Max Winter: Stoppa medicinsk apartheid!

Publicerad

Författare

Ämne

OPINION. Idag befinner sig mänskligheten i ett kritiskt läge som så många gånger tidigare. Men kanske denna gång, än mer riskabel plats än någonsin tidigare? Det finns något på allas läppar världen över som separerar och skapar splittring. Något som är baserat på rädsla , som så många gånger förr.

Vi ser en tydlig splittring mellan dessa grupper växa fram. Den ena gruppen är för att ge äldre, barn och andra friska människor i samhället en experimentell spruta. En spruta som ingen kan svara på vad den har för långtidseffekter. Den andra gruppen är mer tveksamma, tvivlande och avvaktar.

Den tredje gruppen är helt emot att låta sina kroppar vara delaktiga i detta experiment. Dessa människor som har vetskap om sin egen suveränitet och rättigheter kommer aldrig att tillåta sig ta denna spruta oavsett påtryckningarna från samhället i framtiden. Dessa står stadigt i sitt eget beslut.

Vad som får dessa grupper att separeras från varandra är övertygelsen om att denna experimentella spruta skulle vara något bra för oss, både kollektivt och individuellt. Men det finns också de som bara vill bara kunna resa och göra det enkelt för sig i denna tid av byråkrati och komplexitet.

Håller man inte med i den rådande åsiktskorridoren och dess narrativ, så blir man beskylld för att vara en ”konspirationsteoretiker” eller att man inte tar ansvar för andras hälsa. Man riskerar även enligt dessa andras liv bara genom sin blotta existens. Hur hamnade vi här kan man fråga sig?

Tyvärr ser vi denna diskriminering breda ut sig i stor utsträckning. Den trycks på av myndigheter, massmedia och är redan vanligt förekommande på skolor, i lunchrummet och på arbetsplatser. Sitter du på tåget, bussen eller befinner dig i omklädningsrummet på gymmet så får du höra ett och annat.

Men även på många andra platser där vi människor har rätten att kunna röra oss fritt, samt att skyddas av yttrandefriheten i rätten till vår egen åsikt i frågor som berör vår kroppsliga integritet påverkas vi. Där grupptrycket i samhället bara ökar med dessa inskränkningar på vår frihet.

Vi behöver nu komma samman i denna fråga och belysa den riktning som korrupta beslutsfattare världen över tar för mänskligheten. Detta är inte vägen vi vill gå och det är upp till oss att säga nej.

Folket behöver resa sig världen över och det är dags att vi stoppar medical apartheid nu!

”Those who do not learn from history are doomed to repeat it.”

Delta i Frihetsmarschen för att belysa denna fråga den 30 oktober. Tillsammans är vi som starkast!

Läs mer om Frihetsmarschen (Tusenmannamarschen 2.0)lördag 30 oktober 2021 KL. 18:30

Text: Max Winter (finns på Linktr)Mer läsning

Fd armégeneral Douglas A. Macgregor och Vita Huset

Fd amerikansk arméöverste: Höjdare i Väst och NATO vill inte ha detta krig mot...

0
ANALYS. Den tidigare arméöversten Douglas A. MacGregor säger i en intervju att den ryska ledningen inte är intresserad av ett krig med varken NATO...
G20-toppmöte, 15–16 november 2022. Pressfoto: Consilium.europa.eu

G20 2022 – “Mänskligheten är hotad” – Gunnar Söderberg kommenterar

11
OPINION. Nyligen avslutades det senaste i raden av så kallade toppmöten G20 2022 mellan de 20 rikaste länderna i världen, men vem styr världsutvecklingen...
Aga Wilson and Dr. Richard Urso, own works

Dr Richard Urso: CDC:s Approval to Jab Kids is a Crime Against Humanity

3
VACCINE AGENDA. Aga Wilson interviews Dr Richard Urso about the Covid-19 crisis and the recent CDC approval to add the vaccine to the childhood...
Fibros clots, strängar av gult material. Foto tillhandahållet av Wallace Hooker, balsamerare (USA)

Dokumentär: “Died Suddenly” om vågen av avvikande dödsfall i världen efter massvaccinationerna

64
SJUKVÅRD. Stew Peters Network premiärvisade den 21:e november dokumentärfilmen Died Suddenly (plötslig död) producerad av de prisbelönta filmskaparna Matthew Skow och Nicholas Stumphauzer som...
Dr Simone Gold. Pressfoto: americasfrontlinedoctors.org

Dr. Simone Gold: “The allegations are categorically false”

3
DULY NOTED. I realize some of you have recently heard rumors and reports of allegations against me and America's Frontline Doctors, with claims of...
Elbilen Nio. Pressbild: Nio.com

Bilföretaget Nios partnerskap med Huazhu Group – Framtiden för elfordon

0
ELBILAR. Många är idag helt omedvetna om företaget Nio och deras största konkurrent XPeng. Detta beror på att de hittills mestadels har varit aktiva...
Naturkust. Foto: Quang Nguyen Vinh. Licens: Pixabay.com

Nordisk Fredsallians bildas – Ett nätverk av fredsorganisationer från Skandinavien och Finland

2
Den 6 november möttes nästan 60 medlemmar från 40 nordiska fredsorganisationer. En alians bildas som ska verka för att med gemensamma krafter underlätta för...
Saber Junction 22 2-503 PIR Airborne Op

USA skickar ytterligare 4,2 miljarder kronor till Ukraina – Totalt finansierar USA med 206...

5
UKRAINAKRIGET. Idag tillkännagav det amerikanska försvarsdepartementet (DoD) godkännandet av ytterligare militärt stöd till ett värde av 400 miljoner dollar för att möta Ukrainas behov. Paket...
Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

5 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
15 oktober 2021 kl 03:27

Kanon Max, att du inte använder ‘deras’ begreppsapparat(‘pandemi’, ‘vaccin’ blabla) och så undviker deras skitnarrativ. Du skriver om vad det handlar, experiment, spruta o thats it.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
19 oktober 2021 kl 08:09

Björn Hammarskjöld informer i Uppsala!

17 Oktober 2021
 AllmäntAugias stallCovid-19  Covid-19, Läkemedelsverket

TA REDA PÅ VACCINSTATUS OCH DISKRIMINERA MEDARBETARE I UPPSALA 
Jag har tagit mig orådet före att tillskriva kommunstyrelsen i Uppsala eftersom de tänker ta reda på vaccinstatus hos medarbetarna och sedan omplacera den som är ovaccinerad.
 
Registrator skickar vidare till samtliga kommunalråd i Uppsala kommun samt att jag begär dagboksblad att skyndsamt skickas till mig inklusive lista på de personer som registrator har vidarebefordrat meddelandet till.

Tjänare!
Hörde på radion att Uppsala kommun tänker ta reda på vilka medarbetare som är vaccinerade mot Covid-19 för att omplacera vissa personer. Brukar kallas diskriminering annorstädes och är förbjudet i lag.

https://kostkunskap.blogg.se/2021/october/ta-reda-pa-vaccinstatus-och-diskriminera-medarbetare-i-uppsala.html

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
20 oktober 2021 kl 23:37

Strongt av B Hammarskjöld, han e en fighter som Vi andra. Skandalöst att dessa användbara slavar till ‘folkvalda’ låter sig så burdust utnyttjas för en ‘sak’ o alla andra ‘saker’ de i längden inte kan hålla ut runt. De har sällat sig till loosers och det kommer de själva få ta ansvar för..

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 02:41

Ja prof B Hammarskjöld är fantastisk!

Vaccin-diskriminering – Så överklagar du din omflyttning

Vaccin-diskriminering – Så överklagar du din omflyttning – YouTube

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
14 oktober 2021 kl 19:56

Det gör inget att vi alla tvingas att ta ”sprutor” bara inte grannen överlever