Ben Swann: Facebook har enorm påverkan på politiska val

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 22 september 2019
- NewsVoice redaktion
Ben Swann 20 sep 2019. Foto: RT.com

Ben Swann förklarar att Facebooks bortrensningar av 1000-tals oberoende röster på nätet innebär en större påverkan på det kommande amerikanska valet 2020 än den påverkan som skedde under valet 2016.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Jag var länge en idiot. Bara idioter har Facebook eller länkar till Facebook, eller kör andra plattformar som ägs av klandervärda krafter och det brukade även jag göra, men jag har insett att man inte ska klaga på det problem som man själv skapar.

    Även jag körde Youtube-skripts, Facebook-skripts, Whatsapp och Messenger, men numera kör jag Archive.org och Telegram-appen istället. Kan även rekommendera Signal-appen. Justin Hall och Richard Stallman fick mig att vakna i en intervju på archive.org.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *