Analys – Vad hände egentligen 20 mars 2021?

publicerad 22 juni 2021
- Gästskribent
Police March 20, 2021. Photo: private

NOTERAT. Den 20 mars 2021 samlades människor i över 40 länder över hela världen i fredligt samförstånd för en världsomfattande manifestation mot coronarestriktioner för att motsätta sig oproportionerliga regeringsåtgärder som hotar grunden för deras rättigheter och friheter. Denna enorma internationella satsning blev felaktigt representerad och till stor del ignorerad av massmedia.

Producerad av Oracle Films, i samarbete med CoviLeaks och oberoende journalister i över 40 länder – den här dokumentären är en autentisk redogörelse för vad som verkligen hände den 20 mars, vad demonstranter världen över stod upp för och varför media sträckte sig så långt för att dölja sanningen.

Text: Jon Johansson

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: The Pusback
    • Vad är det hon säger eller gör som inte är trovärdigt? Har inte koll.. du får gärna utveckla det.

     Filmen i stort handlar om att ge en sanningsenlig bild av en världsomfattande manifestation mot coronarestriktioner samt kritik av det etablerade narrativet, så det blir lite märkligt då att såga hela projektet pga att en människa (som du inte har förtroende för?) har en minut i rampljuset.

    • Vad är det hon säger eller gör som inte är trovärdigt? Har inte koll.. du får gärna utveckla det.

     Filmen i stort handlar om att ge en sanningsenlig bild av en världsomfattande manifestation mot coronarestriktioner samt kritik av det etablerade narrativet, så det blir lite märkligt då att såga hela projektet pga att en människa (som du inte har förtroende för?) har en minut i rampljuset.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *