Tusenmannamarschen för Frihet och Sanning – 6 mars 2021

publicerad 12 februari 2021
- av Gästskribent
Tusenmannamarschen 6 mars 2021. Filip sjörström (eget verk). Foto: Portobello, Mostphotos.se
Tusenmannamarschen 6 mars 2021. Filip sjörström (eget verk). Foto: Portobello, Mostphotos.se
Tusenmannamarschen 6 mars 2021. Filip sjörström (eget verk). Bildmontage: NewsVoice, Mostphotos.se, Filip Sjöström

AKTIVISM. År 2020 kommer för alltid att gå till historien som året då ett virus lamslog världen. Jag skulle kunna berätta om virus, vacciner, PCR-tester, agendor och globalister som vill kontrollera världen. Men det här handlar inte om det – det handlar om mänskliga rättigheter. Rätten att få uttrycka våra åsikter utan censurering och rätten att få leva som fria människor.

Text: Filip Sjöström, arrangör av #Tusenmannamarschen i Stockholm (Medborgarplatsen) 6 mars 2021

År 2020 var för mig ett år av kaos och konflikt. När nyheterna om ett virus i Kina började dyka upp under januari och februari var det ingenting jag tog någon större notis kring. Det har hänt förut och jag har sedan länge distanserat mig från mediernas alarmistiska budskap och försök att ingjuta rädsla i mig och resten av befolkningen. Det var därför jag med stor sorg såg på när covid-19 lamslog Sverige och övriga världen under mars månad. I den kollektiva kris som uppstod försökte jag förstå vad som egentligen försiggick – vilket året 2020 handlade om för mig.

Filip Sjöström, arrangör av Tusenmannamarschen. Foto: eget verk, 2021
Filip Sjöström, eget verk, 2021

Det som skapade störst sorg i mig var alla rädda människor. En av mina största övertygelser är att rädsla är någonting icke önskvärt – något att undvika till varje pris. Rädsla aktiverar amygdalans fight eller flight respons och stänger ner emotionella och rationella delar av vår hjärna. Rädda människor får tunnelseende och ser inte hela bilden. Rädsla gör människor reaktiva istället för proaktiva. Om du vill kontrollera en hel befolkning, hur gör du då? Gör dem rädda. Det är därför vi kommer att fortsätta bli matade med budskap om rädsla.

Att agera utifrån rädsla är aldrig en långsiktig lösning och skapar istället långsiktiga problem – vilket är precis vad vi ser i samhället just nu. Men det är ingenting nytt. På samma sätt som mainstream media ingjuter rädsla i världens människor verkar det som att världsordningen under lång tid använt samma koncept. Det moderna industri- och klassamhället har kommit att bli ett stort maskineri där människor ska kontrolleras, inte ifrågasätta och istället följa narrativet. Det visar sig i sjukvårdssystemet, där reaktiva metoder i form av läkemedel och symptombehandling blivit standardiserat. Det visar sig i utbildningssystemet där människor förväntas följa en mall och rätta sig efter vetenskapliga metoder. Det visar sig också i det ekonomiska systemet där människor blir slavar under ökad skuldsättning och där de rikaste och kanske mäktigaste människorna kontrollerar världens sedelpressar.

Allt detta fungerade utmärkt fram till en viss punkt – internets intåg. Användandet av internet har öppnat upp möjligheten till att ta del och sprida information på ett helt nytt sätt. Mängden information ökar hela tiden och kommer att fortsätta göra det. Internet utgör startskottet för en förändrad världsordning, där gamla strukturer ska brytas ner och försvinna för att lämna plats åt nya sätt att leva och verka i denna värld. Det är oundvikligt och behövligt men också skrämmande för många. Vi har byggt upp ett sätt att leva på och för att kunna uppgradera våra liv och våra kroppar behöver vi plocka isär allting i molekyler, syna varenda sak i sömmarna och sen sätta ihop någonting nytt. Det är lite som att renovera en motor. Motorn för mänskligheten måste uppgraderas för en ny tid. För alla dem som klarar den renoveringen och uppgraderingen väntar en gyllene tidsålder, för de som inte klarar det väntar något annat betydligt mörkare.

Allt som vi ser ske i världen just nu är symptom på den djupgående förändring som sker. Det finns mängder med människor som blivit beroende av gamla strukturer som inte vill att denna uppgradering ska ske. De kämpar emot universums naturliga expansion och föränderlighet. De kämpar emot själva essensen av livet.

