NewsVoice stödjer småföretagarna – Torbjörn Sassersson

publicerad 1 mars 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Café och restaurang. Foto: Krutarth Shah. Licens: Unsplash.com

NewsVoice stödjer restauranger och caféer

Stöd restaurang- och caféverksamheterna genom att gå ut ikväll. Då glömmer du inte heller att livet måste levas. Vi har ingen lockdown i Sverige. Dödstalen är lika låga som sommaren 2020. –Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice

Foto: Krutarth Shah. Licens: Unsplash.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Roligt att folk börjar tänka själva och utnyttja sina mänskliga rättigheter igen såsom förebilderna Dan Eliasson och landsfadern Stefan LÖfven mfl.
  Min favorithycklare nr 1 står sig dock fortfarande statsepidemiologen Linde för, med ett mer än 10 år gammalt men svårslaget rekord.

  Gör som jag säger, inte som jag gör!

  “I svinvaccineringens spår kan vi konstatera att en förstörd framtid inte kan ersättas! Under kampanjen löd bland annat mantrat från landstinget: Var solidariska mot andra genom att vaccinera dig! Som ville man få en att känna sig skyldig och framstå som den största egoist om man avstod! Annika Linde tog inte själv sprutan mot svininfluensan! Hon uppger också att hon aldrig vaccinerar sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och det är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemiolog Linde i en intervju med Ulf Elving i Sveriges Television (16/10-2011). Annika Linde uppmanade även enträget folk att använda handsprit (vilken i hetsens spår tog slut på hyllorna!). Under intervjun i SVT föll det sig så olyckligt att intervjuaren besökte toaletten i hennes korridor på Smittskyddsinstitutet. Men där fanns ingen handsprit. En lätt rodnande Annika Linde fick tillstå att man faktiskt inte brukade använda handsprit!”

  https://www.helahalsingland.se/artikel/annika-linde-tog-ingen-spruta

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *