81 Forskningsstudier visar att naturlig covidimmunitet är överlägsen vaccin

publicerad 22 oktober 2021
- Gästskribent
Immunitet mot coronavirus. Licens: Shutterstock.com
Immunitet mot coronavirus. Licens: Shutterstock.com
Immunitet mot coronavirus. Licens: Shutterstock.com

COVID-19. En tung rapport om naturlig immunitet mot Covid-19, efter genomgången infektion, jämfört med det skydd som covidinjektionerna ger, visar inte bara att naturlig immunitet varar länge, utan att de som återhämtat sig från en covidinfektion förmodligen inte har någon nytta av injektionen.

I en översyn av publicerade arbeten fann Brownstone-institutet för social och ekonomisk forskning i Texas, USA, 81 forskningsstudier som visar att naturlig infektion överträffar vaccination när det gäller ett hållbart skydd.

Resultaten är särskilt spännande, eftersom forskare nu vet att de vaccinerades skydd verkar avta och att de drabbas av ett ökat antal genombrottsinfektioner (insjuknar trots vaccination), för att inte tala om att den vaccinerade fortfarande kan överföra sjukdomen till andra.

Detta betyder, enligt Brownstone, att folkhälsoansvariga ”vilseleder allmänheten” i sitt propagerande för vaccination som det enda svaret på att bekämpa Covid-19.

”Dessa studier visade också att den personliga skyddsutrustningen (PPE) och masker inom hälsovården väsentligen var ineffektiva”, säger Paul Elias Alexander.

Ph.D. Alexander var tidigare biträdande professor i evidensbaserad medicin och forskningsmetoder och har arbetat som seniorrådgivare till Covid Pandemic Policy inom U.S. Health and Human Services.

Översättning: extern skribent

Källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq