V75 största vinsterna genom tiderna och historien bakom

publicerad 20 april 2021
- Gästskribent
V75 största vinsterna. Foto: Mathew Schwartz Licens: Unsplash.com
V75 största vinsterna. Foto: Mathew Schwartz Licens: Unsplash.com
V75 största vinsterna. Foto: Mathew Schwartz Licens: Unsplash.com

V75 största vinsterna genom tiderna är något som kan få en att tappa hakan. Det var premiär för V75 den 30 oktober 1993 där premiärloppet V75 vanns av Copiad med Erik Berglöf som körsven. Innan premiären för V75 var dåtidens travspelare vana med att spela V65 på lördagarna.

V75 består av sju lopp där det gäller att försöka hitta vinnaren i samtliga lopp. Utdelning sker vid 5, 6 eller 7 rätt. Radpriset för V75 är 50 öre. V75 körs i regel på lördagar med start 16:20. ATG har däremot valt att införa en del extra V75 omgångar vid speciella tävlingsdagar eller när de ska samla ihop till en riktigt stor jackpott.

V75 största vinsterna genom tiderna

Hur mycket du kan vinna på V75 och få en chans att få en av V75 största vinsterna varierar en aning beroende på omsättning och eventuella jackpot pengar. V75 största vinsterna i historien ligger på 67 312 633 kr. Den näst största vinsten ligger på 56 347 408 kr. Drömmer du om att vinna riktigt stort så är V75  spelet för dig. Det man ska tänka på är att få lyckas och ska man vinna stort gäller det att gå lite utanför ramarna.

Omsättningen är 90-100 miljoner varje vecka

Omsättningen på V75 varierar som sagt ifall det är löning, extra V75 omgång i veckan eller V75 i Norge/Danmark. En vanlig lördag brukar omsättningen kunna ligga mellan 90-100 miljoner kr vilket gör att en potentiell ensam vinnare skulle kunna kamma hem ca 25-26 miljoner kr.

Så ökar du dina chanser att vinna på V75

För att vinna på V75 så behöver du först och främst få 5, 6 eller 7 rätt. För att kunna lista ut vilka hästar du ska spela på så bör du kika en del i lopparkivet. I lopparkivet kan man se hästarnas tidigare starter och få en uppfattning om hur snabbt de öppnar i voltstart eller i autostart. Ett annat tips kan vara att läsa tränarintervjuer som publiceras på ATG närmre lördagen. Genom att läsa intervjuer, lyssna på poddar eller läsa andra experters idéer kan du bilda dig din egen uppfattning. Vi på Travcash erbjuder speltips dagligen som är helt gratis. Vi spelar även in podcast avsnitt för både V86 och V75 där vi bjuder på våra tankar och idéer.

Harry Boy

Harry Boy lanserades för första gången samtidigt som V75 hade premiär den 30 oktober 1993. Harry Boy är ett färdigt spelsystem där datorn väljer ut vilka hästar du får på din kupong. För spelare som ej har tid/kunskap för att tippa på egen hand skapades Harry Boy. Prisklasserna för att köpa en Harry Boy varierar men minsta insats är 50 kr. Den största vinsten på Harry Boy hittills ligger en del efter V75 största vinsterna men inte mindre än 20 678 722 kr.

Butiksandelar

ATG lanserade ATG tillsammans 2013 vilket ledde till en stor succé. ATG tillsammans finns fortfarande men de allra flesta håller nu till vid Butiksandelar. Konceptet där är att man köper en andel av en spelläggare som gör ett färdigt system. Vid köp av Harry Boy är det en dator som bestämmer vilka hästar du får men vid köp av andelar så är det en spelläggare som ansvarar för systemet. Att köpa andelar av spelläggare blev snabbt populärt och lockar nya kunder varje dag. Du får chansen att vara med på ett större system för en mindre peng. Spelar du t.ex för 100 kr så kan du köpa en andel för 100 kr och vara med på ett större system där kostnaden kanske uppnår 1000 kr.

Vi på Travcash.se säljer t.ex. andelar via just Butiksandelar och det finns andelar för alla olika prisklasser. Vi erbjuder andelar från 10 kr upp till 1500 kr på V75 för att du enkelt ska kunna välja den andel som passar just din plånbok.

Extern skribent

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *