Politifact behöver inte faktachecka längre – Räcker med att läsa rubriker för att avgöra

4

NOTERAT. Faktacheckningssajten Politifact.com som används som referens för att bedöma faktariktigheten i nyheter behöver inte längre ens faktachecka längre, varnar den oberoende reportern Ben Swann.

För Politifact.com räcker det att enbart läsa rubriken för att förkasta hela artiklar och reportage såsom falska och Swann ger exempel på det i inslaget.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
22 maj 2020 kl 16:15

Vad behöver man i Sverige mera för att fatta den myndighetsdiktaturen som har funnits i många år? Tydligare kan det väl knappast vara.

Anders Wiman
Gäst
21 maj 2020 kl 12:05

Hade vi haft en fungerande regering, med en fungerande statsminister, som inte delegerar sitt ansvar till höger o vänster och sedan gömmer sig under sitt täcke. Så hade detta, som vi nu ser växa fram aldrig hänt.
Vilken åverkan kommer 5G och dess strålningspåverkan ha på allt liv inom vårt land.
Kommer vi alla att bli lallande fånar som inte kan ta några som helst vettiga beslut inom ramen för vårt överlevande och för allt levande på hela planeten. Vi borde utrustas och utbildas med de rätta instrumenten för att kunna mäta strålningen från 5G. Slår 5G ut insekter, som jag läst, så kommer vi att förinta oss själva och vi kommer inte att få höra några fåglar längre m.m.m.m.

Kerstin Unger Salen
20 maj 2020 kl 14:42

Man undrar, vem sätter normerna för Fact-check? Är politiskt korrekt normen? Vad är politiskt korrekt? Det makthavarna säger? Här pågår ett veritablet krig just nu och jag hoppas alla blir medvetna om hur styrd vår tankevärld är och att vi håller på att förlora det fria ordet samtidigt som vi redan (för tillfället) inte heller har total rörelsefrihet. När makthavare tillskansar sig mer kontroll är det högst osannolikt vi får den tillbaka, såvida vi inte vaknar och ryter till.Jag menar högt. Hela 5G införandet är nog i särklass det mest odemokratiska övergrepp som pågår just nu. Har vi fått allsidig information? Har man tagit hänsyn till forskning, apeller , upprop och skriverier. Inte alls. Vi ska alla fösas in i ett “strålande” paradis där kontrollen är en dröm som blir verklig för de som vill utöva obehörig makt. Det är vad 5G handlaar om.

Austin
Austin
Gäst
Reply to  Kerstin Unger Salen
21 maj 2020 kl 11:03

[Kommentar raderad. Alla som kommenterar måste skriva ut sitt riktiga för- och efternamn. Ny regel.]