Ben Swann: Facebook har enorm påverkan på politiska val

2

Ben Swann förklarar att Facebooks bortrensningar av 1000-tals oberoende röster på nätet innebär en större påverkan på det kommande amerikanska valet 2020 än den påverkan som skedde under valet 2016.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
22 september 2019 kl 13:01

Jag var länge en idiot. Bara idioter har Facebook eller länkar till Facebook, eller kör andra plattformar som ägs av klandervärda krafter och det brukade även jag göra, men jag har insett att man inte ska klaga på det problem som man själv skapar.

Även jag körde Youtube-skripts, Facebook-skripts, Whatsapp och Messenger, men numera kör jag Archive.org och Telegram-appen istället. Kan även rekommendera Signal-appen. Justin Hall och Richard Stallman fick mig att vakna i en intervju på archive.org.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
23 september 2019 kl 13:05

Google kan bytas mot ex. de krypterade Protonmail från Schweiz