USA-medier lägger skulden på extremhögern för hackningen av WHO

5
1071

NOTERAT. Fox News rapporterar att nära 25,000 e-postadresser till medlemmar på WHO (World Health Organization), National Institutes of Health och Bill & Melinda Gates Foundation har postats online efter en hackning, uppger SITE Intelligence Group.

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
0 0 rösta
Artikelbetyg
Prenumerera
Notify of
guest
5 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
11 månader sedan

Talesätt: När ett finger pekar skuld mot någon annan, pekar tre fingrar på en själv!

Ivan
Ivan
Gäst
Reply to  Åke i Sörmland
11 månader sedan

Bill Gates agenda avslöjad.
Bill Gates har sedan 1990-talet verkat för avfolkning och är involverad i de främsta organen som drivit corona-skräcken, som Johns Hopkins, WHO och Bill & Melinda Gates Foundation.
https://www.vaken.se/bill-gates-verkliga-agenda-avslojad/

Ivan
Ivan
Gäst
Reply to  Ivan
11 månader sedan

Vi är nu hans marsvin.
https://newspunch.com/robert-f-kennedy-jr-false-savior-bill-gates-controls-lives-7-billion-humans/
Den falska frälsaren Bill Gates styr nu livet av 7 miljarder människor. Kritiker nämner Gates strategi som monopolistisk filantropi.
Världshälsoorganisationen ”genomför globala sociala och medicinska experiment ” i överensstämmelse med visionen för deras megadonator Bill Gates och hans ” religiösa tro att han kan använda teknik (vacciner och GMO-jordbruk) för att göra honom till frälsare för hela mänskligheten , varnar Robert F. Kennedy Jr.
“Gates ‘strategi att köpa WHO (Världshälsoorganisationen) och köpa kontroll av amerikanska hälsotjänstemän som Tony Fauci & Deborah Birx ” innebär att Microsoft grundare nu kan “diktera global hälsopolitik som påverkar 7 miljarder människor och att kontrollera de mest intima detaljerna av våra liv ”, sade Kennedy Jr. på sin Instagram-sida.
Kennedy Jr citerade också från en ny artikel i Politico om Bill Gates och erkände att ” Gates prioriteringar har blivit WHO: s. Istället för att fokusera på att stärka hälsovården i fattiga länder … lägger byrån en oproportionerlig mängd av sina resurser på projekt … Gates föredrar ”.
Enligt Kennedy Jr. involverar Gates föredragna projekt ”GMO-grödor, kemiskt jordbruk och vacciner”, RELATERADE: Robert F. Kennedy Jr .: Hur Bill Gates landade jobbet med att diktera världshälsopolitiken utan val.
“En Genève-baserad icke-statlig organisation. Få människor vågar öppet kritisera vad han gör” .
Under hans ledning genomför WHO globala sociala och medicinska experiment med tillämpning av Gates religiösa tro på att han kan använda teknik (vacciner och GMO-jordbruk) och hans djupa förståelse av datorer för att göra honom frälsare för hela mänskligheten.

Robin Lidberg
Gäst
11 månader sedan

Någon som kan svara på vad det här betyder? Gärna på lätt svenska..

https://file.wikileaks.org/file/

pandemic-vaccine-options-2009.pdf