Tiden är inne för tusenmannamarschen

Det finns ett enormt motstånd mot att människor ska vakna, ifrågasätta, börja leva som fria människor och gå mot ljuset. Men det måste ske ett stort kollektivt uppvaknande, det har redan skett och det kommer att fortsätta ske. Jag ser fram emot det – och för varje dag som går känner jag ljuset starkare i mig själv och ser det manifesteras i världen.

År 2021 kommer handla om enighet och att människor kommer samman. Ju fler människor som kommer samman, desto mer desperata handlingar och aktioner kommer vi se från de mörka makterna. Och ju mer desperata deras handlingar blir, desto mer enade kommer vi människor att stå. Det är därför vi ser alla dessa facebookgrupper som växer. Det är därför tusenmannamarschen behövs.

Jag vet inte om du har följt vad som händer i andra länder i världen, länder med betydligt fler och hårdare restriktioner. Jag har haft möjligheten att få sitta på första parkett och ta del av förstahandsinformation från ledare för frihetsrörelsen i andra länder genom mitt engagemang i World Freedom Alliance och Frihet Sverige. Denna information är ingenting som vanliga medier rapporterar om och om de gör det så vinklas informationen. Jag får varje vecka filmer, bilder och uppdateringar från stora demonstrationer i Europa och andra delar av världen där människor fått nog och tar tillbaka sin rätt till frihet.

Vi har blivit sålda lögnen att ”om vi bara gör som vi blir tillsagda och tar vaccinet kommer allt snart vara tillbaka till det normala”. Det är en lögn och jag tror att du känner det djupt inuti dig själv. Ingenting kommer att gå tillbaka till det normala. Aldrig någonsin. Vi ska skapa någonting nytt, någonting bättre och något mer fantastiskt. Det är därför tusenmannamarschen behövs.

Tusenmannamarschen är den viktigaste manifestationen för frihet och sanning i modern tid i Sverige

Vi människor som vill skapa en bättre värld behöver komma samman och leva som fria människor. För att kunna göra det behöver vi visa att vi inte köper det som sker och inte ger vårt medgivande till regeringens och myndigheternas åtgärder och restriktioner. När Sveriges makthavare missbrukat sitt förtroende är detta den enda vägen.

När du föds så föds du som en fri människa. Du har inte skrivit något kontrakt med någon om att ingå i ett system – speciellt inte ett sådant som förtrycker människor. Det är dags att ta tillbaka den friheten. Det är dags för tusenmannamarschen.

Låt ljuset segra över mörkret.
“Be the change you wish to see in the world.”

Tusenmannanmarschen på Facebook

Text: Filip Sjöström, arrangör av Tusenmannamarschen i Stockholm 6 mars 2021. Startplats Medborgarplatsen med omnejd.

Relaterat

 • Läs mer om aktivism i artiklar i NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Tack den fantastiska Filip för den initiativet och organiseringen med dagens manifestation. Du är en föregångare som kan lysa upp vägen för massorna!
  Det här blir bara starkare och starkare!!!
  Jag känner fler som ville vara på dagens möte men kanske tiden var inte riktigt inne.
  Önskar dig en underbar trevlig veckoslut!

 • Någon som vet hur jag kan stötta ekonomiskt om det är svårt att närvara? Vill hjälpa till på det sätt jag kan.

 • Jag samtycker inte till olaga 2018 Smartmatic Dominion val-bedrägeri riksdagens legalise policy

  Jag står i libertarian republikan naturlag, Common Law, Cyrus Cylinder af 539 BC, Jydske Lov af 1241, Magna Carta af 1215, Declaration of Independence 1776, Bill of Rights, Preample till Amerikanska Republikens forfatning, Danske Riges Grundlov Kapitel VIII, Sveriges Grundlag paragraf 1 och 2

  Filip gör som banker och anti-nationalisten, globalist-politikeren Mads Palsvig: Ingen nationalistisk patriotisk loyalitet till levande suveräna folkets nation, flagga och rätt till att välja offline offgrid liv, mindre självständiga företag, familjen, kontant- eller byteshandel.

  De prater 90% vad folket önskar och injicerar 10% globalist Great Reset coup d’etat psyops inn i den som Bill Gates “vaccin”, för att indoktrinera propaganda psyops?

