Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Nu kan du nominera Årets Förvillare 2019 – Debatt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 november 2019
- NewsVoice redaktion
Skeptiska män som röker. Licens: Crestock.com
Skeptiska män som röker. Licens: Crestock.com
Skeptiska män som röker. Licens: Crestock.com

DEBATT. Nu kan du nominera Årets Förvillare 2019. Bidra till att göra Sverige till ett land med hederliga beslutsfattare myndigheter, företag, politiker, journalister och massmedier. Bidra till att återupprätta Sveriges goda rykte, inte minst internationellt.

Bloggen med adressen Aretsforvillare.nu är en folkstyrd kanal för den som vill klaga på pseudovetenskap, politiskt maktmissbruk, falsk folkbildning, forskningsfusk, myndighetsinkompetens eller vilseledande media mm. Det sker genom röstning på Årets Förvillare. Folket både nominerar och röstar fram vinnare.

REGLER FÖR ATT FÅ EN NOMINERING GODKÄND

  • Du måste motivera med minst 30 ord.
  • Du bör lägga till 2-3 länkar eller referenser som ger din argumentation tyngd.

Nomineringen stängs normalt i slutet av december och därefter påbörjas röstningen. Vinnare annonseras första veckan i januari 2020.

Nominera med kommentarsfältet nedan eller nominera på debattbloggen Årets Förvillare

Text: Aretsforvillare.nu


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq