Bilds chefredaktör ber om ursäkt för den tyska Regeringens och mediernas vilseledande covidpropaganda

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 5 augusti 2021
- NewsVoice redaktion
Chefredaktör Julian Reichelt. Foto: BILD.de

COVIDSKANDALEN. Den tyska tidningen Bilds chefredaktör Julian Reichelt ber det tyska folket och särskilt barnen om ursäkt för 1,5 år av skadlig lockdown-politik i landet under coronakrisen, men han ber om ursäkt i den tyska Regeringens och de tyska massmediernas ställe.

Julian Reichelt säger att Regeringen och massmedierna har orsakat våld, försummelse, isolering och känslomässig ensamhet för framför allt miljontals barn. Han säger att politiker och medier har rapporterat, och fortfarande rapporterar, att människor befinner sig i livsfara, en fara som inte är verklig. Videon är inspelad i slutet av maj 2021.

“Vi måste skydda dig, inte du oss”, säger Julian Reichelt. Han jämför med situationen i Sverige som inte haft lockdown.

Julian Reichelt säger som debatterande chefredaktör i juli 2021 att trots att många tyskar har vaccinerats mot Covid-19 fortsätter tyska ledande politiker som Jens Spahn och Karl Lauterbach att begränsa dessa medborgares friheter.

Reichelt misstänker att politiker utnyttjar coronarestriktioner för att dölja sina misslyckanden. “Politikerna är rädda för att deras stora bluff ska avslöjas”, säger Reichelt och kritiserar den tyska Regeringen för att de fortsätter att begränsa de grundläggande rättigheterna för de som har vaccinerats.

Text: NewsVoice

Källor och relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Igår började SR prata om nästa “variant”, Lambda. “Experter” uttalade sig och de sa att den kommer från Chile och den kommer att vara värre än delta. Vad var det vi sa? De kommer aldrig att sluta och manus kommer från Big Pharma.

  • Eftersom det högst sannolikt är “vaccinet” som skapar alla dessa nya s.k. mutationer så är ju det här ett självspelande piano.

   När det sen har muterat sig igenom hela det grekiska alfabetet får det mutera om från början med sifferkombinationer.

 • Igår började SR prata om nästa “variant”, Lambda. “Experter” uttalade sig och de sa att den kommer från Chile och den kommer att vara värre än delta. Vad var det vi sa? De kommer aldrig att sluta och manus kommer från Big Pharma.

  • Eftersom det högst sannolikt är “vaccinet” som skapar alla dessa nya s.k. mutationer så är ju det här ett självspelande piano.

   När det sen har muterat sig igenom hela det grekiska alfabetet får det mutera om från början med sifferkombinationer.

 • Workplace Mental Health Institute har en checklista som kan vara till hjälp för att se om man är i ett förhållande med psykiska övergrepp. Checkar man av alla punkter mot statens plandemi-behandling utav oss så är vi utan någon som helst tvekan i ett mycket toxiskt förhållande.

  15 signs that you might be in an abusive relationship

 • Workplace Mental Health Institute har en checklista som kan vara till hjälp för att se om man är i ett förhållande med psykiska övergrepp. Checkar man av alla punkter mot statens plandemi-behandling utav oss så är vi utan någon som helst tvekan i ett mycket toxiskt förhållande.

  15 signs that you might be in an abusive relationship

 • Julian Reichelt får stöd av tidigare The New York Times-reporter John Tierney.

  08/05/21

  “Panikpandemin: Hur medierädsla ledde till “aldrig tidigare skådad” censur av vetenskaplig forskningJohn Tierney, en tidigare The New York Times-reporter, förklarade i en artikel för City Journal hur den “moraliska panik som svepte över landets vägledande institutioner” under pandemin var mycket mer katastrofal än själva viruspandemin.”

  Panikpandemin: Hur medierädsla ledde till “aldrig tidigare skådad” censur av vetenskaplig forskning • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

 • Julian Reichelt får stöd av tidigare The New York Times-reporter John Tierney.

  08/05/21

  “Panikpandemin: Hur medierädsla ledde till “aldrig tidigare skådad” censur av vetenskaplig forskningJohn Tierney, en tidigare The New York Times-reporter, förklarade i en artikel för City Journal hur den “moraliska panik som svepte över landets vägledande institutioner” under pandemin var mycket mer katastrofal än själva viruspandemin.”

  Panikpandemin: Hur medierädsla ledde till “aldrig tidigare skådad” censur av vetenskaplig forskning • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

 • Jag är så trött på all vax propaganda – man blir ju sjuk av den. Kineserna gick tidigt ut o sa att “lockdown” inte behövs. Sen har vi allt tjat om en tredje och sen årlig vax. WHO och US hälsomyndighet säger att det behövs ingen tredje vax. Men Sverige tjatar ändå om det. Det handlar mera om pengar än folks hälsa….

 • Det är medicinskt vansinne att massvaccinera folket i en pandemi eftersom det alltid leder till nya mutationer enligt världens främsta viruloger som Dr Montinger, Bosche, mfl. Politikerna och rådgivare måste ju känna till detta och ändå är det max VAX som gäller. Uppenbarligen vill man döda och skada så många som möjligt, både fysiskt och ekonomiskt. Varför då? För att jämna marken för The Great Reset säger en del, kanske det, något motiv måste finnas…

 • När det nu då har blivit lite för mycket “adverse reactions” och död av Pfizers och Modernas “vacciner” så skriver SVD: “EU-kommissionen har slutit ett preliminärt avtal om att köpa uppemot 200 miljoner doser av ett vaccin mot covid-19 från det amerikanska läkemedelsbolaget Novavax.”

  https://www.svd.se/eu-avtal-om-covidvaccin-fran-novavax

  Det amerikanska läkemedelsbolaget Novavax ägs till största del av “the same usual suspects” bestående av Vanguard à 7.95 % och BlackRock à 7.39 %.

  https://finance.yahoo.com/quote/NVAX/holders?p=NVAX

  Eftersom både Vanguard och BlackRock också är storägare i såväl Pfizer som Moderna kan man nog utgå från att det är samma gamla giftspruta under ett helt nytt bolagsnamn.

 • Jag är så trött på all vax propaganda – man blir ju sjuk av den. Kineserna gick tidigt ut o sa att “lockdown” inte behövs. Sen har vi allt tjat om en tredje och sen årlig vax. WHO och US hälsomyndighet säger att det behövs ingen tredje vax. Men Sverige tjatar ändå om det. Det handlar mera om pengar än folks hälsa….

 • Det är medicinskt vansinne att massvaccinera folket i en pandemi eftersom det alltid leder till nya mutationer enligt världens främsta viruloger som Dr Montinger, Bosche, mfl. Politikerna och rådgivare måste ju känna till detta och ändå är det max VAX som gäller. Uppenbarligen vill man döda och skada så många som möjligt, både fysiskt och ekonomiskt. Varför då? För att jämna marken för The Great Reset säger en del, kanske det, något motiv måste finnas…

 • Hur ska demokratiskt valda politiker kunna skitsnacka bort att de med totalitära övergrepp försökt tvinga hela befolkningen att injicera en experimentell Frankenstein-drog? Inte ens dem med neurologiska problem från “vaccinet” kommer köpa det försöket till skitsnack.

  • Precis, det som händer nu är så fruktansvärt. Men de flesta vet nog inte om att det händer, det känns helt förvirrat allt ihop. Tänk att ge gravida ett oprövat vaccin??? Gravida och de som inom ett halvår tänkt skaffa barn, får inte vara med i vanliga fall, när man prövar nya mediciner. Nu vill de ge till alla, även både gravida och barn – överallt.
   Men folk ler och lever sina liv, helt omedvetna om den annalkande katastrofen…

   • Det är ett rent biovapen vilket har bevisats av hundratals experter samt pfizer läckor. Det är till för att döda och göra alla överlevande sterila. Väldigt stor del av dom vaccinerade kommer att dö i autoimmuna sjukdomar kommande året. Även detta finns det hur mycket bevisning som helst för t.o.m av skaparen av tekningen själv. Det är därför dom kör över allt och alla för att injektera så många som möjligt. Viruset existerar inte ens, pcr testerna reagerar på influensa vilket CDC själva har erkänt. Allt detta är enbart för att döda massa människor och få ner den globala befolkningen.

 • När det nu då har blivit lite för mycket “adverse reactions” och död av Pfizers och Modernas “vacciner” så skriver SVD: “EU-kommissionen har slutit ett preliminärt avtal om att köpa uppemot 200 miljoner doser av ett vaccin mot covid-19 från det amerikanska läkemedelsbolaget Novavax.”

  https://www.svd.se/eu-avtal-om-covidvaccin-fran-novavax

  Det amerikanska läkemedelsbolaget Novavax ägs till största del av “the same usual suspects” bestående av Vanguard à 7.95 % och BlackRock à 7.39 %.

  https://finance.yahoo.com/quote/NVAX/holders?p=NVAX

  Eftersom både Vanguard och BlackRock också är storägare i såväl Pfizer som Moderna kan man nog utgå från att det är samma gamla giftspruta under ett helt nytt bolagsnamn.

 • Hur ska demokratiskt valda politiker kunna skitsnacka bort att de med totalitära övergrepp försökt tvinga hela befolkningen att injicera en experimentell Frankenstein-drog? Inte ens dem med neurologiska problem från “vaccinet” kommer köpa det försöket till skitsnack.

  • Precis, det som händer nu är så fruktansvärt. Men de flesta vet nog inte om att det händer, det känns helt förvirrat allt ihop. Tänk att ge gravida ett oprövat vaccin??? Gravida och de som inom ett halvår tänkt skaffa barn, får inte vara med i vanliga fall, när man prövar nya mediciner. Nu vill de ge till alla, även både gravida och barn – överallt.
   Men folk ler och lever sina liv, helt omedvetna om den annalkande katastrofen…

   • Det är ett rent biovapen vilket har bevisats av hundratals experter samt pfizer läckor. Det är till för att döda och göra alla överlevande sterila. Väldigt stor del av dom vaccinerade kommer att dö i autoimmuna sjukdomar kommande året. Även detta finns det hur mycket bevisning som helst för t.o.m av skaparen av tekningen själv. Det är därför dom kör över allt och alla för att injektera så många som möjligt. Viruset existerar inte ens, pcr testerna reagerar på influensa vilket CDC själva har erkänt. Allt detta är enbart för att döda massa människor och få ner den globala befolkningen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *