Vem utför cyberattackerna? Är det dags att bunkra upp? – WakeUpGlobe

publicerad 5 juli 2021
- Gästskribent
Michael Oddane. Foto: WakeUpGlobe

NOTERAT. Michael Oddane på WakeUpGlobe gör en intressant sammanställning av världsläget i relation till coronakrisen, en kommande möjlig cyberpandemi och World Economic Forums övningar och hur den svenska myndigheten MSB får ihop det.

“Vi lever i en värld under stor förändring och mera kaos är att vänta. Klaus Schwab och hans World Economic Forum har flera gånger varnat för en “cyberpandemi” och nu verkar vi närma oss med stora steg. Allt fler system attackeras i en eskalerande hastighet världen över, nu senast även i Sverige med Coop som tvingats stänga många av sina butiker.” – Michael Oddane

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Eller så blir det polvänt, pga. de eskalerande “spikarna” (spikproteinet) som allt fler läkare och forskare runt om i världen varnar för, kan vara smittsamt. De vaccinerade bör då bli satta i karantän, få reseförbud etc. Enorma konsekvenser… Men det skulle även skapas en större hävstång för ett bredare uppvaknande , då borde de flesta även vaccinerade börja fråga vaffö gö di såå??

  https://fringeenergy.com/urgent-covid-19-is-caused-by-graphene-oxide-via-several-routes-into-the-body-video/

 • Eller så blir det polvänt, pga. de eskalerande “spikarna” (spikproteinet) som allt fler läkare och forskare runt om i världen varnar för, kan vara smittsamt. De vaccinerade bör då bli satta i karantän, få reseförbud etc. Enorma konsekvenser… Men det skulle även skapas en större hävstång för ett bredare uppvaknande , då borde de flesta även vaccinerade börja fråga vaffö gö di såå??

  https://fringeenergy.com/urgent-covid-19-is-caused-by-graphene-oxide-via-several-routes-into-the-body-video/

 • World Economic Forum är icke folkvalda och har inga rättigheter att genomföra internationell False Flag terror. Schweiz måste snarast förbjuda deras verksamhet och slänga ut dom från landet.

 • World Economic Forum är icke folkvalda och har inga rättigheter att genomföra internationell False Flag terror. Schweiz måste snarast förbjuda deras verksamhet och slänga ut dom från landet.

 • Gott om kontanter hjälper när elektroniska betalningar stängs av. Lagra mat, bränsle, vapen, etc. Vi är hur sårbara som helst om banker, mataffärer, kraftverk, bensinstationer, transporter upphör att fungera. Det är ju i princip vad Charles Schwab säger kommer att hända vid en cyberpandemi.

 • Gott om kontanter hjälper när elektroniska betalningar stängs av. Lagra mat, bränsle, vapen, etc. Vi är hur sårbara som helst om banker, mataffärer, kraftverk, bensinstationer, transporter upphör att fungera. Det är ju i princip vad Charles Schwab säger kommer att hända vid en cyberpandemi.

 • Dom som vaknar dom ser, de andra lever gott i sin ignorans och kan inte påverkas, bara låt dem vara. Fördelen är att de “blinda” sopar bort sig själva och kvar blir de som ser skiten för vad det är och kan således skapa en bättre värld utan idioter!

 • Dom som vaknar dom ser, de andra lever gott i sin ignorans och kan inte påverkas, bara låt dem vara. Fördelen är att de “blinda” sopar bort sig själva och kvar blir de som ser skiten för vad det är och kan således skapa en bättre värld utan idioter!

 • Det var faktiskt det första jag misstänkte, ett slags insiderjobb från kabalens sida. Tror jag läste att något sådant var på dagordningen efter pandemin. Det gäller att utsätta befolkningen för ständigt växlande hotbilder. Fler och fler hack och attacker på vårt sköra IT-system som kommer att drabba det mesta vi är vana med alltid fungerar: brist i el-nätet, matbrist i affärerna (om dom ens håller öppet) internet som går ner i dagar osv…Sedan utspel efter utspel från Morgon Johanson som lovar den ena inskränkningen efter den andra som gör att folket röstar in Socialdemokraterna till makten igen – alla avslöjande reportage i alternativmedia till torts, då människor slår dövörat till.

 • Det var faktiskt det första jag misstänkte, ett slags insiderjobb från kabalens sida. Tror jag läste att något sådant var på dagordningen efter pandemin. Det gäller att utsätta befolkningen för ständigt växlande hotbilder. Fler och fler hack och attacker på vårt sköra IT-system som kommer att drabba det mesta vi är vana med alltid fungerar: brist i el-nätet, matbrist i affärerna (om dom ens håller öppet) internet som går ner i dagar osv…Sedan utspel efter utspel från Morgon Johanson som lovar den ena inskränkningen efter den andra som gör att folket röstar in Socialdemokraterna till makten igen – alla avslöjande reportage i alternativmedia till torts, då människor slår dövörat till.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *