Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Ge bort en upplevelse – ett minne för livet

publicerad 12 april 2021
- Gästskribent
Ge bort en upplevelse.
Ge bort en upplevelse.
Ge bort en upplevelse.

Ge bort en upplevelse till vän eller familjevän som fyller år. Kanske du funderar på vad du ska ge personen i fråga för present? Det är ju inte alltid lätt att veta vad man bör ge bort. Dock finns det något som passar de allra flesta och det är en upplevelse. På upplevelse.com finns det många olika sorters upplevelser att välja mellan.

Att ge bort en upplevelse ger ett minne för livet och är faktiskt en av de bästa presenterna att få! Fördelen med upplevelser är att det finns saker som passar i stort alla. För den som gillar äventyr kan det vara smart att ge bort en helikoptertur eller en provtur i en muskelbil. För den som uppskattar mat och dryck så finns det dryckesprovningar eller olika middagar. Den som tycker om att koppla av kan få massage eller möjlighet att åka på spa.

Ge bort en upplevelse  i present, vad passar att ge bort?

Att ge bort en upplevelse beror så klart på vem mottagaren är. Det gäller ju att du vet vad personen gillar att göra. Om du är osäker på exakt vad som kan passa, så finns det möjligheten att i stället ge ett presentkort på upplevelse.com. Då behöver du bara bestämma vilken summa den ska vara på. Då kan mottagaren själv välja en eller flera upplevelser för den summan du ger. Det finns upplevelser i olika prisklasser att välja på nämligen.

Sedan är det inte ett måste att bara ge bort upplevelse. Du kan även välja att köpa en sådan till dig själv. Det är inte fel att unna dig själv ibland!

Ett minne för livet

Oavsett om du ger bort en upplevelse eller väljer att boka en för dig själv, så är det ett minne för livet. Det är något man alltid kommer att minnas och se tillbaka på med förtjusning. Prylar kommer och går, men minnen, de består!

Extern skribent

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq