USA-medier lägger skulden på extremhögern för hackningen av WHO

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 23 april 2020
- NewsVoice redaktion
Gary Franchi. Foto: Next News Network

NOTERAT. Fox News rapporterar att nära 25,000 e-postadresser till medlemmar på WHO (World Health Organization), National Institutes of Health och Bill & Melinda Gates Foundation har postats online efter en hackning, uppger SITE Intelligence Group.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

   • Vi är nu hans marsvin.
    https://newspunch.com/robert-f-kennedy-jr-false-savior-bill-gates-controls-lives-7-billion-humans/
    Den falska frälsaren Bill Gates styr nu livet av 7 miljarder människor. Kritiker nämner Gates strategi som monopolistisk filantropi.
    Världshälsoorganisationen ”genomför globala sociala och medicinska experiment ” i överensstämmelse med visionen för deras megadonator Bill Gates och hans ” religiösa tro att han kan använda teknik (vacciner och GMO-jordbruk) för att göra honom till frälsare för hela mänskligheten , varnar Robert F. Kennedy Jr.
    “Gates ‘strategi att köpa WHO (Världshälsoorganisationen) och köpa kontroll av amerikanska hälsotjänstemän som Tony Fauci & Deborah Birx ” innebär att Microsoft grundare nu kan “diktera global hälsopolitik som påverkar 7 miljarder människor och att kontrollera de mest intima detaljerna av våra liv ”, sade Kennedy Jr. på sin Instagram-sida.
    Kennedy Jr citerade också från en ny artikel i Politico om Bill Gates och erkände att ” Gates prioriteringar har blivit WHO: s. Istället för att fokusera på att stärka hälsovården i fattiga länder … lägger byrån en oproportionerlig mängd av sina resurser på projekt … Gates föredrar ”.
    Enligt Kennedy Jr. involverar Gates föredragna projekt ”GMO-grödor, kemiskt jordbruk och vacciner”, RELATERADE: Robert F. Kennedy Jr .: Hur Bill Gates landade jobbet med att diktera världshälsopolitiken utan val.
    “En Genève-baserad icke-statlig organisation. Få människor vågar öppet kritisera vad han gör” .
    Under hans ledning genomför WHO globala sociala och medicinska experiment med tillämpning av Gates religiösa tro på att han kan använda teknik (vacciner och GMO-jordbruk) och hans djupa förståelse av datorer för att göra honom frälsare för hela mänskligheten.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *