USA-medier lägger skulden på extremhögern för hackningen av WHO

5
1063

NOTERAT. Fox News rapporterar att nära 25,000 e-postadresser till medlemmar på WHO (World Health Organization), National Institutes of Health och Bill & Melinda Gates Foundation har postats online efter en hackning, uppger SITE Intelligence Group.


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

5 KOMMENTARER

   • Vi är nu hans marsvin.
    https://newspunch.com/robert-f-kennedy-jr-false-savior-bill-gates-controls-lives-7-billion-humans/
    Den falska frälsaren Bill Gates styr nu livet av 7 miljarder människor. Kritiker nämner Gates strategi som monopolistisk filantropi.
    Världshälsoorganisationen ”genomför globala sociala och medicinska experiment ” i överensstämmelse med visionen för deras megadonator Bill Gates och hans ” religiösa tro att han kan använda teknik (vacciner och GMO-jordbruk) för att göra honom till frälsare för hela mänskligheten , varnar Robert F. Kennedy Jr.
    “Gates ‘strategi att köpa WHO (Världshälsoorganisationen) och köpa kontroll av amerikanska hälsotjänstemän som Tony Fauci & Deborah Birx ” innebär att Microsoft grundare nu kan “diktera global hälsopolitik som påverkar 7 miljarder människor och att kontrollera de mest intima detaljerna av våra liv ”, sade Kennedy Jr. på sin Instagram-sida.
    Kennedy Jr citerade också från en ny artikel i Politico om Bill Gates och erkände att ” Gates prioriteringar har blivit WHO: s. Istället för att fokusera på att stärka hälsovården i fattiga länder … lägger byrån en oproportionerlig mängd av sina resurser på projekt … Gates föredrar ”.
    Enligt Kennedy Jr. involverar Gates föredragna projekt ”GMO-grödor, kemiskt jordbruk och vacciner”, RELATERADE: Robert F. Kennedy Jr .: Hur Bill Gates landade jobbet med att diktera världshälsopolitiken utan val.
    “En Genève-baserad icke-statlig organisation. Få människor vågar öppet kritisera vad han gör” .
    Under hans ledning genomför WHO globala sociala och medicinska experiment med tillämpning av Gates religiösa tro på att han kan använda teknik (vacciner och GMO-jordbruk) och hans djupa förståelse av datorer för att göra honom frälsare för hela mänskligheten.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här