  Granskande journalister var go kolla vem som finansierar detta möten. Jag är oenig med följande, och som Dansk Parsi läkare har jag granskat Danska Mads Palsvig såkalkat JFK Folkpartiet [Schweiz Morgan Stanley franchise?] och “Sortklædt Modstand – Men in Black [klart Bill Gates Microsoft franchise] – tiden är inne att granska World Freedom Alliance märkvärdiga allianser… Jag mistänker, att några har allierat sig med Schweiz på fel sätt, och är blivin beroende av Schwabland Schweiz penger som György Schwarz alias George Soros har invaderat och tagit många ursprungligen goda ngo’s.

  Detta är Great Reset psyops. Jag möter inte på “trummar och pot & pans & transhumanism AI Men in Black” ritualer.

  “Användandet av internet har öppnat upp möjligheten till att ta del och sprida information på ett helt nytt sätt. Mängden information ökar hela tiden och kommer att fortsätta göra det. Internet utgör startskottet för en förändrad världsordning, där gamla strukturer ska brytas ner och försvinna för att lämna plats åt nya sätt att leva och verka i denna värld. Det är oundvikligt och behövligt men också skrämmande för många. Vi har byggt upp ett sätt att leva på och för att kunna uppgradera våra liv och våra kroppar behöver vi plocka isär allting i molekyler, syna varenda sak i sömmarna och sen sätta ihop någonting nytt. Det är lite som att renovera en motor. Motorn för mänskligheten måste uppgraderas för en ny tid. För alla dem som klarar den renoveringen och uppgraderingen väntar en gyllene tidsålder, för de som inte klarar det väntar något annat betydligt mörkare.”

 • Mycket bra med yttrandefrihet, men kanske är det bra med lite regler så att inte fler dör i onödan av covid-19 eller andra pandemier eller oerhört smittsamma sjukdomar..

  • D-vitamin och Zink, köpes receptfri på alla apotek, bra mat och promenad, anpassade kläder i relation till vädret skyddar mot sjukdom. Var god att leva fritt som Arktisk och Subarktisk viking, vikigen är inte att skrämma av vid prat om förkylningsvirus. Om man önskar förebyggande medicin, vill jag anbefale Doxycyclin, eller HydroxChloroquine eller Ivermectin med Zink och D-vitamin. Boka tid hos era läkare eller ring Privat-läkare 0722516646. Med vänlig hälsning, Dr Pedram Kazemi-Esfarjani

  • Fredrik, du är totallurad! Covid-19 är oerhört “överreklamerad”! I verkligheten är denna sjuka inte märkvärdigare än allla de andra sjukdomar som vi är vana vid! Det är våra fiender som försöker skrämma upp oss för att göra oss fogliga!

 • Tack Filip!
  Tack för din insiktsfulla text och ditt engagemang.
  Jag kommer att vara där, då du så riktigt understryker att det är den viktigaste manifestatione i Sverig (och i världen) i mannaminne…kanske någonsin.

 • Bravo Filip! Hoppas det blir stor uppslutning. Jag bor i UK men kommer att vara med er ‘i anden’. Allt gott!

 • Ett ljus i mörkret, när Märta Stenevi (MP) skall jaga oss, som värnar nationen och våra demokratiska rättigheter.
  Efter Trumps sorti, var det som Pandoras ask öppnades och all världens plågor strömmar ut ur den.

  • Trump “försvann” för lite över en månad sen, vad menar du för hemska saker har hänt under den korta tiden?

 • Samfunnet er i en kaos-tilstand nå
  og spørsmålet er hvem, og med hvilke prinsipper det skal bygges ny grunn
  Corona er bare et symptom.
  Det saken handler om er individets frihet.
  Så kjemper vi hver vår kamp
  sammen
  Takk for godt debatt-innlegg.

  Mkart

 • Ska bli intressant att följa. Notera dock att alla som trummar eller håller upp ett plakat kan gripas av polisen om samlingsförbudet fortfarande gäller 6 mars. Bättre att bara helt ickerelaterat observera på plats utan att tillhöra en grupp. NewsVoice kommer ickerelaterat för att observera.

  • Det kunna vara skrivits av Schwab: “Och Filip Sjöström skrivar typisk Transhumanism Technocracy Great Reset text:
   [Filip Sjöström WFA skrivar:]
   ” förändrad världsordning… uppgradera våra liv och våra kroppar… Motorn för mänskligheten måste uppgraderas… “

 • Bravo Filip Sjöström! Underbart att du som är ung leder frihetsrörelsen. Vi kan inte ta frihet för givet, vi måste kämpa för den.Civil olydnad är oerhört verksamt medel. Ingen kan tvinga oss till något om vi inte vill.Dags att se ljuset.Tack

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *