Max Winter: Stoppa medicinsk apartheid!

publicerad 14 oktober 2021
- Gästskribent
Max Winter | Pressfoto

OPINION. Idag befinner sig mänskligheten i ett kritiskt läge som så många gånger tidigare. Men kanske denna gång, än mer riskabel plats än någonsin tidigare? Det finns något på allas läppar världen över som separerar och skapar splittring. Något som är baserat på rädsla , som så många gånger förr.

Vi ser en tydlig splittring mellan dessa grupper växa fram. Den ena gruppen är för att ge äldre, barn och andra friska människor i samhället en experimentell spruta. En spruta som ingen kan svara på vad den har för långtidseffekter. Den andra gruppen är mer tveksamma, tvivlande och avvaktar.

Den tredje gruppen är helt emot att låta sina kroppar vara delaktiga i detta experiment. Dessa människor som har vetskap om sin egen suveränitet och rättigheter kommer aldrig att tillåta sig ta denna spruta oavsett påtryckningarna från samhället i framtiden. Dessa står stadigt i sitt eget beslut.

Vad som får dessa grupper att separeras från varandra är övertygelsen om att denna experimentella spruta skulle vara något bra för oss, både kollektivt och individuellt. Men det finns också de som bara vill bara kunna resa och göra det enkelt för sig i denna tid av byråkrati och komplexitet.

Håller man inte med i den rådande åsiktskorridoren och dess narrativ, så blir man beskylld för att vara en ”konspirationsteoretiker” eller att man inte tar ansvar för andras hälsa. Man riskerar även enligt dessa andras liv bara genom sin blotta existens. Hur hamnade vi här kan man fråga sig?

ArcanumSkolan 2024

Tyvärr ser vi denna diskriminering breda ut sig i stor utsträckning. Den trycks på av myndigheter, massmedia och är redan vanligt förekommande på skolor, i lunchrummet och på arbetsplatser. Sitter du på tåget, bussen eller befinner dig i omklädningsrummet på gymmet så får du höra ett och annat.

Men även på många andra platser där vi människor har rätten att kunna röra oss fritt, samt att skyddas av yttrandefriheten i rätten till vår egen åsikt i frågor som berör vår kroppsliga integritet påverkas vi. Där grupptrycket i samhället bara ökar med dessa inskränkningar på vår frihet.

Vi behöver nu komma samman i denna fråga och belysa den riktning som korrupta beslutsfattare världen över tar för mänskligheten. Detta är inte vägen vi vill gå och det är upp till oss att säga nej.

Folket behöver resa sig världen över och det är dags att vi stoppar medical apartheid nu!

”Those who do not learn from history are doomed to repeat it.”

Delta i Frihetsmarschen för att belysa denna fråga den 30 oktober. Tillsammans är vi som starkast!

Läs mer om Frihetsmarschen (Tusenmannamarschen 2.0)lördag 30 oktober 2021 KL. 18:30

Text: Max Winter (finns på Linktr)


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Kanon Max, att du inte använder ‘deras’ begreppsapparat(‘pandemi’, ‘vaccin’ blabla) och så undviker deras skitnarrativ. Du skriver om vad det handlar, experiment, spruta o thats it.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *