South Dakota tar steg för att juridiskt stoppa påtryckningar för vacciner

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 17 februari 2020
- Torbjörn Sassersson
Ben Swann och Mya Olson, 16 Feb 2020. Foto: TruthinMedia.com

VACCINER. En domstol i South Dakota (USA) förväntas att inom några dagar klubba igenom en lagändring som stärker människors rättigheter att välja vårdform och att ingen skola ska kunna påtvinga elever vaccinationer för att de ska kunna bli studenter. Ben Swann har intervjuat Mya Olson ordförande i organisationen South Dakotans For Informed Consent.

Lagförslaget gör gällande att vård personal som försöker påtvinga vacciner på någon annan kan anklagas för att ha begått en lagöverträdelse. Skrivelsen tvingar även skolvården att informera elever och föräldrar om riskerna med vacciner. Bördan flyttas från föräldrar och elever som under normala omständigheter och av egen kraft tvingas att ta reda på riskerna.

Detta betyder att vacciner åläggs med samma kvalitetskrav som alla andra läkemedel i USA inför “slutkund”.

Bill (text extract): Informed Consent needed for Vaccination i South Dakota. Feb 2020.
Lagförslag (utdrag): “Informed Consent”, South Dakota, februari 2020.

Bakom arbetet att stärka människors rättigheter i våren finns organisationen Healthchoice.org som arbetar med frågor som berör mental och fysisk hälsa, samt orättvisor inom vården.

Mya Olson säger att människor runt om i världen nu vaknar upp och återerövrar sina hälsorättigheter och sin vårdfrihet. Det sker genom att folk utbildar sig själva och därmed ställs krav på myndigheterna.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: Ben Swann och Mya Olson, 16 Feb 2020. Foto: TruthInMedia.com

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: vacciner
 • Kerstin Unger Salen: “Vem äger vår kropp”?

  Beror på hur man definierar ägandet. Min definition är: det du äger, gör du vad du vill med, annars äger man det inte. Av definitionen framgår att du inte äger din kropp, då du inte får göra vad du vill med den utan att begå brott. Finns det andra definitioner? Vore intressant att få höra dessa.

  En snabbsökning på ordet äga, ger bara enbart olika synonymer samt olika syftningar av typen: “ensamrätt på att uttala sig om, formulera eller hantera ett visst problem” osv. Rätt skrämmande. Det finns ingen gemensam accepterad definition. Säger en del om laddningen av ordet. Fördelen är att man på egen hand kan skaffa sig ett tolkningsföreträde.

 • Stiftar verkligen domstolar lagar? Det brukar vara någon typ av folkvalda församlingar som gör det. Domstolar tillämpar lagar.

 • Sune Sylthammar Ståhlberg, all heder åt dig som orkar servera sk. skeptiker och expertknarkare information dom lätt kunnat skaffa sig själva, att vara skeptisk definieras ju som bekant en som inte vet, experter är ungefär lika okunniga som sina kusiner skeptikerna på själva ämnet som berörs då dessa endast är intresserade av ekonomiska bidrag.

  Entusiastiska obetalda amatörforskare som drivs av ren nyfikenhet som under lång tid studerar sitt valda område har alltid intressanta insikter att dela med sig.Att blint tro på nåt fukar ju inte ens i kyrkan.
  Det skulle vara ett nöje och en ära Sune att i ditt sällskap dela tankar vid en trevlig eld här i Lappland med lämplig vickning, det är sällsynt med lättsamma, kunniga och osjälviska människor, åtminstone härikring, så återigen tack för ditt bidrag denna gång.

 • Per, kanske du har missat vad SSS har delat med sig, inse att han delat med sig information som har tagit ansenlig tid i anspråk så att du slapp göra det själv och fick tid att pyssla med din ömma tå, prova gärna en kopp Valerianate ikväll och känn naturens helande förmåga.

 • Per, du kallar påståenden för “extraordinära”. Enligt vilken måttstock utgår du från då? Egen? Det är kanske den som är det extraordinära, i sammanhanget?

 • Per jag skrev inte att terpentin och fotogen var “likvärdiga” ur hälsosynpunkt.

  Cancer Tutor har haft med fotogen i sin ursprungliga lista bland medel för att bota sig från cancer, men har sedan censurerat sig själva. Förr skrev de:

  Kerosene Treatment
  This treatment is used in poorer countries because it is extremely cheap.

  Walther Last har tagit upp om det i sina värdefulla böcker. Seriöst hälsointresserade har de senare åren inte kunnat undgå hur man talar om fotogen och terpentin. Diddno nämner Jennifer Daniels, som har fått enorm spridning med sin info om terpentin (kolla på nätet… som youtube). Hon säger enligt W Last “…discovered that American slaves had a secret remedy that kept them free of diseases: a teaspoon of turpentine…”

  W Last skriver om hur man i östeuropa använde fotogen som ett “universalmedel”, för att bota allt:

  “At the age of 31, an Austrian woman, Paula Ganner, with cancer metastases and colon paralysis after surgery, had been given two days to live by her doctors. She remembered that in Eastern Europe kerosene was used as a cure-all, and she started taking a tablespoonful each day. After three days, she could leave the bed, and 11 months later she gave birth to a healthy boy…”

  W Last skriver att:
  “…utöver fotogen användes terpentin som en “En kur för att bota allt”, men i mindre omfattning än terpentin.

  På något sätt verkar det som att ju “djupare” man går in i essencen, in i det som kommer ur jorden… ju mer potent är det. För vad är inte ur jord kommen (den fysiska kroppen)? Blomma, en kanin, en nässla, stenmjöl, korallsand, en köttbulle, en semla… Jag skriver igen, detta är traditionell naturlig folkläkekonst. Ska du inte vara med att informera istället för att “onödigt ifrågasätta”, för att misskreditera – admin har tidigare tagit bort två korta kommentarer från mig, vad säger det?

  Per, “trolla” inte emot människors långvariga traditionella folkläkemetoder – fört detta är viktigt att de som är mycket sjuka kan ta del av. I den hälsoproblematik som folk nu hukar under, så är mikrober, parasiter och biofilm o dyl… boven. Hindra inte folk från att komma i kontakt med vägar som är tusentals år gamla, för det är fotogen och terpentin.

  Här är något som jag tog ord från, av W Last, om fotogen och terpentin:

  KEROSENE – a Universal Healer
  by Walter Last
  http://www.health-science-spirit.com/kero.htm

 • Per, ta och studera först, sen kontemplerar du studiematerialet och sen kan du ev. ställa relevanta frågor, förhastade ogenomtänkta kommentarer har sällan lett till nåt bra.

  En tesked 5ml per månad är EN läkares underhållsdos efter hon blev kvitt sin cancer, låter rimligt i mina öron, finns andra varianter, Cancer tutor var ett välmenat förslag till att vidga vyerna och insikten att det finns hundratal alternativ för att bli kvitt cancer och andra smärre åkommor, Valeriana kan också vara bra för vissa tillstånd.

  • Jag sökte på den albanska meningen och läste lite via google-translate, Det var intressant att titta vidare på.

 • Per jag skrev inte att terpentin var “likvärdiga” ur hälsosynpunkt.

  Cancer Tutor har haft med fotogen i sin ursprungliga lista bland medel för att bota sig från cancer, men har sedan censurerat sig själva. Förr skrev de:

  Kerosene Treatment
  This treatment is used in poorer countries because it is extremely cheap.

  Walther Last har tagit upp om det i sina värdefulla böcker. Seriöst hälsointresserade har de senare åren inte kunnat undgå hur man talar om fotogen och terpentin. Diddno nämner Jennifer Daniels, som har fått enorm spridning med sin info om terpentin (kolla på nätet… som youtube). Hon säger enligt W Last “…discovered that American slaves had a secret remedy that kept them free of diseases: a teaspoon of turpentine…”

  W Last skriver om hur man i östeuropa använde fotogen som ett “universalmedel”, för att bota allt:

  “At the age of 31, an Austrian woman, Paula Ganner, with cancer metastases and colon paralysis after surgery, had been given two days to live by her doctors. She remembered that in Eastern Europe kerosene was used as a cure-all, and she started taking a tablespoonful each day. After three days, she could leave the bed, and 11 months later she gave birth to a healthy boy…”

  W Last skriver att:
  “…utöver fotogen användes terpentin som en “En kur för att bota allt”, men i mindre omfattning än terpentin.

  På något dätt verkar det som att ju “djupare” man går in i essencen, in i det som kommer ur jorden… ju mer potent är det. För vad är inte ur jord kommen (den fysiska kroppen)? Blomma, en kanin, en nässla, stenmjöl, korallsand, en köttbulle, en semla… Jag skriver igen, detta är traditionell naturlig folkläkekonst. Ska du inte vara ned att informera istället för att “onödigt ifrågasätta”, för att misskreditera – admin har tidigare tagit bort två korta kommentarer från mig, vad säger det?

  b mig s förstår som vanligt inte vad admin sysslar med som deletar kommentarer från mig.

  Per, “trolla” inte emot människors långvariga traditionella folkläkemetoder – fört detta är viktigt att de som är mycket sjuka kan ta del av. I den hälsoproblematik som folk nu hukar under, så är mikrober, parasiter och biofilm o dyl… boven. Hindra inte folk från att komma i kontakt med vägar som är tusentals år gamla, för det är fotogen och terpentin.

  Här är något som jag tog ord från, av W Last, om fotogen och terpentin:

  KEROSENE – a Universal Healer
  by Walter Last
  http://www.health-science-spirit.com/kero.htm

 • Per, nu har du allt lite otur när du tänker, varför behöver fotogen ha nånting med terpentin att göra för att vara effektivt för vissa besvär, ingen har påstått att fotogen nödvändigtvis är nyttigt (typ vitaminer och mineraler) för kroppen, däremot är fotogen inte nyttigt för parasiter och svampar som ställer till det med mångas hälsa, poängen är att vår kropp klarar av en tesked fotogen i månaden utan någon som helst biverkning ( om man inte lyckas få det i lungorna som påpekats tidigare)

  Det är lite som med aprikoskärnor, malda linfrön mm. medicinmaffian och dess medlöpare skrämmer okunniga med ordet cyanid, att denna sorts naturlig cyanid endast aktiveras av en sjuk cell förtäljs inte, naturens egen städpatrull är ett smärre hinder för giftmaffian.

  För övrigt om du är intresserad i ämnet så rekommenderar jag starkt att du på egen hand söker information, den finns för den enträgne bla en samlingssida som heter Cancer tutor, det tar bara några veckor på heltid att gå igenom och reflektera över innehållet, mycket väl värt besväret/nöjet beroende på hur man ser på saker och ting.

 • Till Per, både T/F har tydligen samma effekt på inälvsparasiter, som kuriosa kan nämnas att på en enda känd plats så sipprar en perfekt kocentration “fotogen” ur marken som besitter medicinska egenskaper, denna plats finns i dagens Albanien av alla ställen, välvilliga människor skickar denna “fotogen” världen runt till behövande där endast frakten behöver betalas.

  Om du kan slaviska språk så kan du googla på “Albanski petrolej za lecenje” , då det var en rysk företagsläkare på oljefälten i Baku som såg kopplingen “råolja” och noll cancerförekomst så kan du forska vidare på ryska.

  I Usa har dr. Daniels skrivit mycket on “turpentine and sugar therapy”, även Europeiska läkare har använt sig av detta när dom själva drabbats, när deras egna värdelösa metoder fallerat, och till sist denna gång Per så tänk på skillnaden mellan “naturlig” olja och raffinerad/modifierad dito, testa för bövelen inte flygfotogen, ett varningens tips, under inga omständigheter får terpentin/fotogen hamna i lungorna, kan tom i förvisso sällsynta fall vara dödligt, så ha stenkoll på tändvätskan vid grillen där det förekommer mindre barn

 • Kerstin Unger Salen, bra skrivet, ett tips, inte riktigt sanningsenligt heter i detta fall att medvetet RÅLJUGA, fint av dig att ordna upp din “cancer”, själv har jag ordnat ett par obotliga åkommor, så slaktarna i vita rockar i dom sjuka husen har tappat mitt förtroende för c:a 30 år sen, undantaget skickliga kirurger som inte är upptagna med att customisera vilseledda stackare mellan bena.

  Soldater som är betalda för att mörda medmänniskor klarar av ynka 10% av vad “doktorerna” klarar av att mörda genom inkompetens, felbehandling och i fler fall än många “tror” av ren och skär ondska, den som är skeptisk kan rota lite till fredagsgroggen i autentiska historiedokument där en liten klick tvåbeningar är uppmanade att på olika sätt decimera sin ärkefiende, bla genom att infiltrera läkarkåren, gör nåt rebelliskt och tänk till lite ni som inte helt gett upp i denna dagens sorgliga mänskliga ekvation.

  Ett tips till nyfikna rebeller, läs “medicinjätten” Mercks manual från 1899 om vad terpentin/fotogen användes till och varför den byttes ut till chemogifter, kan ju skvallra lite, 1liter fotogen kostar 50 spänn och räcker i c:a 2 år för att fixa candidaöverskott och ALLA slags “cancer” som också är en svampvariant, chemo däremot är hrmm något lönsammare, typ ett par mille fast merparten är “subventionerat” av medicinmaffians köpta femtekolonnare inom regering och så kallade avstjälpningsplatser för oduglingar sk. myndigheter ( ursäkta måste kräkas lite )

  Rick Simsons “run from the cure” är sevärt, vi snackar om den hemska knarkväxten hampa alias gräs alias det största hotet mot oljemaffian/medicinmaffians inte så snälla imperium, de flesta av deras små Statoilpiller innehåller tjärderivat vilket inte gagnar en sund naturlig organism, själv föreslår jag att vi byter ut sjukvård mot FRISKVÅRD där äkta människor med empatisk förmåga och kunnande hjälper sina medmänniskor till god hälsa och inte som idag dövar symtom och håller skatteslavarna knappt arbetsdugliga, sunt förnuft och våra förfäders erfarenheter och inte “tro” slår dagens medicinexperter med några biljoner procent.

  Att avsluta som en äkta partypooper så vill jag påminna att detta är bara en punkt i en lång myriad skit som vi behöver ordna upp eller försvinna som ett folk som didnt give a shit, jag hoppas på det ena alternativet, önskar att det finns fler.

  • Han kunde skrivit terpentin och fotogen. Det är från folkläkekonst.
   Terpentin är väl med i brittiska läkemedelsfarmakopeen. Terpentin är som växtutdrag eller eterisk olja, såsom olika kryddor eller vad som helst kan säljas som essencer.

   Jag tog sammanlagt kanske två deciliter balsamterpentin för några år sedan. Blev för “äckligt” till slut.

 • Jag vet inte om ni läsare har märkt och förstått, men jag meddelar i alla fall och hoppas att Torbjörn uppmärksammar:
  Sajten vaccinationcouncil.org blev redan för flera år sedan hackad och drivs numera av läkemedelsindustrins förlängda arm. Det är alltså en pro-vaccin-sajt som enbart gör reklam för vaccin. Därför ska ni varken besöka den eller länka till den! Den finns nu länkad efter artikeln under “relaterat”.

  Det är för övrigt otroligt synd att den sajten förstördes, för den var en utmärkt källa till kunskap och mycket proffsigt sammansatt. Jag vet inte exakt vad det var som hände, kanske någon annan vet?

  • Hej Linda. Kände inte alls till den sajten sedan tidigare. En snabb sökning på Arin visar att dock att domänen ‘vaccinationcouncil.org’ blev övertaget den 3:e december 2009 av Cirrus Tech Ltd, ett familjeägt företag lokaliserat i Toronto, Kanada.

 • Frågan är ; Vem äger vår kropp? Vem äger ansvar för våra barns kropp? När och hur övergick ägandeskapet av vårt eller våra barns liv till staten?. Gränserna är luddiga.
  Om inte staten har ansvaret, ska vi inte fortsatt kunna besluta om vad som stoppas eller sprutas i oss? Det handlar om frihet att besluta om vår egen kropp och att ha friheten och rätten att besluta för våra barn utan att någon annan ska kunna tvinga oss eller inte .
  För det är väl föräldrarna som får ta konsekvensen om deras barn skadas eller lider av fruktansvärda bieffekter från ett visst vaccin? Dessutom, hur svårt har det inte varit för föräldrar att bevisa och få skadestånd. när deras barn skadas?
  Kan föräldrar begära av staten att de ska ta ansvaret om något går fel med vaccinerna? Om inte, hur kan man då få vaccinera barn utan föräldrarnas tillstånd? Antingen har föräldrarna ansvar eller inte. Samma gäller vår egen kropp. Den som får ta konsekvensen ska också fä ta ansvaret och ha rätt att bestämma. Någon ordning måste det väl vara. Dessutom, vem betalar skadestånd för felaktiga vacciner? Ta gärna reda på det. Jag tror Läkemedelsfabrikanterna går fria men är inte säker. Och om man får tvångsvaccinera barn får man också lov att tvinga barn till cancerbehandlingar även om vare sig barnet eller föräldrarna vill det. Kanske för att man vet att de kommer att öka lidandet hos barnet utan att ge bättre möjligheter att bli frisk. För att det helt enkelt är för mycket gifter? I USA har man beskrivit sådana fall.
  Personligen tillät jag inte skolmedicinen att bestämma om hur de ville behandla min livmodercancer. Jag tog mig friheten att ta kontroll och ansvar för vad jag skulle göra. I mitt fall, då för 20 år sedan, stängdes jag ut från den svenska sjukvården och fick ta hand om mig själv. Men. tänk om de tvingat mig?
  I USA tvingar man barn (tonåringar) mot deras egna och föräldrarnas medgivande, att injiceras med cellgifter. Det är för mig fullständigt rättsvidrigt , omoraliskt och oetiskt samt hänsynslöst.Är. det dit man vill tvinga oss? Skriv till Moderaternas riksdagskvinnor och män och säg ifrån.
  Samtidigt måste vi själva vara villiga att informera oss och begära allsidig objektiv information från läkarna. Ofta är den information som som lämnas om vacciner eller läkemedel av Vårdguiden, Cancerfonden, onkologer eller skolläkare inte helt sanningsenlig utan är ensidig och fördelaktigt för det man vill sälja in utan att tala om de verkliga risker läkemedlet medför. Som att Tamoxifen (vid bröstcancer)kan öka risken för livmodercancer framöver. Om man bara fick allsidig. information eller att läkaren var skyldig att läsa upp vad som står om bieffekter i läkemedelsbeskrivningen, vore det en annan sak. Men, vi förs bakom ljuset och kan inte lita på myndigheter eller läkare, tråkigt att behöva säga, men sant. Införsäljningen av svininfluensa eller Gardasil vaccinet är bra exempel.
  Ska vi ha rätt att be om hjälp att avsluta vårt liv och slippa underhållas med artificiella medel är nästa fråga.
  Riktigt svår fråga med egentligen äger vi ju vår kropp eller? Vill man frivilligt lämna detta livet och besluta vid vårt fulla förstånd (och inte p.g.a. självmordstankar) att livet inte längre är värt att levas. eftersom det exempelvis. ger konstant smärta utan livskvalité., ska man i mitt tycke, få begära hjälp att göra detta.
  Visst är det. stora djupa frågor som kräver en uppriktig och medkännande diskussion.
  I vilket fall, tvångsvaccinering är förkastligt och borde strida mot vår konstitution.

 • Lars Bern har gjort otroligt mycket för att folkupplysa om naturlig och metabolhälsa! Men tyvärr så har han inte förstått vaccinernas mycket allvarliga biverkningar och nedsättande av vårt fantastiska immunförsvar. Scharlakansfeber och Difteri har har i princip försvunnit i väst och där har vacciner inte gjort någon nytta alls. Sedan har giftindustrin försökt att inbilla oss kritiska föräldrar att polio och smittkoppor försvunnit pga vacciner. Ingenting kan vara mer fel. De diagram och sk. vetenskap har inte bevisat någonting om att dessa giftiga cocktails gjort någon som helst nytta.

  SwebbTV och Lars Bern måste nu göra en pudel och bjuda in kritiska röster som Michael Zazzio, Zara Boo eller Linda Karlström till lördagsintervju!

  • Kjell – ett mycket bra initiativ av dig, och att föreslå dessa väl insatta samt kritiska röster för en lördagsintervju!!

 • Men för helskotta folk, en lobotomerad anka fattar att kroppen inte behöver gifter utan vitalämnen, det finns ett lämpligt internationellt (((juridiskt))) uttryck för denna tvångsvaccinering aka. obligatorisk (same shit different name) om nån försöker sticka ett vasst metallföremål i din kropp mot din vilja, som dessutom innehåller giftiga och kroppsfrämmande ämnen så rubriceras det som: assault with a deadly weapon, sug på den en stund och fundera också på när ” självförsvar” är aktuellt.

  Läs gärna vad virolog Stefan Lanka har att säga om virus , ingen bland världens sk. veteskapshjon har kunnat rubba det han påstår, själv påstår jag att vacciner aldrig funkat, gör det inte nu och kommer aldrig att bidra till människors hälsa, däremot en fungerande hjärna och fullständigt eget ansvar för sin och sina barns hälsa.

  Är det några fler som börjar undra var Finspång ligger och vad slags aktivitet som skulle vara lämplig att anordna där i en mycket nära framtid ?

   • Sen ligger det på den mörka landsbygden och är därför i behov av ett stort antal nya lyktstolpar så att allting syns bra även på avstånd.

 • Tack Per för länken!

  Wake Up Globe SE – är ett måste att uppmärksamma:
  Avsnittet om Tvångsvaccinering som Per länkar till – innehåller absolut vederhäftig information!!

  • Jag instämmer i allra högsta grad.

   Skicka denna länk från Wale Up Globe till riksdagsledamöterna!

   De behöver komma till insikt. Även om många av dem har mer lojalitet för sin partiledning än för folket de är satta att tjäna så vill väl ingen av dem sina egna barn och deras efterkommande illa.

   Jag anser att de är dåligt informerade.

   Låt oss göra vad vi kan och låt oss hoppas på att det blir ett nej till obligatorisk vaccinering.

 • Vaccinationer förstör vårt naturliga immunförsvar – lyssna här till en väl insatt immunolog:

  https://www.youtube.com/watch?v=8h66beBrEpk&feature=emb_title
  (Dr Tetyana Obukhanych, Ph.D. – Natural Immunity and Vaccination)

  Hennes bok kan läsas (laddas ner) här:
  https://archive.org/details/VaccineIllusionGmi1/page/n3/mode/2up
  (Vaccine Illusion)

  Vacciner skall absolut undvikas:
  * De förstör det naturliga immunförsvaret…
  * Vacciners innehåll är inte lämpade för människor eller andra levande varelser…
  * Konsekvenserna är oändligt oansvariga…
  * …
  * …
  *…
  – Listan kan göras hur lång som helst…

  – Är det någon som vet hur Bill Gates framfart i Indien rörande vaccinationer har utvecklats med tanke på rättsväsendet?

  Till sist: Äntligen något positivt rörande vacciner – Stort Tack för denna Information!!

 • SwebbTV:

  “Moderaterna Erik Ottosson och Åsa Coenraads vill införa tvångsvaccination av befolkningen. Den 19 februari 2020 röstar Riksdagen om tvångsvaccinering efter att två motioner bereds i Socialutskottet. Båda motionerna går ut på att barnvaccinationsprogrammet ska bli obligatoriskt. Detta är tredje gången Moderaterna försöker få igenom tvångsvaccinering av befolkningen. Motionerna tar också upp att de vill att information om risker med vaccinationer skall förhindras. De vill även att regeringen ska införa sanktioner mot föräldrar som inte vill vaccinera sina barn. Detta går emot Sveriges grundlag som går ut på att all medicinering bygger på frivillighet.”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *