Filip Sjöström lämnar Frihetsrörelsen

publicerad 1 november 2021
- Gästskribent
Filip Sjöström, 1 maj 2021. Foto: Newsvoice.se

SVERIGE. Filip Sjöström lämnar Frihetsrörelsen. Sjöström gick tidigare i dag ut med ett offentligt meddelande via Facebook att han istället behövs i andra projekt.

Frihetsrörelsen startade som ett initiativ för att samla, ena och inspirera människor i en tid då det behövdes som mest. Jag har kommit att bli den person som starkast förknippats med Frihetsrörelsen vilket varit fantastiskt men samtidigt problematiskt. Både jag och Frihetsrörelsen behöver, precis som logotypen visar, få flyga fritt.

Jag har kommit till insikten att för att både jag och Frihetsrörelsen ska kunna ta nästa steg så behöver jag lämna mina uppdrag. Jag kan inte ensam förknippas med något som är så stort och omfattande.

Min styrka ligger i att initiera projekt och inspirera till handling. Just nu behövs jag på andra ställen och behöver dra igång nya projekt för en bättre och mer fri värld.

Jag önskar alla underbara människor som fortsätter att verka inom Frihetsrörelsen lycka till. Och till alla ni som varit med på resan det senaste året – stort tack!

ArcanumSkolan 2024

Tillsammans för frihet, Filip Sjöström”

Sammanställning: NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Tack Philip för dina ovärderliga insatser. Det är begripligt att en pionjär lämnar en post för nya idéer. Vi ser fram emot at se dina ev rullande och framtida publika projekt manifesteras. Stort LYCKA TILL!!

  • Tack Philip för dina ovärderliga insatser. Det är begripligt att en pionjär lämnar en post för nya idéer. Vi ser fram emot at se dina ev rullande och framtida publika projekt manifesteras. Stort LYCKA TILL!!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *