Fylligare hår – Alltid drömt om att ha ett långt och tjockt hår?

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 9 december 2019
- NewsVoice redaktion
Fylligare hår. Foto: Katy Allison. Licens: Pixabay.com
Fylligare hår med Pozehair. Foto: Katy Allison. Licens: Pixabay.com
Fylligare hår med Pozehair. Foto: Katy Allison. Licens: Pixabay.com

FYLLIGARE HÅR. Har du tunt och livlöst hår? Alltid drömt om att ha långt och tjockt hår? Ingen fara, här kommer lösningen. Med Clip & Go löshår kan du alltid piffa upp din frisyr med mer volym i håret, dessutom är håret helt naturligt, därför kommer skillnaden mellan ditt hår och löshåret inte synas.

Med tanke på att löshåret är 100% naturligt, kan du klippa, platta, även locka håret hur mycket du vill för att anpassa löshåret till din önskade frisyr, väljer du att ändra på din hårfärg så behöver du inte oroa dig, i och med att löshåret är naturligt så kan du även färga det.

Lockigt långt och fylligare hår

För dig som är ny gällande detta med extentions så finns det numera en mängd instruktionsvideos på YouTube där du kan steg för steg kan se hur du sätter in håret för bästa resultat. Är du trött på platt och rakt hår så har du full frihet till att locka ditt riktiga hår tillsammans med löshåret. Detta kommer ge dig ett ännu större volym i håret, dessutom kommer du ha glans och håret ser friskt och välvårdat, precis som Hollywood-stjärnorna.

Repair & Rebuild Shampoo

Du kanske har slitet och torrt hår som behöver vård. Med Poze Repair & Rebuild Shampoo kan du räkna med att ditt hår kommer få en lyxig och vårdad behandling. Efter redan en användning kommer du att se och känna av skillnaden, håret förblir mjukt och silkeslent.

För att komplettera vården helt så finns det även andra produkter som balsam, inpackningar och även produkter för att styla håret. För att nå absolut bästa resultat rekommenderas det att använda hela paketet, då ditt hår kommer få den rätta behandlingen för just din hårtyp. Förvandla ditt hår till det du alltid har drömt om.

Extern skribent | Toppbild: Fylligare hår. Foto: Katy Allison. Licens: Pixabay.com

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice