Biden-administrationen mörkar flyktingsituationen vid Mexikos gräns – Project Veritas

1
741

VÄRLDEN. James O’Keefe från Project Veritas släppte idag ett nytt “scoop” som visar aldrig tidigare offentliggjorda foton från en interneringsanläggning nära den amerikansk-mexikanska gränsen där invandrare vilar i trånga utrymmen och inslagna i aluminiumfoliefiltar.

För drygt en månad sedan avslutade den amerikanska gränspatrullen byggandet av denna 185,000 kvadratmeter stora anläggning i Donna, Texas för att hysa otaliga migranter som dagligen ankommer från Mellan- och Sydamerika.

Enligt en insider-källa har fotona tagits de senaste dagarna. Det ska aldrig finnas under 3000 personer samtidigt på anläggningen. Migranterna är åtskilda efter ålder och fysisk storlek. Femtio personer var covidpositiva i dessa celler de senaste dagarna. Det har förekommit flera sexuella övergrepp och dagliga medicinska nödsituationer, enligt källan.

Anläggningen tillåter inte ideella advokater att gå in eller till och med se foton som visar förhållandena på dessa interneringscenter, skriver Veritas.

Biden-administrationen fortsätter att hävda att gränskrisen är under kontroll, men Projekt Veritas insider som arbetar inom Department of Homeland Security har läckt ut dokument som varnar för att ytterligare stora mängder av flyktingar från Centralamerika är på väg till USA:s gräns.

Text och översättning: NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
22 mars 2021 kl 22:01

Trump knocking Biden down with golf ball https://www.youtube.com/watch?v=23YWXgEsUtA