Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Populära tårtor i Stockholm – Fototårta är mest eftertraktad

publicerad 12 november 2020
- Gästskribent
Fototårta. Pressfoto: Dintarta.se
Fototårta. Pressfoto: Dintarta.se
Fototårta. Pressfoto: Dintarta.se

Är du sugen på en alldeles speciell tårta eller vill du skicka din tårta till någon som är värd den på ett eller annat sätt? Ett smakfullt kreativt bakverk som sticker ut i mängden och som dessutom är populärt i Stockholm. Det blir en succé för dig själv när du beställer den för leverans hem till dig, eller för den du skickar den till.

Det har alltid funnits anledningar att äta tårtor! Möjligheterna till att göra just din tårta till något alldeles extra har bara växt genom åren.

Din tårta som du är extra sugen på nu, kanske har en saftig botten med skikt av olika färger och smaker. Den kanske är byggd på höjden och dekorerad på ett fantastiskt sätt. Tårtor är alltid ett välkommet inslag på de allra flesta tillställningarna och med en kreation från dintarta.se blir det något alldeles extra.

Vill du uppmärksamma någon men tyvärr inte kan hälsa på personen i fråga? Någon du känner kanske är väldigt speciell för dig och kanske har hjälpt dig med något av betydelse eller helt enkelt bara är värd en god speciell tårta. Inga som helst problem! På dintarta.se kan du enkelt beställa en unik, populär tårta för leverans till vem du vill beställ tårtor till stockholm här och utefter personens tycke och smak välja bland alla varianter.

I toppen på populära tårtor i Stockholm ligger Fototårta. Fototårtan finns i olika former och storlekar, så det enda du behöver är ett foto på den som du vill skicka tårtan till. Sedan är det bara att välja hur tårtan ska smaka och se ut. Kanske vill du ha en bild på ett djur på din tårta. Det går alldeles utmärkt det också.

Att välja smaker och färger till en tårta är enkelt på dintarta.se, här finns allt du kan tänka dig. Finns det allergier hos de som ska äta av tårtan så finns det en bra innehållsförteckningar där du ser vad för ingredienser som ingår.

Den vackra stilrena Deluxe-tårtan som du kan välja färger till själv, ligger tvåa i populariteten i Stockholm. Den finns i varianter som Happy Birthday Deluxe-tårta och Princess Deluxe. De två sistnämnda vackra skapelserna ligger också i toppen av populariteten.

Hos dintarta.se kan du välja hur många portioner din tårta beräknas till vilket är bra, så alla får njuta ordentligt av tårtan som du bjuder på.

Naturligtvis finns det en bröllopstårta också bland de populäraste tårtorna i Stockholm. Den gör ni till er genom att välja hur den ska vara uppbyggd, vilka smaker som ska ingå och hur den ska vara dekorerad. Ta tiden att titta noga så ni får den här skapelsen så personlig ni vill till er stora dag. Sedan levereras den till det datum när ni blir ett.

Av ännu fler favoriter i toppen för Stockholm finns naturligtvis härliga Blixten McQueen-figurer på en tårta gjord som en bilbana. En fröjd för barn och vuxna.
Enhörningstårtan är även den med i toppen och utförs i olika varianter som du bestämmer.

Välkommen in till oss!

Extern skribent

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq