SVT vill karaktärsmörda fembarnsmamma som föreläser om vaccinrisker

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 20 november 2020
- Torbjörn Sassersson red.
Linda Karlström

SVT GRANSKAS. Michael Zazzio och Linda Karlström berättar i detta online-föredrag om hur Emelie Simmons och Malin Olofsson för SVT:s räkning med dolda mikrofoner och kameror wallraffat Karlström med avsikten att karaktärsmörda henne för att hon påstås sprida felaktig information om vaccinrisker. Artikelserien granskar makthavarna på SVT.

Text: Torbjörn Sassersson, text uppdaterad

NewsVoice har träffat Karlström som detaljerat berättar om hur tre filmare på uppdrag av SVT under 1,5 års tid följt henne på hennes föredrag, i hennes hem och i andra privata sammanhang för att samla information om hennes åsikter om vaccin, men även om förintelsen och globalism samt andra ämnen som inte är relaterade till hennes specialkunskaper inom vaccin.

När det inhyrda film-teamet efter 1,5 års arbete var klara med wallraffningen berättar Karlström att de aggressivt triumferade att de snart ska hänga ut henne i SVT. Planen hade således hela tiden varit att att hänga ut och misskreditera henne och andra personer som är skeptiska till vacciner. Karlströms ställning står i opposition till den politiska korrekthet som svenska myndigheter, politiker och Regering har i vaccinfrågan. Det är hennes tankebrott, säger Karlström.

Syftet med att pumpa Karlström på hennes åsikter om förintelsen och globalism verkade handla om att vaska fram kontroversiella uttalanden med syftet att misskreditera hennes person, tror Karlström, men eftersom Karlström varken är insatt eller intresserad av dessa två ämnen kunde hon inte heller ha så mycket åsikter om dessa.

Anna Nordbeck (pressfoto: Magnus Bergström), Linda Karlström, Malin Olofsson (Mattias Ahlm, SR), Emelie Simmons (Ideellt Forum) och Sven Lindahl (pressfoto). Kollage: NewsVoice
Anna Nordbeck (pressfoto: Magnus Bergström), Linda Karlström, Malin Olofsson (Foto: Mattias Ahlm, SR), Emelie Simmons (Ideellt Forum) och Sven Lindahl (pressfoto: Svenlindahl.com). Kollage: NewsVoice

SVT motfilmades i konfrontation med Anna Nordbeck, Emelie Simmons och Malin Olofsson

När Karlström blev medveten om SVT:s uppsåt begärde hon att få bli intervjuad av samma film-team för att få möjlighet att ge sin version av wallraffningen, för att besvara följdfrågor från SVT och för att kunna ställa egna frågor. SVT gick med på upplägget och i slutet av oktober träffades parterna i en lokal i Gamla Stan i Stockholm. Karlström hade då med sig två personer varav den ena filmade konfrontationen mellan SVT:s filmare och Linda Karlström. SVT vägrade prompt att svara på Karlströms frågor och istället fick mötet karaktären av ett “SVT-förhör” i en varm källarlokal framför starka lampor.

Tre journalister, varav minst två använt falska namn, heter Emelie Simmons och Malin Olofsson var båda plats under konfrontationen. Utöver det använde SVT en inhyrd fotograf och en journalist vid namn Anna Nordbeck, som hela tiden upprepade att Karlström är en makthavare.

Emelie Simmons och Malin Olofssons försvar för att motivera wallraffningen var att de anser att Karlström är en makthavare och att det skulle försvara filmandet med dold utrustning, vilket inkluderade filminspelning av Karlströms småbarn i hennes hem. När Karlström påpekade det oetiska med att filma hennes barn med ett såpass destruktivt uppsåt dvs att hänga ut Karlström, svarade en av journalisterna att hon får skylla sig själv om hon är så dum att hon tillät det ske.

Karlström berättar att hennes yngre barn blev förkrossade av att få veta att SVT:s filmare var så elaka eftersom de verkade vara så “snälla” när de besökte hemmet.

Michael Zazzio som har erfarenheter från rättsliga processer, menar att SVT:s förfarande kan vara brottsligt och det återstår i så fall att pröva. Frågan är även om SVT uppfyller de medieetiska kraven som SVT underställt sig.

NewsVoice har ännu inte haft möjlighet att ställa frågor till Emelie Simmons och Malin Olofsson eller någon ansvarig på SVT. Det är ännu inte känt när SVT avser att sända sitt reportage. Produktionen kommer sannolikt att läggas ut före årsskiftet.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Video: Education4Future, som är en ideell förening vars syfte är att främja yttrandefrihet och folkbildning samt uppmuntra till konstruktiva lösningar.

Artikelserien som granskar makthavarna på SVT

Michael Zazzio är medicinsk forskare, privatpraktiserande kliniker inom audiologi, legitimerad sjuksköterska, chefredaktör på 2000-Talets Vetenskap, redaktör på tidningen Hälsofrihet, delägare och styrelseordförande i företaget Ion Silver samt verkställande direktör i Unificator.

Linda Karlström är ordförande i föreningen 2000-Talets Vetenskap, redaktör på Vaccin.me. Ekonomie magister samt mamma till fem barn, varav det äldsta har en dokumenterad vaccinskada.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Del 2 av SVT:s serie “Vaccinkrigarna” hade premiär i natt. Jag vill strängt varna för denna serie och jag tänker inte länka till den (googla den) eftersom den på ett falskt sätt vilseleder tittarna. Serien som spelats in under 1,5 år sänds med perfekt timing inför att det svenska folket ska massvaccineras med experimentella genvacciner mot Covid-19. Vaccinkrigarna är statspropaganda för vacciner och mot vaccinkritik.
  I del 3 som sänds den 16 december kommer vaccinkritiker pekas ut som förintelseförnekare och konspirationsteoretiker. SVT-journalisterna som hade dolda kameror och mikrofoner pressade och tjatade sig till kommentarer för att forcerat försöka skaffa “bevis” för detta.
  SVT-journalisterna får nu stark kritik för sitt beteende, men inom 1 år har flera av dem fått priser och andra belöningar (tex fina positioner) av etablissemanget för sina insatser. Vänta bara.

  https://www.sydsvenskan.se/2020-12-02/vaccinkrigarna-satts-dit-med-tveksam-journalistik

 • Del 2 av SVT:s serie “Vaccinkrigarna” hade premiär i natt. Jag vill strängt varna för denna serie och jag tänker inte länka till den (googla den) eftersom den på ett falskt sätt vilseleder tittarna. Serien som spelats in under 1,5 år sänds med perfekt timing inför att det svenska folket ska massvaccineras med experimentella genvacciner mot Covid-19. Vaccinkrigarna är statspropaganda för vacciner och mot vaccinkritik.
  I del 3 som sänds den 16 december kommer vaccinkritiker pekas ut som förintelseförnekare och konspirationsteoretiker. SVT-journalisterna som hade dolda kameror och mikrofoner pressade och tjatade sig till kommentarer för att forcerat försöka skaffa “bevis” för detta.
  SVT-journalisterna får nu stark kritik för sitt beteende, men inom 1 år har flera av dem fått priser och andra belöningar (tex fina positioner) av etablissemanget för sina insatser. Vänta bara.

  https://www.sydsvenskan.se/2020-12-02/vaccinkrigarna-satts-dit-med-tveksam-journalistik

 • [Hej Gregor. Kom ihåg att vi släpper endast igenom kommentarer med komplett för- och efternamn samt fungerande e-postadress. På det viset har vi kommit till rätta med internettroll och personangrepp. Vi postar din kommentar här eftersom det är din första, men du måste i fortsättningen följa regeln. / red]

  Här är lite bevis att journalisten Anna Nordbeck är jävig och jobbar åt World Conference of Science Journalists, vilken sponsras av läkemedelsindustrin.

  Jag bifogar länkar. Slutsatser får ni dra själva.

  https://www.wcsj2019.eu/Speakers/Nordbeck

  Sponsorer av WCSJ är följande bolag

  http://wcsj2017.org/sponsors/
  https://www.wcsj2019.eu/supporters

  • Så här står det om Anna Nordbeck på WCSJ:

   “Anna Nordbeck is an award-winning investigative reporter working for The Swedish Public Service Television, SVT. In 2016 she, together with her colleagues at SVT’s Documentary department, revealed the Paolo Macchiarini-affair: a story about research fraud and experiments on humans at the renowned Karolinska hospital and institute – home of the Nobel prize.” – https://www.wcsj2019.eu/Speakers/Nordbeck

   Vad jag hört var det Johan Thyberg (som skrivit en hel del i NewsVoice) som försåg SVT med underlaget för Macchiarini-skandalen.

  • Se där ja. Och hon ska jobba på “saklig och opartisk” public service! Läkemedelsindustrin har visst ett finger med överallt. Inte så konstigt att hon var helt faktaresistent när jag träffade henne i Gamla Stan och försökte föra dialog om vacciners biverkningar. Hon får tydligen betalt från Big Pharma.

 • [Hej Gregor. Kom ihåg att vi släpper endast igenom kommentarer med komplett för- och efternamn samt fungerande e-postadress. På det viset har vi kommit till rätta med internettroll och personangrepp. Vi postar din kommentar här eftersom det är din första, men du måste i fortsättningen följa regeln. / red]

  Här är lite bevis att journalisten Anna Nordbeck är jävig och jobbar åt World Conference of Science Journalists, vilken sponsras av läkemedelsindustrin.

  Jag bifogar länkar. Slutsatser får ni dra själva.

  https://www.wcsj2019.eu/Speakers/Nordbeck

  Sponsorer av WCSJ är följande bolag

  http://wcsj2017.org/sponsors/
  https://www.wcsj2019.eu/supporters

  • Så här står det om Anna Nordbeck på WCSJ:

   “Anna Nordbeck is an award-winning investigative reporter working for The Swedish Public Service Television, SVT. In 2016 she, together with her colleagues at SVT’s Documentary department, revealed the Paolo Macchiarini-affair: a story about research fraud and experiments on humans at the renowned Karolinska hospital and institute – home of the Nobel prize.” – https://www.wcsj2019.eu/Speakers/Nordbeck

   Vad jag hört var det Johan Thyberg (som skrivit en hel del i NewsVoice) som försåg SVT med underlaget för Macchiarini-skandalen.

  • Se där ja. Och hon ska jobba på “saklig och opartisk” public service! Läkemedelsindustrin har visst ett finger med överallt. Inte så konstigt att hon var helt faktaresistent när jag träffade henne i Gamla Stan och försökte föra dialog om vacciners biverkningar. Hon får tydligen betalt från Big Pharma.

 • “Det saknades bevis för många av hennes påståenden” – detta påstås efter 24 minuter:

  svtplay .se/video/29311252/dokument-inifran-vaccinkrigarna/dokument-inifran-vaccinkrigarna-avsnitt-1

  – Du, Anna Nordbeck och du Malin Olofsson, ge ETT ENDA BEVIS för motsatsen!

 • Jag var inlåst på lasarettet i Karlskrona stor del av mina första år efter en vaccination.

  Där missbrukades jag av insiktslös sjukhuspersonal genom upprepade tvångsoperationer i hals och öron – och närapå ögon. Jag minns hur jag hölls fast av en massa människor i sjukhusklädsel – för i min förtvivlan var jag stark som en björn – trasan med eter trycktes över min mun och näsa – jag vaknade upp spyende blod i njurformade rostfria kärl.

  Innan vaccinerna var jag glad, frisk och okränkt.

  Jag minns och detaljerna finns i min mammas utförliga dagbok.

  Ta till er det, ni onda journalister och regeringsmedlemmar!!!

  • DEN, jag skulle vilja uppmärksamma när det gäller ljugande falsk auktoritet är barnhälsosvårdsöverläkaren på Södersjukhuset, Margareta Blennow, se efter 22 minuter:

   svtplay . se/video/29311252/dokument-inifran-vaccinkrigarna/dokument-inifran-vaccinkrigarna-avsnitt-1

   ” Jag sålde min kärlek för pengar…” – eller vad var det han sa, vår poet Fröding?

 • “Det saknades bevis för många av hennes påståenden” – detta påstås efter 24 minuter:

  svtplay .se/video/29311252/dokument-inifran-vaccinkrigarna/dokument-inifran-vaccinkrigarna-avsnitt-1

  – Du, Anna Nordbeck och du Malin Olofsson, ge ETT ENDA BEVIS för motsatsen!

 • Jag var inlåst på lasarettet i Karlskrona stor del av mina första år efter en vaccination.

  Där missbrukades jag av insiktslös sjukhuspersonal genom upprepade tvångsoperationer i hals och öron – och närapå ögon. Jag minns hur jag hölls fast av en massa människor i sjukhusklädsel – för i min förtvivlan var jag stark som en björn – trasan med eter trycktes över min mun och näsa – jag vaknade upp spyende blod i njurformade rostfria kärl.

  Innan vaccinerna var jag glad, frisk och okränkt.

  Jag minns och detaljerna finns i min mammas utförliga dagbok.

  Ta till er det, ni onda journalister och regeringsmedlemmar!!!

  • DEN, jag skulle vilja uppmärksamma när det gäller ljugande falsk auktoritet är barnhälsosvårdsöverläkaren på Södersjukhuset, Margareta Blennow, se efter 22 minuter:

   svtplay . se/video/29311252/dokument-inifran-vaccinkrigarna/dokument-inifran-vaccinkrigarna-avsnitt-1

   ” Jag sålde min kärlek för pengar…” – eller vad var det han sa, vår poet Fröding?

 • [Hej Fredik. Kom ihåg att vi släpper endast igenom kommentarer med komplett för- och efternamn samt fungerande e-postadress. På det viset har vi kommit till rätta med internettroll och personangrepp. Vi postar din kommentar här eftersom det är din första, men du måste i fortsättningen följa regeln. / red]

  Jag blir väldigt misstänksam mot tajming. Har svårt för tillfälligheter som följer en agenda. Att denna produktion kommer ut precis när covidvaccin kommer är ingen slump. De som beställde detta för 1½ år sedan hade förkunskap.

 • [Hej Fredik. Kom ihåg att vi släpper endast igenom kommentarer med komplett för- och efternamn samt fungerande e-postadress. På det viset har vi kommit till rätta med internettroll och personangrepp. Vi postar din kommentar här eftersom det är din första, men du måste i fortsättningen följa regeln. / red]

  Jag blir väldigt misstänksam mot tajming. Har svårt för tillfälligheter som följer en agenda. Att denna produktion kommer ut precis när covidvaccin kommer är ingen slump. De som beställde detta för 1½ år sedan hade förkunskap.

 • Dessa falska båda “journalister” – varav en knuten till Svenska kyrkan – som nedlåtit sig till detta ofattbara förräderi, får mig att associera till det förräderi som drabbade prästen Helena Edlund. En journalist inom Svenska kyrkan angrep henne med all den falskhet hon kunde uppbåda. Jag minns inte längre hennes namn, men Helena Edlund redogör för de oerhörda kränkningar hon utsattes för i boken “Konsten att överleva Svenska kyrkan”.

  Kanske var det samma “journalist” som så falskt smilat in sig hos Linda Karlström i syfte att tillintetgöra henne…?

  Här är en intervju med den – tillika med Linda Karlström – så rakryggade Helena Edström:
  https://newsvoice.se/2020/08/helena-edlund/

 • Linda Karlström beskriver SVT:s wallraffning detaljerat:

  Svenska kyrkans medarbetare Emelie Simmons förespråkar lögner och karaktärsmord i maskopi med SVT

  “Som de flesta vet så litar jag inte det minsta på systemmedia och slutade helt att ställa upp för dem för drygt fem år sedan. Jag får konstanta förfrågningar från systemmedia i både Sverige och Finland, men jag besvarar inte ens förfrågningarna eftersom jag vet att det räcker för att de ska hänga ut mig.”

  https://vaccin.me/2020/11/20/svenska-kyrkan-emelie-simmons-svt-malin-olofsson-karaktarsmord/

 • Dessa falska båda “journalister” – varav en knuten till Svenska kyrkan – som nedlåtit sig till detta ofattbara förräderi, får mig att associera till det förräderi som drabbade prästen Helena Edlund. En journalist inom Svenska kyrkan angrep henne med all den falskhet hon kunde uppbåda. Jag minns inte längre hennes namn, men Helena Edlund redogör för de oerhörda kränkningar hon utsattes för i boken “Konsten att överleva Svenska kyrkan”.

  Kanske var det samma “journalist” som så falskt smilat in sig hos Linda Karlström i syfte att tillintetgöra henne…?

  Här är en intervju med den – tillika med Linda Karlström – så rakryggade Helena Edström:
  https://newsvoice.se/2020/08/helena-edlund/

 • Linda Karlström beskriver SVT:s wallraffning detaljerat:

  Svenska kyrkans medarbetare Emelie Simmons förespråkar lögner och karaktärsmord i maskopi med SVT

  “Som de flesta vet så litar jag inte det minsta på systemmedia och slutade helt att ställa upp för dem för drygt fem år sedan. Jag får konstanta förfrågningar från systemmedia i både Sverige och Finland, men jag besvarar inte ens förfrågningarna eftersom jag vet att det räcker för att de ska hänga ut mig.”

  https://vaccin.me/2020/11/20/svenska-kyrkan-emelie-simmons-svt-malin-olofsson-karaktarsmord/

 • “Vaccinkritiker” har ju blivit det nya “rasist”, allt för att svartmåla inför massvaccinationen för covid plandemin. Vad som återstår är ju att bränna det kortet också……

  Naturligtvis vill de inte ha med Sara Bo i filmen, en vacker tänkande kvinna med mörk hy, dessutom skeptisk till vacciner, skulle ju förstöra hela “Högerextremist” kopplingen….

  Naturligtvis är Linda en kvinna som har “makt” att förändra, en mycket föredömlig makthavare med ett stort hjärta. Om SVT propagandister hade en tiondel av hennes heder så, men icke……..

  Själv funderar jag på en tröja med trycket “konspiratist javisst” för att normalisera sunt förnuft igen.
  Eller så kan man ju slänga sig in i ordkriget med epitet som “konspirationsförnekare” till de folkmördare som SVT är.

  Själv sätter jag inte etiketten “vaccinkritiker” på mig själv. Jag anser att vaccinering är en satanistisk ritual, och ju fler som tog bladet från munnen och talade ut, ju mindre skulle stigmat bita på folk.

  Men stigmatisering, karaktärsmord, smutskastning osv. Allt tar ju fokus från de grundläggande fakta SVT aldrig tar upp. Hur kan man tex inför varje säsong ha ett influensavaccin “testat” och färdigt, när man inför världshistoriens största pandemi (bedrägeri) inte lyckats få fram ett vaccin efter ca 1 års smittspridning?

  Själv vaccinerades jag med det traditionella MPR vaccinet i början på 80 talet. Försvann in i ett koma liknande tillstånd med hög feber i ca 2 dygn. Allergi, atopiker osv. Mina syskon är likadana, “öronbarn” kallade man det då när man pluggade hjärnan med kvicksilver. Vad vi hade gemensamt var en mamma med hela munnen full av neosilibrin, den värsta formen av kvicksilveramalgam. Kvicksilversensibiliserad!

  Varje person i Sverige ska beskattas med 150 kr för plandemivaccinet. Vad skulle kostnaden bli om man la in kostnaden för alla som mig som är förtidspensionerade bla pga vaccinskada som ingen bemödat sig med att rapportera in? Visserligen får vi inte pengar så vi kan överleva, men likväl kostar jag väl några miljoner under min livstid om man inte bestrålar mig till döds snart. Vilket väl är troligast. Har en bekant som man rent konkret kan se kvicksilvret i hjärnan på, på röntgen plåtar. Gammal tandsköterska.
  Är det konstigt om människor får tex epilepsi anfall om man först injicerar en antenn i hjärnan på dem, och sedan låter dem leva i en öppen mikrovågsugn?

  Hade min mor haft det kurage Linda Karlström har hade hon inte nöjt sig med läkarens fnysning efter den upprepade barnmisshandel man sysslade med, på mig och mina syskon, Inte en gång utan flera!
  Naturligtvis såg hon det uppenbara som verkar uppenbart för alla utom SVTs journalister. Än idag har hon dåligt samvete för att hon inte sa nej.

  Notera att det inte finns något som helst vetenskapligt stöd för att vaccinering på något vis har minskat antalet sjukdomar. Det är vetenskapligt omöjligt att ställa upp en sådan studie, och man har inte ens försökt. Jag fick själv senare mässlingen, vilket för mig är bevis nog på att vacciner inte ger immunitet.
  Antikroppssvar och immunitet är vitt skilda saker.

  All ära till Linda, Mikael, Sara och de andra. Låt kampen fortsätta för ett Sverige fritt från institutionaliserad barnmisshandel. Många sköterskor och läkare är helt omedvetna om vad de gör, men om vi inte låter SVT tysta oss kan inge senare säga “jag visste inget”.

  • Tack, Josef, för din så tänkvärda kommentar!

   SÅ MYCKET fuffens har tystats ned med det till synes magiska ordet “Konspirationsteoretiker” – ett ord som till och med, rätt ofta, fått stora, kraftiga, body-bildande svenskar att sätta av i vild flykt från all sanning med svansen hängande, flängande mellan benen i en vettskrämd galopp , som skulle få varje skenande häst att tyckas stå stilla i jämförelse.

   Walter Veith har gett oss motsatsordet till “Konspirationsteoretiker”: COINCIDENCE-APOLOGIST!

   “Coincidence-apologist” är nog inte helt lätt att översätta till svenska, men jag ska försöka att ge några förslag som kanske närmar sig detta uttrycksfulla engelskspråkiga idiom:

   “Tillfällighets-teoretiker” / “Försvarare av anhopade osannolikheter” / “Orimlighets-apologist”

 • Tack för alla fina kommentarer, de ger mig verkligen energi och glädje! Jag vill upplysa er om att jag nu har publicerat hela den långa berättelsen om hur allt gick till från början. Ni får många exempel på hur mejlen kunde se ut från Emelie och Carolina. Jag kan tänka mig att många frågar sig hur detta verkligen kunde hända, hur de lyckades lura mig så. Min historia ger förhoppningsvis svar på en del sådana rättmätiga funderingar!
  https://vaccin.me/2020/11/20/svenska-kyrkan-emelie-simmons-svt-malin-olofsson-karaktarsmord/

  • Enormt intressant att ta del av denna dokumenterade uppvisning av ofattbar falskhet!

   Hur kan människor förmås till sådan vidrig trolöshet?

   Det finns ett uttryck: “Döda mig hellre med kniv än med honung.”

   Hela denna intrig iscensattes med början i mars förra året, vilket innebär att det måste ha planerats redan för minst två år sedan.

   Syftet är kristallklart – Allt skulle utmynna i reportageserien VACCINKRIGARNA (i tre delar) i SVT som ska gå av stapeln i början av december. Denna serie som ska bana vägen för corona-vaccinerna, som uppges vara färdiga för bruk till årsskiftet.

   – VILKEN TIMING!

  • De här politiska karaktärsmorden har pågått hur länge som helst och kommer att fortsätta så länge makten tror att de kan genomföra sin agenda med hjälp av sådant här. Läste igenom ditt inlägg och känner igen modus operandi. Ju mera sådant här de försöker skicka på dej desto säkrare kan du vara på att du har rätt. Stå på dej, dessa pultroner saknar ryggrad och så fort de blir påkomna tystnar de eftersom deras hjärtan ligger inklämda i en plånbok.

 • “Vaccinkritiker” har ju blivit det nya “rasist”, allt för att svartmåla inför massvaccinationen för covid plandemin. Vad som återstår är ju att bränna det kortet också……

  Naturligtvis vill de inte ha med Sara Bo i filmen, en vacker tänkande kvinna med mörk hy, dessutom skeptisk till vacciner, skulle ju förstöra hela “Högerextremist” kopplingen….

  Naturligtvis är Linda en kvinna som har “makt” att förändra, en mycket föredömlig makthavare med ett stort hjärta. Om SVT propagandister hade en tiondel av hennes heder så, men icke……..

  Själv funderar jag på en tröja med trycket “konspiratist javisst” för att normalisera sunt förnuft igen.
  Eller så kan man ju slänga sig in i ordkriget med epitet som “konspirationsförnekare” till de folkmördare som SVT är.

  Själv sätter jag inte etiketten “vaccinkritiker” på mig själv. Jag anser att vaccinering är en satanistisk ritual, och ju fler som tog bladet från munnen och talade ut, ju mindre skulle stigmat bita på folk.

  Men stigmatisering, karaktärsmord, smutskastning osv. Allt tar ju fokus från de grundläggande fakta SVT aldrig tar upp. Hur kan man tex inför varje säsong ha ett influensavaccin “testat” och färdigt, när man inför världshistoriens största pandemi (bedrägeri) inte lyckats få fram ett vaccin efter ca 1 års smittspridning?

  Själv vaccinerades jag med det traditionella MPR vaccinet i början på 80 talet. Försvann in i ett koma liknande tillstånd med hög feber i ca 2 dygn. Allergi, atopiker osv. Mina syskon är likadana, “öronbarn” kallade man det då när man pluggade hjärnan med kvicksilver. Vad vi hade gemensamt var en mamma med hela munnen full av neosilibrin, den värsta formen av kvicksilveramalgam. Kvicksilversensibiliserad!

  Varje person i Sverige ska beskattas med 150 kr för plandemivaccinet. Vad skulle kostnaden bli om man la in kostnaden för alla som mig som är förtidspensionerade bla pga vaccinskada som ingen bemödat sig med att rapportera in? Visserligen får vi inte pengar så vi kan överleva, men likväl kostar jag väl några miljoner under min livstid om man inte bestrålar mig till döds snart. Vilket väl är troligast. Har en bekant som man rent konkret kan se kvicksilvret i hjärnan på, på röntgen plåtar. Gammal tandsköterska.
  Är det konstigt om människor får tex epilepsi anfall om man först injicerar en antenn i hjärnan på dem, och sedan låter dem leva i en öppen mikrovågsugn?

  Hade min mor haft det kurage Linda Karlström har hade hon inte nöjt sig med läkarens fnysning efter den upprepade barnmisshandel man sysslade med, på mig och mina syskon, Inte en gång utan flera!
  Naturligtvis såg hon det uppenbara som verkar uppenbart för alla utom SVTs journalister. Än idag har hon dåligt samvete för att hon inte sa nej.

  Notera att det inte finns något som helst vetenskapligt stöd för att vaccinering på något vis har minskat antalet sjukdomar. Det är vetenskapligt omöjligt att ställa upp en sådan studie, och man har inte ens försökt. Jag fick själv senare mässlingen, vilket för mig är bevis nog på att vacciner inte ger immunitet.
  Antikroppssvar och immunitet är vitt skilda saker.

  All ära till Linda, Mikael, Sara och de andra. Låt kampen fortsätta för ett Sverige fritt från institutionaliserad barnmisshandel. Många sköterskor och läkare är helt omedvetna om vad de gör, men om vi inte låter SVT tysta oss kan inge senare säga “jag visste inget”.

  • Tack, Josef, för din så tänkvärda kommentar!

   SÅ MYCKET fuffens har tystats ned med det till synes magiska ordet “Konspirationsteoretiker” – ett ord som till och med, rätt ofta, fått stora, kraftiga, body-bildande svenskar att sätta av i vild flykt från all sanning med svansen hängande, flängande mellan benen i en vettskrämd galopp , som skulle få varje skenande häst att tyckas stå stilla i jämförelse.

   Walter Veith har gett oss motsatsordet till “Konspirationsteoretiker”: COINCIDENCE-APOLOGIST!

   “Coincidence-apologist” är nog inte helt lätt att översätta till svenska, men jag ska försöka att ge några förslag som kanske närmar sig detta uttrycksfulla engelskspråkiga idiom:

   “Tillfällighets-teoretiker” / “Försvarare av anhopade osannolikheter” / “Orimlighets-apologist”

 • Tack för alla fina kommentarer, de ger mig verkligen energi och glädje! Jag vill upplysa er om att jag nu har publicerat hela den långa berättelsen om hur allt gick till från början. Ni får många exempel på hur mejlen kunde se ut från Emelie och Carolina. Jag kan tänka mig att många frågar sig hur detta verkligen kunde hända, hur de lyckades lura mig så. Min historia ger förhoppningsvis svar på en del sådana rättmätiga funderingar!
  https://vaccin.me/2020/11/20/svenska-kyrkan-emelie-simmons-svt-malin-olofsson-karaktarsmord/

  • Enormt intressant att ta del av denna dokumenterade uppvisning av ofattbar falskhet!

   Hur kan människor förmås till sådan vidrig trolöshet?

   Det finns ett uttryck: “Döda mig hellre med kniv än med honung.”

   Hela denna intrig iscensattes med början i mars förra året, vilket innebär att det måste ha planerats redan för minst två år sedan.

   Syftet är kristallklart – Allt skulle utmynna i reportageserien VACCINKRIGARNA (i tre delar) i SVT som ska gå av stapeln i början av december. Denna serie som ska bana vägen för corona-vaccinerna, som uppges vara färdiga för bruk till årsskiftet.

   – VILKEN TIMING!

  • De här politiska karaktärsmorden har pågått hur länge som helst och kommer att fortsätta så länge makten tror att de kan genomföra sin agenda med hjälp av sådant här. Läste igenom ditt inlägg och känner igen modus operandi. Ju mera sådant här de försöker skicka på dej desto säkrare kan du vara på att du har rätt. Stå på dej, dessa pultroner saknar ryggrad och så fort de blir påkomna tystnar de eftersom deras hjärtan ligger inklämda i en plånbok.

 • Jag hyser stor respekt för denna modiga kvinna och jag hoppas att Linda trots svaga människors okunskap och förtal skall finna fortsatt kraft att arbeta för barnens bästa.

 • Instämmer helt med ovanstående skribenter “all respekt till er”.

  Det vilar ett tungt ekonomiskt ansvar på vaccinationsvägrare! De skuldbeläggs som farliga för sina medmänniskor. Men om inte de existerade skulle ju vaccinationstäckningen vara 100 procent och därmed alla vaccineringsbara sjukdomar utrotade, om nu vaccinationsmytologerna talar sanning! Därmed skulle även behovet av fortsatt vaccinering vara noll och luften gå ur åtskilliga läkemedelsaktier.

  Linda och Michael Zazzio – här kommer 100 %-igt stöd från Ulla och Lasse, Västerås

  • Ulla och Lasse – där sa ni något! Det där har jag aldrig själv tänkt på faktiskt. Väldigt smart. Big Pharma borde vara tacksamma att vi kritiker finns, annars skulle deras vacciner inte behövas eftersom alla sjukdomar skulle utrotas ögonaböj med 100-procentig vaccintäckning. Undrar varför de hanterar oss på precis motsatt sätt?

   • Tragiskt när det gäller SD som av många ses som sista hoppets sanningssägare i riksdagen också sviker. Haft mail konversation med
    dessa angående detta media. Dom har trots min kritik mot propaganda kanalen full tillit och menar på att SVT är dom enda vi kan påverka till skillnad från kommersiella kanaler. Mitt svar blev ” Påverka då så det hörs o jag är idel öra till resultatet. Dom har sålt ut sig för plats runt köttgrytan.

 • Både Michael Zazzio och Linda Karlström är är fantastiska kämpar för sanning, hälsa-för-alla och omtänksamt styrelsesätt.

  En uppmaning till alla:

  – Ge allt det stöd ni kan ge till denna modiga kvinna som är ett föredöme för alla män kvinnor och ungdomar i vårt så misshandlade land.

  – Och låt er inspireras av glöden i kampviljan hos henne och gå med i striden mot lögnens avskräde!

 • SVT har nu annonserat att de sänder sin reportageserie den 2:a december.

  SVT skriver: “Journalisterna Anna Nordbeck och Malin Olofsson har infiltrerat antivaccinationsrörelsen i mer än 1,5 år. De har förvånats över all värme och gemenskap som präglar rörelsen. Men ju djupare in i rörelsen de lyckats komma, desto tydligare har det också blivit att det finns metoder och mål som oroliga föräldrar inte ska få reda på.”

  Vem är Anna Nordbeck?
  Svar: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/vaxte-upp-i-halmstad-i-gar-fick-hon-guldspaden

  • Jag känner igen henne. Hon var med och grillade mig i Gamla Stan, sade sig vara “andreproducent”. Jag upplevde henne som väldigt obehaglig, påstridig och helt känslokall. Precis som Malin Olofsson. Det var denna Anna som om och om igen sa att jag är en makthavare. Grejen är den att jag har för mig att hon sa att hon hette Fanny … Men kanske jag hörde fel, eller så körde de med fejkade namn in i det sista. Hur som helst, hon var aldrig med under våra träffar (i alla fall inte så att jag såg henne, men hon kan ju ha varit gömd någonstans).

   • Enormt bra att du sätter ord på det som länge fått verka i det tysta:

    Dessa påstridiga och helt känslokalla!

   • “Jag upplevde henne som väldigt obehaglig, påstridig och helt känslokall”.

    Helt rätt Linda, emedan du är behaglig, känslofull och pålitlig. Var rädd men samtidigt stolt över det.

   • Heja Dig Linda! Vi har inget att förlora. För om vi ger upp har vi förlorat våra barns framtid. Har själv barn som är vaccinskadade. Det här kommer slå tillbaka mot dem.

 • Jag för Enade Sverige vill öppet ge stöd till dom eldsjälar som belyser riskerna med vaccin – Linda Karlström är en av dom, Michael Zazzio en annan men även Newsvoice.se med Torbjörn Sassersson.

  Enade Sverige förordar alternativ media – Vi har delat denna artikel på vår facebooksida https://www.facebook.com/enadesverige

  2020-11-20 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

 • Lyckönskningar och respekt till Linda och andra som vågar stå upp för sanningen, istället för att svälja den enspåriga propagandan från SVT, SR och andra förvirrade lögnhalsmedier.

  Detta upplägg påminner om Robert Aschbergs aggressiva Gestapos journalistik. Otäck kult vi lever i.

 • Jag hyser stor respekt för denna modiga kvinna och jag hoppas att Linda trots svaga människors okunskap och förtal skall finna fortsatt kraft att arbeta för barnens bästa.

 • Instämmer helt med ovanstående skribenter “all respekt till er”.

  Det vilar ett tungt ekonomiskt ansvar på vaccinationsvägrare! De skuldbeläggs som farliga för sina medmänniskor. Men om inte de existerade skulle ju vaccinationstäckningen vara 100 procent och därmed alla vaccineringsbara sjukdomar utrotade, om nu vaccinationsmytologerna talar sanning! Därmed skulle även behovet av fortsatt vaccinering vara noll och luften gå ur åtskilliga läkemedelsaktier.

  Linda och Michael Zazzio – här kommer 100 %-igt stöd från Ulla och Lasse, Västerås

  • Ulla och Lasse – där sa ni något! Det där har jag aldrig själv tänkt på faktiskt. Väldigt smart. Big Pharma borde vara tacksamma att vi kritiker finns, annars skulle deras vacciner inte behövas eftersom alla sjukdomar skulle utrotas ögonaböj med 100-procentig vaccintäckning. Undrar varför de hanterar oss på precis motsatt sätt?

   • Tragiskt när det gäller SD som av många ses som sista hoppets sanningssägare i riksdagen också sviker. Haft mail konversation med
    dessa angående detta media. Dom har trots min kritik mot propaganda kanalen full tillit och menar på att SVT är dom enda vi kan påverka till skillnad från kommersiella kanaler. Mitt svar blev ” Påverka då så det hörs o jag är idel öra till resultatet. Dom har sålt ut sig för plats runt köttgrytan.

 • Både Michael Zazzio och Linda Karlström är är fantastiska kämpar för sanning, hälsa-för-alla och omtänksamt styrelsesätt.

  En uppmaning till alla:

  – Ge allt det stöd ni kan ge till denna modiga kvinna som är ett föredöme för alla män kvinnor och ungdomar i vårt så misshandlade land.

  – Och låt er inspireras av glöden i kampviljan hos henne och gå med i striden mot lögnens avskräde!

 • SVT har nu annonserat att de sänder sin reportageserie den 2:a december.

  SVT skriver: “Journalisterna Anna Nordbeck och Malin Olofsson har infiltrerat antivaccinationsrörelsen i mer än 1,5 år. De har förvånats över all värme och gemenskap som präglar rörelsen. Men ju djupare in i rörelsen de lyckats komma, desto tydligare har det också blivit att det finns metoder och mål som oroliga föräldrar inte ska få reda på.”

  Vem är Anna Nordbeck?
  Svar: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/vaxte-upp-i-halmstad-i-gar-fick-hon-guldspaden

  • Jag känner igen henne. Hon var med och grillade mig i Gamla Stan, sade sig vara “andreproducent”. Jag upplevde henne som väldigt obehaglig, påstridig och helt känslokall. Precis som Malin Olofsson. Det var denna Anna som om och om igen sa att jag är en makthavare. Grejen är den att jag har för mig att hon sa att hon hette Fanny … Men kanske jag hörde fel, eller så körde de med fejkade namn in i det sista. Hur som helst, hon var aldrig med under våra träffar (i alla fall inte så att jag såg henne, men hon kan ju ha varit gömd någonstans).

   • Enormt bra att du sätter ord på det som länge fått verka i det tysta:

    Dessa påstridiga och helt känslokalla!

   • “Jag upplevde henne som väldigt obehaglig, påstridig och helt känslokall”.

    Helt rätt Linda, emedan du är behaglig, känslofull och pålitlig. Var rädd men samtidigt stolt över det.

   • Heja Dig Linda! Vi har inget att förlora. För om vi ger upp har vi förlorat våra barns framtid. Har själv barn som är vaccinskadade. Det här kommer slå tillbaka mot dem.

 • Jag för Enade Sverige vill öppet ge stöd till dom eldsjälar som belyser riskerna med vaccin – Linda Karlström är en av dom, Michael Zazzio en annan men även Newsvoice.se med Torbjörn Sassersson.

  Enade Sverige förordar alternativ media – Vi har delat denna artikel på vår facebooksida https://www.facebook.com/enadesverige

  2020-11-20 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

 • Lyckönskningar och respekt till Linda och andra som vågar stå upp för sanningen, istället för att svälja den enspåriga propagandan från SVT, SR och andra förvirrade lögnhalsmedier.

  Detta upplägg påminner om Robert Aschbergs aggressiva Gestapos journalistik. Otäck kult vi lever i.

 • Here’s the bright side of this sordid affair : those rotten SVT journalists (if they dare to air on TV those despicable ambush-interviews of Linda Karlström) will be liable for a memorable lawsuit which will not only destroy their sorry careers – but will also backlash onto their sorry employers and wake up the Swedish people to the utterly corrupt nature of Swedish mainstream media and expose its connivence with the sorry globalist powers :

  https://www.lawyers.com/ask-a-lawyer/entertainment-law/can-i-use-audiovideo-recording-of-an-interviewee-without-consent-1631524.html

 • Here’s the bright side of this sordid affair : those rotten SVT journalists (if they dare to air on TV those despicable ambush-interviews of Linda Karlström) will be liable for a memorable lawsuit which will not only destroy their sorry careers – but will also backlash onto their sorry employers and wake up the Swedish people to the utterly corrupt nature of Swedish mainstream media and expose its connivence with the sorry globalist powers :

  https://www.lawyers.com/ask-a-lawyer/entertainment-law/can-i-use-audiovideo-recording-of-an-interviewee-without-consent-1631524.html

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *