Forskningsfusk hos underleverantör till Pfizer, nu kräver 16 läkare och forskare att vaccinationen i Sverige pausas

-

16 svenska läkare och forskare kräver att covidvaccinationerna i Sverige pausas. “Vi anser att det som BMJ rapporterat är synnerligen allvarligt. Det kullkastar förtroendet för Pfizer, som är ansvariga för testningen av vaccinet samt för säkerheten hos det vaccin som just nu används till svenskar, varav hundratusentals är barn.”

Pressmeddelande

I British Medical Journal (BMJ) avslöjas den 2 november 2021 att en underleverantör till Pfizer sannolikt bedrivit omfattande forskningsfusk under fas-III-studien av Pfizers covidvaccin hösten 2020. Artikelns huvudvittne är Brook Jackson, i september 2020 regionchef i Texas för forskningsorganisationen Ventavia Research Group, som arbetade med Pfizers vaccinstudier.

Av Jacksons vittnesmål framgår att företaget förfalskade data, avblindade patienter, anställde otillräckligt utbildade vaccinatörer och var långsamma med att följa upp biverkningar som rapporterades i fas-III-studien. Personalen som utförde kvalitetskontroller var överväldigad av mängden problem som de upptäckte.

Efter att upprepade gånger ha meddelat Ventavia om bristerna skickade Brook Jackson 25 september 2020 ett klagomål via e-post till FDA (den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten).

Ventavia avskedade henne senare samma dag. Jackson har för att styrka sin kritik försett BMJ med dussintals interna företagsdokument, foton, ljudinspelningar och e-postmeddelanden. BMJ underbygger hennes vittnesmål med utsagor från många tidigare anställda på Ventavia.

I artikeln framkommer också att FDA aldrig gjorde någon granskning av verksamheten där Brook Jackson arbetade. Artikeln beskriver att FDA har för lite resurser för att granska kliniska studier.

Åren 2000 till 2005 granskades bara cirka 1 procent av alla studier, därefter har antalet granskningar minskat. I augusti 2021 publicerade FDA en sammanfattning av antalet granskningar av Pfizers covidvaccinstudier.

Totalt hade 9 av 153 studieplatser granskats, vilket motsvarar 6 procent av studiens forskningscentra.

Vi anser att det som BMJ rapporterat är synnerligen allvarligt. Det kullkastar förtroendet för Pfizer, som är ansvariga för testningen av vaccinet samt för säkerheten hos det vaccin som just nu används till svenskar, varav hundratusentals är barn.

Omfattningen av antalet rapporterade misstänkta biverkningar av covidvaccinen är dessutom gigantisk, till exempel har det i Sverige under de tio månader som vaccinering skett rapporterats in 83 744 misstänkta biverkningar, vilket är mer än 10 gånger fler än alla biverkningar som rapporterats per år under de närmast föregående åren för alla läkemedel och vaccin, inalles cirka 25 000 substanser.

Ett tjugotal studier har visat att vaccinens effekt är mycket svag. En av dessa studier, som är svensk, visade att vaccinen hade god effekt under cirka två månader, att AstraZenecas vaccin inte hade någon effekt mot deltavarianten efter fyra månader och att detsamma gällde Pfizers vaccin efter sju månader.

Den starka misstanken om att delar av den kliniska prövningen för Pfizers vaccin inte utförts på ett vetenskapligt acceptabelt sätt och där studieresultatet inte kan anses tillförlitligt, i kombination med den stora omfattningen av inrapporterade misstänkta biverkningar efter vaccinering, många av allvarlig art, gör oss som läkare, forskare och immunologer djupt bekymrade. Inte minst för barnen som löper extremt låg risk för allvarlig sjukdom med covid-19, men som riskerar allvarliga biverkningar. Att vaccinens effekt redan efter några månader har avklingat kraftigt och är svag mot deltavarianten av viruset bidrar till vår slutsats att covidvaccineringen i Sverige bör pausas tills att risk/nytta kalkyler görs för alla åldersgrupper. Vårt ställningstagande sker i ljuset av avslöjandet i BMJ och det vi idag vet om riskerna för patienten.

Signerat:

Nils Littorin, leg läkare; doktor i klinisk mikrobiologi
Magnus Burling, specialist i allmänmedicin,
Sture Blomberg, specialist i anestesi och intensivvård; docent
Ragnar Hultborn, specialist i onkologi; professor emeritus
Lilian Weiss, specialist i allmänkirurgi; docent
Ann-Cathrin Engwall, immunolog och virolog; doktor i molekylär cellbiologi med immunologisk inriktning
Sebastian Rushworth, AT-läkare
Maria Papadopoulou, ögonspecialist
Carina Ljungfelt, specialist i allmänmedicin
Christina Malm, specialist i allmänmedicin,
Bo Jonsson, specialist i allmänpsykiatri; med dr
Anette Stahel, fil mag i biomedicin,
Nina Yderberg, specialist i barn- och ungdomspsykiatri
Dinu Dusceac, specialist i kardiologi; disputerad
Margareta Andersson, specialist i allmänmedicin
Hanna Åsberg, specialist i allmänmedicin

https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody1
https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2021/09/vaccin-fran-12-ar-mot-vetenskap-och-beprovad-erfarenhet/
https://brownstone.org/articles/16-studies-on-vaccine-efficacy/
https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

Extern Skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

17 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
17 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
6 november 2021 kl 22:26

Det är äkta Läkare, mkt kurage men ‘vaccn’ ska omedelbart Upphöra, Aldrig återupptas samt ska Alla ansvariga ställas inför rätta. I förra veckan.

JohnnyD
Johnny (@disqus_vbahuqocd4)
7 november 2021 kl 01:08

Eftersom det strider mot all vetenskap och beprövad erfarenhet att massvaccinera befolkningen under en pandemi så skulle vaccineringen aldrig ha startat överhuvudtaget, enligt Nobelpristagare, Professor och läkare Luc Montinger. Nu riskerar våra värdelösa och korrumperade politiker ett potentiellt folkmord av nästan hela jordens befolkning.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
7 november 2021 kl 02:15

relaterad uppgift

VD för Pfizer arresterad, anklagad för bedrägeri – media mörklägger #PfizerGate-trender

 Pfizers vd Albert Bourla greps i sitt hem i den välbärgade förorten Scarsdale, New York på fredagsmorgonen av FBI och anklagades för flera fall av bedrägeri. Bourla hålls fängslad medan han väntar på en borgensförhandling. Federala agenter är i färd… Läs mer ›

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
7 november 2021 kl 12:13

Mkt bra länk, men tyvärr tror jag han går ‘säker’. Sååå många ‘prominenta’ är involverade i detta det första folkmordet mot Världsbefolkningen, att det kommer bli “svårt’ att åtala parasiten, därför det finns 20-30milj parasiter till. Ok det går säkert att, men det blir isåfall ett dominobrickornas fall. Vi alla måste då vara redo att ta i denna monumentala uppgift. I’l be there, or at least try to be there after my ability

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
9 november 2021 kl 06:57

Jo men det finns fler positiva tecken på bredare motstånd.

Domstol pausar Bidens vaccinkrav
söndag 7 november kl 09.21

  • En appellationsdomstol i USA har tillfälligt satt stopp för Bidenregeringens krav på vaccin.
  • Enligt kravet måste företag med minst 100 anställda kräva att de anställda är vaccinerade mot covid-19, eller att de bär munskydd och testas regelbundet.
  • Nu ska regeringen svara appellationsdomstolen, och från regeringshåll räknar man med att kravet kommer att införas som planerat den 4 januari.

https://sverigesradio.se/artikel/domstol-pausar-bidens-vaccinkrav

Stjärnan vaccinvägrar – lämnar Mighty Ducks-serien
Publicerad 7 november 2021 kl 16.03
KULTURNYHETER. Emilio Estevez spelade den ofrivillige hockeytränaren i “Mästarna” och de andra Mighty Ducks-filmerna på 90-talet. Men nu lämnar han den nya tv-serien eftersom han vägrar att gå med på Disneys vaccintvång, rapporterar Deadline.

Disneys tv-serie The Mighty Ducks får fortsätta utan tränaren Gordon Bombay, spelad av Emilio Estevez.
Han kommer nämligen inte att fortsätta i rollen i säsong två, rapporterar Deadline.
Disney har nämligen ställt krav att deras medarbetare ska vaccineras mot corona – något som Emilio Estevez inte har gått med på att göra.
Enligt källor till Deadline har Estevez vägrat att försäkra att han kommer att gå med på nöjesjättens krav,

Stjärnan vaccinvägrar – lämnar Mighty Ducks-serien | Fria Tider

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
9 november 2021 kl 09:59

Det är bra o det måste växa, motståndet

Mattias RahmD
Mattias Rahm (@disqus_0dbpx6ffax)
7 november 2021 kl 11:04

Dessa läkare är värda beröm, men resonerar på felaktiga grunder. Det har aldrig någonsin genomförts en studie där man:

1) Förvissar sig om att ett viss genfragment som man misstänker orsakar ett visst sjukdomstillstånd finns närvarande i någon form
2) Applicerar detta på människa eller djur
3) Observerar den förväntade sjukdomsbilden
4) Placerar detta djur eller männsika med andra likar och observerar samma sjukdomsbild i dessa (smitta)
5) Återfinner samma genfragment i de nu sjuka individerna, som man också konstaterat att de inte hade innan

Man har inte ens gjort 1). Därmed är vaccinfrågan ovidkommande till att börja med.

Däremot har man försökt, som populariseras här:
EARTH-SHATTERING Proof People CANNOT Transmit Disease – Straight from the CDC!
https://odysee.com/@HighImpactFlix:c/oct-19-contagion:1

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Mattias Rahm
7 november 2021 kl 11:55

Även i Sverige ser vi att alltfler läkare börjar att reagera mot corona-agendan. Det är mycket glädjande och fler behövs!

Ni läkare som går före och visar vägen är pionjärer som är värda all heder!

Må ni få många yrkeskollegor som stödjer er och följer ert modiga exempel.

Det finns en gräns för vad fjärrstyrda, onda myndigheter kan tillfoga er om ni håller samman och blir fler.

Vi hoppas på er! Kampen för frihet utkämpas på många fronter. Er kamp är oerhört viktig.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
7 november 2021 kl 12:02

Riktigt, den har Börjat och kommer iinte avslutas förrän samtliga ca 20-30milj ‘individer’ är åtalade och bakom lås och 20-30års bom

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  jonnyjonson
7 november 2021 kl 12:17

Jag är inte för att låsa in en massa vilseförda människor.

Men de riktigt stora förbrytarna bör lagföras!

Lars Bern skriver i sin senaste krönika följande mycket tänkvärda ord:

Den italienska maffian och Sydamerikas knarkkarteller förbleknar fullständigt vid en jämförelse med dessa medicinföretag.
https://anthropocene.live/2021/11/07/satt-styrelserna-i-fangelse/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
7 november 2021 kl 15:09

Joodå ‘tyvärr’,, det handlar om att göra räfst o rättarting, en gång fr alla. Det är over n done med snällismen. ‘de’ har förklarat krig mot Oss Alla, o ‘de’ ska bota plenty, ‘de’ vet det, därför är ‘de’ så aggressiva. ‘de’ försöker’ hota o göra Oss än mer ‘rädda’.. Hehe..Kriget är in full blown o ju fortare Vi inser det och upphör med att tro att ‘de vill väl’, ju fortare kan Vi ta hand om Alla de Våras anhöriga o omgivningen. Jag är inte för capitalpunishment, utan/pga ‘de’ ska ‘leva’ med vad ‘de’ åsamkat. Val har en konsekvens som medföljer..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Mattias Rahm
7 november 2021 kl 12:18

Helt korrekt, allt är ‘baserat’ på en falsk matematisk datormodell parad med ett falskt ‘virustest’. Vi minns Kary Mullis ord; this test is not for detecting virusmaterials. Han ‘gick sedan bort’ någon månad senare. By desception n destruction..

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
7 november 2021 kl 12:18

Ähhh, specialist i “allmänmedicin”.

Hobbyepidemiloger!

Skämtåsido, börjar väl bli lite obekvämt att avfärda alla läkare som nu har kurage nog att ställa sig upp. Fler borde väl krypa till korset? “Vetenskap och beprövad erfarenhet” slängde man ju ut helt vid plandemins början. Det lilla som fanns kvar av den.

Nu återstår ju för dem som öppnat sina ögon att gå tillbaks och titta på övrig så kallad “vaccinforskning”. De är ju oftast mer välplanerade bedrägerier då man haft mer tid på sig. Likväl vet jag inte om man kan kalla mycket av det för “vetenskap”. Dubbelblinda, placebokontrollerade studier verkar inte stå högt i kurs hos vår kära vaccinmaffia. Och det är bra att det nu kommer fram att forskning som myndigheter godkänner inte bygger på deras objektiva granskning av forskningen, utan i huvudsak på god tro. Det är ju likadant med övriga frågor som kemikalier i vår vardag, strålning, nya tekniska lösningar osv.

Ja varför misstro någon som tjänar miljarder på en produkt, och som kan hamna i fängelse om det avslöjas att deras produkter utgör livsfara?

Som rabies vaccin som vi haft i över hundra år. Man tog hjärnsubstans från “sjuka” hundar och injicerade i friska hundars hjärnor, och så blev de konstigt nog galna. Vi kan väl ta hallonsaft och injicera i Tegnells hjärna, (ibland så mycket som 30% av hundens hjärnvolym) och om han uppvisar konstiga symptom så måste alla vaccineras mot hallonsaft.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
7 november 2021 kl 12:50

Tackar och bugar mig inför signaturerna ovan! Om vi för resonemangets skull utgår ifrån att den framtida skildringen av vår tid är befriad från förvanskningar och lögner lär listan bli lång över de brott och övergrepp som begåtts under förevändningen av C19. Även om de mörka utspelen och dess konsekvenser långt ifrån är över så lär det redan nu hamna mycket högt upp på listan över brott mot mänskligheten. När det är över en dag, när vi ser den oförförfalskade sanningen och vad som hände, kommer troligen allt annat, inklusive inkvisitionen och förintelsen, förblekna i jämförelse. Jag vill inte måla fan på väggen, men att medvetet injicera gifter med en uppsjö av avsikter som skadar och dödar folk helt utan anledning saknar motstycke. Lägg därtill agendan att skapa en totalitär värld där folk ska förslavas!

Det har sällan varit så viktigt att värna sin sanning, med mod och kurage erbjuda sig själv för att tillsammans med andra stå upp för ljusa värderingar, frihet och visa vår enhet!

Moniqa
Moniqa
Gäst
8 november 2021 kl 23:53

Jag såg en video som heter Massuppvaknandet. Mycket bra. Det som är märkligt är att Bill Gates verkar ha en stor del i det som händer i världen. Är det fråga om pengar nu igen ….

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Moniqa
9 november 2021 kl 04:15

Inget märkligt alls, han är en av psykopat’ledar’skiktets favoritpsykopatlakejer, tillsammans med såklart soros, schwabben o många många fler

Agneta
Agneta
Gäst
11 november 2021 kl 20:53
Extern Skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV

ANNONS

17
0
Kommentera gärnax
()
x