Bilds chefredaktör ber om ursäkt för den tyska Regeringens och mediernas vilseledande covidpropaganda

21

COVIDSKANDALEN. Den tyska tidningen Bilds chefredaktör Julian Reichelt ber det tyska folket och särskilt barnen om ursäkt för 1,5 år av skadlig lockdown-politik i landet under coronakrisen, men han ber om ursäkt i den tyska Regeringens och de tyska massmediernas ställe.

Julian Reichelt säger att Regeringen och massmedierna har orsakat våld, försummelse, isolering och känslomässig ensamhet för framför allt miljontals barn. Han säger att politiker och medier har rapporterat, och fortfarande rapporterar, att människor befinner sig i livsfara, en fara som inte är verklig. Videon är inspelad i slutet av maj 2021.

“Vi måste skydda dig, inte du oss”, säger Julian Reichelt. Han jämför med situationen i Sverige som inte haft lockdown.

Julian Reichelt säger som debatterande chefredaktör i juli 2021 att trots att många tyskar har vaccinerats mot Covid-19 fortsätter tyska ledande politiker som Jens Spahn och Karl Lauterbach att begränsa dessa medborgares friheter.

Reichelt misstänker att politiker utnyttjar coronarestriktioner för att dölja sina misslyckanden. “Politikerna är rädda för att deras stora bluff ska avslöjas”, säger Reichelt och kritiserar den tyska Regeringen för att de fortsätter att begränsa de grundläggande rättigheterna för de som har vaccinerats.

Text: NewsVoice

Källor och relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

21 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
6 augusti 2021 kl 16:27

Igår började SR prata om nästa “variant”, Lambda. “Experter” uttalade sig och de sa att den kommer från Chile och den kommer att vara värre än delta. Vad var det vi sa? De kommer aldrig att sluta och manus kommer från Big Pharma.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
6 augusti 2021 kl 17:32

Eftersom det högst sannolikt är “vaccinet” som skapar alla dessa nya s.k. mutationer så är ju det här ett självspelande piano.

När det sen har muterat sig igenom hela det grekiska alfabetet får det mutera om från början med sifferkombinationer.

Maria Kihlgren- Olsson
Gäst
6 augusti 2021 kl 14:17

Hela pandemihanteringen har baserats på masshysteri och skrämsel, som politikerna gått på! Besluten har blivit därefter!

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
6 augusti 2021 kl 09:34

Workplace Mental Health Institute har en checklista som kan vara till hjälp för att se om man är i ett förhållande med psykiska övergrepp. Checkar man av alla punkter mot statens plandemi-behandling utav oss så är vi utan någon som helst tvekan i ett mycket toxiskt förhållande.

15 signs that you might be in an abusive relationship

abusive_signs.jpg
Erik Forsman
Reply to  Anders Johansson
6 augusti 2021 kl 10:31

He he… Det låter mer som ett äktenskap 🙂

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Erik Forsman
6 augusti 2021 kl 10:45

Men de psykiska övergreppen gör ju precis samma skada oavsett vilken typ av förhållande det rör sig om. Det är ju detta som är poängen.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
5 augusti 2021 kl 22:28

Julian Reichelt får stöd av tidigare The New York Times-reporter John Tierney.

08/05/21

“Panikpandemin: Hur medierädsla ledde till “aldrig tidigare skådad” censur av vetenskaplig forskningJohn Tierney, en tidigare The New York Times-reporter, förklarade i en artikel för City Journal hur den “moraliska panik som svepte över landets vägledande institutioner” under pandemin var mycket mer katastrofal än själva viruspandemin.”

Panikpandemin: Hur medierädsla ledde till “aldrig tidigare skådad” censur av vetenskaplig forskning • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

Erik Forsman
5 augusti 2021 kl 21:47
Last edited 1 år sedan by Erik Forsman
Erik Forsman
5 augusti 2021 kl 21:27

CANADIAN COURT VICTORY PROVES COVID-19 IS A HOAX & ALL RESTRICTIONS HAVE NOW BEEN DROPPED
https://www.bitchute.com/video/euMT6jUwXhym/

Vad var det jag sa?

Erik Forsman
Reply to  Erik Forsman
5 augusti 2021 kl 22:33

Det var inte en advokat som gjorde detta, utan det kvävdes en oljearbetare och han slog dom på deras hemmaplan. Vi får se om detta står sig eftersom vi alla vet att rättsväsendet är helt korrupt – han hade väl bara turen att få en verklig opartisk domare. De kommer aldrig att låta den hör domen stå oemotsagd. Kriget är igång. 

Här kommer bevisen:

https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2021/08/2021.08.04-07.48-redvoicemedia-610aef29c1269.pdf
https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2021/08/2021.08.04-07.49-redvoicemedia-610aef37895da.pdf
https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2021/08/2021.08.04-07.49-redvoicemedia-610aef3564a95.pdf
https://www.redvoicemedia.com/wp-content/uploads/2021/08/2021.08.04-07.49-redvoicemedia-610aef3334bb1.pdf

Elisabeth Lundblad
Elisabeth Lundblad
Gäst
5 augusti 2021 kl 16:24

Jag är så trött på all vax propaganda – man blir ju sjuk av den. Kineserna gick tidigt ut o sa att “lockdown” inte behövs. Sen har vi allt tjat om en tredje och sen årlig vax. WHO och US hälsomyndighet säger att det behövs ingen tredje vax. Men Sverige tjatar ändå om det. Det handlar mera om pengar än folks hälsa….

Marianne
Marianne
Gäst
Reply to  Elisabeth Lundblad
5 augusti 2021 kl 17:41

De har troligtvis skrivit in sig med helt omöjliga och lagvidriga köpekontrakt med vaccintillverkarna, som dessutom är friskrivna från skadestånd vid skador, folk får från vaccinen. Allt detta måste ske med öppenhet, då det är vi själva som betalar, via skattsedeln.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Marianne
5 augusti 2021 kl 23:41

Inte “troligtvis”, det är precis vad man gjort och mer därtill.

https://rumble.com/vkjp4s-pfizerleak-author-of-viral-twitter-post-validates-document-live-on-stew-pet.html

JohnnyD
Johnny
5 augusti 2021 kl 15:46

Det är medicinskt vansinne att massvaccinera folket i en pandemi eftersom det alltid leder till nya mutationer enligt världens främsta viruloger som Dr Montinger, Bosche, mfl. Politikerna och rådgivare måste ju känna till detta och ändå är det max VAX som gäller. Uppenbarligen vill man döda och skada så många som möjligt, både fysiskt och ekonomiskt. Varför då? För att jämna marken för The Great Reset säger en del, kanske det, något motiv måste finnas…

Last edited 1 år sedan by Johnny
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
5 augusti 2021 kl 14:17

När det nu då har blivit lite för mycket “adverse reactions” och död av Pfizers och Modernas “vacciner” så skriver SVD: “EU-kommissionen har slutit ett preliminärt avtal om att köpa uppemot 200 miljoner doser av ett vaccin mot covid-19 från det amerikanska läkemedelsbolaget Novavax.”

https://www.svd.se/eu-avtal-om-covidvaccin-fran-novavax

Det amerikanska läkemedelsbolaget Novavax ägs till största del av “the same usual suspects” bestående av Vanguard à 7.95 % och BlackRock à 7.39 %.

https://finance.yahoo.com/quote/NVAX/holders?p=NVAX

Eftersom både Vanguard och BlackRock också är storägare i såväl Pfizer som Moderna kan man nog utgå från att det är samma gamla giftspruta under ett helt nytt bolagsnamn.

Last edited 1 år sedan by Anders Johansson
Marianne
Marianne
Gäst
5 augusti 2021 kl 12:55

Här är presskonferens som Gruppen Stop The Shot, med bland annat Front Line Doctors, i USA, nu lagt ut. Många olika redogör för allt det oetiska som nu sker i samhällena. Många välkända ansikten för oss som följt händelserna:
https://freeworldnews.tv/watch?id=610abae84448902afdfc7e64

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
5 augusti 2021 kl 11:42

Hur ska demokratiskt valda politiker kunna skitsnacka bort att de med totalitära övergrepp försökt tvinga hela befolkningen att injicera en experimentell Frankenstein-drog? Inte ens dem med neurologiska problem från “vaccinet” kommer köpa det försöket till skitsnack.

Marianne
Marianne
Gäst
Reply to  Anders Johansson
5 augusti 2021 kl 12:59

Precis, det som händer nu är så fruktansvärt. Men de flesta vet nog inte om att det händer, det känns helt förvirrat allt ihop. Tänk att ge gravida ett oprövat vaccin??? Gravida och de som inom ett halvår tänkt skaffa barn, får inte vara med i vanliga fall, när man prövar nya mediciner. Nu vill de ge till alla, även både gravida och barn – överallt.
Men folk ler och lever sina liv, helt omedvetna om den annalkande katastrofen…

PatrikD
Patrik
Reply to  Marianne
6 augusti 2021 kl 04:38

Det är ett rent biovapen vilket har bevisats av hundratals experter samt pfizer läckor. Det är till för att döda och göra alla överlevande sterila. Väldigt stor del av dom vaccinerade kommer att dö i autoimmuna sjukdomar kommande året. Även detta finns det hur mycket bevisning som helst för t.o.m av skaparen av tekningen själv. Det är därför dom kör över allt och alla för att injektera så många som möjligt. Viruset existerar inte ens, pcr testerna reagerar på influensa vilket CDC själva har erkänt. Allt detta är enbart för att döda massa människor och få ner den globala befolkningen.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Patrik
6 augusti 2021 kl 05:03

PCR-testets uppfinnare Dr. Kary Mullis beskriver här hur testet fungerar, det ska absolut inte användas för att söka efter virus, det kan det inte. Han var stark kritiker av Dr. Fauci och hans bluffmetoder!
Dr. Kary Mullis drabbades av en mystisk död strax innan covid-19 bröt ut.
https://freeworldnews.tv/watch?id=60a8280ab72e4b4268fa84ba
 
Irlands regering tvingas nu erkänna att viruset covid-19 aldrig funnits
https://ourtube.co.uk/watch/KMsXxHxKMkswuDw
 
Tv-reporter ringer till direktören på ett sjukhus i Israel och får svaret att 85-90% av inlagda är fullvaccinerade, men massor av dessa har ändå smittats på sjukhuset av en person med covid-19. Har medger att vaccinet inte är att lita på…..
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1423320993242787844/pu/vid/1280×720/ouMXglYOFSU7JbP3.mp4?tag=12

zacharias
zacharias
Gäst
5 augusti 2021 kl 11:29

Det går att bygga ett humant samhälle, men det vill ingen politiker