Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Donera 10 kr till NewsVoice arbete – MediaLike betalar åt dig

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 december 2020
- Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson

NEWSVOICE. I samarbete med MediaLike vill vi öka din villigheten att ansluta dig som donator. Därför har MediaLike beslutat att belöna dig om du registrerar dig. Det innebär att NewsVoice får 10 kr enbart genom att du registrera dig för ett användarkonto, utan åtagande.

Du förbinder dig inte till något, men vi vill naturligtvis att du vill testa detta enkla donationssystem där du själv bestämmer hur mycket du vill lägga i potten, ingenting eller någonting. Med din pengapott på MediaLike kan du donera till alla de nya nätmedier som du gillar och som har anslutit sig.

Klicka på en doneraknapp nedan och du får möjlighet att skapa ett användarkonto:

 

MediaLike skriver:

”Registreringen är nyckeln till en framgångsrik finansiering. Vi bedömer att det är dags att våga vara ärliga om branschens generella svårighet, pengar.”

Registrera dig för MediaLike donationssystem så låter du din första betalning gå till NewsVoice Då ser du hur lätt det fungerar. Det är många andra bloggare och nättidningar som redan har eller kommer att få MediaLikes donationsknapp.

MediaLike är utvecklat för att underlätta för läsare att enkelt ge bidrag medan 95% fortfarande inte betalar, men som ofta enbart klickar gilla. Nu inför MediaLike en “Gilla-på-riktigt-knapp som ger mottagaren ett mikrobelopp.

Att producera en tidning kostar i tid och pengar. Det ägnas mycket ideell tid, men bidrag underlättar för att dessa ska kunna fortsätta informera dig med nyheter och stimulera dina tankar om samhället.

Börja använd ditt nya donationskonto för NewsVoice. Tidningen är väl värd de 10 kr som du får av MediaLike som en startpremie. Att sedan fylla ditt eget donationskonto med pengar är mycket enkelt tex med Swish. Då kan du välja din egen nivå på visad uppskattning.”

MediaLike går in med en egen budget på 10,000 kr som oavkortat går till NewsVoice redaktionella arbete. Det enda du behöver göra är att registrera dig som användare. Målet är att få in 1000 st användare. Varje ny användare får 10 kr i startpott.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör och grundare av NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq