Bästa dofterna för män 2020

publicerad 20 november 2020
- Gästskribent

LIVSSTIL. Att välja rätt herrdoft kan verka som en skrämmande uppgift med tanke på det stora utbud som finns att välja bland, både online och i butiker. Oavsett om du vill att din deodorant ska lukta gott, lukta gott efter att du rakat dig eller helt enkelt ha en parfym som får folk att vända blicken – då rekommenderar vi att du läser vårt bud på de bästa dofterna för män 2020.

Bästa parfymen för män

När du väljer din parfym herr är det klokt att börja med dofter som du redan känner till och vet att du gillar. Det kan vara allt från lukten av ditt schampo till den parfym som din polare bär.

Om du dock inte vet vart du ska börja har vi den perfekta parfymen till dig, nämligen Intimately Men från David Beckham. Det är en prisvinnande eau de toilette som doftar som en blandning av grapefrukt, bergamott och kardemumma. Perfekt för dig som vill framhäva din maskulina sida.

Bästa deodoranten för män

Ingen man vill gå runt och lukta dåligt. Du ska inte behöva skämmas för att du svettas mycket, men det finns sätt att förhindra att fläckarna syns på din T-shirt och istället dofta gott med en bra och välluktande deodorant.

Vår favorit är CK One Deostick från Calvin Clein, en effektiv antiperspirant för män som minskar utsöndringen av svett och motverkar svettlukt! Med CK One Deostick undviker du svettlukten och doftar istället som en kombination av citron, viol, rosor och apelsin.

Bästa aftershave för män

Med en aftershave lugnar du den irriterade huden efter en rakning och luktar fantastiskt resten av dagen. En aftershave återställer fukt, hjälper till att förhindra inväxta hår och skador efter en rakhyvel. Med andra ord är det pricken över i:et för en irritationsfri rakning. Vårt bud på den bästa aftershave idag är Africa Aftershave från Axe med doftnoter av balsamico, kryddor, trä och citrus.

 

Extern skribent


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq