David Oscarsson (SVT) intervjuas om klimat-hearingens vinklade narrativ – blir upprörd

69
David Oscarsson (red SVt Agenda) intervjuas av Robert Rosenkvist om klimat-hearingens narrativ
Bild: David Oscarsson (red SVT Agenda) intervjuas av Robert Rosenkvist om klimat-hearingens narrativ. Foton: SVT respektive R. Rosenkvist för NewsVoice.

KLIMAT & MEDIA. Robert Rosenkvist ringde upp David Oscarsson som är redaktör för SVT Agenda för att ställa frågor om varför bara ena sidan av klimatdebatten, den som är klimatalarmistisk, fick komma till tals under en klimat-hearing arrangerad av SVT den 24:e oktober.

David Oscarsson svarar att sakfrågorna om klimatförändringarna redan är avgjorda vetenskapligt. Robert Rosenkvist ifrågasätter att så är fallet och nämner att det finns många forskare som inte är inne på koldioxidteorin utan på andra förklaringsmodeller. Han frågar därför varför klimat-hearingen inte fick ha representanter från den motsatta sidan med under hearingen.

Oscarsson svarar att alla de närvarande partierna redan följer IPCC:s linje i frågan. Han menar att hearingen inte skulle avhandla klimatvetenskap utan om hur partierna avser att lyckas att göra Sverige utsläppsfritt år 2045.

David Oscarsson menar att intervjun är orättfärdig

David Oscarsson som inte visste att han intervjuades reagerade negativt då han insåg att samtalet över telefon spelades in. Han menar att Rosenkvists inspelning av samtalet var orättfärdig.

Intervjun tog därför en helt annan riktning och började handla om varför en oberoende frilansare inte får använda samma metoder som SVT tex använde mot vaccinskeptikern Linda Karlström som SVT spionerade på i 18 månader utan att uppge att journalisterna var förklädda SVT-reportrar.

David Oscarsson: Håller du på att intervjua mig nu?

Robert Rosenkvist: Ja

David Oscarsson: Ok och där har du nu spelat in det här samtalet nu?

Robert Rosenkvist: Ja

David Oscarsson: Utan att säga det till mig?

Robert Rosenkvist: Ja

David Oscarsson: Varför har du gjort det?

Robert Rosenkvist: Man får ju titta på hur de profesionella journalisterna jobbar så får man ta efter hur de gör, tänker jag.

David Oscarsson: Jag är ju en profesionell journalist. Jag känner inte igen den bilden. Vad har du fått den ifrån?

Robert Rosenkvist: Ja, jag tittade lite på Dokument Inifrån [SVT], Vaccinkrigarna, där så ljög ju ni för Linda Karlström i ett och ett halvt år.

David Oscarsson: Vilka ni menar du?

Robert Rosenkvist: SVT

David Oscarsson: Ok, jag jobbar för Sveriges Television [SVT] och jag jobbar på programmet Agenda men jag har inte ljugit för någon.

Robert Rosenkvist: Nej, det har jag aldrig sagt utan jag sa att ni på SVT gör det och ett exempel var ju Vaccinkrigarna där ni ljög i ett och ett halvt år för Linda Karlström. Hur ser du på det att ni håller på så?

David Oscarsson: Jag har inte jobbat med det programmet och kan ingenting om de uppgifterna och du kan inte ringa en random SVT-anställd och ställa frågor…om alla SVT-produktioner…[svårt att höra vem som säger vad].

Oscarsson: Du, får jag bara säga en sak, får jag säga en sak. Jag tycker inte det är ett trevligt sätt. Jag tycker inte det är ett trovärdigt samtal. Jag tycker inte det borgar för en bra intervju… att du inte presenterar dig och inte berättar att du har en Youtube-kanal och inte talar om … så agerar inte jag, så tycker jag inte man ska agera…

Samtalet avslutas kort därefter av David Oscarsson en “random” redaktör på SVT Agenda.

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

69 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Tege Tornvall
Tege Tornvall
Gäst
8 december 2021 kl 13:21

Om man intervjuar någon, talar man om det från början. Man spelar inte in samtal utan att i förväg tala om det och få tillstånd till det. Det säger jag med 55 års erfarenhet som journalist!

Linda Karlström
Gäst
21 november 2021 kl 17:14

Jag försökte posta en kommentar när den här artikeln var nypublicerad men det uppstod tekniska problem. Därför försöker jag nu igen, trots att jag är sent ute:

Strålande jobbat Robert Rosenkvist! Detta visar tydligt hur allergiska systemmedias journalister är mot sina egna giftpilar. De anser det vara helt okej – ja rentav berömligt – att ljuga för och smygfilma personer som de anser att inte tillhör deras elit eller sopar golvet i deras åsiktskorridor, men när de sedan får smaka på sin egen medicin, då är det ingen hejd på deras utläggningar om hur smaklöst man beter sig och hur otrevlig man är och “så skulle aldrig jag göra”. Dubbelmoral så det skriker om det! Nej, visst, det var inte David Oscarsson som wallraffade mig, men frågan är: Om han inte understöder ett sådant tillvägagångssätt, varför jobbar han då på SVT? Det är som att sälja vacciner samtidigt som man säger att man inte understöder vaccination. Tack Robert för att du tog upp wallraffningen av mig i denna intervju!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Linda Karlström
22 november 2021 kl 03:38

Hej Linda!

SVT har tyvärr blivit en partisk skurkorganisation under falsk “public service”
men SVT nöjer sig inte att smygfilma och skjuta budbärare då budskap inte passar. När “olämpligt” innehåll missas av censuren fortsätter klippningen efter sändning.

Förnyad PK-prövning när tv-klipp hamnar i SVT:s arkiv
Publicerad 19 februari 2014

“.Samhällets vänsterradikalisering och tilltagande politisk korrekthet ställer nya krav på det statliga televisionsbolaget SVT. För att inte utmana “dagens värderingar” censurerar man nu frivilligt äldre klipp i sitt öppna arkiv.

Det är när SVT ska redogöra för vilka kriterier man tillämpar när man tar med gamla program i sitt öppna arkiv som man bekräftar att det sker en efterhandscensur enligt modern åsiktslagstiftning.
“Andra regler och hänsyn – med hänsyn till den enskilde individens privatliv, eller för att inte bryta mot Radio och TV lagen, eller yttrandefrihetsgrundlagen – så måste vi säkerställa att SVT inte gör sig skyldig till tex hets mot folkgrupp, förtal eller otillbörligt gynnande. Ett program bedöms efter dagens värderingar och lag, och därför ställer det helt nya krav på gammalt innehåll”, skriver Öppet arkivs redaktör Karin Tideström på SVT:s blogg.

Förnyad PK-prövning när tv-klipp hamnar i SVT:s arkiv | Fria Tider

Relaterat:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sigvard_Marjasin

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
24 november 2021 kl 19:47

Aron Flam om bla censuren på public service, (som han vill vill lägga ner).

Om rätten till yttrandefrihet, Aron Flam | Framgångspodden | 512

Alexander Pärleros

“Aron Flam gästar i Framgångspodden med Alexander Pärleros. Denna video inkluderar hela intervjun.

Komikern, debattören och skribenten Aron Flam gästar Framgångspodden för att prata om hans syn på samhället och om rätten till att yttra sina åsikter! Han har gjort sig känd med sin vassa humor på scen, genom podden ”Dekonstruktiv Kritik” och inte minst nu senast med boken ”Det här är en svensk tiger” – boken som kom att bli beslagtagen av polisen.

Vi pratar om vad det var som egentligen gjorde att hans bok blev beslagtagen av polis och hamnade i rätten. Vi går in på socialismens roll i Sveriges historia, varför han vill lägga ner public service, åsiktskorridoren och vad det egentligen som gör att Arons åsikter sticker i många människors ögon.” ..

https://www.youtube.com/watch?v=MvcGJn6xQKA

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
8 november 2021 kl 08:39

Jag pratade med en god vän från Tyskland igår.
Vi har inte haft kontakt på ett tag, men nu berättade han att han har slutat upp med att se på TV.

– De bara ljuger, sade han.

I Inter Mirifica proklameras det att “det är kyrkans födslorätt att använda och kontrollera all media”.
https://www.catholicculture.org/culture/library/view.cfm?id=5401

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
8 november 2021 kl 09:51

Rättelse:

 Inter Mirifica proklameras det att “det är kyrkans födslorätt att använda och äga all media” ( “It is the Church’s birthright to use and own any of these media”).

Detta är inte helt lätt att genomskåda, eftersom media ofta ägs av privatpersoner eller familjer, men de är i Katolska kyrkans tjänst.

Ett exempel på det är Rupert Murdoch. I Wikipedia räknas det upp alla de TV-kanaler och tidningar han sägs äga runt om i världen, men han är medlem i den elitära katolska riddarordnen The Pontifical Equestrian Order of St. Gregory the Great och har således svurit lydnad till Katolska kyrkan.
Det finns många medlemmar i sådana elitära katolska ordnar, vars medlemsskap är hemligt.

Formellt sett kan alltså en person framstå som ensam ägare till ett media-imperium, medan han i själva verket bara är en “halmgubbe” som förvaltar Katolska kyrkans kolossala ägande.

På samma vis förfåller det sig med andra “miljardärer”.

Det är därför de är så samordnade.

Sten-Erik Johansson
Sten-Erik Johansson
Gäst
7 november 2021 kl 12:39

Vad har vi för nytta av public service?

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Sten-Erik Johansson
7 november 2021 kl 16:25

Ingen alls, i nuläget. psrcv ‘ägs’, tror ‘de’ av ‘de’. ‘they’ can go n f..k ‘themselves’

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
6 november 2021 kl 15:54

Föreställningar om Luci…-tåg den trettonde december i TV-huset:

Täten tar hennan Hanna klivande fram med kaxiga, katiga steg
med ståkam och krona, en alfahona!

Kacklande kullen följer likt en vällande feg deg, rädda om sitt kneg,
darrande som inför en huggormshona,

klädda i fotsida dräkter, vita som snö, 
döljande raggen och klöven och skiten runt varje röv.

Rungande, sjungande svingar hennan sitt förhäxande spö.
Trollbundna ekar kullen allt, darrande som aspens löv.

Hela skocken skanderar en lång sång om blod, SVT och tårar.
Likt sång av siren i Odysséen den når ut och bedårar.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
6 november 2021 kl 09:59

Jag skulle önska att ni med koldioxidskräck, hela Hanna Stjärnes kull, de som kallar sig miljöpartister och de som låter sig ledas av kulturmarxisternas ideologi – och därmed alla tillbedjare av sina TV-apparater – att läsa följande alldeles nyskrivna och helt briljanta krönika av Peter Krabbe:
https://peterkrabbe.wordpress.com/

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
6 november 2021 kl 01:40

jag håller med om att medierna och övriga etablissemanget är intoleranta och tyranniska. Men en del av er är precis lika intoleranta och kastar dessutom otrevliga och ogrundade personangrepp omkring er.

Både medierna och ni utgör i det avseendet intoleranta sekter och fakta prioriterar ni och dom lågt.

Klimatforskarna håller med om att deras klimatmodeller inte är så bra som dom skulle önska men dom kan ämnet oerhört mkt bättre än ni och behöver inte ha komplicerade modeller för att bevisa CO2s egenskaper KVALITATIVT.

Det klimatmodellerna är till för är bla att försöka beräkna vattenångans återkoppling.

Genom klimatmodellernas ofullkomlighet sprider resultatet men ligger tydligt på nettomässigt VÄRMANDE.
För kylande skulle typ <= minus 100% återkoppling krävas men dom har bara funnit att återkopplingen blir 0 eller +nånting

Jag vet inte själv i det fallet men jag litar på forskarna. Jag tror inte på att dom skulle dölja att det lika gärna skulle kunna gå åt andra hållet.

Många skeptikerargument analyseras och tillbaka visas med fakta tex på skepticalscience.com

Ställ er frågan varför ni inte anstränger er mer för att kolla med såna som påvisar felaktigheter i det ni har fått från skeptiker.

Kan det vara så att det är lustfyllt att driva viss opinion oavsett fakta? Och att fakta är trist?
. . .
Ska folk betala för att stödja altmedier tror jag altmediernas ansvariga behöver sanera den ofta fientliga tonen i kommentarerna när man inte håller med majoriteten.

Det förstör inte bara debatten utan kan även leda till att ni framkallar en hotbild mot dom ni försöker frysa ut.

Får altmedierna rätsida på det kanske fler seriösa människor vill delta och höja kvaliteten.

Annars är det risk att det blir som ‘gated communities’ och det kanske redan är så ?

Dvs olika kotterier diskuterar i slutna sällskap

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
6 november 2021 kl 08:05

Hej Peter!

Växthusgaser minskas tyvärr inte av extra 5G sändareffekt om detta är målet.
Det intressanta är ju hur Atmosfärens 12,900 kubikkilometer vatten påverkas
av helt okontrollerad torkande mikrovågor (som drivs av framtvingad fossilel )

frågor växthusgasfantasterna undviker

  • Hur mycket extra värme alstras av kontinuerliga mikrovågor?
  • Hur mycket extra växthusgas som vattenånga bildas?
  • Hur mycket längre tid stannar denna extra vattenmängd i ångform?
  • Hur mycket extra utsläpp från kol och olja orsakas av trådlösa sändare?

Vattnets kretslopp, The natural water cycle, Swedish
https://www.usgs.gov/special-topic/water-science-school/science/vattnets-kretslopp-natural-water-cycle-swedish?qt-science_center_objects=0#qt-science_center_objects

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
7 november 2021 kl 00:11

Har vi inte debatterat detta förut där det framkom att radiosändarnas totala effekt är en väldigt liten del av uppvärmningen?
Solens effektinflöde Io minst 1E17W och jämviktstemperatur To 260K
Mer eleffekt från diverse kraftverk dI
och motsvarande temperaturökning dT
Då gäller sambandet
dT/dI=0.25To/Io~ 6,5E-4grader/terawatt

Enligt följande alarmistiska artikel
https://www.datacenter-forum.com/datacenter-forum/5g-will-prompt-energy-consumption-to-grow-by-staggering-160-in-10-years
som hävdar att 5G nätverken kommer att dra fruktansvärt hög effekt så blir effekten ca 68GW dvs motsvarar enligt sambandet ovan en temperaturökning av
0,068*6,5E-4grader~0,000045 grader
Magnus kommentar på detta?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
7 november 2021 kl 01:52

Jovisst Peter!

För det första anser jag att de som har fiskat upp 1800 tals ordet växthuseffekt borde kämpa mot mikrovågor om klimatoro fanns.
Naturligtvis kommer inte detta att ske eftersom klimataktivister
leds av dem som säljer militära och civila mikrovågsanläggningar.

Sannolikt finns det ett stort mörkertal oredovisade sändare och vi vet också att synergieffekterna ger mångdubbel uppvärmning utöver tillförd effekt genom vattenångan och kemiska reaktioner hos mikrovågsbestrålade omgivningar (även mindre reaktiva).

Oavsett om tillförd effekt är 68 GW el dubbelt borde detta vara alarmerande då energin i princip är 100% värmeförlust av el som kräver eldning av kol och olja dvs koldioxid SVT är “rädda” för.

Mikrovågsbestrålningen är koncentrerad till norra halvklotet
och det är ju just här det påstås finnas sk “klimatförändringar”

Relaterat om vår elbrist som gör att 5G mm går på olja/kolkraft

Tre kärnkraftsreaktorer – så mycket drar Googles, Amazons och Microsofts svenska serverhallar
https://cornucopia.cornubot.se/2020/10/tre-karnkraftsreaktorer-sa-mycket-drar.html

”Elbilar är inte miljövänliga – laddas med kolkraft”
https://www.svd.se/elbilar-ar-inte-miljovanliga–laddas-med-kolkraft

Fossila bränslen ökar – långt ifrån att klara klimatmålet
https://sverigesradio.se/artikel/planerade-utslapp-for-stora-for-att-klara-1-5-gradersmalet

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
6 november 2021 kl 09:12

PG, vill du ge exempel på “ogrundade personangrepp” som du menar “kastas”?

– Är det Biden eller Greta som du tycker att vi är “intoleranta” mot, eller vem är det…?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 november 2021 kl 15:52

Vilka tjänar på att Gretas tal bevakas istället för att ignoreras/kritiseras?

Finanspampen: Gretas tal bör tas på största allvar
https://www.expressen.se/nyheter/klimat/finanspampen-gretas-tal-bor-tas-pa-storsta-allvar/

US President Joe Biden, Leonardo DiCaprio and Greta Thunberg appear for second day of COP26
https://www.youtube.com/watch?v=pfsCgCFfCWU

“Ecojesuit” om Greta
https://www.ecojesuit.com/tag/greta-thunberg/ECOJES

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
6 november 2021 kl 17:34

Magnus, artikeln du hänvisar till i “Ecojesuit” är borttagen, men jag har hittat en annan intressant artikel i samma jesuitiska “miljö”-forum:
https://www.ecojesuit.com/young-climate-activists-ask-leaders-not-to-ignore-the-science-why-we-strike-again/

Artikeln handlar om tre skolstrejkande småtjejer från Sverige, Tyskland och Chile, som fått en mängd efterföljare, som de idoler de förstorats upp till att bli bland tonårstjejer, vilket vi ser i denna artikel om samma tre små bortskämda barn till världsligt mycket framgångsrika och ekonomiskt rika föräldrar:
https://www.project-syndicate.org/commentary/climate-strikes-un-conference-madrid-by-greta-thunberg-et-al-2019-11/german?barrier=accesspaylog

GRETA THUNBERG,
LUISA NEUBAUER,
ANGELA VALENZUELA
– klimatalarmisternas främsta argument?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 november 2021 kl 17:58
Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 november 2021 kl 23:24

Du vet nog med dig att du själv har haft en insinuant ton om att jag skulle vara i maskopi med vatikanen eller ngt relaterat. Det lät som om du menade det iaf.

Andra kan tro att du vet fast du kanske bara skämtar. Eftersom det ibland blir ett drev så verkar det ännu mer som om det var sant. Det blir som ett mobbande gäng som vill frysa ut.
….
Men läs gärna skepticalscience.com då och då och sök där efter motinfo mot sånt skeptiker påstår. Då slipper du bli lurad av sånt som redan är grundligt motbevisat.
Jag tycker att många skeptiker saknar ödmjukhet.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
6 november 2021 kl 23:34

Du kan skippa offerkoftan PG. Att du har någon form av agenda inom vissa ämnesområden är så uppenbart av ditt sätt att argumentera. Av vilken anledning eller om det är i maskopi med någon är väl däremot lite mer diffust.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Anders Johansson
11 november 2021 kl 23:00

Det är sant att jag har en agenda: nämligen att bekämpa vanföreställningar.
Jag tror inte att eliterna fruktar er som ju går på allt ni matas med om det bara är oppositionellt
Behöver dom ngn att tjöta med er när ni skjuter er själva i sank hela tiden med er bristande ödmjukhet och ovilja att ta del av riktig info.
Jag tror att min kamp mot vanföreställningar däremot är ett hot mot makten som vill behålla er i förvirring.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
11 november 2021 kl 23:53

Kan du inte skriva vanföreställning en gång till? Ditt egna smetande av epitet andas inte direkt någon egen ödmjukhet. Du påminner lite om de osäkra mellanstadieeleverna som brukade försöka “briljera” inför de lågstadiet. Hur står du dig mot andra fysiker? Men du väljer väl andra arenor där du kan kombinera lite ekvationer med din haltande logik.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
6 november 2021 kl 23:59

PG, jag har reagerat på att du så många gånger flytt fältet när vissa ämnen kommit på tal.

Din argumentationsteknik med påståenden och ständiga dementier utan bevis och tystnad som svar gör att vi naturligtvis undrar vad du har för motiv.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Hans Dahl
11 november 2021 kl 23:08

Så jag är skyldig att motbevisa era spekulationer?
Tystnad som svar?
Jag får på flera bloggar aldrig uppdateringar att ngn svarat mig fast jag ofta har markerat det alternativet. Det är troligen storebror som sett till det.
Har du det så att du inte får veta att ngn svarat dig så att du är tvungen att hålla reda på alla ställen där du skrivit och kolla hela tiden efter svar?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
12 november 2021 kl 09:37

Om jag går in i en debatt så bevakar jag under de närmaste dagarna vad jag får för svar – alldeles utan uppdateringar.

Din inställning, PG, att inte själv ta ansvar för att ta reda på vad andra svarar på det du skriver tycker jag är anmärkningsvärd.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
7 november 2021 kl 16:35

hehe jadu..fortsätt du också o läs..o bli klokare.., the ‘guardian, bellingcat smutsingtnpost el varför inte newyrkpost hehe är ju fanta..sticka….sidor,, ‘upplysande, ‘objektiva’ dvs vill väl för ‘alla’..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
6 november 2021 kl 11:16

Mkt märkligt, varje gång du skriver är där alltid ngt ‘mystiskt’ inflikat mll raderna. Det är väl inte vi som satt igång den här karusellen, det är väl inte vi som är hatiska, det är väl inte vi som undviker att bjuda in alla parter till svt,s mysiga ‘tvsoffa’ för att utröna hur det eg står till med ‘klimatet’ o bluffen runt hysterin. Vi responsar ju bars på galenskaperna. Så än en gång, jag förstår inte vartåt du syftar. Du vräker ju påståenden mot De som vill försvara oss mot psykopaterna. Du är helt otrolig helt enkelt, o därför är du en kypto tills du visar på annat..capice

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
6 november 2021 kl 11:18

Krypto, då alltså ska det stå..jepp

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
6 november 2021 kl 01:02

Så/snarare hörde en ånyo vansinnesgrej. Det stackars flickebarnet grejta framträdde på det famösa cop96.. Zzblabla. Hon fick hålla låda o förtäljde ‘med eftertryck’ att hon def inte ‘gillade ljääget’ utan nu fjick djet bli sksklärpning..Haha, tänkte bara att en ‘okänd’ individ ställer sig upp inför ‘världens’ (ook då.
..i detta fallet de mest sjuka världen kunnat uppbringa) psykopater/ook då..’ledare’ o säger..’ni får ta mej f..n skärpa er o se till att det blir ännu tuffare (för Medborgarna då alltså) (inte för t ex grejta, hon har ju ‘rätt’ att åka 1aklass samt flyg, bli sponsrad av vem som helst blajblajblajblaj) för allt o alla..det här duger inte..blajblajblajblaj..Dagen efter går det rakt ut i ‘medierna’ (de har ju bara konsensus att komma med) o in i Hemmen, o 80% hålljer med gretja..oh shit

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
6 november 2021 kl 01:10

Således, ‘de’ använder alltså ett barn/el fd barn för att infiltrera föräldra- och barnvärlden runt en ickefråga som icke co2faran. Kan det bli mer sinistert än så. Om ‘de’ inte ägt all ‘media’, hade iinget funkat för ‘dem’. Nu tror ‘de’ att ‘de’ kan leka. O det värsta, de’ inbillar ‘sig’ att ‘de’ kan göra det med Oss…Ojjojj..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
6 november 2021 kl 01:37

Denna manöver är alltså det def beviset, som jag uppfattar det, för att ‘de’ inte drar sig för nåågot för att genomföra en falskflag. Men föreställ mig (hur svårt det än är), där sitter alltså de värsta representanterna för tjyveri runt världens resurser, ‘de’ lejer sedan ett barn/ungdom för ‘att bli utskällda’ (för att mänskligheten ‘ska skärpa sig’) o försöker sedan bana en gratisväg via sin äckel’media’ så det ska verka ‘trovärdigt’. Kan det bli mer sinistert. Vill inte kalla stackars gretja för något, hon är bara ett redskap o inget annat Michael Collins Piper (archive.org ) har skrivit en bok som heter ‘the j..g..
O eftersom jag inte vill göra några öht slentrianmässiga uttalanden, nämner jag det så här, det är bättre. De som vill känna mer vet vad jag pratar om. Vill inte jmfr med våra djur, aldrig. Heller ville inte MCP

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
6 november 2021 kl 01:58

Ja det gäller att snacka bort problem förknippade med mikrovågsutbyggnaden.

Här möter klimataktivisten Greta Thunberg Påven
https://www.youtube.com/watch?v=DuhI0rVbX8g

“Marcus Wallenberg: ”Det finns mycket vi kan göra
”Marcus Wallenberg, ordförande i storbanken SEB och vice ordförande i familjens maktbolag Investor, uppmanar regeringen att använda det låneutrymme som finns för att investera Sverige ur krisen. Infrastruktur samt 5g pekas ut som två lämpliga investeringsområden.

https://www.di.se/nyheter/marcus-Wallenberg-det-finns-mycket-vi-kan-gora/

Miljöfrågor som Wallenbergtrogna SVT vägrar ta upp.

Hur hög är mobilindustrins energiutsläpp till atmosfären?

Den energiberäkningen har man inte gjort. Sedan mitten på 1990-talet har man byggt ut en ny typ global industriverksamhet. Man sprider, teknisk mikrovågsstrålning i atmosfären, från miljarder sändare för trådlös kommunikation, som GSM, 3G, 4G, 5G och WiFi mm. Mikrovågor

Miljösmart teknik – Det globala hotet mot människans hälsa och den biologiska mångfalden

INLEDNING Tillväxt till Döds? Det ligger mycket pengar i den trådlösa tekniken då 5G nu skall byggas ut med IoT-systemen som det är tänkt. World Economic forum (1) visar på den stora kommersiella planen för trådlös teknik. FOI (48) nämner … 

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
5 november 2021 kl 20:02

De feta rubrikerna rör just nu C19 och oron för klimatet. Falsarier. Men det mörka utspelet dominerar flera områden, faktiskt är våra samhällen och kulturer rejält influerade – Big Pharma, Big Food, Big Tech, den snedvridna feminismen, religioner, migration, MSM och självklart Public service, skuldbeläggandet av vita, reklam, filmindustrin, sjuk influens rörande könsidentiteter, musik och konst, förhärligande av kriminella inslag i kulturen, nedmontering av svensk kultur och förringande av värdet att vara svensk och Sverige, företag blir politiska och styr våra åsikter, rädsla och separering osv, osv.

Per Held
Per Held
Gäst
5 november 2021 kl 16:09

Jag säger bara….
Günter Wallraff, journalisten som aldrig uppträdde annat än under falsk identitet.
Först när repet var klart avslöjades identiteten.
Detta blev också vänsterns signum sätta dit maktpersoner, främst inom industrin.
Detta blev den revolutionära dokumentärfilmens signum.
Dessa filmer producerades av frilansare för dåvarande SR/TV.
Detta gäller public service än i dag, som nämns här i artikeln angående PGM Vaccinkrigarna, Undercover hemma hos privatpersonen Linda Karlström som upphöjdes av videoteamet till till maktmänniska, det blev då legitimt ta ära och heder av privatpersonen Karlström.
Syftet väl timat tidsmässigt, stämma i bäcken, program- premiär 2:a dec 2020

Enligt Folkhälsomyndigheten
” Start för vaccinationer mot covid-19 tidigast i januari 2021”

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Per Held
5 november 2021 kl 17:54

Ook, GF har varit en förebild för mig, men jag har kanske seglat duktigt fel (mottager vilka som helst av kommentarer såklart, som motbevisar).Tror dock GF arbetade utefter ärliga intentioner. På ‘den tiden’ var det blured, folk trodde att ‘kalla kriget’ var ngt faktiskt, något reellt. Istället har deet också visat sig vara en konstruktion, fråån början till slut. Anthony Sutton,, archive org. Han forskade runt detta redan på 60-80tlt, kan inte bli mer solidt..Iallafall enl egn uppfattning, men kanske har fel

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 18:33

Vill ändå också bara nämna hur ootroligt naivsnälldum jaag varit genom åren, ojojoj.. det äär min lärdom bland alla andra. Men jsg vet att den perioden är def över. Nu handlar det om allas vår överlevnad mot ‘de’. Antingen hajar vi detta el inte. Jag kommer slåss tills jag coolar wippen, så är det. Bättre stå upp slåendes för friheten, än liggandes ned o hoppas på att ‘den kommer’, ne

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
5 november 2021 kl 14:19

Hehe, ne de är def inte snälla. I ‘bästa’ fall är de naiva, är min gissning, men de vet samtidigt att de mååste försörja sig. Därför går de alla efter hötappen..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 14:57

Möjligenmöjligen som sagt kan de vara dumsnälla, men vet inte vad som är att föredra för dem naturligtvis, naiva el dumsnälla,, det kanske t om är samma sak,, jag vet inte

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 19:29

Nej som reporter på SVT kan det inte ha undgått någon att en stor satsning gjordes på produktionen “vaccinkrigarna” som slutade med allvarlig kritik mot metoderna där Linda Karlström hängdes ut osminkad under förtroliga samtal utanför sakfrågan men dyrköpta kunskap genom vaccinskadat barn nämns inte.

Övergreppen som SVT gjort sig skyldig till kunde lika gärna ha handlat om äldre motstånd mot nazistiska medicinexperiment.
Titeln “vaccinkrigarna” är lika missvisande som “Nazistkrigarna” för att beskriva äldre motstånd mot Nazimedicinska experiment.

SVT marginaliserar rutinmässigt motståndare mot “elit” agendan och inte ens när reporter säger sig ha lämnat SVT ändras sättet.

Ett bra exempel på detta är fd SR/SVT reportern Per Shapiro som långt innan hälften “vaccinerats” torgförde rubriken “oliktänkarna” som etikett på medicinskt pålästa som ville stoppa “vaccinerna” som nu med facit dödat och invalidiserat så många genom bla SVT:s “vaccin” propaganda.

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
5 november 2021 kl 23:58

Är det samma snubbe som hålker på i Folkradion..ajdå isåfall, rena..nkvdn. Men shitt isåfall som sagt, ännu en falskflagg, ergo infiltration av de som vill ok. Men visst, låter det vara osagt,, så länge

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 19:15

Och sedan finns det den etymologiskt intressanta varianten SNÄLLDUM, som är besläktat med ordet “snälltåg”.

“I några sammansatta ord som snälltåg, snällseglare och snällpost betyder förleden snäll ‘snabb’.”
– Wikipedia

Vad smäller högst: dumsnäll eller snälldum?

Och när den ene chefar över den andra så får vi kombinationen “den blinde som leder den blinde”.

Och dessa leda ledarledda och de ledande-ledda kan förr eller senare kanske titta upp ur gropen eller ur den skånska läddan och konstatera att “dumhet är ledande element för ondskan, som styr över båda kategorier.

Därför är hierarkin en förutsättning för tokerierna på SVT.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 november 2021 kl 20:06

Och blind-kedjan fortplantar sig framför TV-apparaterna, där TV-troende får sin andliga svältkost nedstoppat strax ovan den tappade hakan:

https://www.youtube.com/watch?v=uWxXd7e8DTw

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 november 2021 kl 23:50

Hehe jo schnell betyder ju snabb som sagt, men det viktiga är att vara schnell till att
s a s lära när man insett, o det är iallafall det jag tyckt vara viktig. Men helt korrekt, ett bra påpekande Hans

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
5 november 2021 kl 11:45

Klimatalarmismen är en religiös doktrin som inte får ifrågasättas. Det är därför som alla konferenser, symposier, TV-debatter et cetera enbart tillåter sakkunniga som stöttar denna doktrin. Det finns rätt många sådana experter och orsaken till det har väldigt mycket med karriär och ekonomi att göra.

Det är helt enkelt väldigt lönsamt för en vetenskapsman att följa doktriner. Då får man generösa forskningsbidrag och blir befordrad och får sitta i TV-sofforna.

Det är glädjande att det finns så många ärliga forskare som tar avstånd från religiös styrning och som är objektivt vetenskapliga! De blir angripna i etablissemangets massmedier och de får kämpa för sitt uppehåll, men deras heder och sanningskärlek ger dem kraft.

Den religiösa miljödoktrinen Laudato si’ kom 2015, samma år som Agenda 2030, och var påven Franciskus andra encyklika. Där ges anvisningar för hur klimater är.

Denna föreskrift har – förutom i den vetenskapliga och politiska maktsfären – även fått stort genklang i hela det religiösa etablissemanget.Här kan vi ta del av hur patriarken av Pergamom, John Zizioulas, som representant för den ortodoxa kyrkan, högtidligt mottog denna klimat- och miljödoktrin:http://www.giustiziaepace.va/content/giustiziaepace/en/speciale-laudato-si/conferenza-stampa/intervento-del-metropolita-di-pergamo-john-zizioulas.html

Då är det ju självklart att SVT inte kan bjuda in klimatforskare som har en avvikande mening!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 november 2021 kl 11:54

Alla går efter samma hötapp,, o då jämfr jag iinte med våra vänner åsnorna, de är betydligt smartare än så

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 12:05

Jag älskar åsnor! Och de är mycket kloka. Djuren är fantastiska. Det finns så många människor som bedrar, förtrycker och förstör att jag ibland känner stor förtvivlan och då tänker jag på följande ord:

“Plus je connais les hommes, plus j’admire les chiens.”
– Erik Satie

(Översättning: Ju mer jag lärt känna människorna, desto mer har jag kommit att älska hundarna.)

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 november 2021 kl 12:11

Eexakt, våra djur är bland våra bästa vänner, så kanonvarelser

Ulf ClaréusD
Reply to  Hans Dahl
6 november 2021 kl 09:40

Det är obegripligt, att människan kan vara hundens bästa vän.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
3 december 2021 kl 23:36

Ja vilka är åsnor?

50 fullvaccinerade fick misstänkt omikron på julbord
 2 december 2021

 I Norge skärps inresereglerna efter att ett stort antal fullvaccinerade misstänks ha blivit smittade av den nya coronavarianten omikron vid ett julbord.

En person från julbordet, som hölls på Louise Restaurant & Bar i Oslo i fredags, har bekräftats smittad med omikronvarianten.
Ytterligare 50-60 personer kan ha smittats av den nya virusvarianten vid samma tillfälle, skriver NRK.
Nu inför Norge nya coronarestriktioner och skärper även inresereglerna. Från och med i natt kommer alla som reser in i Norge – inklusive vaccinerade – behöva testa sig för covid-19.
50 fullvaccinerade fick misstänkt omikron på julbord | Fria Tider

Men vad händer vid en “riktig” vinter när miljöpartister lämnar skeppen vid -10 ?

Elbilar övergavs på E6 i snöyran 2 december 2021

När snöovädrat drog fram över Västsverige under onsdagen och natten till torsdagen valde elbilsförare att överge sina bilar på E6, rapporterar P4 Göteborg.

– Vi kommer få bärga en hel del elbilar från E6:an som har stått där under natten, säger Trafikverkets vägtrafikledare Mikael Salo till P4 på torsdagsmorgonen.
Problemet är att elbilarnas batterier helt enkelt tar slut när de måste stå stilla länge, eftersom batterierna går åt till att värma upp bilen.
– Vi har en hel del övergivna elbilar där räddningstjänsten har tagit hand om

Elbilar övergavs på E6 i snöyran | Fria Tider

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 12:09

Så här ska det eg stå; alla av dem (så det absolut inte blir en sammanblandning mll dem och Oss) följer samma hötapp, och det är bara en (claan) som håller i den, dvs ‘de’

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 november 2021 kl 11:54

De får kämpa för sitt uppehälle, menar jag förstås!

Leif Hansson
Leif Hansson
Gäst
5 november 2021 kl 09:28

När blev adjektivet random en del av det svenska språket?
Föreligger det inte “adekvat svensk vokabulär” här?

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Leif Hansson
5 november 2021 kl 12:21

när deras ‘makt’ inte biter längre, visar de sitt löjes ‘glans’

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
5 november 2021 kl 06:59

Arrogansen och vidrigheten hos anställda på SR/SVT är direkt kopplad till skatteutplundringen av medborgarna.
Vem är Hanna Stjärne?

Last edited 1 år sedan by samuelafugglas
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
5 november 2021 kl 08:46

Det kan man veerkligen fundera på, en annan greta kanske

Ulf ClaréusD
Reply to  jonnyjonson
6 november 2021 kl 09:29

Näh, verkligen ingen Greta, utan CSVT och är självfallet av judisk stamning, liksom Cilla Benkö, CSR (C = chef). Hmm? Vänstern brukar ju vilja ha proportionalitet i det mesta, men här gäller inte det. Fast vore Hanna Stjärne en “Greta” kanske hon skulle sagt: Ni kan stoppa upp Publik Service i röven!

JohnnyD
Johnny
5 november 2021 kl 04:39

Makten kör vidare på klimatagendan. Gäller att pumpa på med skräckpropaganda, inga störande sanningar får framkomma, därför inga fria debatter. Agendan är redan dokumenterad i boken “Rockefeller, en klimatsmart historia.” Allt är bara en 150 biljoner Rip-off som vi får betala helt i onödan.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
5 november 2021 kl 01:09

Strålande jobbat. Det är oerhört skrämmande dock, hur smutstvättade de är på sina sk hjärnkontor, att de har fräckheten att påstå att ett hårt debatterat ämne ‘är avgjort’, ‘att ‘partierna’ följer ipcc,s ‘linje’ ‘, (ett ipcc som är lika korrupt som ‘who’ som finansieras öppet av gates/soros). Fräckheten har inga gränser, samtidigt som de påstår sig stå för objejtivitet,, samtidigt som de tvingar av oss pengar för att vi ska finansiera deras lögnfabrik med 8mdr kr/år. De lever darrigt

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 02:10

Skrattretande att “klimatförändringarna redan är avgjorda vetenskapligt” av Jesuiterna Biden (jurist) och Påven (kemist) i ett konsensus som troligen knöts lite hårdare vid mötet på Vatikanhemmaplan den 29 oktober.

Bidens möte i Vatikanen med påven Franciskus blir övertid https://www.surreycomet.co.uk/news/national/19680802.bidens-vatican-meeting-pope-francis-runs-overtime/

Naturligtvis svårt för Biden att sen se intresserad ut på “konferensen”.

Här nickar Joe Biden till under klimatkonferensen
UPPDATERAD 1 NOVEMBER 2021PUBLICERAD 1 NOVEMBER 2021

Joe Biden har blivit kvällens snackis i sociala medier efter ett klipp där det verkar som att han slumrar till under klimatkonferensen i Glasgow.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/har-somnar-joe-biden-under-klimatkonferensen

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
5 november 2021 kl 02:48

COP26: Globalisterna uppmanar till krig mot länder som inte tror på klimatlögnen

Var lögnen om Covid-19 pandemin bara ett genrep inför något ännu värre. I sitt anförande till COP26 efterlyste Storbritanniens kronprins Charles militärliknande kampanjer av den globala privatindustrin mot länder som inte vill av-industrialisera…

Källa: https://blueshift.nu/cop26-globalisterna-uppmanar-till-krig-mot-lander-som-inte-tror-pa-klimatlognen/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
5 november 2021 kl 06:55

Det är det enda ‘de’ kan, bojkotta samt beordra andra länder att kriga proxy åt ‘dem’, samtidigt naturligtvis som där inte är krigare när ‘dem’,, ‘de’ är nothing som en berömd schackspelare en gång sa

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 07:41

Ja SVT är i gott sällskap inom prostitutionen!


This is Prince Charles, heir to the British throne. The chap on the right, treating Charles like ‘his bitch’ is Evelyn de Rothschild. The power structures that profit from war & parasitic banking, go far deeper than ‘politicians’, who ‘come & go’ & merely appear to run the world. “

https://twitter.com/markgbblog/status/1259542927971319809

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
5 november 2021 kl 08:43

Eexactly, that s the 0,1% clan that owns 90% of worlds wealth

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
5 november 2021 kl 10:22

..o då menar jag såklart def inte ‘brittiska kjungahusjet’,, de är inget annat än undersåtar till ‘dem’ som sagt,, men det vet vi

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
5 november 2021 kl 18:11

AH är den ende som beordrat arrestering av en av ‘de’. Det skedde o det blev ett d…a rabalder för redan då betraktade ‘de’ sig som untjoucjvhbjljas. hehe, they r noothing ’cause ‘they’ can’t stand anything or any much.. Detta är vad allt i just detta sammanhang, kokar ned till. Där är så mkt mer, men roten är ‘de’. O det är Vår uppgift att, ja, rota fram ‘dem,’. För det är det ‘de’ håller på med gentemot oss. Så är det, dessvärre

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
6 november 2021 kl 20:06

Ja det här vore klimatnyheter för “public service”
som SVT inte informerar om.

.

DEN FARLIGASTE TEKNOLOGI SOM NÅGONSIN UPPFUNNITS
Av Arthur Firstenberg

https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/10/The-Most-Dangerous-Technology-Ever-Invented-Part-One.pdf

Det finns ingen dosrespons för mikrovågsstrålning!

https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/11/The-Most-Dangerous-Technology-Ever-Invented-Part-Two.pdf

Mobiltelefoner är inte här för att stanna

https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/11/The-Most-Dangerous-Technology-Ever-Invented-Part-Three.pdf

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Benny H
Benny H
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 11:03

Dessutom är det så att de ryska forskarnas prognoser där de tagit bort CO2 som faktor i sina modeller hela tiden fått bättre resultat än IPCC och dess svans av “forskare” och politiker. Så vetenskapen är inte alls fastställd utan det finns fortfarande oberoende forskare som håller sig till sanningen. Men för IPCC litar man bara på sin köpta forskare som får fram det av globalisterna önskade resultatet.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Benny H
5 november 2021 kl 17:34

He nä ‘minns’/,bli medvetna om vad ‘de’ har för avsikt att göra, ‘de’ vill ha bort oss. Vi är de som kan komma upp Oss, o därför ska alla ev hot elimineras (jmfr det patetiska ‘avantgardsnjacketbullshitt fr ex 19jtnhundrja17jnj, som naturligtvis aaldrig var en rjuyysk revjoloutjin,, utan enkom en cljaanrevolt), ‘de’ är bara såå nollor,, Men Vi har en uppgift att utföra, att bli medvetna om desceptions. Vi måste fixa att släppa det löjeväckandes, o bli intellektuellt försvarsssbara, därefter ojj.ojj

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Benny H
6 november 2021 kl 01:52

Precis, verkligen löjligt allting. Hade Folk förstått, o det är sannerligen inte så svårt. Hade folk minskat siin tid runt o flukta legomasters, lets danxe etc, då j..r hade det blivit annorlunda på några månader (inge fel o ägna tid åt ljegomjastr el letsdance el annan slappning, men behöver kanske inte upptaga såå väldigt mkt av fritiden. Läste en mkt intressant artkl på Vaken.se ang masspsykos..