Anthony Fauci (NIAID) gav 3,7 miljoner dollar till Wuhan-lab för coronavirusstudier

7

Chinese Wuhan Lab Received $3.7 Million From U.S. To Study #Coronavirus in Bats. It also turns out that Dr. Anthony Fauci, the head of the U.S. response may have provided that funding through his department of NIAID.” – Ben Swann

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ingrid
Ingrid
Gäst
17 april 2020 kl 07:00

Vad säger Fauci egentligen – “vänder han kappan efter vinden” – så att säga… ??

https://www.realclearpolitics.com/video/2020/04/16/one_america_news_fauci_caught_on_camera_contradicting_himself_about_severity_of_coronavirus.html
(Dr. Fauci caught on camera contradicting himself about severity of coronavirus)

–> Så intrikat rörigt allt är / har blivit – när de som står för alla vaccin-spekulationerna, också är producenter / bidrar till skapandet av virus, samt donerar pengar exempelvis till WHO mfl sammanhang… – Så mycket som nu har avslöjats… – Må “korthuset” falla 😉

https://www.hannenabintuherland.com/usa/bill-gates-vaccine-dictatorship-plan-messianic-complex-says-kennedy/
(Bill Gates vaccine dictatorship plan, Messianic complex says Robert Kennedy)

Karlmagnus
Karlmagnus
Gäst
16 april 2020 kl 16:56

Anthony Fauci, i egenskap av chef för NIH (National Health Institute) tillät denna typ av “gain of function” forskning där ett virus görs mer potent, trots att amerikanska regeringen inför ett moratorium.

artikel från 2015:
https://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debate-over-risky-research-1.18787

An experiment that created a hybrid version of a bat coronavirus — one related to the virus that causes SARS (severe acute respiratory syndrome) — has triggered renewed debate over whether engineering lab variants of viruses with possible pandemic potential is worth the risks.

[…]

The argument is essentially a rerun of the debate over whether to allow lab research that increases the virulence, ease of spread or host range of dangerous pathogens — what is known as ‘gain-of-function’ research. In October 2014, the US government imposed a moratorium on federal funding of such research on the viruses that cause SARS, influenza and MERS.

The latest study was already under way before the US moratorium began, and the US National Institutes of Health (NIH) allowed it to proceed while it was under review by the agency, says Ralph Baric, an infectious-disease researcher at the University of North Carolina at Chapel Hill, a co-author of the study.

nils
nils
Gäst
16 april 2020 kl 10:01

Om Coronavirus. Intressant dialog mellan dr. Paul Cotrell och George Webb.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=18qCRamC86w&feature=emb_title

Ingrid
Ingrid
Gäst
16 april 2020 kl 09:10

Ju mer man gräver – desto mer finner man av – osmakliga fakta samt hur tydliga kopplingar som helst… Därför häpnar man inte över att de som önskar livet ur större delen av planetens befolkning – gör allt för att “finna redskap för sin välgörenhets-aktion”… – Så luta er tillbaka, och ta del av följande dokumentär (vilken väl kompletterar vad Ben Swann & andra inlägg belyser):
https://www.youtube.com/watch?v=Le_rfTdayLs&feature=emb_title
(1st documentary movie on the origin of CCP virus, Tracking Down the Origin of the Wuhan Coronavirus)

–> Personligen har jag kommit fram till att – det finns ca 1 % – mycket mycket farligt “virus” – vilket påverkar ca 99 % av alla oss andra… – Låt oss gemensamt verkar för att se till att detta virus låses in för gott.. !! – Det finns gynnsamma tecken på att somligt rörande mycket bra sammanhang tilldrar sig 😉

Åke i sörmland
Åke i sörmland
Gäst
15 april 2020 kl 22:21

Om man ser på nuvarande skräckhistoria, är det egentligen en biverkning av något, som kommit tidigare på tidslinjen.
Den verkliga sjukdomen ligger före i sekvens än det nuvarande bruset, således skaparen av viruset! Så hela debatten liknar som vanligt i BigPharmafallen enbart symtomdämpning, inte läkning! Själva sjukdomen sitter i skallen på ett gäng stormrika elitister.

nils
nils
Gäst
15 april 2020 kl 19:42

Större summor än så går via flera olika kanaler till forskning i Kina sedan lång tid.
Lyssna även på Mark Kulacz senaste, Ep 28:9 om Dr Fauci……………
Ep 28.9: Dr Fauci’s NIH, UNebraska, USAID BILLIONS to China for bio”defense”! Vaccine+profits Ready
https://www.youtube.com/watch?v=ogTxGBLlIcQ

ingemar ljungqvist
Gäst
15 april 2020 kl 12:21

I denna youtube snutt går Rashid Buttar ännu mer i detalj in på hur en kinesisk-amerikansk forskare fick Coronavirus från Fort Detrick, gjorde dem mer patogena och sedan brukade dem med fladdermöss som vektorer.
https://youtu.be/AJjaQJTBTGU

I samband med detta har jag sänt dig en artikel om hur man gjorde på liknande sätt när Lyme Disease introducerades i USA. Här har till och med forskaren ifråga som gjorde fästingarna farligare i USA, Burgdorfer erkänt inför kamera. Samla ihop dig och publicera den!