Bill Gates tar strypgrepp på vanliga medier – Får miljardbelopp

-

MEDIA. Med en förmögenhet som uppskattas till 128 miljarder dollar är Bill Gates, enligt Forbes, världens fjärde rikaste man. Endast Amazon-ägaren Jeff Bezos, Bernard Arnault och Elon Musk är före honom på listan.

Originaltext: Karen Harradine, Conservative Woman. Översättning: Rolf Nilsson | Artikeln (del 2) har tidigare publicerats i Global Politics | Bild: Bill Gates. Foto: Dfid.gov.uk. Licens: CC BY 2.0

Bill Gates har lämnat den dagliga driften av Microsoft, företaget som han grundade 1975. Han ägnar nu mest uppmärksamhet åt så kallat filantropiskt arbete, genom Bill and Melinda Gates Foundation (Gates Foundation), och är mest känd för sitt globala vaccinations- och anti-malariaprogram.

Det som är mindre känt är att han har stöttat nyhetsmedia med hundratals miljoner dollar. Denna verksamhet har gjort Gates Foundation till en av journalistikens främsta grindvakter.

Enligt Tim Schwab från Columbia Journalism Review, hade mer än 250 miljoner dollar hittat vägen till nyhetsmedia. Dessa inkluderade BBC, NBC, ProPublica, National Journal, The Guardian, Financial Times, Univision, Medium, Atlanten, Texas Tribune, Gannett, Washington Monthly, Le Monde och Center for Investigative Reporting. Dessutom hade välgörenhetsorganisationer, anslutna till nyhetsmedia, fått stöd, såsom BBC:s Media Action och New York Times Neediest Cases Fund.

Som rapporterats i del 1 av denna artikelserie, kanaliseras de flesta under det fantastiska namnet Gates Foundation – Heading of Gobal Policy and Advocacy. BBC är en stor mottagare av dessa medel. Inte konstigt att deras journalistik om Covid-19-vaccination och klimatförändringar inte känns särskilt nykter.

Det är inte bara BBC som manipuleras ekonomiskt av Gates Foundation. Från 2016 till 2020 mottog Financial Times 2,3 miljoner dollar från Gates Foundation, inklusive 1,3 miljoner dollar för “global hälsomedvetenhet.” The Guardian är en annan tidning som herr Gates öser sin generositet över. Precis som BBC har de sin egen “globala utvecklingssida”, och båda har i botten stöd från Gates Foundation. Deras påstådda redaktionella oberoende motsägs av deras uttalade och enda kampanjsyfte: att fokusera specifikt på de åtta målen i FN:s millennie-deklaration som antogs 2000. The Guardian har så till den grad gått in i detta att de huvudsakligen fungerar som en vördsam PR-kanal för båda FN och Gates Foundation.

Samarbetet med Gates Foundation för att rikta världens uppmärksamhet mot global utveckling går tillbaka 11 år i tiden. Detta är en sofistikerad propagandamanöver för att övertyga allmänheten om att Gates investeringar i ett antal utvecklingsprojekt inom vaccin- och klimatförändring är av det godartade slaget. Det hjälper till att säkra att alternativa vinklar eller kritik har liten chans att få en plattform i de media som Gates strösslar sina miljoner över.

Sedan augusti 2011 har Gates Foundation gett Guardian 12,2 miljoner dollar. Det senaste bidraget var nästan 2 miljoner i september förra året. Tidningen har inte bara aktivt främjat millenniemålen utan också deras avkomma, FN:s 2030-agenda för hållbar utveckling. Detta är ännu ett snyggt schema för att ta in avlat från västens skattebetalare och ge dem till världens despoter och diktatorer. Allt i klimatets namn.

Artikeln fortsätter…

Läs den kompletta artikeln på svenska Global Politics

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

37 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

37 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
2 augusti 2021 kl 18:53

Försökte föra in en kommentar om Kill G:s arrestering med länk men den tycks inte bli accepterad.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
2 augusti 2021 kl 18:44
Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
2 augusti 2021 kl 18:28

Vad är detta för underlig sajt? Bill Gates arresterad?
Military Arrests Bill Gates – Real Raw News

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
23 juli 2021 kl 22:59

Nytt exempel på strypgreppet mot graverande negativa “vaccin” nyheter.

07/22/21 BIG PHARMA  NYHETER
Journalisten Alex Berenson säger till försvararen:
“De censurerar avvikande åsikter och det är fel”

I en intervju med The Defender förklarar Alex Berenson, tidigare New York Times-reporter och författare till 12 böcker, varför han sparkades från Twitter i 12 timmar och varför sociala medier inte skulle undertrycka avvikande åsikter om COVID-vacciner.

Journalisten Alex Berenson säger till försvararen: “De censurerar avvikande åsikter och det är fel” • Barnens hälsoskydd (childrenshealthdefense.org)

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
26 juli 2021 kl 01:03


Dr Mercola har enligt uppgift placerats på toppen av listan över personer som påstås vara ansvariga för ”65 procent av alla antivaccinmeddelanden på sociala medier. ”Rankningen sammanställdes av Center for Countering Digital Hate.

https://sputniknews.com/us/202107251083459251-number-1-super-spreader-of-covid-19-misinformation-pinpointed-by-media/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
30 juli 2021 kl 01:55

Kan denna tyska censurdom bli vägledande prejudikat i andra länder?

Tysk domstol ålägger YouTube att betala ”historiskt höga böter” för att censurera video om anti-lockdown-protest
AV BAKOMNYHETERNA den 29 JULI, 2021 • ( 0 )
comment image
20/07/2021 / Av Arsenio Toledo

https://www.afinalwarning.com/536123.html
En domstol i Tyskland har beordrat YouTube att betala ”historiskt höga böter” på 100 000 euro (118 000 dollar = 1 017 902 Skr)  för att ha tagit bort en video om en protest mot restriktiva Wuhan coronaviruset (COVID-19).

https://bakomkulisserna.biz/2021/07/29/tysk-domstol-alagger-youtube-att-betala-historiskt-hoga-boter-for-att-censurera-video-om-anti-lockdown-protest/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Linden
Linden
Gäst
21 juli 2021 kl 18:07

https://youtu.be/7_SGBc3HjIg

Hur Världen Blev Grundlurad

Erik Forman
Reply to  Linden
9 augusti 2021 kl 17:42

Bra! Bra sammanfattning.

Jan Norberg
21 juli 2021 kl 11:22

Donald Trump vänder sig direkt till folket och vill veta vad de tycker, döm själva:

Friend, 

Did you hear I had a 98% APPROVAL RATING at CPAC? Incredible! The highest ever, by far!

I always care what the American People think about the job I’m doing, but I’m particularly interested in what YOU think.

My team has launched the Official Trump Approval Poll and I am calling on YOU to submit a response. Your input will let me know where I stand with REAL American Patriots.

Please take the Official Trump Approval Poll IMMEDIATELY to let me know what you think. >>

 

OFFICIAL TRUMP APPROVAL POLL

DO YOU APPROVE OF THE JOB PRESIDENT TRUMP IS DOING TO SAVE AMERICA FROM JOE BIDEN AND THE DEMOCRATS?

O YES   O NO

TAKE THE POLL >>

 

I’m going to review the FIRST 75 responses and I’ll be looking for YOURS.

Take the Official Trump Approval Poll RIGHT NOW to make sure I see your response.

Thank you,

comment image
Donald J. Trump
45th President of the United States

 

TAKE THE POLL >>

Jan Norberg
21 juli 2021 kl 09:23

Bill och Melinda Gates skiljer sig av en anledning, och den stavas Jeffery Epstein.

Ghislane Maxwell som var hans allt i allo (båda lika perversa) skall nu snart upp i en rättegång.

Bill Gates nära relation till Jeffery Epstein kan dra in honom i denna rättsprocess om Ghislane Maxwell börjar prata under rättegången.

Hon kan mycket väl ha gjort en sk plea bargin, dvs en uppgörelse om viss straff eftergift mot att hon pratar på.

Personligen tror jag det största problemet i USA liksom i Sverige är att rättsvårdande myndigheter är så djupt korrupta att Bill Gates kommer undan från att bli lagförd.

Skulle han mot förmodan dras in i detta så har han redan garderat sig för vad detta kan innebära.

Hans förmögenhet och de kontakter han har för kunna upprätthålla sin ställning som globalistmogul finns ju till största delen i The Bill and Melinda Gates Foundation.

Genom att skilja sig kan han transferera det mesta av sin förmögenhet till hustrun och deras foundation, skilsmässan är alltså bara en ren säkerhetsåtgärd om han mot förmodan skulle dras in i rättsprocessen som startar i höst.

Om inte Ghislane Maxwell möter samma öde som Jeffery Epstein, kan man dö i ett fängelse med 24/7 dygnet runt bevakning så hänger nog hennes liv också på en skör tråd.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Jan Norberg
21 juli 2021 kl 11:36

Jag tror inte att Bill Gates kommer undan så lätt – det enda skälet skulle nog vara om han namnger andra skurkar och därmed får ett mildare straff. För om man får tro på det som finns att läsa på sajten Bakom kulisserna om vad som nu händer och har hänt med många höga politiker när de står åtalade inför en hård men rättvis militärdomstol som är inrättad för att ta död på Deep States alla hantlangare, där många av dem får hårda straff eller dödsstraff – då tror jag att Bill får det mycket tufft.

Jan Norberg
Reply to  Erik Wiklund
21 juli 2021 kl 12:36

Erik, du skriver:

För om man får tro på det som finns att läsa på sajten Bakom kulisserna om vad som nu händer och har hänt med många höga politiker när de står åtalade inför en hård men rättvis militärdomstol som är inrättad för att ta död på Deep States alla hantlangare, där många av dem får hårda straff eller dödsstraff – då tror jag att Bill får det mycket tufft.”

Varifrån får du uppfattningen att han ställs inför en militärdomstol?Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Jan Norberg
21 juli 2021 kl 14:05

Historien bakom att militären tar över kan du läsa här:
TRUMP ODE TO THE CORPORATION! – THE MARSHALL REPORT (wordpress.com)

Donald Trump inrättade militärlagar när han fick reda på att militären har rätt att ockupera en utländsk makt som befinner sig på amerikanskt område – i det här fallet det område där Vita Huset ligger, Washington DC distrikt of Colombia, som alltså inte är en del av Amerika, som egentligen ägs av Rotschild och det kinesiska kommunistpartiet. Trump har med andra ord låtit militären ta över medan arresteringar pågår. Den interimistiska militära regeringen kommer att avsätta den falska Biden-administrationen så tidigt som i augusti 2021, säger källorna.

Jan Norberg
Reply to  Erik Wiklund
21 juli 2021 kl 14:34

Trams Erik, du är vilseledd!!

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Jan Norberg
21 juli 2021 kl 16:15

Vi får väl se i augusti – om inget märkvärdigt händer då – ja, då får jag väl ge dig rätt Jan, och jag får omvärdera mina källor.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
20 juli 2021 kl 18:53

Ja kanske att  Ralf Neumaier har rätt

utdrag ur:

Om ondskans toppnoder på planeten och den globala revolutionen
AV BAKOMNYHETERNA den 6 NOVEMBER, 2019 

Ralf Neumaier:

“De verkliga familjerna, som bakom kulisserna kontrollerar världen genom religion, finans, egendom, mark och genom kontroll och manipulation av världsmarknaderna är Black Nobility / Papal Bloodlines. (svarta adeln/påvliga blodlinjerna)

Inte Rockefellers eller Rothschilds eller Bush / Clinton-regimen, de befinner sig alla lägre ner på totempolen underordnade jesuiterna / svarta adelns påvliga blodlinjer.

The Black Nobility / Papal Bloodlines är grundarna av det hemliga samhället i vår tid som alla andra som är anslutna till och härstammar från – Committee of 300, The Club of Rome, CFR, RIIA, Bilderbergers, the Round Tabell … alla kommer från kommittén för 300 och därför från de europeiska familjerna Black Nobility.

Den svarta adeln äger och driver Vatikanen, SMOM, jesuiter, KOC och La Cosa Nostra.”

https://bakomkulisserna.biz/2019/11/06/om-ondskans-toppnoder-pa-planeten-och-den-globala-revolutionen/

Maktpyramid, NWO
Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
21 juli 2021 kl 07:39

– Ja, så ser den hemska sanningen ut – som dock snart bara är historia !

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
20 juli 2021 kl 17:28

Det ser ut som att Bill Gates-sagan snart är slut – tack och lov. Jag tror att han och Anthony Fauci mycket snart kommer att arresteras precis som många av elitens storspelare redan har blivit. Det börjar faktiskt redan ljusna – för Trump o kompani kommer, enligt vissa källor, att ta till orda offentligt om elitens bedrägeri mot mänskligheten – redan i augusti – och därmed kommer hela Illuminatis verksamheter att avslöjas och avslutas – Finally !

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
20 juli 2021 kl 18:59

Trump är och har alltid varit med i samma klubb,vad pratar du om?!?

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Eddie Felson
21 juli 2021 kl 07:33

Eddie – Utveckla gärna lite mer !

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
21 juli 2021 kl 17:02

Alright,zionism politiken han forsatte med i mellanöstern,likt dem före han och dem efter han.
Den försatta utrensningen av amerikanska produktion företag till andra länder.(han gav GM en snygg liten summa för att flyta ut fabriker till Mexico tex).
Hans vägran och benåda,Snowden och Assange.
Gav full imunitet till läkemedel företagen innan “vaccinationen” kickade igång.
Ska jag försätta?

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Eddie Felson
22 juli 2021 kl 07:15

OK – Trump är bara en människa som alla andra som kan göra fel, speciellt när han var president och var omgiven av så många dolda Deep State-republikaner som ju har en egen ond agenda. Han gjorde, med andra ord, en del dåliga beslut. Men nu har han fått bättre insikt i många viktiga frågor, genom militären som under många år har arbetat i det dolda för att plocka Deep State. Vissa av president Trumps beslut var taktiska drag, medan andra drag var han mer eller mindre tvingad att göra. Man måste också betänka att Trump var den bästa presidentkandidaten som fanns att uppbringa. Och viktigast av allt, det är att det nu ser ut som att världen är på väg åt rätt håll – tack vare Trump !

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
22 juli 2021 kl 17:22

Nu blev jag osäker på om du är ett troll eller om du är så naiv att du lever i en fantasi värld.

Rolf Stålhandske
Rolf Stålhandske
Gäst
Reply to  Eddie Felson
16 augusti 2021 kl 03:14

Erik Wiklund tillhör bara den lilla klick som är verkligt välinformerade om vad som händer bakom skranket och har klokt nog lärt sig av de otäcka skeendena på senaste tiden och därför inte rabiat bara avfärdar sina källor som s.k. konspirationsteorier.
Många källor ger honom idag rätt. Här en av de häftigare: https://kcorradio.com/Library/archive/the-quantum-shift/2021/august/august-10-2021.mp3

Johan Åkerman
Johan Åkerman
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
20 juli 2021 kl 19:35

Hoppas du har rätt.

Många har en tilltro till den gyllene Messias som jag inte kan förstå.

Men jag hoppas ni troende blir triumferande inom kort.

Har han nämnt något om geoengineering?

Avslöjat något om 9/11?

Dessa är de största lögnerna som jag genomskådar många med.

Många som säger sig veta saker med säkerhet.

Vet man inte om / vill man inte avslöja dessa lögner så har man ju avslöjat sig själv.

Glad sommar!

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Johan Åkerman
21 juli 2021 kl 07:37

Trump har blivit lurad av många personer i sina egna led under hans presidentperiod. Nu är han bättre informerad och förstår mycket mer om Covid 19 och vaccinerna, och om 9/11, om geoenginering, och om Illuminats förgreningar.

Daniel
Daniel
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
21 juli 2021 kl 15:16

Jag är för trump, men i ärlighetens namn så gick han till val om att han skulle avslöja sanningar om 9/11.
Inte ett ljud om det när han väl flyttade in i Vita Huset.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Daniel
22 juli 2021 kl 07:17

Som sagt, vi får väl se vad som händer i augusti !

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
21 juli 2021 kl 18:55

Hur många gånger…nej förresten , HUR MÅNGA GÅNGER har jag hört dessa rykten om att det snart kommer ett stort avslöjande som kommer att ställa allting till rätta ?

Ge det bara l-i-t-e , l-i-t-e tid till så kommer bokstaven Q eller Trump eller vita hattarna att vidta massarresteringar av alla ondskans lakejer här på jorden och sen kommer alla att leva lyckliga osv.

Jag måste tyvärr säga att denna naiva inställning , att falla för det här gång på gång på gång , är orsaken till att vi står där vi står. Det finns hos en väldig massa människor ett frånsägande av eget ansvar som i stället ska skyfflas över på nån jävla självutnämnd auktoritet.

Ursäkta om jag låter burdus , jag menar inget personligt , men människor måste vakna och inse att det här är våran match , på våran hemmaplan. Dom har kommit för att ta våran frihet ifrån oss och den kan ingen annan än vi själva ta tillbaks , och jag har verkligen ingen bra lösning på problemet , men jag upprepar ;
Vi måste lita på oss SJÄLVA och VARANDRA.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Kenneth Thorberg
22 juli 2021 kl 07:19

Jag kommer aldrig att tappa tron på en bättre värld – för om alla tappar tron då är det kört !

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
22 juli 2021 kl 18:03

Jo , jag skulle påstå att det är just så det ligger till , att varje människa som väntar på andras initiativ i alarmerande situationer kan sägas ha tappat tron , mer eller mindre.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Kenneth Thorberg
23 juli 2021 kl 08:02

Det är klart att man först och främst ska tro på sin egen förmåga att förändra saker som inte är bra. Men när man har förslökt förändra och märker att man inte kan förändra dessa saker, då har man inget annat val än att lita på, hoppas på eller tro på, att andra större krafter kan göra det, det må vara Gud eller andra organisationer eller människor som har större möjligheter att göra dessa förändringar – och denna filosofi ser jag inget fel i !

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
21 juli 2021 kl 19:33

Varje år samlas gräddan av USA:s makthavare. Det sker i New York vid Alfred E. Smith Memorial Foundation Dinner.

Kolla upp här hur “räddaren” Donald Trump formligen KRYPER upp i arslet på ledaren i USA för Knights of Malta, den jesuit-utbildade kardinalen, ärkebiskopen av New York, Timothy Dolan (efter 25 minuter):

https://www.youtube.com/watch?v=kHqm6VFuvJQ&t=45s

Försök att räkna ordet hur många gånger under detta relativt korta tal Trump nämner ordet “catholic”!

– Catholiker…?

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Hans Dahl
22 juli 2021 kl 07:21

Trump kanske behövde göra det för att strategiskt kunna överleva sin livsfarliga tid som president !

Erik Forman
Reply to  Erik Wiklund
22 juli 2021 kl 09:42

Hur långa ska vi alla hoppas på att Trump ska rädda oss? Har inte “trust-the-plan-pratet” passera bäst före datum nu?

Last edited 1 år sedan by Erik Forsman
Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Erik Forman
22 juli 2021 kl 09:57

-Jo, det har det nog – men bara för dom icketroende.

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV