Mark Levengood om coronaåret 2020: “Jag levde i en social bubbla av Guds nåde”

7

CORONAKRISEN. Den frilansande journalisten Jesper Johansson lyckades få till flera intressanta intervjuer med personer som deltog under protesterna mot coronarestriktionerna i Sverige. Mark Levengood säger att han levde i en bubbla, men att den sprack.

I lördags den 6:e mars samlades människor på Medborgarplatsen i Stockholm för att protestera mot att grundlagsskyddade rättigheter satts ur spel av politiker och många var kritiska till globalismen och läkemedelsindustrin som man anser motarbetar en saklig diskussion om experimentella vacciner.

Mark Levengood, 6 mars 2021, Kungsträdgården. Foto: Jesper Johansson
Mark Levengood, 6 mars 2021, Kungsträdgården. Foto: Jesper Johansson

Mark Levengood

Mark Levengood säger att han “levde i en social bubbla av Guds nåde” innan den en dag plötsligt sprack. Levengood har fortfarande en stark tilltro till myndigheter och politikers goda vilja även om han medger att det finns exempel på hur myndigheter i vissa länder utnyttjar krisläget för att stärka diktatoriska inslag eller ambitioner.

Levengood i egenskap av ambassadör för Unicef tror att vacciner är det enda sättet att rädda mänskligheten och han kommer att ta vaccinet så fort han får möjlighet trots att han har antikroppar. Samtidigt beklagar Levengood att det förekommer att personer får biverkningar. Han är mycket kritisk till personer som sprider falsk information om vacciner.

Andra som intervjuades hade en mindre diplomatisk och mer mörk inställning till händelseutvecklingen i världen och vacciner i allmänhet under coronakrisens första år.

Reportage: Jesper Johansson


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelDesignad inredning för kontoret är minst lika viktigt
Nästa artikelSPF Seniorernas ordförande låtsasgnäller om dåliga pensioner
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
7 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
11 mars 2021 kl 11:45

Det här är den med hästlängder bästa rapportering ifrån corona-demonstrationen i Stockholm som jag har sett. Tack till Jesper Johansson, en mycket kompetent journalist.

Ulf Claréus
11 mars 2021 kl 14:59

“Mark Levengood säger att han “levde i en social bubbla av Guds nåde””. Tja, den speciella bubblan skall nog tillskrivas Den Djupa Staten (den s k Stockholmsbyråkratin), som med sitt media monopol, statliga SR/SVT inkluderat, besynnerligt nog, eftersom de två kvinnliga cheferna på ett kriminellt manér bryter mot uppsatta spelregler, genom den ensidiga vänster agitation och propaganda verksamhet de ständigt levererar till det svenska folket, alltså de som med sina skatter pröjsar kalaset.
Levengood har ju länge, tillsammans med sin make, varit affisch-pojkar åt denna svenska Elit, från vänster till höger, som nu under 20 år tid har förvandlat Sverige till en feministisk bolsjevikdiktatur. Pandemin säger Levengood, har dock utnyttjats av myndigheter i vissa länder för att stärka diktatoriska inslag eller ambitioner. Men inte här, för Levengood “har en stark tilltro till myndigheter och politikers goda vilja”. Väldigt naivt!

Sverige skall utan att folkets röst efterfrågats, tvingas bli en del i den internationella djupa staten och styras av en Världs Regering, sådan är målsättningen.
Genom USA-Demokraternas stöld av presidentvalet 3.11.2020 och Biden’s (temporära) inhopp och genom att svensk Elit, media och politiker fullständigt har ställt upp på och falskeligen ha rapporterat händelserna helt utifrån demokraternas synsätt, har dom, liksom deras villiga lakejer, typ Levengood, en besvärlig tid att se fram emot:
Världen kommer nu under mars och april att få se den rättmätiga segraren Donald Trump, åter som POTUS. Det kommer bli dramatiska händelser vi får se. Skall bli intressant att lyssna på Stockholmsbyråkraternas förklaringar när nu räfst och rättarting äntligen vankas. Sverige kommer med all sannolikhet förändras stort, ty vår skuld till världens PROBLEM är betydande. Vår självbild är förvriden och måste anpassas till verkligheten, Vi är INGEN moralisk stormakt och har aldrig varit. Dock giriga hycklare, mm, etc.

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
11 mars 2021 kl 16:48

Mark Levengood…Herre jösses !!!

“Jag är unicef- ambassadör , jag vet att vaccin är enda sättet att rädda mänskligheten…”.

Ja , är man unicef – ambassadör så har man ju tveklöst full koll på omständigheterna.

Direkt skrattretande att lyssna till sån fullständig naivitet.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Kenneth Thorberg
11 mars 2021 kl 19:53

Inte bara naivt, han måste ju tänka på de pengar som skramlar in på kontot från Unicef.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
11 mars 2021 kl 17:42

Javisst tillhör detta ett skolexempel på seriös journalistik där åsikter får komma fram utan att reportern dömer eller censurerar den intervjuades ställningstagande.

Jag tycker att det är intressant att Mark Levengood står upp för frihet och sanning samtidigt som han dessutom trots kännedom om biverkningar faktiskt är beredd att att vaccinera sig.
Viktigt dokument till anhöriga för den som vill “vaccinera” sig trots kända svåra biverkningar.

“Det här formuläret skapades för att hjälpa familjer att kommunicera om och förbereda sig för den ekonomiska omfattningen av eventuella ogynnsamma händelser som en följd av en Covid-19-injektion. Exempel på biverkningar från Covid-19-injektioner inkluderar Covid-19-infektion; anafylaxi; neurologiska störningar autoimmuna störningar; andra långvariga kroniska sjukdomar; blindhet och dövhet infertilitet, fosterskador, missfall och dödfödsel; och död (se tabell 1 för exempel på var och en).”

https://worlddoctorsalliance.com/blog/family-financial-disclosure-form-for-covid-19-injections/

https://pandemic.solari.com/wp-content/uploads/2021/03/FAMILY-FINANCIAL-DISCLOSURE-FORM-FOR%E2%80%A8COVID-19-INJECTIONS-Fixed.pdf

Maria Isaksson
Maria Isaksson
Gäst
11 mars 2021 kl 22:28

Nej herr Levengood står inte upp för frihet och sanning.
Kolla hans Instagram där han och hans följare häcklar frihets och sannings marschen.
Nog märks det vem som betalar honom.

per
per
Reply to  Maria Isaksson
12 mars 2021 kl 00:31

Hur häcklar han sanningsmarschen på sitt Instagram?