Max Winter: Stoppa medicinsk apartheid!

Publicerad

Författare

Ämne

OPINION. Idag befinner sig mänskligheten i ett kritiskt läge som så många gånger tidigare. Men kanske denna gång, än mer riskabel plats än någonsin tidigare? Det finns något på allas läppar världen över som separerar och skapar splittring. Något som är baserat på rädsla , som så många gånger förr.

Vi ser en tydlig splittring mellan dessa grupper växa fram. Den ena gruppen är för att ge äldre, barn och andra friska människor i samhället en experimentell spruta. En spruta som ingen kan svara på vad den har för långtidseffekter. Den andra gruppen är mer tveksamma, tvivlande och avvaktar.

Den tredje gruppen är helt emot att låta sina kroppar vara delaktiga i detta experiment. Dessa människor som har vetskap om sin egen suveränitet och rättigheter kommer aldrig att tillåta sig ta denna spruta oavsett påtryckningarna från samhället i framtiden. Dessa står stadigt i sitt eget beslut.

Vad som får dessa grupper att separeras från varandra är övertygelsen om att denna experimentella spruta skulle vara något bra för oss, både kollektivt och individuellt. Men det finns också de som bara vill bara kunna resa och göra det enkelt för sig i denna tid av byråkrati och komplexitet.

Håller man inte med i den rådande åsiktskorridoren och dess narrativ, så blir man beskylld för att vara en ”konspirationsteoretiker” eller att man inte tar ansvar för andras hälsa. Man riskerar även enligt dessa andras liv bara genom sin blotta existens. Hur hamnade vi här kan man fråga sig?

Tyvärr ser vi denna diskriminering breda ut sig i stor utsträckning. Den trycks på av myndigheter, massmedia och är redan vanligt förekommande på skolor, i lunchrummet och på arbetsplatser. Sitter du på tåget, bussen eller befinner dig i omklädningsrummet på gymmet så får du höra ett och annat.

Men även på många andra platser där vi människor har rätten att kunna röra oss fritt, samt att skyddas av yttrandefriheten i rätten till vår egen åsikt i frågor som berör vår kroppsliga integritet påverkas vi. Där grupptrycket i samhället bara ökar med dessa inskränkningar på vår frihet.

Vi behöver nu komma samman i denna fråga och belysa den riktning som korrupta beslutsfattare världen över tar för mänskligheten. Detta är inte vägen vi vill gå och det är upp till oss att säga nej.

Folket behöver resa sig världen över och det är dags att vi stoppar medical apartheid nu!

”Those who do not learn from history are doomed to repeat it.”

Delta i Frihetsmarschen för att belysa denna fråga den 30 oktober. Tillsammans är vi som starkast!

Läs mer om Frihetsmarschen (Tusenmannamarschen 2.0)lördag 30 oktober 2021 KL. 18:30

Text: Max Winter (finns på Linktr)

Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe


Mer läsning

Aga Wilson, May 27 May 2022. Photo: Perspektiv TV

What Impact do Wind Turbines have on the Environment and our Health?

2
TECHNOLOGY. In this episode, Aga Wilson speaks to Alexander Pohl, a former investor an insider, and engineer. We talk about the impact that wind...
Statsminister Magdalena Andersson med skägg. Montage. NewsVoice. Foto: Kristian Pohl, Regeringskansliet

Magdalena Andersson har skägget i den svenska brevlådan

5
OPINION. Om Magdalena Andersson hade haft skägg så skulle hon i dag suttit med det i brevlådan. Sverige och svenskarna har i dag problem...
Ulf Bejerstrand, Knapptryckarna

Knapptryckarna gör det möjligt för människor att besluta med direktdemokrati

16
https://www.youtube.com/watch?v=b_6U262sHKQ VALET 2022. Det politiska partiet Knapptryckarna använder sig av digital teknik för att tillhandahålla folket äkta direktdemokrati. Det är ett system som ger folkets...
Per Shapiro. Pressfoto: Eva Wernlid

Per Shapiro: Den kuppartade anslutningen till NATO – Folkets Radio

21
NATO. "Vad är egentligen NATO? Är det primärt en försvarsallians eller är det snarare den ekonomiska elitens maktinstrument? Fredsaktivisten Lars Drake har kartlagt det nätverk...
NATO-styrkor i Europa - Foto från NATO-video: NATO.int

Är NATO fortfarande en terrorrörelse? Protest mot medlemskap 28 maj kl 14.00 i Fatbursparken...

5
NATOSVERIGE. Den 15 maj beslutade Regeringen om NATO-medlemskap, utan att ge svenska folket en möjlighet att påverka beslutet genom en folkomröstning. "Detta är oacceptabelt,...
Jan Norberg, 2021-08-25, selfie

Vilket ansvar har Bränsleupproret för att få bort 8-klövern?

12
SVERIGE. Ibland måste vi alla lägga bort en del av våra egna käpphästar för att nå våra personliga mål inom olika områden. Det måste...
Charmienne Gyllenswärd. Foto: Sandra Wigren, #talaomdet

Vaccinskadad kvinna hungerstrejkade utanför Läkemedelsförsäkringen

14
VACCINATIONBIVERKNINGAR. Under tisdagen protesterade en 47-årig kvinna utanför Läkemedelsförsäkringen på Sveavägen i Stockholm. Hon skadades allvarligt efter att hon tagit två doser av Pfizers...
Släpp loss kreativiteten med en hobby

Släpp loss kreativiteten med en hobby

2
Något av mest avslappnande hobby man kan ha är att pyssla eller handarbeta. Kanske är det något du redan håller på med, eller så...
Extern resurs
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

5 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
15 oktober 2021 kl 03:27

Kanon Max, att du inte använder ‘deras’ begreppsapparat(‘pandemi’, ‘vaccin’ blabla) och så undviker deras skitnarrativ. Du skriver om vad det handlar, experiment, spruta o thats it.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
19 oktober 2021 kl 08:09

Björn Hammarskjöld informer i Uppsala!

17 Oktober 2021
 AllmäntAugias stallCovid-19  Covid-19, Läkemedelsverket

TA REDA PÅ VACCINSTATUS OCH DISKRIMINERA MEDARBETARE I UPPSALA 
Jag har tagit mig orådet före att tillskriva kommunstyrelsen i Uppsala eftersom de tänker ta reda på vaccinstatus hos medarbetarna och sedan omplacera den som är ovaccinerad.
 
Registrator skickar vidare till samtliga kommunalråd i Uppsala kommun samt att jag begär dagboksblad att skyndsamt skickas till mig inklusive lista på de personer som registrator har vidarebefordrat meddelandet till.

Tjänare!
Hörde på radion att Uppsala kommun tänker ta reda på vilka medarbetare som är vaccinerade mot Covid-19 för att omplacera vissa personer. Brukar kallas diskriminering annorstädes och är förbjudet i lag.

https://kostkunskap.blogg.se/2021/october/ta-reda-pa-vaccinstatus-och-diskriminera-medarbetare-i-uppsala.html

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
20 oktober 2021 kl 23:37

Strongt av B Hammarskjöld, han e en fighter som Vi andra. Skandalöst att dessa användbara slavar till ‘folkvalda’ låter sig så burdust utnyttjas för en ‘sak’ o alla andra ‘saker’ de i längden inte kan hålla ut runt. De har sällat sig till loosers och det kommer de själva få ta ansvar för..

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 02:41

Ja prof B Hammarskjöld är fantastisk!

Vaccin-diskriminering – Så överklagar du din omflyttning

Vaccin-diskriminering – Så överklagar du din omflyttning – YouTube

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
14 oktober 2021 kl 19:56

Det gör inget att vi alla tvingas att ta ”sprutor” bara inte grannen överlever

5
0
Kommentera gärnax
()
x