Akademiker i USA förespråkar tvångsvaccination mot SARS-CoV-2

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 oktober 2020
- NewsVoice redaktion
Saad B. Omer (pressfoto: Yale.edu), Michelle M. Mello (pressfoto: Emily Cuccarese) och Ross D. Silverman (pressfoto: iupui.edu/).
Saad B. Omer (pressfoto: Yale.edu), Michelle M. Mello (pressfoto: Emily Cuccarese) och Ross D. Silverman (pressfoto: iupui.edu/).
I bild: Saad B. Omer (pressfoto: Yale.edu), Michelle M. Mello (pressfoto: Emily Cuccarese) och Ross D. Silverman (pressfoto: iupui.edu).

NOTERAT. En debattartikel publicerades idag i den medicinska journalen New England Journal of Medicine (NEJM), publicerad av Massachusetts Medical Society i USA, där tre akademiker förespråkar att tvångsvaccination mot SARS-CoV-2 ska införas och att de som inte låter sig vaccineras ska bestraffas hårt.

Akademikerna anser i sin debattartikel att exempel på obligatorisk massvaccination är mycket effektivt och de oroar sig för att en färsk undersökning fann att endast 49% av alla amerikaner planerar att låta sig vaccineras mot SARS-CoV-2.

För att komma runt denna ovillighet att frivilligt vaccinera sig förespråkar artikelförfattarna att tvångsvaccinering införs och att motstånd bestraffas på lämpliga sätt, tex:

 • att vederbörande sparkas från jobbet (employment suspension)
 • husarrest (stay-at-home orders)

Dessa åtgärder ska i första hand gälla “designated high-priority groups”.

“In addition, state mandates should not be structured as compulsory vaccination (absolute requirements); instead, noncompliance should incur a penalty. Nevertheless, because of the infectiousness and dangerousness of the virus, relatively substantive penalties could be justified, including employment suspension or stay-at-home orders for persons in designated high-priority groups who refuse vaccination.”

De tre akademikerna som signerat artikeln är:

 • Michelle M. Mello, J.D., Ph.D., professor of medicine at the Stanford School of Medicine
 • Ross D. Silverman, J.D., M.P.H., professor, Health Policy and Management
 • Saad B. Omer, M.B., B.S., M.P.H., Ph.D., director, Yale Institute for Global Health

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Akademiker borde hålla sig aktiva i det verkliga livet….. tycka kan alla göra…. det är väldigt enkelt.
  Undrar om de tänkt tanken ut och har förlag på vem som skall betala den notan.

 • Tack, Kjell Holmsten, för att du framför denna allvarliga kritik mot frimurarna och för att du riktar uppmärksamheten mot Sion Vises protokoll.

  Frimurarorganisationer finns uppbyggda i finmaskiga nätverk över hela jorden. De lockar karriärs-hungriga, begåvade människor till sig som sedan blir deras trotjänare.

  Frimurarorganisationer är hemliga till sitt innehåll – men inte till sin existens. På så sätt kan de ge ett sken av att vara elitistiska välgörenhetsorganisationer och värva många människor, men avhoppare från dessa organisationer och granskare över hela jorden har gett en ytterst skrämmande och mörk bild av dem.

  En av dem som ingående granskat frimureriet är den före detta zoologiprofessorn Walter Veith. Hans svärfar var mycket högt uppsatt inom dessa kretsar – som inte enbart omfattar frimurarorganisationer utan en mängd andra hemliga sällskap och ordnar. Walter Veith framhåller att de inom dessa hemliga sällskap som nått en hög position i dessa ytterst hierarkiska konstruktioner får inblick i sådant som alla andra på lägre nivåer inte får. Många av dessa på lägre nivåer inser kanske därför inte att de är medlemmar i maffia-liknande strukturer, präglade av sekretess – och blind lydnad för den som släpps fram.

  Sion Vises protokoll är en blueprint för det som sker nu i världen, liksom Kalergi-planen är en blueprint för vad som sker nu i Europa.
  Båda dessa planer tillskrivs Sionismen och därmed extremistiska judar.

  Men jag är tveksam till att det stämmer. Religionerna judendom, islam, kristendom (och andra) används som täckmantel av dem som drar i marionettrådarna – och enligt de efterforskningar jag gjort om hemliga sällskap och fördärvliga agendor menar jag istället att uttrycket “Alla vägar bär till Rom” har relevans även i detta avseende, vilket jag har för avsikt att utveckla i artikelform här på Newsvoice.

  John F. Kennedy Secret Societies Speech 1961:

  ”Vi är omgivna av en ogenomtränglig och hänsynslös sammansvärjning [JFK syftar på ”secret societies”] som ur det fördolda påverkar oss allt mer – genom infiltration istället för anfall, genom omstörtningar istället för organiserade val, genom hemlig insatstrupper nattetid istället för arméer i dagsljus.
  Detta dolda system har värvat enorma mänskliga och materiella resurser för att bygga ett upp sitt täta, högeffektiva maskineri där militär, diplomati, underrättelsetjänster sammankopplas med storfinans, vetenskap, politiska beslut.
  Inom hemliga sällskap sker förberedelser i det tysta, bortom debatt och öppenhet. Deras misstag begravs utan rubriker. De tystar oliktänkande istället för att uppmuntra dem. Deras omkostnader blir inte ifrågasatta, inga rykten om dem publiceras, deras hemligheter avslöjas inte.”

 • Radio cui Bono berättar om Sion Vises protokoll som är intressant beskrivning om hur allt är uppbyggt och kontrollerat. Många har uttryckt att dessa protokoll är falska, men jag tror att de är äkta. Ingen förfalskare kan med sådan träffsäkerhet lyckas med att få allt att stämma med verkligheten. Läs boken den finns på Svenska och går att ladda hem som.

  Radio Cui Bono: https://www.spreaker.com/user/10042798/65rcb-foerlaaten-faller-om-de-hemliga-pr

  pdf.
  https://www.islam-radio.net/islam/svenska/fildok/svp.ht

  Ett smakprov – ”Politiken och moralen. Politiken har ingenting gemensamt med moralen. En regent, som låter leda sig av moralen, är därför inte säker på sin tron. Den, som önskar regera, bör tillgripa list och hyckleri. Ädla folkegenskaper – uppriktighet och hederlighet – är brister i politiken, eftersom de bättre och säkrare störtar regenter från tronen än den starkaste fiende. Dessa egenskaper kan vara attribut för gojim-regeringarna; vi ska i intet fall ledas av dem.”

  • Sion Vises Protokoll (SVP) är “falska” enbart i aspekten att de lär vara ett plagiat av ett tidigare dokument som skapades under franska revolutionen.
   Detta faktum vill dock många ta till intäkt för att avfärda såväl SVP som det franska originaldokumentet.

 • Ja för att lyckas med denna Plandemi måste Frimurarna kontrollera all information av betydelse.
  I boken “Världsbyggarnas bedrägeri” – Jyri Lina finns mycket information om hur Frimurarna arbetar och hur de under tidigare stora världshändelser totalt kontrollerat de flesta uppror och politiska händelser. Från boken “Har man satt sig i besittning av radio, press, skola, kyrka, konst, vetenskap, film – så kan man förvandla varje sanning till lögn, varje oförnuft till förnuft.” – Alf Ahlberg, “Idealen och deras skuggbilder”, Stockholm 1936, s. 135.
  Det internationella frimureriet kontrollerar informationsflödet. Dessa krafter bryr sig inte om befolkningens intressen.
  Noam Chomsky – “Propaganda fungerar mer effektivt om man lyckas upprätthålla illusionen om massmedierna som den oberoende maktgranskaren. Hårda debatter inom osynliga ramar kommer i själva verket att ha en systemstärkande effekt”.
  Faktum är att det går inte att kontrollera frimurarlogerna.

 • Denna video visar klart och tydligt att hela Covid-19-21 plandemin är en gigantisk Frimuraroperation. Här meddelar de varandra att allt flyter på som det ska?

  • Otroligt, alla kanaler rapportera precis 33 nya fall i en lång rad olika regioner.

   Enligt frimurarna: “There is no 33rd degree in Freemasonry. Freemasonry consists of three degrees: Entered Apprentice, Fellowcraft, and Master Mason.”

   Men det finns en bok som heter “33 Degrees of Deception” skriven av en frimurare.

   “33 Degrees of Deception is a very comprehensive book that tells the personal story of one completely dedicated Mason—Jim Shaw, who became a Knight Commander of the Court of Honor, Worshipful Master of the Blue Lodge, and Master of all Scottish Rite bodies. You will want to know why Jim Shaw left Masonry—and the price he paid for leaving. This book sheds light on the darkness of Freemasonry as the author gives penetrating answers to the questions many people ask about this secret society.”

 • Diktatur i sitt essense’ man äger ej sin kropp längre , sedan A1 som tar över din personlighet.
  Staten äger dig dina tankar ,,allt,, vad blir endpoint . , man kan ej komma närmare 1984’s Orwell.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *