Anna Wikland! Ta ner djursexkanaler och filmade mord på YouTube

Sluta stänga kanaler med undersökande journalistik.

9

Kina organskörd

MEDIA & ANALYS. När videor av typen ”Never search this on Youtube” kommer upp som rekommenderad video på YouTube brukar det ofta handla om bisarra kanaler, men om du slår in vissa typer av kodliknande sökbegrepp kommer du att chockeras. YouTube tillåter kanaler med avrättningar och om djursex, men raderar kanaler med undersökande journalistik. Google-chefen Anna Wikland kan stoppa vansinnet.

Text: Christian Pavón | Denna artikel har inga direktlänkar till stötande YouTube-videor

Det finns en dold sida av Youtube som man kan komma in på om man söker på parenteser, emojis och andra “koder” som Youtubes algoritmer inte kan upptäcka. Jag rekommenderar dig verkligen att inte söka. Du kan hitta videor med regelrätta avrättningar och mord som har filmats av riktigt sjuka individer. På en video skär två män halsen av en liten arabisk pojke på ”skoj”.

Jag ifrågasätter verkligen huruvida Youtube är förhindrade att stoppa dessa videos enbart för att det fungerar att använda lite konstiga symboler i sökningarna. Det låter mycket osannolikt att algoritmer som reagerar på våldsamt innehåll då skulle bli helt lamslagna bara för att användare söker med lite märkliga tecken i titeln, men även om det mot förmodan är sant finns det andra användarkanalerm som Youtube också låter vara kvar, kanaler som kanske är minst lika skrämmande.

En av de värsta kanalerna är en YouTube-kanal som ingående diskuterar tidelag. I denna kanal diskuteras allt som kan tänka sig underlätta för personer som gillar att utnyttja djur sexuellt och denna perversion försvaras helt öppet av de som driver podden. Även denna kanal råder jag känsliga personer att undvika, men det finns en sammanfattning i denna video av vad tidelagsangängare talar om och vilka som är inblandade som tex att en dömd tidelagssadist medverkat i podden.

Med tanke på hur många kanaler som försvinner enbart för att de inte är politiskt korrekta, hur tex Swebb-TV togs ned och hur exakt 24 raderades av Youtube  osv kan man ställa sig frågan: vad har egentligen Youtubes ledning för syn på moral och anständighet?

Inte bara fallerar man att agera mot grova våldssamma videor med en riktigt dålig ursäkt, man låter också helt flaggrant tidelags-poddar vara kvar på sin plattform.

Det Youtube gör måste de hållas ansvariga för. Genom att inte agera tar de ställning. Genom att prioritera att ta ned oppisitionella politiska kanaler, men låta tidelagspoddar vara kvar så har ansvariga på YouTube gjort ett medvetet val, ett riktigt sjukt medvetet val.

Google chefen Anna Wikland och SwebbTV:s Michael Willgert. Montage: NewsVoice, baserat på pressfoton.
Google chefen Anna Wikland och SwebbTV:s Mikael Willgert. Montage: NewsVoice, baserat på pressfoton.

Hur tänker Google Sveriges högsta chef Anna Wikland?

Anna Wikland jobbar trots allt som chef för Google Sverige och Google äger Youtube. Kanske vi bör fråga oss om Anna Wiklander accepterar tidelag? För hon verkar ju gilla det betydligt mer än Exakt 24 och Swebb-TV som båda togs ner. Detta argument kanske kan tyckas raljerande, men låt oss då inte glömma vilka som började med den retoriken.

Det etablissemang Google tillhör tar bort hela kanaler för något icke politiskt korekt som en person har sagt. Om det finns 100 videor på en kanal och en person där säger något negativt om till exempel muslimer kommer den kanalen tas bort oavsett om de övriga 99 videorna helt saknar all form av stötande innehåll eller som Youtube kallar det: “Innehåll som går emot våra communityregler”. Prioriteringarna är lite speciella för Google och Youtube minst sagt.

Text: Christian Pavón

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kalle N
Kalle N
Gäst
7 december 2021 kl 14:54

Starta med att kolla på Swebbtube när det är upp på riktigt. Sluta titta på TV, sluta stirra på YT, FB och andra propagandakanaler. Se på SwebbTV som har bra nyheter och intressanta program.

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
6 december 2021 kl 22:28

Vadå chef? Den enda lösningen är att envar börjar tänka själv. Sedan inkluderar man sina medmänniskor och skapar en grupp av likasinnade. Inte skitsvårt egentligen.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
6 december 2021 kl 21:30

Anna Zoophilia Wikland!

Läste artikel när den kom igår, samt kolla en del av källmaterialet. Lite att smälta!
Kunde inte sova, och fick inte ur mig någon vettig kommentar.

I högstadiet hade jag en klasskamrat som var lite störd, han “pillade” helt klart på sin hund. Han är nog död i överdos idag? Det fanns också en tjej i en parallellklass som alla sa att hon lät sin hund slicka henne. Man kan ju diskutera hur sjukt det här är? Men i ärlighetens namn tror jag inte djuren led speciellt.

Men det här är ju sinnessjukt!

I Sverige har vi ju djurskyddslagar som i princip ger mer skydd för djur än för mig som människa. Som elöverkänslig har jag sökt bidrag för elsanering tre gånger med avslag. Däremot är varenda ladugård i Sverige “potentialutjämnad” (dvs elsanerad) för om de elektriska fälten är för höga så sinar kornas mjölk. Har en vän som har häst, och det är lag på att den inte skall gå själv utan ha minst en kamrat med sig. Själv har jag varit isolerad i ett hus i skogen i drygt 10 år. Och du får inte ha djurhållning i Sverige om inte djuren får ett visst mått av foder varje dag. Svält är djurplågeri! Som den vite priviligerade man jag är så ska jag dock med gluten och laktosintolerans, 186 cm läng och nästan 100 kg, äta för samma summa som en kvinna på 45 kg. En “skälig levnadsnivå” för 30 år sedan, minus ca 20% i utebliven höjning då PBB inte följt KPI. Den socialistiska regimens definition av “alla människors lika värde”. Långsam svält.

Men det här är ju en kanal som diskuterar att ha djurhållning för att ha djuren som sexslavar! I ett avsnitt diskuteras problematiken med zoosadism. Hur man skall få ett medgivande från djuret när det “uppenbart lider av behandlingen”.

https://www.youtube.com/watch?v=tTHQa9LfP4o

Nog förstod man att eliten var perverterad, sadistisk, incestuös och full av pedofiler. Men Anna Zoofilia Wikland borde kanske tänka lite på sin image?
Att den här kanalen finns kvar efter hundratals, eller tusentals, anmälningar är ju ofattbart.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
7 december 2021 kl 16:51

Hallå Josef!

Gooogle och andra “politbyraåer” betalar däremot bra till lydiga få anställda.
Har Anna Wikland sålt sin stjäl för att inte besvära med hämningar och pjåsk?

Anna Wikland hade redan 2018 årslön på 4,2 miljoner, enl  Computer Sweden.

https://www.expressen.se/dinapengar/snittlonen-pa-google-och-facebook-over-100-000/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Rikard
Rikard
Gäst
6 december 2021 kl 18:44

Hej.

Det hela går ju att lösa, och det är nog bra att också föreslå åtminstone idéer till lösningar i en uppföljningsartikel. Gärna med diskussion om de problem lösningarna medför.

Att kräva att Youtube under laga ansvar ska granska att inget innehåll tillgängligt från Sverige strider mot svensk lag kanske låter rätt, men är helt omöjligt. Youtube skulle inte vilja spendera pengarna, och om man då betalar dem via skattemedel för att göra detta har man etablerat flera ytterst vanskliga prejudikat.

Att kräva statlig för-/efterhandsgranskning är inte helt rätt det heller. Vi vet alla hur mycket skada en aktivist på en myndighet kan vålla, och att många politiker helt saknar respekt för de gamla idealen om opartiskhet, saklighet och objektivitet i tjänstemännens utövning.

Att göra som Kina? Behöver mer sägas…

En möjlig väg är att inspireras av Polen. Endast material som strider mot landets lag får tas bort. Dock krävs en hel del finjustering.

Grundproblemet är att alltihopa egentligen kräver manuell granskning, vilket är dyrt oavsett vem som gör det.

Både för staten och för bolagen är det billigare med algoritmer och en kader frivilliga kapos. Vill du komma åt Wikland och likannde personer, försök gräv fram vilka som är de verkliga censorerna i Sverige; vilka som jobbar med censur på uppdrag åt Youtube, och kontrollera vilka partipolitiska kopplingar de har.

En sådan nyhet skulle t o m DN tvingas återberätta.

Kamratliga hälsningar,
Rikard, fd lärare

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
6 december 2021 kl 19:28

Det är bedrövligt att Anna Wikland inte kan skilja mellan kriminell och moralhavererande porrpropaganda och yttrandefrihet och sanningssträvanden till folkets fromma. Ingen, absolut ingen har glädje och av dessa destruktiva filmer.
Släck ner skiten, Anna Wikland!!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Carina Agrell
7 december 2021 kl 03:00

Ja behåll istället ocensurerade berättelser från grovt “vaccin” misshandlade.

19-åriga Jennifer rullstolsburen efter covidvaccinet – media mörkar CHECKFACT  2021-11-09

https://checkfact.org/19-ariga-jennifer-rullstolsburen-efter-covidvaccinet-media-morkar/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
6 december 2021 kl 05:57

Visst är det horribelt!

Personligen önskar jag att alla organisationer delaktiga i mördandet av bla 339 Svenskar med ett dödsmörkertal mellan x10 och x100 direkt stängs av.

Att hota/människor in i “vaccin” död är värre än beskyddarverksamhet och dessa dödsdroger borde ej få marknadsföras av Google/Youtube i folkmord.
Statistik för “biverkningar” av covidvaccin – uppdaterad 2021-12-02 (V48)
https://checkfact.org/statistik-biverkningar-covidvaccin/

relaterat

Beskyddarverksamhet eller bara beskydd, är en verksamhet där en kriminell organisation mot betalning skyddar en person eller en näringsverksamhet från hot.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Beskyddarverksamhet

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
Reply to  Magnus Lindgren
6 december 2021 kl 11:56

”Beskyddarverksamhet eller bara beskydd”?
För utplundrade skattepengar, många såg det komma!