Project Veritas huvudkontor totalförstördes av stormen Ida

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 september 2021
- NewsVoice redaktion
Project Veritas huvudkvarter i Mamaroneck (New York) totalförstördes i sep 2021 av stormen Ida. Foto: James O'Keefe
Project Veritas huvudkvarter i Mamaroneck (New York) totalförstördes i sep 2021 av stormen Ida. Foto: James O'Keefe
Project Veritas huvudkvarter i Mamaroneck (New York) totalförstördes i sep 2021 av stormen Ida. Foto: James O’Keefe

MEDIA. Project Veritas huvudkontor i staden Mamaroneck (New York) totalförstördes av orkanen Idas framfart den 2 september. James O’Keefe rapporterar från ödeläggelsen. Project Veritas har fått ett världsrykte för sina avslöjande reportage om maktens korruption.

James O'Keefe - Foto från Facebook
James O’Keefe – Foto från Facebook

James O’Keefe säger att redaktionen, som ligger 45 minuters bilresa norr om New York City, var bemannad och att medarbetarna inte upptäckte att vattnet hade börjat översvämma gatan utanför kontoret. Alla arbetade med ett projekt. Vattnet steg snabbt till ett djup av 120-180 cm. Se video från huvudkontoret.

Det mesta i kontoret förstördes av det material som de anställda inte kunna få med sig i händerna. Ingen skadades och det mesta av filmmaterialet verkar ha klarat sig, säger O’Keefe. Han tror inte att Veritas arbete på något sätt kommer att bromsas av katastrofen.

James O’Keefe uppmanar alla som kan att bidra med en donation för att återuppbygga huvudkontoret.

Text: NewsVoice

Project Veritas huvudkvarter i Mamaroneck (New York) totalförstördes i sep 2021 av stormen Ida. Foto: James O'Keefe
Project Veritas huvudkvarter i Mamaroneck (New York) totalförstördes i sep 2021 av stormen Ida. Foto: James O’Keefe

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq