Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Föreningen Cui Bonos Youtube-kanal raderad

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 juni 2019
- NewsVoice redaktion
Foto: Foreningencuibono.se
Foto: Foreningencuibono.se
Foto: Foreningencuibono.se

NOTERAT. “Då har slutligen Youtubecensuren hittat till Föreningen Cui Bonos konto utan att de ens har behagat sig att meddela oss på något vis”. Det skriver Martin för Föreningen Cui Bono.

Text: Martin | Texten har tidigare publicerats på föreningens hemsida

Vi hade det lite på känn då man numera inte får ifrågasätta den officiella historiebeskrivningen eller de lögner så som i övrigt beskrivs av sanningsministeriet. Youtube var till en början en tjänst som erbjöds helt gratis till allmänheten utan någon som helst reklam eller avgifter. Ingenting är dock gratis här i världen, och syftet har med största sannolikhet redan från början varit att skapa ett beroende och en lättja hos den stora massan och när tiden är inne genomföra den censur som vi kan se idag och som inte bara drabbat oss.

Det som ett förljuget system fruktar mest är sanningen och avstängningen av vårt konto visar ju på ett sätt att vi är på rätt väg. Youtube är bara en liten del av hela propagandaapparaten vars främsta uppgift är att kontrollera hur vi tänker, ty så länge de kontrollerar våra tankar kan de fortsätta att styra massan till att självmant marschera över den avgrund som väntar i horisonten.

Vi jobbar på att hitta en alternativ videotjänst att lägga upp vårt material så håll utkik på vår hemsida.

Text: Martin för Föreningen Cui Bono

NewsVoice kommentar

Föreningen Cui Bonos ordinarie YouTube-kanal är stängd av YouTube som hävdar:

“Kontot har avslutats på grund av upprepade eller allvarliga brott mot YouTubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp.”

Istället har Föreningen Cui Bono startat en ny YouTube-kanal för två timmar sedan som i skrivande stund endast har en enda prenumerant. Föreningen har en hemsida på adressen. Foreningencuibono.se.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq