mycket av deras verksamhet är hemligstämplad. Tycker de verkar leva sitt eget liv och att det är dags att börja ifrågasätta deras existensberättigande.

Jonas Nilsson
Jonas Nilsson
Gäst
Reply to  Agneta Norlin
7 maj 2020 kl 07:17

Borde inte vår regering svara på varför vi i Sverige har betydligt fler våldtäkter, mord, sprängningar och skjutningar vs övriga jämförbara länder?

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
9 maj 2019 kl 09:41

Det som Peter Grafström påpekar om oegentligheter i samband med säkerhetstjänster och narkotikasmuggling har varit aktuellt i flera decennier. Stora partier används som destabiliseringsverktyg vid politiska maktövertaganden då man först låter kriminella grupperingar ta hand om lokal försäljning för att sedan under “brottsbekämpande” kunna bygga upp en polisiär organisation som tjänar ockupationsmakten. Sverige är inget undantag utan snarare ett skolexempel efter att Olof Palme 1985 skrev under ett avtal där den svenska polisen skulle samarbeta med eventuell utländsk ockupationsmakt för att skydda statens intressen i händelse av ockupation. Här sammanfaller ju dessa intressen med bankernas, och alla som motsätter sej systemet råkar ut för repressalier.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
8 maj 2019 kl 23:28

Det är nästan omöjligt att föreställa sig det helvete pappan måste uppleva. Att förlora sin dotter OCH på det sättet. Ofattbart, hemskt, omöjligt att backa tiden.

Bengt
Bengt
Gäst
8 maj 2019 kl 19:02

Vem är den egentlige ägaren till helikopterföretaget och vem har anlitat företaget?

Sheldon Cooper
Sheldon Cooper
Gäst
Reply to  Bengt
26 augusti 2019 kl 17:15

Det är en flygskola i Västerås som förfogar över den helikoptern. Den används således till utbildning av piloter och inget annat. Att den flyger över Sigtuna betyder att den följer gängse lufttransportled söder ut!

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
8 maj 2019 kl 15:18

Hur jag uppfattade intervjun (förbehåll för eventuella missförstånd av mig)
Conny Andersson föreslog att Lisas far som kanske hade haft känsliga uppdrag som underrättelseofficer utomlands, kan ha observerat oegentligheter från andra länders militär/agenter etc tex narkotikasmuggling. Och att han inte höll tyst så att mordet på Lisa var en repressalie. Conny’s redogörelse visar att ngn lade ut nya spår från den undersökta platsen EFTER att en grundlig undersökning gjorts och spåren ledde till en annan plats där Lisas döda kropp fanns.
Conny misstänkte att planen varit att sätta dit fadern för mordet och han berättade att hederliga amerikanska militärer som slagit larm om narkotikasmuggling råkat ut för just detta att dom själva blivit straffade för det dom pekat ut.
Som vanligt undrar jag om det är av ekonomiska skäl som Sverige mörklägger.
Och som vanligt föreställer jag mig att frimurarkretsar är användbara för att dirigera rättsväsendet.

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
8 maj 2019 kl 14:25

När man har läst Ole Dammegård “Statskupp i slow motion” och boken om Estonia blir man inte längre överraskat.
P.g.a. att befolkningen i Sverige tror på allt media förmedlar förutom några som har märkt att något inte är logiskt i förklaringar av händelseförloppet har makten kunnat fortsätter med mygel och egentlig
korruption.
Det kan väl inte kallas annorlunda än korruption när många som egentligen vet vad som hände håller tyst. En Eloge för de som yttrar sina misstankar trots förföljelse.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
8 maj 2019 kl 10:01

– Ja, jag minns det här mordet för jag både lyssnade och läste intresserat på den offentliga utredningen varje dag. Och jag minns tydligt att jag tyckte att det var mycket märkligt när sedan Nerijus Bilevicius greps för mordet. Jag förstod redan då att det inte var den skyldige som blev dömd.
– Ja, så här ser det ut i rättssamhället-Sverige – mygel och korruption på högsta nivå – det är vad det är – en dold mörk agenda bland de som sitter på samhällstoppen – där har mörkrets krafter förskansat sig.

Savalle
Savalle
Gäst
8 maj 2019 kl 09:46

En enormt intressant intervju som visar på fjärrstyrningen av svensk media och svenskt rättsväsende.

En stor eloge till Conny Andersson och Henning Witte!

Sverige och världen behöver fler som söker sanningen och som avslöjar det onda.

“Ta inte del i mörkrets ofruktbara gärningar. Mer än så, avslöja dem”
(Efesierbrevet; Bibel 2000)