Nashville-explosionen: Spekulationer om 5G-paranoia

3

VÄRLDEN. En husbil exploderade den 25 december utanför telekombolaget AT&T Data Transmission Center i Nashville, USA. Förödelsen blev mycket stor. Anthony Quinn Warner har identifierats som ägaren till husbilen. Rester av hans kropp hittades på platsen.

Text: NewsVoice | Video: Metro Nashville PD

Lokala medier spekulerar i att Warner medvetet försökt att spränga AT&T:s datacenter för att markera mot 5G-utbyggnaden. Warners bostad undersöktes av FBI för att utreda motivet till sprängningen.

Tweet: Metro Nashville PD

Vittnen säger och videoinspelningar vid platsen har dokumenterat att en förinspelad röst under 15 minuter varnade innan explosionen. Rösten sa att platsen måste evakueras omedelbart. Det innebar att polisen hann evakuera området runt husbilen och ingen person dödades. Flera personer skadades dock vid den mycket kraftiga explosionen.

Lokala medier rapporterar att FBI undersöker om Anthony Quinn Warner kan ha upplevt 5G-paranoia och om den misstänkte personen trodde att 5G används för att spionera på medborgare.

“Nashville mayor believes ‘bomber’ was ‘targeting the AT&T building’ in suicide attack amid reports he was paranoid 5G is ‘spying on Americans’ – as cops reveal RV speakers were playing Petula Clark’s ‘Downtown’ when it exploded.” – Daily Mail

Daily Mail har publicerat en omfattande utredning om Warner, omständigheter kring händelsen och FBI:s utredning.

Text: NewsVoice

Källor och relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
29 december 2020 kl 09:27

Metropolitan Nashville Police Department: Officer Sipos’ Body Camera Footage, 12/25/2020

Fox News: Nashville police camera footage captures moments before, after explosion

Sture Blomberg
Sture Blomberg
Gäst
28 december 2020 kl 17:50

Simon Parkes (simonparkes.org) är en person som verkar ha väldigt tät kontakt med militära underrättelsekällor och han rapporterar med 2-4 dagars mellanrum om vad som rör sig i USA. Detta är hans senaste rapport från igår och här finns också Nashville-explosionen med, som bär alla kännetecken av att ha varit iscensatt av FBI själva för att dra bort uppmärksamheten från annat. Här finns Simon Parkes uppdatering från 27 december, 2020 sammanfattad. Han tar upp tre saker: 1. Simon Parkes berättar från sina militära informationskällor att president Trump verkligen vill försöka lösa valfusket inom systemet utan att behöva använda militären. Det fanns en hel del felrapporteringar förra veckan då kommentatorer var fokuserade på “Navy Ships” och att dessa placerats utanför Kalifornien och New York. Orsaken påstods vara att FN och kineserna stod beredda att invadera USA. Men orsaken var istället att om militären mot förmodan skulle behöva ingripa, så måste den vara stationerad på rätt plats, med rätt utrustning och med denna placering täcker man upp östkusten och västkusten. Det har blivit en hel del förändringar i personalstyrkan (egentligen tillägg av personer med militär bakgrund) för att utgöra stöd för presidenten i denna tid. Dessa förändringar har inte och kommer inte att rapporteras av MSM eller alternativmedia. Det förekommer nu också rapporter om att Trump är förvirrad över vad han skall göra och tar råd hit och dit från en massa människor. Simon Parkes har fått helt andra rapporter från sin kontakt inom den militära underrättelsetjänsten och att Trump vet exakt vad han gör. Han har två slags möten som skiljer sig väldigt mycket åt: 1. Öppna reguljära möten i Vita Huset (för show) och 2. stängda möten i ”war room” med mycket mera insatta personer, som insett frågans allvar och är beredda ”att dö för honom”, människor som inte är korrupta eller kan köpas för pengar. De kommentatorer som talar om Trump som ”svag” gör därför ingen god sak utan underminerar honom istället, menar Simon Parkes. Den 6:e januari är extremt viktig om man lyckas mobilisera en miljon patrioter och är viktigare än Supreme Court och detta beror på att den amerikanska konstitutionen spelar en sådan viktig roll i alla amerikaners medvetanden. Simon Parkes berättar också att Kerry Cassidy (politisk dokumentärfilmare) nyligen var i UK men omedelbart tvingades återvända till USA, som nu stängs av för in- och utresor, vilket gör det svårare för ”bad actors” att fly landet, när… Read more »

Peter
Peter
Gäst
28 december 2020 kl 11:45

[Kommentaren publiceras utan för- och efternamn eftersom uppgifterna är högintressanta.]

David Colston

This is shared from a friend regarding the incident in Nashville on Christmas morning. (And I’m posting in hopes it can stand long enough to be read before FB takes liberty in removing it.)

This explains why they were trying to evacuate the area before the explosion! Something to think about for sure.
AT&T got a contract to do forensic audit on Dominion voting machines and those machines were being moved to Nashville this past week. The former owner of the AT&T building in Nashville, William Kennard, is a board member for Cerberus Capital Management and AT&T. He also was Bill Clinton’s FCC chair, and Obama’s Ambassador to the EU.

Dominion voting is owned by Cerberus Capital Management. Cerberus is run by Staple Street Execs. Joe Biden’s brother-in-law, Steven Owens, is the co-founder of Staple Street Execs along with William Kennard (mentioned above).

Super Computer in TN was connected to the AT&T internet in Nashville. Yesterday evening the Cumberland river cooling system was compromised due to internet outage and Super Computer fried. If you don’t know, “Kraken” is a reference to a Super Computer former prosecuter, Sidney Powell, has been talking about.

So, the explosion “just happened” to be at the AT&T location where they “just so happen” to control the cooling system for the Super Computer and house the dominion voting machines and drives for forensic audit.

Does it make sense now why no lives were lost?

Does it make sense now why the FBI task lead couldn’t even put together a coherent sentence in the press conference yesterday?

Does it make sense why the mayor was making light of the situation, almost laughing yesterday?

[Länk till uppgifterna?]