Så här stoppade amerikanska liberala medier Biden-skandalen

0
738

NOTERAT. Tucker Carlson på Fox News sammanfattar hur liberala medier i USA gick till väga för att mörka och ignorera Biden-skandalen dagarna innan det amerikanska valet 2020. Det ingick i avledningsmanövrarna att skylla på rysk desinformation, menar Joseph A. Wulfsohn, för Fox News i en djupgående artikel.

Text: NewsVoice

Relaterat

Ryska SVR (HK utanför Moskva i bild) motsvarar amerikanska CIA.
Ryska SVR (Sluzhba vneshney razvedki Rossiyskoy Federatsii med HK utanför Moskva i bild) motsvarar amerikanska CIA. Foto: Wikimapia.org. Hunter Biden, Joe Biden (foto: Ben Stanfield, licens: CC BY-SA 2.0).

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer