Lars Bern och Mikael Willgert kommenterar negativ ränta, klimatkannibalism och klanvåld

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 september 2019
- NewsVoice redaktion
Mikael Willgert och Lars Bern 19 maj 2019. Foto: SwebbTV.se

NOTERAT. Lars Bern och Mikael Willgert kommenterar negativ ränta, klimatkannibalism och klanvåld i senaste inslaget av SwebbTV.

Lars Bern försöker förklara fenomenet negativ ränta, att man får betalt för att låna pengar. Det kan antyda att många idag är övertygade om att värdet på aktier och fastigheter kommer att falla kraftigt.

Inslaget tar upp att Regeringen initierat en utredning om migrationspolitiken som ska vara klar sommaren 2020, en utredning som dock inte titta på frågor som kan lösa problemen med invandring eller brottslighet. Lars Bern menar att klanerna som ligger bakom skjutningar och klanstrider inte är beredda att underordna sig samhällets lagar. Bern nämner den italienska maffian som emigrerade till USA och då tog de med sig klanstrukturen och klankrig på den illegala marknaden.

“Klanerna kopplar också ett grepp om politikerna. I Sverige kan vi se detta på att S+V får helt extrema siffror i utanförskapsområdena där dessa klaner styr. En effekt är också att S+V systematiskt motarbetar personer i partierna som går emot hedersvåldet i dessa klaner. Nyligen blev Amineh Kakabaveh som motarbetat hedersvåldet utesluten under falska förevändningar ur vänsterpartiet. Samma sak hände med ”Soffan” i Göteborg.” – SwebbTV

SwebbTV diskuterar idéerna om att vi ska börja äta människokött för att ”rädda klimatet” genom klimatkannibalism, vilket lanserats av professor Magnus Söderlund. DN, TV4 och andra etablerade medier  trumpetar okritiskt ut budskapet eftersom de “hyllar all dårskap som lanseras med klimatet som förevändning”, säger Bern.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq