Är barnmorskekrisen kopplad till covidskandalen?

publicerad 8 november 2021
- Gästskribent
Johan Dittlén, selfie

[wordpay_hide_paywall]

Är barnmorskekrisen kopplad till covidskandalen? - Johan Dittlén, selfie
Johan Dittlén, selfie

DEBATT. Till hur stor del har barnmorskekrisen spätts på av hysterin och spelet kring covid? Mängder av olika åtgärder under ”pandemin” har lett till extra belastning och kapacitetsnedsättning inom vården.

Några exempel, som alla är baserade på otvetydig logik, vetenskap och erfarenhet:

 • PCR-tester som felaktigt tar symptomfri personal ur tjänst, då sådana tester ej kan visa om någon är smittsam (FHM med flera), och symtomfria ej sprider smitta (enligt studie och smittspårning på 10 miljoner individer).
 • Manin med att PCR-testa de som är utan allvarliga symtom, ja till och med symptomfria, tar vårdens resurser och pengar.
 • Överanvändande av smittskyddsutrustning, t ex skyddskläder, munskydd, visir, som ska hämtas, tas på, är tärande att bära, ska tas av och avfallshanteras noga, vilket tar tid och ork från vårdpersonalen.
 • Personal som inte kan arbeta pga vaccinbiverkningar, och tänk då på att covidvaccinen fått en ENORM mängd anmälningar om biverkningar, och att långt ifrån alla biverkningar anmäls.
 • En onödigt stor vårdskuld som ska tas igen.
 • Ignorerandet och mörkandet av covidavhjälpande metoder som t ex D-vitamin, ivermektin, inhalation av kolloidalt silver.
 • Flytt av naturligt covidimmun personal, som är den absolut mest smittskyddssäkra, bort från riskgrupper, och istället flyttar man fram covidvaccinerad personal som inte alls är smittskyddssäker,

Samma beslutsfattare, som genom ovanstående förvärrat situationen, är satta att lösa den och de flesta journalister går deras ärenden. Någon solid politisk opposition finns inte i detta sammanhang. Så vänta er ingen lösning snart.

Nej, covidvaccinerna har inte underlättat på något sätt. Detta är tydligt bland annat genom mängder av statistiska analyser runt om i världen, inte minst hos experten Ann-Cathrin Engwall och hennes make Bo, matematiker och analytiker. Se deras inlägg om detta på Facebook. Alltså har även covidvaccinationerna utgjort en nettobelastning på vården – kapacitet och pengar som kunde gjort nytta.

ArcanumSkolan 2024

Fruktansvärt för alla er som drabbas. Vi är några ”idioter och foliehattar” som på olika sätt kämpar i motvinden och som vi hoppas blir fler.

Text: Johan Dittlén

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Det är ju socialisternas affärsidé, att ösa HELIKOPTERPENGAR över befolkningen, pengar som till 100% består av utplundrade skattepengar.

 • Det är ju socialisternas affärsidé, att ösa HELIKOPTERPENGAR över befolkningen, pengar som till 100% består av utplundrade skattepengar.

 • Än värre är att det inte finns några smittsamma patogener, det enda som kan smitta är dumhet. Det här är enbart gammal medeltida vidskepelse från en tid när kyrkans män inbillade folket att demoner hoppade från en person till en annan genom att man andades på en annan individ.

  • Japp! Det är ingen hemlighet precis. Var och en med några timmar över och ett öppet sinne kan dra den enkla slutsatsen. Problemet är att vi alla är så programmerade sedan barnsben att vi inte ser skogen för alla träden.

   Varför blir vi då sjuka, Kin?
   —Mer otroligt är att vi fortfarande lever trots vår extremt giftiga livsmiljö. En bättre fråga vore vad är sjukdom?
   Det vi i vår enfald kallar ”sjukdom” är symptom på blodet och cellers förgiftning och kroppens detox av detsamma. Exempelvis ”influensa” är bara symptom som uppkommer när kroppen gör en detox av blodet, inget annat. Så vad ska smitta? Var och en bär sin egen börda av ackumulerade gifter som i slutändan blir ens död.

   • Vilken tur, jag lever ju i någon naiv verklighet där virus, bakterier och cellmutation existerar. Men då behöver man ju inte tänka på det längre, tack. Bra för alla virologer och forskare dessutom som kan gå i pension direkt nu när dom kan svalkas av vishetens vind.

    • Barnmorskor efterfrågas!

     Tankegången är inte helt ny. Kvalificerade röster höjdes redan under HIV-uppståndelsen (Fauci/Birx första spektakel). Good-Bye Germ Theory kom ut 2004. Virus Mania kom ut 2007. Lanka vann sin mässlingsrättegång 2016. The Invisible Rainbow kom ut 2017. What Really Makes You Ill kom ut 2019.

     Pasteur sågade sin egen teori redan på 1800-talet. Smitta gick inte att påvisa ens under Spanska sjukan, trots idoga försök.

    • Nja, kanske mer i en värld full av lögner som accepterats som sanningar. Visst existerar både bakterier och okontrollerad celldelning, men vad är syftet, det är det som gör skillnaden mellan verklighet och fantasi.

   • Har hört teorin att C19 har sin grund i människors “förgiftade” kroppar, dvs. de som insjuknar är fulla av skräp, antingen pga. leverne eller sjukdom. Det är ju inte en helt tillfredsställande förklaring när det hela startade som på beställning, enligt plan. Ett tillägg till ovanstående teori är att “man” helt sonika ökade strålningen och därmed insjuknade redan försvagade. Något virus skulle således ej existera. Krävs mer information.

     • Tack, här kan vi ha det som ännu får betraktas som lösa trådar som framöver knyts samman med annan fakta så har vi förhoppningsvis en helhet.

     • Intressant Carina!
      Här kan man läsa mer om testtillstånden som delats ut trots mycket välkända negativa biologiska effekter.

      Tilldelade tillstånd för tester för 5G PTS möjligör tester för 5G. Nedan följer en lista med de tillstånd som har beviljats, frekvensomfång och geografiska områden.

      Tillståndshavaren ansvarar själv för radioplaneringen under vissa givna tekniska villkor.

      Det är därför endast tillståndshavaren som har information om när och i vilken omfattning testerna genomförs.

      Befintliga testtillstånd har sluttider som varierar mellan den 30 juni 2021 och som längst till och med den 30 juni 2023.

      https://www.pts.se/sv/bransch/radio/5g/tilldelade-tillstand-for-tester-for-5g/

      • I Smedjebacken finns redan full täckning för 5G. Systemen har redan testats. Nu kör man för fullt. Har en släkting som bor snett nedanför en av masterna. Han kan inte prata längre, bara hostar hela tiden sen han fick sprutorna.

    • Själv börjar jag fundera om inte någon av frekvenserna bildar marknära ozon, får lite samma symptom som när de på somrarna tidigare gått över gränsvärdena. Men det borde väl då mätts? Men myndigheter är ju vad de är….

     Men jag får “corona” var gång jag besöker civilisationen numera. Inkubationstid ca tio minuter. Tillfriskning någon timme i bra elmiljö.

     https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/10/The-Most-Dangerous-Technology-Ever-Invented-Part-One.pdf

     https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/11/The-Most-Dangerous-Technology-Ever-Invented-Part-Two.pdf

     https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/11/The-Most-Dangerous-Technology-Ever-Invented-Part-Three.pdf

     Firstenberg är klockren, men inte så munter kanske?

     • Elöverkänsliga kan bli av med sina symtom om de renar kropparna från gift, framför allt tungmetaller. En lekmannamässig gissning är att vi klarar större belastning från strålning på motsvarande vis.

      Generellt är kroppen mer motståndskraftig ju mindre den redan har att jobba med. Att rensa kroppen från gifter behöver inte vara så märkligt, vi kan använda oss av naturens resurser. Ex:
      4 dl blåbär, 2 bananer, 1 tsk vetegräspulver, 1 tsk spirulina, 1 msk dusle, saften från 1 apelsin och 2dl koriander. Gör en smoothie på det.
      Mycket effektiv rening av levern: 0,5 dl seller(stjälk)jucie som intas som det första på morgonen under 1 månads tid (trappa upp från 1 dl, 2 osv. för att undvika starka reaktioner). Vänta minst 30 minuter innan annat intas. För bättre resultat kan 1 liter citron-, eller lime, vatten drickas 30 minuter innan. Det duschar levern och hjälper den i reningsprocessen. Drick överhuvudtaget gärna citronvatten om dagarna då det bla. hjälper levern och höjer pH i kroppen. Ingen fara för tänderna.

      • Hej Åsa!

       Tack för din välvilja och goda intentioner. Men jag har själv varit där, låt oss kalla det Anthony Williams träsket. Men jag kravla mig upp. Blåbär är väl schysst, bananer äter jag sälla då jag är blodgrupp A och de är så förädlade att de mest är socker. Vetegräspulver brukar vara fibrerna som blir kvar från pressat gräs och eftersom alla har antikroppar (om man testar rätt sort) mot gluten så borde ingen äta det.

       Spirulina testa jag själv en gång i tiden, men mådde illa. När jag sen såg protokoll över tungmetallerna i spirulina och att alger som regel är osmältbara och tarmirriterande för människor så övergav jag det. Apelsin tål jag inte då det är för starkt för min mage och koriander gillar jag, men är försiktig med då det lätt irriterar redan överbelastade njurar med ännu mer tungmetaller.

       Visst är jag förstörd av tungmetaller, antibiotika, kemikalier osv. Och var så dum så jag var vegan en lång period av mitt liv.

       Men det finns ingen som tål den nivå av strålning vi har idag. Och att hamna i “avgiftnings” hysterin tror jag tyvärr mest skadar människor. En del av människans mönster kanske, att pressa ett system som redan är pressat ännu mer. Att inte lyssna på kroppens signaler.

       Mina tänder tål inte citronvatten och ska jag göra något så är det väl att höja syra nivån i systemet för att få igång matsmältningen igen efter att ha ätit som en ko för länge.

       Men tackar för den goda viljan.

       • Josef, egna erfarenheter är väl den bästa skolan? Om du nu inte tyckte något var bra av det jag framförde så får du nog tänka om.

        Fick förhöjt blodtryck (BT) trots de vanliga bidragande faktorerna inte fanns med i bilden. Läkarna kunde bara erbjuda BT-sänkande. En naturterapeut antog jag hade en förslöad lever. Började på hennes inrådan inta ämnen enligt recepten ovan. På några veckor blev mitt BT inte bara normaliserat utan t.o.m. bra.

        Intressant nog hade jag långt innan uppmärksammat en brun hudförändring i ansiktet. Denna har bleknat bort under tiden sellerijuicen intogs. Sådana hudförändringar är en indikator på en överbelastad lever och att skräp går ut via huden.

        För drygt 20 år sedan fick jag plötsligt eksem och någonstans under denna tid konstaterades det att jag var överkänslig mot bl.a. C-vitamin. Något helt nytt. Dessutom har jag under flera år dragits med nässelutslag efter måltider av okänd anledning. Även detta kan vara tecken på leverproblem. Detta har nu helt upphört och jag äter mycket frukt och grönt utan problem, inte längre besvärad av nässelutslag.

        Så oavsett vad du anser tycks sambanden överensstämma väl med teorin. Min sedan över 20 år överbelastade lever har återhämtat sig, min besvär enligt ovan är borta. Tackar naturterapeuten och ev Anthony Williams (tack för tipset) för det!

      • PS. Oxalaterna i selleri klarar jag mig väl utan, liksom de flesta som mår illa av juicen skulle jag förmoda…

   • Hur många liv och äktenskap har inte ruinerats pga de värdelösa Wassermann testerna som inte ens kan skilja mellan ”syfilis”, diabetes eller graviditet?
    Nej, ”syfilis” orsakas inte av någon patogen och är inte smittsamt. Symptomen är ungefär densamma som många andra s.k. sjukdomar.
    Att ”bota” med kvicksilver motsvarar väl ungefär vad vi nu gör med alla vaxxiner mot covid.

    • Jag är precis som du, Per, kritisk till de påståendena att virus inte är överförbara och inte finns i naturen.

     Terapi med bakteriofager talar helt emot det. Det är en mycket effektiv behandling mot bakteriella sjukdomar, exempelvis sjukhussjuka, då
     antibiotika inte har någon verkan.

     Människor som känner till denna behandling kommer från hela världen till Tbilisi i Georgien för att äntligen få en behandling som hjälper.

     Bakteriofager är virus som angriper bakterier och de samlas upp från exempelvis smutsigt vatten.

     Här är mycket intressanta intervjuer med vetenskapsmän som använder denna metod:

     https://www.youtube.com/watch?v=Ee4EvVFTxIM&t=42s

     (The Georgian Scientists Championing Medicine Ignored by the West, 2002)

     • Det är ju många som rätt godtroget tagit till sig de här teorierna av Dr. Andrew Kaufman & Co..

      Själv har jag länge varit öppen för att de skulle kunna ha rätt, men numera är jag starkt skeptisk. Det går helt enkelt inte riktigt ihop, tycker jag.

      Däremot anser jag att rädslan för
      Covid 19 är enormt uppförstorad genom massmedia och andra falska auktoriteter och att testmetoderna
      är mer än undermåliga.

 • Än värre är att det inte finns några smittsamma patogener, det enda som kan smitta är dumhet. Det här är enbart gammal medeltida vidskepelse från en tid när kyrkans män inbillade folket att demoner hoppade från en person till en annan genom att man andades på en annan individ.

  • Japp! Det är ingen hemlighet precis. Var och en med några timmar över och ett öppet sinne kan dra den enkla slutsatsen. Problemet är att vi alla är så programmerade sedan barnsben att vi inte ser skogen för alla träden.

   Varför blir vi då sjuka, Kin?
   —Mer otroligt är att vi fortfarande lever trots vår extremt giftiga livsmiljö. En bättre fråga vore vad är sjukdom?
   Det vi i vår enfald kallar “sjukdom” är symptom på blodet och cellers förgiftning och kroppens detox av detsamma. Exempelvis “influensa” är bara symptom som uppkommer när kroppen gör en detox av blodet, inget annat. Så vad ska smitta? Var och en bär sin egen börda av ackumulerade gifter som i slutändan blir ens död.

   • Vilken tur, jag lever ju i någon naiv verklighet där virus, bakterier och cellmutation existerar. Men då behöver man ju inte tänka på det längre, tack. Bra för alla virologer och forskare dessutom som kan gå i pension direkt nu när dom kan svalkas av vishetens vind.

    • Barnmorskor efterfrågas!

     Tankegången är inte helt ny. Kvalificerade röster höjdes redan under HIV-uppståndelsen (Fauci/Birx första spektakel). Good-Bye Germ Theory kom ut 2004. Virus Mania kom ut 2007. Lanka vann sin mässlingsrättegång 2016. The Invisible Rainbow kom ut 2017. What Really Makes You Ill kom ut 2019.

     Pasteur sågade sin egen teori redan på 1800-talet. Smitta gick inte att påvisa ens under Spanska sjukan, trots idoga försök.

    • Nja, kanske mer i en värld full av lögner som accepterats som sanningar. Visst existerar både bakterier och okontrollerad celldelning, men vad är syftet, det är det som gör skillnaden mellan verklighet och fantasi.

   • Har hört teorin att C19 har sin grund i människors “förgiftade” kroppar, dvs. de som insjuknar är fulla av skräp, antingen pga. leverne eller sjukdom. Det är ju inte en helt tillfredsställande förklaring när det hela startade som på beställning, enligt plan. Ett tillägg till ovanstående teori är att “man” helt sonika ökade strålningen och därmed insjuknade redan försvagade. Något virus skulle således ej existera. Krävs mer information.

     • Tack, här kan vi ha det som ännu får betraktas som lösa trådar som framöver knyts samman med annan fakta så har vi förhoppningsvis en helhet.

     • Intressant Carina!
      Här kan man läsa mer om testtillstånden som delats ut trots mycket välkända negativa biologiska effekter.

      Tilldelade tillstånd för tester för 5G PTS möjligör tester för 5G. Nedan följer en lista med de tillstånd som har beviljats, frekvensomfång och geografiska områden.

      Tillståndshavaren ansvarar själv för radioplaneringen under vissa givna tekniska villkor.

      Det är därför endast tillståndshavaren som har information om när och i vilken omfattning testerna genomförs.

      Befintliga testtillstånd har sluttider som varierar mellan den 30 juni 2021 och som längst till och med den 30 juni 2023.

      https://www.pts.se/sv/bransch/radio/5g/tilldelade-tillstand-for-tester-for-5g/

      • I Smedjebacken finns redan full täckning för 5G. Systemen har redan testats. Nu kör man för fullt. Har en släkting som bor snett nedanför en av masterna. Han kan inte prata längre, bara hostar hela tiden sen han fick sprutorna.

    • Själv börjar jag fundera om inte någon av frekvenserna bildar marknära ozon, får lite samma symptom som när de på somrarna tidigare gått över gränsvärdena. Men det borde väl då mätts? Men myndigheter är ju vad de är….

     Men jag får “corona” var gång jag besöker civilisationen numera. Inkubationstid ca tio minuter. Tillfriskning någon timme i bra elmiljö.

     https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/10/The-Most-Dangerous-Technology-Ever-Invented-Part-One.pdf

     https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/11/The-Most-Dangerous-Technology-Ever-Invented-Part-Two.pdf

     https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/11/The-Most-Dangerous-Technology-Ever-Invented-Part-Three.pdf

     Firstenberg är klockren, men inte så munter kanske?

     • Elöverkänsliga kan bli av med sina symtom om de renar kropparna från gift, framför allt tungmetaller. En lekmannamässig gissning är att vi klarar större belastning från strålning på motsvarande vis.

      Generellt är kroppen mer motståndskraftig ju mindre den redan har att jobba med. Att rensa kroppen från gifter behöver inte vara så märkligt, vi kan använda oss av naturens resurser. Ex:
      4 dl blåbär, 2 bananer, 1 tsk vetegräspulver, 1 tsk spirulina, 1 msk dusle, saften från 1 apelsin och 2dl koriander. Gör en smoothie på det.
      Mycket effektiv rening av levern: 0,5 dl seller(stjälk)jucie som intas som det första på morgonen under 1 månads tid (trappa upp från 1 dl, 2 osv. för att undvika starka reaktioner). Vänta minst 30 minuter innan annat intas. För bättre resultat kan 1 liter citron-, eller lime, vatten drickas 30 minuter innan. Det duschar levern och hjälper den i reningsprocessen. Drick överhuvudtaget gärna citronvatten om dagarna då det bla. hjälper levern och höjer pH i kroppen. Ingen fara för tänderna.

      • Hej Åsa!

       Tack för din välvilja och goda intentioner. Men jag har själv varit där, låt oss kalla det Anthony Williams träsket. Men jag kravla mig upp. Blåbär är väl schysst, bananer äter jag sälla då jag är blodgrupp A och de är så förädlade att de mest är socker. Vetegräspulver brukar vara fibrerna som blir kvar från pressat gräs och eftersom alla har antikroppar (om man testar rätt sort) mot gluten så borde ingen äta det.

       Spirulina testa jag själv en gång i tiden, men mådde illa. När jag sen såg protokoll över tungmetallerna i spirulina och att alger som regel är osmältbara och tarmirriterande för människor så övergav jag det. Apelsin tål jag inte då det är för starkt för min mage och koriander gillar jag, men är försiktig med då det lätt irriterar redan överbelastade njurar med ännu mer tungmetaller.

       Visst är jag förstörd av tungmetaller, antibiotika, kemikalier osv. Och var så dum så jag var vegan en lång period av mitt liv.

       Men det finns ingen som tål den nivå av strålning vi har idag. Och att hamna i “avgiftnings” hysterin tror jag tyvärr mest skadar människor. En del av människans mönster kanske, att pressa ett system som redan är pressat ännu mer. Att inte lyssna på kroppens signaler.

       Mina tänder tål inte citronvatten och ska jag göra något så är det väl att höja syra nivån i systemet för att få igång matsmältningen igen efter att ha ätit som en ko för länge.

       Men tackar för den goda viljan.

       • Josef, egna erfarenheter är väl den bästa skolan? Om du nu inte tyckte något var bra av det jag framförde så får du nog tänka om.

        Fick förhöjt blodtryck (BT) trots de vanliga bidragande faktorerna inte fanns med i bilden. Läkarna kunde bara erbjuda BT-sänkande. En naturterapeut antog jag hade en förslöad lever. Började på hennes inrådan inta ämnen enligt recepten ovan. På några veckor blev mitt BT inte bara normaliserat utan t.o.m. bra.

        Intressant nog hade jag långt innan uppmärksammat en brun hudförändring i ansiktet. Denna har bleknat bort under tiden sellerijuicen intogs. Sådana hudförändringar är en indikator på en överbelastad lever och att skräp går ut via huden.

        För drygt 20 år sedan fick jag plötsligt eksem och någonstans under denna tid konstaterades det att jag var överkänslig mot bl.a. C-vitamin. Något helt nytt. Dessutom har jag under flera år dragits med nässelutslag efter måltider av okänd anledning. Även detta kan vara tecken på leverproblem. Detta har nu helt upphört och jag äter mycket frukt och grönt utan problem, inte längre besvärad av nässelutslag.

        Så oavsett vad du anser tycks sambanden överensstämma väl med teorin. Min sedan över 20 år överbelastade lever har återhämtat sig, min besvär enligt ovan är borta. Tackar naturterapeuten och ev Anthony Williams (tack för tipset) för det!

      • PS. Oxalaterna i selleri klarar jag mig väl utan, liksom de flesta som mår illa av juicen skulle jag förmoda…

   • Hur många liv och äktenskap har inte ruinerats pga de värdelösa Wassermann testerna som inte ens kan skilja mellan “syfilis”, diabetes eller graviditet?
    Nej, “syfilis” orsakas inte av någon patogen och är inte smittsamt. Symptomen är ungefär densamma som många andra s.k. sjukdomar.
    Att “bota” med kvicksilver motsvarar väl ungefär vad vi nu gör med alla vaxxiner mot covid.

    • Jag är precis som du, Per, kritisk till de påståendena att virus inte är överförbara och inte finns i naturen.

     Terapi med bakteriofager talar helt emot det. Det är en mycket effektiv behandling mot bakteriella sjukdomar, exempelvis sjukhussjuka, då
     antibiotika inte har någon verkan.

     Människor som känner till denna behandling kommer från hela världen till Tbilisi i Georgien för att äntligen få en behandling som hjälper.

     Bakteriofager är virus som angriper bakterier och de samlas upp från exempelvis smutsigt vatten.

     Här är mycket intressanta intervjuer med vetenskapsmän som använder denna metod:

     https://www.youtube.com/watch?v=Ee4EvVFTxIM&t=42s

     (The Georgian Scientists Championing Medicine Ignored by the West, 2002)

     • Det är ju många som rätt godtroget tagit till sig de här teorierna av Dr. Andrew Kaufman & Co..

      Själv har jag länge varit öppen för att de skulle kunna ha rätt, men numera är jag starkt skeptisk. Det går helt enkelt inte riktigt ihop, tycker jag.

      Däremot anser jag att rädslan för
      Covid 19 är enormt uppförstorad genom massmedia och andra falska auktoriteter och att testmetoderna
      är mer än undermåliga.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *