Flygbolaget Southwest ställer in mer än 1 000 avgångar – Ted Cruz: Bidens olagliga vaccinmandat satt i verket

8
Ted Cruz. Pressfoto: .S. Senate Photographic Studio. Licens: Public Domain
Ted Cruz. Pressfoto: U.S. Senate Photographic Studio. Licens: Public Domain, Cruz.senate.gov

VÄRLDEN. Senator Ted Cruz i Texas ifrågasätter att Southwest Airlines beslutat att ställa in mer än 1000 flygningar bara några dagar efter att bolagets pilotförbund uppmanat en domstol att blockera vaccintvång för piloter.

Enligt FlightAware, en webbplats som spårar avbokningar och förseningar, har Southwest ställt in 1018 flygningar och 597 avgångar har försenats enbart på söndag. På lördagen ställde flygbolaget in 808 flygningar och 1187 avgångar försenades.

 

Flygbolaget har skyllt avbokningarna på dåligt väder och flygtrafikledningsproblem.

“Joe Biden’s illegal vaccine mandate a work!. Suddenly, we’re short on pilots & air traffic controllers”, twittrade Ted Cruz.

Southwest Airlines meddelade i förra veckan att eftersom Biden-administrationen tvingat fram vaccintvång försöker bolaget forcera alla anställda i flygbolaget att covidvaccineras senast den 8 december. Anställda får söka medicinska eller religiösa undantag.

Southwest har regeringsuppdraget att flyga amerikansk militär vid nödsituationer och transportera post för den amerikanska posttjänsten.

I förra veckan meddelade de konkurrerenade flygbolagen: American Airlines, Alaska Airlines och JetBlue att deras personal måste vaccineras.

Text och översättning: NewsVoice | Källa: Fox News

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
11 oktober 2021 kl 18:23

Undrar när ‘vccnt’ ska påtvingas ‘de’ som tagit fram giftet. Jag menar, vi hör ju bara hur Vi ska ta det, men aldrig hur det ska göras för att ‘lkmdlsbolagen’ o dess ‘ledningar’ samt övr i ‘eliten’ ska påtvingas itset

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
15 november 2021 kl 05:10

Tvångsvaccinering av kriminella “vaccinatörer” kan ju bli bra instegsjobb.

flygrelaterat

”Soldaterna är försöksdjur och covidvaccinen är ett större hot mot deras hälsa än viruset” – Amerikansk läkare inom flygmedicin
 SPECIALISTLÄKARE  2021-11-10 

Checkfact har redan berättat om vittnesmålet från forskaren Peter Doshi vid senatorn Ron Johnsons utfrågning i Washington av en expertpanel. Vid mötet vittnade också överstelöjtnant Theresa Long, läkare och specialist inom flygmedicin.

Long skrev i september en affidativ (en skriftlig utsaga i en rättslig angelägenhet) mot president Bidens förslag om obligatorisk vaccination för militärer. Hon fördömer också att amerikanska soldater pressas att ta COVID-vaccinet för att inte riskera att tas ur tjänst. 

Vi hoppade över två år av fas II- och tre år av fas III-försök, vi förlorade bara 12 soldater i aktiv tjänst i covid och ändå ska vi riskera hälsan hos hela den stridande styrkan på grund av ett vaccin för vilket vi endast hade två månaders säkerhetsdata?

Theresa Long, läkare och specialist inom flygmedicin, USAhttps://checkfact.org/amerikansk-lakare-inom-flygmedicin-soldaterna-ar-forsoksdjur-och-covidvaccinen-ar-ett-storre-hot-mot-deras-halsa-an-viruset/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
11 oktober 2021 kl 14:41

Tar man inte emot “sprutan” drar man/socialisterna ner på pensionen.
Garanterat!

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
11 oktober 2021 kl 13:32

Piloter brukar befinna sig i den positiva änden av IQ-skalan och det är väl många av dem som vägrar modifiering. Livet är ju att föredra framför en kort anställning fram till en för tidig död.

Peter Torpare
Peter Torpare
Gäst
11 oktober 2021 kl 12:11

Vaxxa vaxxa vaxxa!!!!
Nu måste vi snabbt börja med spädbarn också av ren omtanke. Sedan tar vi hundar och katter också. Alla måste med och bidra till vårt gemensamma lyckorus.

Bo Borg
Bo Borg
Gäst
Reply to  Peter Torpare
11 oktober 2021 kl 12:32

Och är inte Covidden skrämmande nog kanske man kan ha bättre lycka med Malaria?
https://nyadagbladet.se/ekonomi/lakemedelsjatte-lanserar-malariavaccin-ska-injiceras-pa-spadbarn/

Erik Forsman
11 oktober 2021 kl 11:38

Dom biter sig själva i svansen. Håller korthuset på att falla?