Israel – landet där folket upplever allt mer existentiell oro

publicerad 12 november 2021
- Gästskribent
Avital Livny och Per Shapiro. Foton: egna verk
Avital Livny och Per Shapiro. Foton: egna verk
Avital Livny (Israel) och Per Shapiro. Foton: egna verk

VÄRLDEN. Per Shapiro på Folkets Radio har nyligen börjat producera videoreportage förutom radioinslag. I detta reportage från Israel berättar Avital Livny om hur hennes videor censurbromsas av YouTube på en smart sätt.

Runtom i världen har det skett enorma protester den senaste tiden. Protesterna handlar om rätten att röra sig fritt i samhället, om rätten att bestämma över sin egen kropp, om oron över att barn nu ska påtvingas ett vaccin vars konsekvenser för hälsan
inte är klarlagda samt om oro för försörjning och framtid.

Det rapporteras ytterst lite om detta på nyheterna. Därför gör vi ”svep över världen”, där vi pratar med människor som bor i dessa länder om hur de ser på utvecklingen.

Först ut är Avital Livny, en tvåbarnsmamma som bor i Tel Aviv och som har skapat Testimony Project, för att dokumentera vittnesmål från israeler som skadats
av de nya vaccinerna.

Text och intervju: Per Shapiro

NewsVoice kommenterar

Eftersom videon bannades av Youtube placerades den på Folkets radios Brighteon-kanal, men det är problematiskt att länka dit eftersom Facebook censurerar artiklar som länkar till Brighteon.

https://www.brighteon.com/987bd6cc-f3e2-4813-861a-e3083eb1d2c5

Per Shapiro meddelar att han inom kort ska placera Folkets Radio även på videoplattformen Odysee.com eller eventuellt Rumble.com.

Kommentar av redaktören


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Enormt intressant intervju med Avital Livny!

    Det hon berättar visar återigen hur koncepten HÄRSKA GENOM ATT SÖNDRA och RÄDSLA används som sociala instrument för att uppnå vissa mål.

  • Bra videointervju. Jobbigt läge i Israel för vaccinskadade och ovaccinerade. Auktoritär regering och intensiv propaganda i media. Tufft läge.

  • Det gick inte att finna någon video på Brighteon.com sökte på Folkets Radio: Lägesrapport från Israel utan framgång flera gånger. Lägg gärna upp en länk i kommentarsfältet om det går.

  • Det land som vill visa att de står för demokrati borde ju omedelbart arrestera “youtubes” ledning eftersom de censurerar ett gigantiskt övergrepp på jordens befolkning.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *