Israel: Pfizer-vaccin har dödat 40 gånger fler äldre än Covid-19

publicerad 3 mars 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Äldre person får vaccin. Foto: Mongkolchon Akesin. Licens: Shutterstock.com
Äldre person får vaccin. Foto: Mongkolchon Akesin. Licens: Shutterstock.com
Äldre person som får vaccin. Foto: Mongkolchon Akesin. Licens: Shutterstock.com

COVIDVACCIN. Data från det israeliska hälsovårdsministeriet visar att Pfizers covidvaccin hittills har dödat cirka 40 gånger fler äldre människor än Covid-19. Dessutom har vaccinet dödat fler yngre människor än vad viruset dödat. Detta anser oberoende forskare.

Text och översättning: Torbjörn Sassersson | Källor: se under artikeln

De alarmerande uppgifterna kommer från en ny analys av tidigare publicerade data från det israeliska hälsovårdsministeriet. Den nya studien är utförd av dr Hervé Seligmann på fakulteten Medicine Emerging Infectious and Tropical Diseases vid Aix-Marseille University. Han säger att det experimentella mRNA-vaccinet från Pfizer dödar fler än själva sjukdomen Covid-19. En annan grupp oberoende läkare drog i januari 2021 slutsatsen att covid-19-vacciner inte är “säkrare” än viruset de ska skydda mot.

Seligmanns studie baserad på data från ministeriet visar att de äldre över 65 år främst dör mellan de två vaccindoserna. Siffror pekar på att cirka 200 per 100.000 vaccinerade avlider, vilket kan jämföras med 4,91 per 100.000 som dör av Covid-19 utan vaccination, men Seligmann är särskilt oroad över att så många yngre än 65 år som avlider.

Hervé Seligmann med sin kollega Haim Yativ misstänker att antalet dödsfall av vaccinet förmodligen är mycket högre än det beräknade antalet eftersom statistiken endast inkluderar personer med diagnosen Covid-19, men inte inkluderar olika hjärtfel pga inflammatoriska vaccinreaktioner eller dödsfall som konsekvens av vaccinernas långvariga bieffekter som en följd av “Antibody-dependent Enhancement“.

“In addition, within several months they expect “mid- and long-term adverse effects of the vaccination as ADE (Antibody-dependent Enhancement)” begins to become manifest in those who have received the experimental Pfizer vaccine.”

Life Site News skriver att America’s Frontline Doctors (AFLDS) varnat för att mRNA-vaccinerna kan ge effekten ADE, när antikroppar skapade av vaccinerna i stället för att skydda orsakar en dödlighet om vaccinerade personer utsätts för en framtida form av SARS-CoV-2. Läkarna menar att vaccinet kan förstärka infektionen. Som exempel nämns skandalen i Filippinerna när ett vaccin som framställts för att bekämpa Dengue-feber resulterade i att 600 barn dog på grund av ADE.

Läs mer: Professor Dolores Cahill: mRNA-vaccinerna kan orsaka organsvikt och sepsis

Israel utvecklar de hårdaste coronarestriktionerna i världen

Hervé Seligmann med sin kollega Haim Yativ kritiserar den allvarliga press som de israeliska myndigheterna utsätter befolkningen för. Forskarna kallar till och med pressen för “en ny förintelse”.

Israels regering har nyligen tagit fram ett “grönt kort”, ett vaccinpass som tillåter “godkända” medborgare som har injicerats med covidvacciner att få besöka vissa företag, nöjes- och fritidsanläggningar så kallade icke essentiella platser. De som fått “grönt kort” behöver inte heller gå in i självisolering om de haft nära kontakt med ett bekräftat fall av Covid-19. Vaccinpasset utdelas inte till personer som testats negativt för viruset.

Israels hälsovårdsminister Yuli Edelstein anser att accepterandet av covidvacciner är en moralisk plikt. Det är en del av ett påstått ömsesidigt ansvar. Edelstein har till och med sagt att de som inte tar vaccinet måste acceptera ett utanförskap. Vaccinpasset ska förnyas var sjätte månad, men trots det måste de vaccinerade bära munskydd och upprätthålla fysisk distansering. Jerusalem Post rapporterar också att det övervägs en ny lagstiftning som ska  ge arbetsgivare rätt att vägra ovaccinerade personer tillträde till sina arbetsplatser.

Business Insider anser att Israel bedriver ett krig mot de ovaccinerade. Anthony Fauci, som är USA:s chefsrådgivare för president Joe Biden har kallat Israels vaccinationsstrategi för “utomordentligt bra”.

Text och översättning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Seligmann som ledde studien har en biologiexamen från hebreiska universitetet i Jerusalem och har skrivit mer än 100 vetenskapliga publikationer. Enligt Israel National News (INN) har forskarna inga jävshinder.

Källor och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice