USA-medier lägger skulden på extremhögern för hackningen av WHO

5

NOTERAT. Fox News rapporterar att nära 25,000 e-postadresser till medlemmar på WHO (World Health Organization), National Institutes of Health och Bill & Melinda Gates Foundation har postats online efter en hackning, uppger SITE Intelligence Group.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Robin Lidberg
Robin Lidberg
Gäst
24 april 2020 kl 10:17

Någon som kan svara på vad det här betyder? Gärna på lätt svenska..

https://file.wikileaks.org/file/

pandemic-vaccine-options-2009.pdf

Robin Lidberg
Robin Lidberg
Gäst
24 april 2020 kl 10:13
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
24 april 2020 kl 09:42

Talesätt: När ett finger pekar skuld mot någon annan, pekar tre fingrar på en själv!

Ivan
Ivan
Gäst
Reply to  Åke i Sörmland
25 april 2020 kl 04:21

Bill Gates agenda avslöjad.
Bill Gates har sedan 1990-talet verkat för avfolkning och är involverad i de främsta organen som drivit corona-skräcken, som Johns Hopkins, WHO och Bill & Melinda Gates Foundation.
https://www.vaken.se/bill-gates-verkliga-agenda-avslojad/

Ivan
Ivan
Gäst
Reply to  Ivan
27 april 2020 kl 19:35

Vi är nu hans marsvin.
https://newspunch.com/robert-f-kennedy-jr-false-savior-bill-gates-controls-lives-7-billion-humans/
Den falska frälsaren Bill Gates styr nu livet av 7 miljarder människor. Kritiker nämner Gates strategi som monopolistisk filantropi.
Världshälsoorganisationen ”genomför globala sociala och medicinska experiment ” i överensstämmelse med visionen för deras megadonator Bill Gates och hans ” religiösa tro att han kan använda teknik (vacciner och GMO-jordbruk) för att göra honom till frälsare för hela mänskligheten , varnar Robert F. Kennedy Jr.
“Gates ‘strategi att köpa WHO (Världshälsoorganisationen) och köpa kontroll av amerikanska hälsotjänstemän som Tony Fauci & Deborah Birx ” innebär att Microsoft grundare nu kan “diktera global hälsopolitik som påverkar 7 miljarder människor och att kontrollera de mest intima detaljerna av våra liv ”, sade Kennedy Jr. på sin Instagram-sida.
Kennedy Jr citerade också från en ny artikel i Politico om Bill Gates och erkände att ” Gates prioriteringar har blivit WHO: s. Istället för att fokusera på att stärka hälsovården i fattiga länder … lägger byrån en oproportionerlig mängd av sina resurser på projekt … Gates föredrar ”.
Enligt Kennedy Jr. involverar Gates föredragna projekt ”GMO-grödor, kemiskt jordbruk och vacciner”, RELATERADE: Robert F. Kennedy Jr .: Hur Bill Gates landade jobbet med att diktera världshälsopolitiken utan val.
“En Genève-baserad icke-statlig organisation. Få människor vågar öppet kritisera vad han gör” .
Under hans ledning genomför WHO globala sociala och medicinska experiment med tillämpning av Gates religiösa tro på att han kan använda teknik (vacciner och GMO-jordbruk) och hans djupa förståelse av datorer för att göra honom frälsare för hela mänskligheten.