Föreningen Cui Bonos Youtube-kanal raderad

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 juni 2019
- NewsVoice redaktion
Foto: Foreningencuibono.se
Foto: Foreningencuibono.se
Foto: Foreningencuibono.se

NOTERAT. “Då har slutligen Youtubecensuren hittat till Föreningen Cui Bonos konto utan att de ens har behagat sig att meddela oss på något vis”. Det skriver Martin för Föreningen Cui Bono.

Text: Martin | Texten har tidigare publicerats på föreningens hemsida

Vi hade det lite på känn då man numera inte får ifrågasätta den officiella historiebeskrivningen eller de lögner så som i övrigt beskrivs av sanningsministeriet. Youtube var till en början en tjänst som erbjöds helt gratis till allmänheten utan någon som helst reklam eller avgifter. Ingenting är dock gratis här i världen, och syftet har med största sannolikhet redan från början varit att skapa ett beroende och en lättja hos den stora massan och när tiden är inne genomföra den censur som vi kan se idag och som inte bara drabbat oss.

Det som ett förljuget system fruktar mest är sanningen och avstängningen av vårt konto visar ju på ett sätt att vi är på rätt väg. Youtube är bara en liten del av hela propagandaapparaten vars främsta uppgift är att kontrollera hur vi tänker, ty så länge de kontrollerar våra tankar kan de fortsätta att styra massan till att självmant marschera över den avgrund som väntar i horisonten.

Vi jobbar på att hitta en alternativ videotjänst att lägga upp vårt material så håll utkik på vår hemsida.

ArcanumSkolan 2024

Text: Martin för Föreningen Cui Bono

NewsVoice kommentar

Föreningen Cui Bonos ordinarie YouTube-kanal är stängd av YouTube som hävdar:

“Kontot har avslutats på grund av upprepade eller allvarliga brott mot YouTubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp.”

Istället har Föreningen Cui Bono startat en ny YouTube-kanal för två timmar sedan som i skrivande stund endast har en enda prenumerant. Föreningen har en hemsida på adressen. Foreningencuibono.se.

Text: NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Cui Bono känner till ägarförhållandena och är förvånade?

  Tips. Byt till Internet Archive och låt en del av medlemsavgifterna gå till dem!
  Använd WordPress.org eller .com som publiceringssystem!

  Plocka bort alla skripts som spionerar på era medlemnar!

  Diskutera även vilken hprdvara medlemmarna bör använda!

  https://archive.org/details/RichardStallmanInterviewByJustinHall201403

  Låt GPL, opensource och krypteribf vara era ledord!

 • # “http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=190245”
  “Israel Did 9-11 – A (((Who’s Who)). henrymakow.com – June 21, 2019”

  Tumskruvarna dras åt, mer och mer. Nätsiter släcks ned. Amazon censurerar holocaust-revisionism och andra historiska titlar. Det blir tystare och endast den Politiskt-Korrekta Värdegrunden släpps fram i systemmedia, SR/SVT naturligtvis inkluderade. Dessa numera skattebetalda Fake-News Outlets, är i sig kriminella operationer inom den, sedan “9/11” sjösatta, svenska feministiska bolsjevik-diktaturens ramar.
  Jovisst, Internet-censuren kommer inte oväntat. Jag själv är mer förvånad över att internet har tillåtits att fungera något så när, trots allt, under sisådär arton år. Krigstrummorna har dock nu börjat dåna fram allt mer kraftigt. Irans öde synes nu vara beseglat. Landet stod sist på tur på listan över “de sju stater, som på fem år, skulle tas ut”, vilket ju generalen Wesley Clark avslöjade för minst tolv år sedan i Amy Goodmans show, “Democracy Now”. Planen var således, att senast 2008, Bush43:s sista president år, ge sig på Perser-riket, som ju Västmakterna/USA snöpligt tvingades lämna runt 1979/80. Nu har ytterligare 12 år förlupit, men Iran finns kvar, fast betydligt bättre militärt rustat, än det var runt 2008.
  Likväl är det fortfarande den falskflaggade terror-attacken 11/9 2001 mot NY-Manhattan och D.C. som står mest ut i all sin neslighet. En psyk-operation som MSM, Elit och Överhet fortfarande negligerar, ja, man låtsar stoiskt att det regnar och ändå har det stått klart länge, att det var ett verk signerat av Israel/Mossad. Ta’ en titt på länken ovan och ni blir väl belönade.
  Att israelerna är så intresserade av att få igång ett nukleärt krig med start i Iran, förvånar inte, det har man ju försökt, allt sedan Libanon-fadäsen 2006. Visserligen är det amerikanerna som skall göra grovjobbet åt dom, såsom det har varit länge. Omvärlden VET! Endast en ny-start kan komma i fråga för Israel, sionismen och Rothschildsfären.
  Försäljningssiffrorna för exklusiva skyddsrum har varit utomordentligt goda. Dit kommer de verkliga oligarkerna flytta in. New Zealand är ett annat populärt mål, liksom Argentina, söderut.

  • De här censureringarna, av monopolkapitalets girigbukar, är inga majoritetsbeslut utförda av folket, så hur du kan kalla dessa girigbukar för bolsjeviker (d.v.s. majoritetsmän) är för mig ett mysterium.

   Nej. Förresten. Det är nog en del i den monopolkapitalistiska illusionismen, så att majoriteten fortsätter rösta på alla de EU-vurmande högerpartierna som sitter i girigbukarnas knä i stälket för att vi bolsjeviker samlas, organiserar oss och tar makten demokrariskt över detta monopoliserade oligarkvälde.

   • Martin, jag använder mig sedan en tid, av begreppet “feministisk bolsjevik-diktatur” för den styrning vi svenskar lever under sedan (i praktiken) 11/9 2001.
    Det är samma intressesfär som styr oss i bakgrunden, som det ryska folket tvingades leva under, med start i oktober 1917. En kontrarevolution. Hade Alexander Solsjenitsyns sista stora verk fått komma ut på svenska, då som “Tvåhundra år tillsammans”, så hade du och många andra ha haft en betydande bättre uppfattning om det verkliga historiska förloppet, åtminstone de sista 100 åren.
    En mycket avgörande händelse inträffade härstädes 1998, när SvD och AB såldes till tre stora New York banker (och med norska Schibsted som delbulvan). Betänk det fullständigt remarkabla, att svenska högerns och vänsterns stora drakar, med deras stora inflytande under senare delen av 1900-talet, i det tysta, hipps som happs, såldes till Wall Street. (Det var då som Eliten i Sverige abdikerade från sitt ansvar).
    Det var Mats Svegfors som i en artikel i AB runt 2011/2012 avslöjade detta. (Därför skriver och stavar jag honom med sitt rätta namn “Svegfors”, alltså inte längre “Svekfors”). Därefter var det ett statslöst och gränslöst Sverige, utan egen krigsförmåga, men som tänkt NATO-vasall, som gällde. Eller hur?
    Jag avhåller mig från att upprepa historieskrivningen för 2000-talet.
    PS. Beträffande “feminismen” lever vi ju i en sådant tillstånd: Öppna ögonen! Det var Ford Foundation och nån’ Rockefellar-organisation som på 90-talet satte ny fart på det tramset. Och det föll verkligen i god jord!!

 • Jaha, så [raderat ord]Tube har censurerat, igen. Det följer liksom en röd tråd, en Roth tråd, en Rothschildt tråd.

  • @Newsvoice: Varför tillåter man antisemitiska kommentarer att vara kvar över huvudtaget? Att byta jude mot [raderat ord] framstår som ett kosmetiskt grepp, då detta blivit så vanligt att läsekretsen här vet att det skall utläsas som JUDE. Varför tolererar ni detta?

   • Pk. Varför pekar du ut judar? Vi tolererar ingen antisemitism. Är du antisemit?
    Om du fortsätter att peka ut judar kommer du att svartlistas. Det gäller även de tex Ulf Claréus som ibland antyder att judar ligger bakom ondska i världen.

    • Driver du med mig?? Otroligt nonchalant i så fall. Snacka om att sopa problemet under mattan och acceptera antisemitism genom kodord.

  • Sverker. Många girigbukar och oligarker finns det. Alla har inte samma efternamn eller samma bakgrund. Din internettrolling ser jag som en attack mot Newsvoice, förmodligen från någon kopplad till Expo. Är förvånad att din kommentar ens har tagits in. Google/Youtube har många olika ägare och intressenter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *