“Ingen mardröm kan slå den vi lever i just nu” – Fullt friska människor utestängs från samhället

publicerad 3 december 2021
- Gästskribent
Temabild: ensam kvinna. Foto: Luke Porter. Licens: Unsplash.com

En privatperson skickade följande öppna brev till alla berörda inom regering, riksdag och folkhälsomyndigheten. Insändaren skriver: “ingen mardröm kan slå den vi lever i just nu” en ny vardag där fullt friska människor utestängs från samhället. “De skapar hat emot oss.”

Sveriges regering med ministrar, riksdag och folkhälsomyndigheten har nu bestämt att utföra förföljelse, driva hat, peka ut och diskriminera, särbehandla, vanära och ställa fullt friska, helt arbetsföra, hårt arbetande, skattebetalande svenska medborgare utanför samhället. Människor som varje dag, helt friska, går till sina arbeten, försörjer sig själva och bidrar till statskassan.

Vi tar det igen – HELT FRISKA MÄNNISKOR!

Det är med en irriterande klump av gråt i halsen som jag skriver detta brev. Varvat med en fruktansvärd ilska och känsla av vanmakt, sorg och förtvivlan! Vansinnet som pågår har drabbat mig personligen och många med mig under lång tid, och eskalerat sedan förra torsdagen när beskedet kom att vi måste visa upp ett ”gult” pass för att få delta i samhället.

Jag mår psykiskt dåligt. Kan inte sova på nätterna. Ligger och grubblar. Är orolig för framtiden. Är fruktansvärt orolig för mina barns skull, vad är det för en framtid de går till mötes? Om jag vid enstaka tillfälle skulle lyckas somna, så inser jag när jag vaknar igen att ingen mardröm kan slå den vi lever i just nu, med skräcken inför vad som kommer att hända. Ovissheten. En iskall kyla av kalla kårar av att historien håller på att upprepa sig omsluter mig ända in i märgen. En ångestklump i magen tar sitt grepp om mig och vägrar att försvinna.

ArcanumSkolan 2024

Sveriges regering med dess ministrar, Sveriges riksdag med dess ledamöter, folkhälsomyndigheten med dess tjänstemän vill nu ställa mig, mina barn, många av mina vänner, bekanta, kollegor och en stor del av Sveriges befolkning utanför samhället.

De vill förfölja oss genom att peka ut oss och de skapar hat emot oss. De har presskonferenser varje vecka där de hotar oss, skapar drev och hat mot oss som grupp, inför häpnadsväckande, ja rent kriminella, åtgärder mot oss.

De vill ge oss skulden för att människor blir sjuka, trots att vi är helt friska. Detta av den enda anledningen att vi, av orsaker som ingen har med att göra (med hänvisning till GDPR och den personliga integriteten), valt att inte använda ett ännu inte godkänt, experimentellt läkemedel som ingen i dagsläget vet vad det kommer att få för effekter på människors hälsa.

Vi är friska, arbetsföra skattebetalare, men vi är inte längre önskvärda. Vi är inte längre önskvärda i det land som förut kallades världens bästa land att leva i. Man skryter om att vara en humanitär stormakt. Man påstår sig slåss för alla människors lika värde. Man påstår sig, genom sina skyhöga skatter, ta hand om de sjuka, svaga och ge alla människor en utbildning genom sin skolplikt. Skatter som vi, som nu ställs utanför, i allra högsta grad bidrar med, men vi ska inte längre få vara en del av detta samhälle.

Att detta längre skulle kunna kallas ett bra land att leva i, det är rent nonsens, rent skitsnack, rent hyckleri. I detta land pågår i detta nu ett gigantiskt brott mot Sveriges medborgare! Det pågår ett gigantiskt brott mot mänskliga rättigheter!

Detta sker mot bakgrund av att vi har en smitta. Att Sveriges regering, ministrar, riksdag med dess ledamöter och folkhälsomyndigheten med dess tjänstemän med denna som smitta som kuliss, väljer att införa diskriminering och nedmontera demokratin kan inte ses som annat än helt och hållet häpnadsväckande, ja i stort sett kriminellt.

Lite fakta till er ansvariga, som tydligen inte orkat kolla själva, eller kanske faktiskt ljuger Sveriges befolkning rakt upp i ansiktet:

 • Covid är en virussjukdom som ca 99,97% överlever och kan jämställas med vanlig säsongsinfluensa.
 • De flesta som avlider är mycket gamla eller har annan sjukdomsbild i bakgrunden, precis som vid vanlig influensa.
 • Vi har ingen överdödlighet jämfört med tidigare år.
 • Sveriges och världens befolkning är nu i stort sett fullvaccinerade, en mycket liten del har inte tagit sprutan. Ändå ökar smittan. Exempelvis Gibraltar har 100% vaccinationstäckning och även där ökar smittan.
 • Av de som testat positivt för covid nu är majoriteten vaccinerade (källa: smittskyddsläkare Micael Widerström)-
 • Av de som dör med covid är 20 av 23 vaccinerade (källa: folkhälsomyndigheten).
 • När FHM kom med beskedet i torsdags att pass ska införas med motiv av att smittan nu “skenar” så låg det ca 30 personer på IVA i hela Sverige på grund av covid. 30 personer av 10 miljoner!

När ni nu, alla ni som är ansvariga och alla ni som tiger utan att protestera, vill införa vaccinpass för att medborgarna ska få lov att delta i samhällets aktiviteter, har ni funderat på anledningen till det?

Om sprutan inte hjälper för att minska smittan, människor blir sjuka trots att de tagit sprutan, hur ska ett vaccinpass (!) hjälpa mot smitta då?

Går det upp ett ljus att den enda effekten blir diskriminering av en grupp i samhället? Ni förstår det eller, att många medborgare i landet kan tänka själva och inser ju precis vad syftet med det här ”gula” passet är.

Sverige har lagar som syftar till att hindra det brott som ni just nu håller på att genomföra, det vet ni säkert eftersom ni är högt uppsatta människor som har fått förtroende att leda landet.

Svensk grundlag finns till för att skydda medborgare mot just den här typen av brott mot mänskliga rättigheter, som ni just nu håller på att genomföra. Ni vill nu sätta dessa lagar ur spel.

Inte nog med att man ska ha pass för att få delta i samhället, i andra situationer vill ni istället peka ut fullt friska, arbetsföra, skattebetalande människor genom att ha speciella regler för dessa som inte gäller de andra.

De ska pekas ut genom att sitta avskilt, de får alltså inte beblandas med de besprutade (som smittar lika mycket) som de ju i alla andra situationer träffar dagligen tex på arbetsplatser och i affärer, de får inte sitta lika många vid bordet med fler helt och hållet diskriminerande åtgärder. De ska pekas ut så att ingen kan ta miste på vilka de är så att de andra kan ta avstånd från dem. I mitt stilla sinne hoppas jag att de andra stannar där, att de bara tar avstånd.

 • I mina grubblerier om nätterna ser jag framför hur de andra börjar hata och visa sin avsky helt öppet och gör livet till en plåga för oss. Är det dit ni vill komma?
 • Är det så långt ni vill att det ska gå?
 • Någonstans, eller med all önskvärd tydlighet, så för detta tankarna till apartheid som ni ju så gärna fördömer, eller andra världskriget som ni ju också förfasar er över. Varför vill ni införa detta för er egen befolkning?

När jag funderar vidare så inser jag ju dessutom att fler och fler kommer att ställas utanför samhället. I mina nattliga grubblerier tänker jag att ni nog aldrig kommer att vara nöjda med antalet sprutor som människor injicerat utan hela tiden kommer att kräva nya injektioner för att man ska få förnya sitt pass. Hur tror ni att de kommer reagera, de som trodde på er och gick och tog både en, två och tre sprutor under loppet av knappt ett år?

De kanske blir svårt sjuka av sprutan och kan inte ta fler av hälsoskäl. Eller så inser de att de inte vill hålla på att förnya sina injektioner i oändlighet och sätter stopp innan det. Hur tror ni att dessa människor kommer att reagera när de inser att de är grundlurade och plötsligt ska behandlas som ovaccinerad ”paria” trots att de innan kanske tagit flera sprutor?

En annan fundering är att sprutorna uppenbarligen inte hjälper om man flera gånger om året behöver fylla på med nya doser. Är det sprutnarkoman man måste bli för att få ta del av det samhälle ni håller på att införa mitt framför våra ögon? Ett samhälle där människor är beroende av sina injektioner för att få vara med och delta?

Signerat: O-felia Svensson (pseudonym) | Temabild: ensam kvinna. Foto: Luke Porter. Licens: Unsplash.com

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Tack för en bra välskriven artikel. Synd bara att ca 70 % är som får i en skock, livrädda så dom kissar på sig om någon högt säger Buuuu! Sedan finns dom som vill visa en Härskarteknik att enbart dom har rätt…hmmmm….suck….. När ska Svensson tänka själv och inte lyssna på Svt + Tv 4 samt inte svälja allt som dagstidningar skriver????När jag gick i sskolan skulle Vi lära oss ifrågasätta och försöka ta reda på om det var sant. Likadant i lumpen för en “Svensk tiger”
  Idag är det fjollor i alla samhällsklasser. Dom klarar inte av om elen är borta i 3 dygn….Hmmm….suck….Vart tog den svenska medborgaren vägen? Som värnade om sitt land. Som på sextiotalet avstod löneförhöjning för pensionsfonden behövde kapital?
  Sverige är på väg nedåt i spraltrappan och Vi får tacka alla curling morsor och farson för dom har hjälpt alla politiker så vi hamnat på denna låga nivå….
  F.d Statsanställd inom rättsmyndigheten 🙂

 • Tack för en bra välskriven artikel. Synd bara att ca 70 % är som får i en skock, livrädda så dom kissar på sig om någon högt säger Buuuu! Sedan finns dom som vill visa en Härskarteknik att enbart dom har rätt…hmmmm….suck….. När ska Svensson tänka själv och inte lyssna på Svt + Tv 4 samt inte svälja allt som dagstidningar skriver????När jag gick i sskolan skulle Vi lära oss ifrågasätta och försöka ta reda på om det var sant. Likadant i lumpen för en “Svensk tiger”
  Idag är det fjollor i alla samhällsklasser. Dom klarar inte av om elen är borta i 3 dygn….Hmmm….suck….Vart tog den svenska medborgaren vägen? Som värnade om sitt land. Som på sextiotalet avstod löneförhöjning för pensionsfonden behövde kapital?
  Sverige är på väg nedåt i spraltrappan och Vi får tacka alla curling morsor och farson för dom har hjälpt alla politiker så vi hamnat på denna låga nivå….
  F.d Statsanställd inom rättsmyndigheten 🙂

 • Jag håller fullständigt med det är en mardröm vi lever nu, tur att det finns förskare ej korrumperade och advakater sim vågar stå upp för våra rattigheter

 • Jag håller fullständigt med det är en mardröm vi lever nu, tur att det finns förskare ej korrumperade och advakater sim vågar stå upp för våra rattigheter

 • Väldigt bra artikel och det är många som inser vad världens ledare håller på med men inte många förstår varför

 • Väldigt bra artikel och det är många som inser vad världens ledare håller på med men inte många förstår varför

 • Har ni inte fattat NWO! Agenda 2030 etc. Det är redan bestämt sen länge och ALLA kommer att tvingas ta vaxxet, kommer nästa år Österrike har redan lag på det och fler länder kommer göra likadant. Bara gilla läget.
  /Timo

 • Har ni inte fattat NWO! Agenda 2030 etc. Det är redan bestämt sen länge och ALLA kommer att tvingas ta vaxxet, kommer nästa år Österrike har redan lag på det och fler länder kommer göra likadant. Bara gilla läget.
  /Timo

 • Källor är inget man gillar i den här debatten, ser jag. Om man börjar med dödligheten, så ligger den inte på 0.03% som “artikelförfattaren” skriver, utan på 1.2%. Inte jättestor, men en väsentlig skillnad. Siffrorna från http://www.c19.se.
  Vidare så handlar det om solidaritet. Inget annat. Dock – är man lite egoistiskt lagd så struntar man i vaccin, men då får man bita i det “sura äpplet” när resten av samhället är solidariska. Att jämföra detta med judeförföljelse under 30-talet… skrämmande anser jag. Snacka om att bete sig som entitled Karens. Trist när fördomarna liksom besannas…
  Ni har dock full rätt att avstå att vaccinera er. Det är fine, men vi som vaxxar oss kommer att se snett på er, så är det. Vi anser nämligen att ni är en samling free loaders som inte vill dra sitt strå till stacken. (jag drar alla över en kam nu…) Ni får grina hur mycket ni vill över detta, men det är självförvållad exil ni utövar. Ni själva väljer att stå utanför, då ska ni heller inte vara ledsna över resultatet. Det kommer iofs alltid finnas klickar med människor som väljer att “gå en egen väg” när samhället i stort “är får”. Så är det. Denna gång gäller det vaccin och munskydd. Andra fall kan det vara något helt annat, kanske gällande miljöbilar eller nått sånt. “ORÄTTVIST!” kanske ni tycker, men näe, det är det inte. Det är rättvist för att det är ert val ni har rätt att göra. Förhoppningsvis är det ett logiskt genomtänkt val (troligtvis inte) och därför har ni vägt för- och nackdelar gällande detta. Fördelen är att ni gör som ni vill. Nackdelen är att ni inte kommer kunna göra X Y och Z i samhället pga att ni valt att stå utanför.

  • Fan jag som gav dig credd i förra svaret. Sifforna har du fel om och du tänker också fel, men så kan ske ingen fara, men i förra svaret så lär du dig mer om hur statistiken bör räknas. När det gäller att du kommer se snett på någon för att du tycker den är en freeloader, det får stå för dig, inte direkt en solidarisk människosyn om du vill snacka solidaritet. För för att först tänka så, så kan du youtuba upp tex hur många som har dött i Amish samhällen osv, fast smittan är där och dom inte har vaccinerat sig, surprise dom är inte flera. Sen måste du tro att bara för att man är ovaccinerad går man och hostar andra i halsen ifall man blir sjuk så att andra ska bli sjuka för man är ju osolidarisk, surprise det gör knappast nån (dom som sprider andra sjukdomar nu är faktiskt mest vaccinerade som tänker äh det är ju inte covid å bara en vanlig snuva, jävligt solidariskt där, undrar hur många av dom som flunsa vaccat sig?).

  •  Utöver det så är många väl fungerande behandlingar bortsedda ifrån och dom sas det om i början, var det solidariskt att en massa skulle dö av palliativ vård i stället för att få ta del av dom behandlingarna, eller att man oavsett själ måste ta en spruta för att delta i “samhället” i stället för att ändå va frisk och om man nu va sjuk få bra behandling som alternativ? Är det inte ganska osolidariskt att bara dega pengar i big pharmas redan feta fickor i stället för att vilja att folk ska bli friska oavsett? Nä det enda ni gör som ser ner på folk är att ni är uppskrämda och bidrar till en dålig människosyn där ni anser att era privilegier ni fått som vaccinerade (inte frihet, det är inte upp till staten att ta bort eller ge frihet) för att ni har varit duktiga lydhundar. Precis så som skett genom alla årtusenden av att skapa en vi mot dom. Utöver det jag är ovaccinerad och har bättre skydd än dig ändå, så äter gärna inte på samma restaurang om vi ska dra sånt töntigt resonemang. VP de enda partiet som inte diverserar och är emot, kudos!

 • Källor är inget man gillar i den här debatten, ser jag. Om man börjar med dödligheten, så ligger den inte på 0.03% som “artikelförfattaren” skriver, utan på 1.2%. Inte jättestor, men en väsentlig skillnad. Siffrorna från http://www.c19.se.
  Vidare så handlar det om solidaritet. Inget annat. Dock – är man lite egoistiskt lagd så struntar man i vaccin, men då får man bita i det “sura äpplet” när resten av samhället är solidariska. Att jämföra detta med judeförföljelse under 30-talet… skrämmande anser jag. Snacka om att bete sig som entitled Karens. Trist när fördomarna liksom besannas…
  Ni har dock full rätt att avstå att vaccinera er. Det är fine, men vi som vaxxar oss kommer att se snett på er, så är det. Vi anser nämligen att ni är en samling free loaders som inte vill dra sitt strå till stacken. (jag drar alla över en kam nu…) Ni får grina hur mycket ni vill över detta, men det är självförvållad exil ni utövar. Ni själva väljer att stå utanför, då ska ni heller inte vara ledsna över resultatet. Det kommer iofs alltid finnas klickar med människor som väljer att “gå en egen väg” när samhället i stort “är får”. Så är det. Denna gång gäller det vaccin och munskydd. Andra fall kan det vara något helt annat, kanske gällande miljöbilar eller nått sånt. “ORÄTTVIST!” kanske ni tycker, men näe, det är det inte. Det är rättvist för att det är ert val ni har rätt att göra. Förhoppningsvis är det ett logiskt genomtänkt val (troligtvis inte) och därför har ni vägt för- och nackdelar gällande detta. Fördelen är att ni gör som ni vill. Nackdelen är att ni inte kommer kunna göra X Y och Z i samhället pga att ni valt att stå utanför.

  • Fan jag som gav dig credd i förra svaret. Sifforna har du fel om och du tänker också fel, men så kan ske ingen fara, men i förra svaret så lär du dig mer om hur statistiken bör räknas. När det gäller att du kommer se snett på någon för att du tycker den är en freeloader, det får stå för dig, inte direkt en solidarisk människosyn om du vill snacka solidaritet. För för att först tänka så, så kan du youtuba upp tex hur många som har dött i Amish samhällen osv, fast smittan är där och dom inte har vaccinerat sig, surprise dom är inte flera. Sen måste du tro att bara för att man är ovaccinerad går man och hostar andra i halsen ifall man blir sjuk så att andra ska bli sjuka för man är ju osolidarisk, surprise det gör knappast nån (dom som sprider andra sjukdomar nu är faktiskt mest vaccinerade som tänker äh det är ju inte covid å bara en vanlig snuva, jävligt solidariskt där, undrar hur många av dom som flunsa vaccat sig?).

  •  Utöver det så är många väl fungerande behandlingar bortsedda ifrån och dom sas det om i början, var det solidariskt att en massa skulle dö av palliativ vård i stället för att få ta del av dom behandlingarna, eller att man oavsett själ måste ta en spruta för att delta i “samhället” i stället för att ändå va frisk och om man nu va sjuk få bra behandling som alternativ? Är det inte ganska osolidariskt att bara dega pengar i big pharmas redan feta fickor i stället för att vilja att folk ska bli friska oavsett? Nä det enda ni gör som ser ner på folk är att ni är uppskrämda och bidrar till en dålig människosyn där ni anser att era privilegier ni fått som vaccinerade (inte frihet, det är inte upp till staten att ta bort eller ge frihet) för att ni har varit duktiga lydhundar. Precis så som skett genom alla årtusenden av att skapa en vi mot dom. Utöver det jag är ovaccinerad och har bättre skydd än dig ändå, så äter gärna inte på samma restaurang om vi ska dra sånt töntigt resonemang. VP de enda partiet som inte diverserar och är emot, kudos!

 • Intressant artikel.Jag tycker att denna artikel var välskriven och väckte tankar och frågor i mig. Min Mamma som varit så stark, frisk och arbetsam hela sitt liv har tagit sitt 3 vaccine detta år, och jag är ledsen för att hon har blivit sjuk, sedan några månader , hennes armar och ben domnar ibland bort, och nu har hon hosta och feber. Hon bor över 7 mil bort från mig så jag har inte träffat henne. Jag undrar om denna vaccination och min annars fullt friska moders hälsa kan ha ett samband

 • Intressant artikel.Jag tycker att denna artikel var välskriven och väckte tankar och frågor i mig. Min Mamma som varit så stark, frisk och arbetsam hela sitt liv har tagit sitt 3 vaccine detta år, och jag är ledsen för att hon har blivit sjuk, sedan några månader , hennes armar och ben domnar ibland bort, och nu har hon hosta och feber. Hon bor över 7 mil bort från mig så jag har inte träffat henne. Jag undrar om denna vaccination och min annars fullt friska moders hälsa kan ha ett samband

 • Tror någon på sånt här? 99,97% överlever, stämmer det? NEJ! I så fall skulle det bara bli 3000 döda om hela Sveriges befolkning hade drabbats av covid. Det är redan över 15.000 döda trots att alla inte haft covid. Alltså FALSKT!

  • Och varifrån kommer dina “Siffror” om “15000 döda”? Regimen eller någon av deras propagandakanaler? Har dessa dött MED eller AV “covid”`?

   • “regimen”…? hjälp…

    15k döda med Covid. Det är känt att många va dem som dör kanske inte just dött av Covid per se, men just pga att de fått Covid har de förlorat kampen med sin vanliga sjukdom. Därför registreras de som Covid-döda. Det kan man ju såklart debattera hit eller dit om – I vilket fall som helst är det många som dör i sviterna av C19, DET borde vi kunna enas om iaf, eller?

    • Samt att en massa som dog fick palliativ vård, dvs man gav dom morfin tills dom dog. Utöver det vet inte hur det är här, men om det är liknande utomlands så räknades till statistiken att om du dog av motorcykelolycka men hade covid så räknades det in i död av/med covid statistiken. Själva procenten gäller förövrigt inte hela befolkningen utan gamla och sköra, annars är det bra mycket större överlevnadsprocent hur som. Anton bara trollar, men du har lite mer koll för så klart ifall man dog med Covid så kanske man inte hade gjort det ändå, trots sin underliggande sjukdom. Utöver det så har många dött bort i början av just palliativ vård samt man var sämre på att vårda, veta vad som funkade eller inte. Så en procent från typ nu och ett år bakåt, ja då får man ääääääännu färre..

 • Roade mig med att kolla de ”fakta” som anges i artikeln. Alla var fel utom en: att fler vaccinerade än ovaccinerade smittas av covid. Sanningen är att det är ungefär lika många. I den lilla gruppen ovaccinerade blir alltså lika många smittade som i den stora gruppen vaccinerade. Och de vaccinerade blir sällan allvarligt sjuka, men det blir de ovaccinerade. Kolla fakta ordentligt nästa gång istället för att svamla!

 • Tror någon på sånt här? 99,97% överlever, stämmer det? NEJ! I så fall skulle det bara bli 3000 döda om hela Sveriges befolkning hade drabbats av covid. Det är redan över 15.000 döda trots att alla inte haft covid. Alltså FALSKT!

  • Och varifrån kommer dina “Siffror” om “15000 döda”? Regimen eller någon av deras propagandakanaler? Har dessa dött MED eller AV “covid”`?

   • “regimen”…? hjälp…

    15k döda med Covid. Det är känt att många va dem som dör kanske inte just dött av Covid per se, men just pga att de fått Covid har de förlorat kampen med sin vanliga sjukdom. Därför registreras de som Covid-döda. Det kan man ju såklart debattera hit eller dit om – I vilket fall som helst är det många som dör i sviterna av C19, DET borde vi kunna enas om iaf, eller?

    • Samt att en massa som dog fick palliativ vård, dvs man gav dom morfin tills dom dog. Utöver det vet inte hur det är här, men om det är liknande utomlands så räknades till statistiken att om du dog av motorcykelolycka men hade covid så räknades det in i död av/med covid statistiken. Själva procenten gäller förövrigt inte hela befolkningen utan gamla och sköra, annars är det bra mycket större överlevnadsprocent hur som. Anton bara trollar, men du har lite mer koll för så klart ifall man dog med Covid så kanske man inte hade gjort det ändå, trots sin underliggande sjukdom. Utöver det så har många dött bort i början av just palliativ vård samt man var sämre på att vårda, veta vad som funkade eller inte. Så en procent från typ nu och ett år bakåt, ja då får man ääääääännu färre..

 • Roade mig med att kolla de “fakta” som anges i artikeln. Alla var fel utom en: att fler vaccinerade än ovaccinerade smittas av covid. Sanningen är att det är ungefär lika många. I den lilla gruppen ovaccinerade blir alltså lika många smittade som i den stora gruppen vaccinerade. Och de vaccinerade blir sällan allvarligt sjuka, men det blir de ovaccinerade. Kolla fakta ordentligt nästa gång istället för att svamla!

 • Äntligen! Jag är så tacksam för dina ord och jag håller helt med. Det är inte Sverige längre. Jag vet inte vad vi gör men skapar segregation ännu mer än innan covid och som du skriver, sprutnarkomaner vill ingen bli. Vi är allmänbildade i det här landet och vi vill inte ta och gå på vad som helst. Vi har ett fritt uttryck som nu diskrimineras så politiker, passa er för att styra med gammeldags metoder det fungerar inte i det här landet. Var öppna och ärliga och inse att faktan håller inte för att fortsätta denna räd av att skapa läger och mer rädsla.
  Ärlighet varar längst och ha sunt förnuft. Värdegrund och likabehandling vart tog den vägen?

 • Detta med att dödligheten är så låg i Afrika tycker jag är intressant trots låg vaccination. Det finns teorier att det kan bero på tarmhälsan och den tror jag stenhårt på. Vi i väst som är mest drabbade har en sämre tarmhälsa pga att vi äter ensidig färglös mat. Tarmhälsan och immunförsvaret blir också sämre med åldern. Det kommer komma fram att Covid inte är annat en till välfärdssjukdom som inte går att vaccinera bort utan vi måste ta tag i vår livsstil istället. Sänd folk på 30 min promenad per dag och uppmana dem att äta färgglatt och varierat mycket frukt och grönsaker och vi kan rädda liv på riktigt istället.

  • I Afrika finns ett antal sjukdomar som kan och får behandlas med just dom mediciner som folk förhindras att använda i väst.
   Jag vet inget om hur stor del som kan förklaras av det.

 • Mycket bra skrivet.. Hoppas att de som detta brev nådde orkade läsa det också…
  ALLA!! Fortsätt sprida detta brev överallt..

 • Äntligen! Jag är så tacksam för dina ord och jag håller helt med. Det är inte Sverige längre. Jag vet inte vad vi gör men skapar segregation ännu mer än innan covid och som du skriver, sprutnarkomaner vill ingen bli. Vi är allmänbildade i det här landet och vi vill inte ta och gå på vad som helst. Vi har ett fritt uttryck som nu diskrimineras så politiker, passa er för att styra med gammeldags metoder det fungerar inte i det här landet. Var öppna och ärliga och inse att faktan håller inte för att fortsätta denna räd av att skapa läger och mer rädsla.
  Ärlighet varar längst och ha sunt förnuft. Värdegrund och likabehandling vart tog den vägen?

 • Instämmer till fullo!!!
  Jag sitter numera helt ensam hemma och känner mig så isolerad och ensam. Kan inte längre gå på bio. Kan inte längre gå ut på krogen och träffa folk. Medans vaccinerade som smittar lika mycket får göra saker. Det bedrivs en sådan hetsjakt på ovaccinerade så jag har varit tvungen att ta bort släkt och vänner från Facebook pga hätska, hårda ord. Jag gråter! Detta har blivit ett sjukt samhälle precis som under nazitiden.

  • Men du är inte ensam, jag lovar (även om du känner det så). Jag och min make är ensamma om att vara o-vaxade i släkten. Fler vågar berätta att de inte tagit jabben och inte tänker ta den! Jag har även träffat folk som inte låter vaxxade komma in i deras hem! Jag önskar dig lycka till och en God Jul och tänkt på att Du är din bästa vän 😉

  • Det du upplever är ett resultat av självförvållad exil. Att jämföra detta med judeförföljelsen och mass-slakten av judar under nazismen är inget annat än vidrigt. Tror du de själva valde att bli gasade? nä knappast. Du däremot – Två (eller nu tre) små stick i armen and you’re fine! Vad är det du är så rädd för? biverkningar eller 5G?

 • Detta med att dödligheten är så låg i Afrika tycker jag är intressant trots låg vaccination. Det finns teorier att det kan bero på tarmhälsan och den tror jag stenhårt på. Vi i väst som är mest drabbade har en sämre tarmhälsa pga att vi äter ensidig färglös mat. Tarmhälsan och immunförsvaret blir också sämre med åldern. Det kommer komma fram att Covid inte är annat en till välfärdssjukdom som inte går att vaccinera bort utan vi måste ta tag i vår livsstil istället. Sänd folk på 30 min promenad per dag och uppmana dem att äta färgglatt och varierat mycket frukt och grönsaker och vi kan rädda liv på riktigt istället.

  • I Afrika finns ett antal sjukdomar som kan och får behandlas med just dom mediciner som folk förhindras att använda i väst.
   Jag vet inget om hur stor del som kan förklaras av det.

 • Mycket bra skrivet.. Hoppas att de som detta brev nådde orkade läsa det också…
  ALLA!! Fortsätt sprida detta brev överallt..

 • Instämmer till fullo!!!
  Jag sitter numera helt ensam hemma och känner mig så isolerad och ensam. Kan inte längre gå på bio. Kan inte längre gå ut på krogen och träffa folk. Medans vaccinerade som smittar lika mycket får göra saker. Det bedrivs en sådan hetsjakt på ovaccinerade så jag har varit tvungen att ta bort släkt och vänner från Facebook pga hätska, hårda ord. Jag gråter! Detta har blivit ett sjukt samhälle precis som under nazitiden.

  • Men du är inte ensam, jag lovar (även om du känner det så). Jag och min make är ensamma om att vara o-vaxade i släkten. Fler vågar berätta att de inte tagit jabben och inte tänker ta den! Jag har även träffat folk som inte låter vaxxade komma in i deras hem! Jag önskar dig lycka till och en God Jul och tänkt på att Du är din bästa vän 😉

  • Det du upplever är ett resultat av självförvållad exil. Att jämföra detta med judeförföljelsen och mass-slakten av judar under nazismen är inget annat än vidrigt. Tror du de själva valde att bli gasade? nä knappast. Du däremot – Två (eller nu tre) små stick i armen and you’re fine! Vad är det du är så rädd för? biverkningar eller 5G?

  • Hur menar du,. skjuta över målet.. Menar du att hon har rätt och du förstår hur hon upplever nuvarande läge,, ja då förtjänar du ett äkta krigarnamn som Attila,, i övr nej

  • Hur menar du,. skjuta över målet.. Menar du att hon har rätt och du förstår hur hon upplever nuvarande läge,, ja då förtjänar du ett äkta krigarnamn som Attila,, i övr nej

 • Ja världen är skvatt galen. Men hur kunde det bli så och hur kan det bara fortsätta? Jag tycker att den här intervjun ger en klockren förklaring. Den handlar om hur masspsykoser uppstår och utvecklas och vad som krävs för att bryta dem. Kanske kan vi lättare nå “de andra” med andra budskap än stenhårda fakta, raljeranden eller spekulationer om vilka som är “the bad guys”? (Jodå, jag tycker att fakta också är viktigt men om den inte når fram kanske det fattas något annat som kan bryta isen.) https://www.youtube.com/watch?v=CRo-ieBEw-8

 • Ja världen är skvatt galen. Men hur kunde det bli så och hur kan det bara fortsätta? Jag tycker att den här intervjun ger en klockren förklaring. Den handlar om hur masspsykoser uppstår och utvecklas och vad som krävs för att bryta dem. Kanske kan vi lättare nå “de andra” med andra budskap än stenhårda fakta, raljeranden eller spekulationer om vilka som är “the bad guys”? (Jodå, jag tycker att fakta också är viktigt men om den inte når fram kanske det fattas något annat som kan bryta isen.) https://www.youtube.com/watch?v=CRo-ieBEw-8

 • Det handlar bara om kontroll, makt och sist men inte minst pengar.
  Det som sker nu har uppenbarligen ingenting med vår hälsa att göra.

 • Det handlar bara om kontroll, makt och sist men inte minst pengar.
  Det som sker nu har uppenbarligen ingenting med vår hälsa att göra.

 • Mkt bra och relevant info och fakta. Precis så känner jag, tänkte detta för länge sen; vi ska bära Davidsstjärnan framöver tydligen. Detta är att träda över dom mänskliga rättigheterna, det pratar ingen om (av dom som bestämmer i detta sviniga land)

  • Sandra Nilsson Det pågår förföljelse mot de ovaccinerade i Sverige och andra länder.

   Allt fler svenskar träder nu fram och vittnar om hur de diskrimineras eller helt nekas i Sverige vård på grund av att de valt att inte låta sig injiceras med covidvaccin. I flera fall ska sjukvårdspersonal skällt ut ovaccinerade patienter och sagt att de inte längre är välkomna på sjukhusen och vårdcentralerna.

 • Mkt bra och relevant info och fakta. Precis så känner jag, tänkte detta för länge sen; vi ska bära Davidsstjärnan framöver tydligen. Detta är att träda över dom mänskliga rättigheterna, det pratar ingen om (av dom som bestämmer i detta sviniga land)

  • Sandra Nilsson Det pågår förföljelse mot de ovaccinerade i Sverige och andra länder.

   Allt fler svenskar träder nu fram och vittnar om hur de diskrimineras eller helt nekas i Sverige vård på grund av att de valt att inte låta sig injiceras med covidvaccin. I flera fall ska sjukvårdspersonal skällt ut ovaccinerade patienter och sagt att de inte längre är välkomna på sjukhusen och vårdcentralerna.

 • Påminner om länderna som skrev på Nûrnberg konventionen. Ingen människa får användas som försöksdjur likt dem i koncentrationsläger. Sverige skrev på.

  • Varje dag är som en mardrömsstart man lever i en värld av dårskap. Spruta 1, Spruta 2, Spruta 3 osv, när man ser det utan att ifrågasätta så betyder det att man är utsatt för global hjärntvätt.

   Visste du att Nazityskland hade ett så kallat hälsopass “Der ahnenpass” för att bevisa att de hade rent tyskt blod.

   Och idag vill man genom vaccinet få fram en transhumanistisk människa dvs människan blir lik Gud.

   Här ser vi syftet med vaccinet och för mig är det tragiskt att flertalet kristna är sovande inför det här .

   Man skulle skapa den perfekta ariska människan.

   Det har skrämmande konsekvenser för oss 2021 när vi ser hur världen inte har lärt sig av historien tyvärr.

   Skaparen själv av mRNA som vaccinet bygger på, varnar att inte ta vaccinet.

   Men naturligtvis blir han tystnad ner av starka onda krafter.

   Robert Malone som han heter förespråkar istället Ivermektin och hydroxiklorokin.

 • Påminner om länderna som skrev på Nûrnberg konventionen. Ingen människa får användas som försöksdjur likt dem i koncentrationsläger. Sverige skrev på.

  • Varje dag är som en mardrömsstart man lever i en värld av dårskap. Spruta 1, Spruta 2, Spruta 3 osv, när man ser det utan att ifrågasätta så betyder det att man är utsatt för global hjärntvätt.

   Visste du att Nazityskland hade ett så kallat hälsopass “Der ahnenpass” för att bevisa att de hade rent tyskt blod.

   Och idag vill man genom vaccinet få fram en transhumanistisk människa dvs människan blir lik Gud.

   Här ser vi syftet med vaccinet och för mig är det tragiskt att flertalet kristna är sovande inför det här .

   Man skulle skapa den perfekta ariska människan.

   Det har skrämmande konsekvenser för oss 2021 när vi ser hur världen inte har lärt sig av historien tyvärr.

   Skaparen själv av mRNA som vaccinet bygger på, varnar att inte ta vaccinet.

   Men naturligtvis blir han tystnad ner av starka onda krafter.

   Robert Malone som han heter förespråkar istället Ivermektin och hydroxiklorokin.

 • Jag har länge undrat varför svenskar i gemen vill vara världsbäst på arrogans när kunskap flödar över oss som tsunamivågor !
  Nu ser vi beviset med skräckfyllda ansiktsuttryck likt ett spöke dra över riket och döda all initiativkraft.
  Vakna upp ur mardrömmen, dra på dig din rustning och fånga Bazarovs barn ✌

 • Ofelia, för att förstå det som nu sker behöver man se det från elitens ögon. De anser att jorden är överbefolkad, håller på att gå under av miljöförstöring, massdöd i ekosystemet mm. Och de tror att de måste depopulera mänskligheten för att hela systemet inte ska krascha utan kontroll. På det här sättet har de iaf kontroll och kan överleva själva. Så alla demonstrationer, vädjanden till logik, fakta osv tror jag är helt meningslöst. Jag anser vi behöver fokusera på att försöka se hela problematiken så tydligt vi kan och därefter tänka efter. Finns det en alternativ lösning?
  Finns det en möjlig väg igenom detta för mig?
  En alternativ lösning kunde t.ex vara att vi får vårt Disclosure nu, det borde öppna upp nya möjligheter.
  En väg igenom eländet kan kanske vara att bli en prepper, lämna civilisationen och överleva i skogen under några år.

  • Hallå Ronny Rydström!

   Menar du att den Jesuitisk datorfabrikanten (Bill Gates) skall få oss att tro på att hungersnöd är ofrånkomlig om han inte får injicera värden med genocid?

   Jag tror mer på att ev hungersnöd kommer att bero på att “filantropen” Bill Gates köpt upp 100 000 hektar jordbruksmark bara i USA, som han kan förstöra med GMO experiment liknande “mrna vaccinet”, eller lägga i träda.

   Bill Gates – USA:s största markägare
   Multimiljardären och Microsoft-grundaren Bill Gates har i tysthet köpt upp så mycket mark att han nu är USA:s största privata ägare av jordbruksmark.
   
   https://www.atl.nu/bill-gates-ar-usas-storsta-markagare

  • Väldig egoistisk tanke Ronny, egennytta är just de problemet med samhället som har lett oss till denna situationen.Eliten fungerar enbart i egennytta. Och regeringen och de övriga spelare visar med all önskvärd tydlighet att de inte är för befolkningen väl och ve. Vi måste lära oss att se ett Du igen istället för ett Jag. Inte fråga vad är nyttig för mig snarast vad är nyttig för samhälle?. Det nuvarande system kommer att kollapsa för eller senare om vi då inte har tänkt ut hur vi vill har det efteråt, kommer det blir en katastrof värre än den vi har nu för det nya komma att träffa på ett vaccuum och öppna för nya diktaturer.

 • Jag har länge undrat varför svenskar i gemen vill vara världsbäst på arrogans när kunskap flödar över oss som tsunamivågor !
  Nu ser vi beviset med skräckfyllda ansiktsuttryck likt ett spöke dra över riket och döda all initiativkraft.
  Vakna upp ur mardrömmen, dra på dig din rustning och fånga Bazarovs barn ✌

 • Ofelia, för att förstå det som nu sker behöver man se det från elitens ögon. De anser att jorden är överbefolkad, håller på att gå under av miljöförstöring, massdöd i ekosystemet mm. Och de tror att de måste depopulera mänskligheten för att hela systemet inte ska krascha utan kontroll. På det här sättet har de iaf kontroll och kan överleva själva. Så alla demonstrationer, vädjanden till logik, fakta osv tror jag är helt meningslöst. Jag anser vi behöver fokusera på att försöka se hela problematiken så tydligt vi kan och därefter tänka efter. Finns det en alternativ lösning?
  Finns det en möjlig väg igenom detta för mig?
  En alternativ lösning kunde t.ex vara att vi får vårt Disclosure nu, det borde öppna upp nya möjligheter.
  En väg igenom eländet kan kanske vara att bli en prepper, lämna civilisationen och överleva i skogen under några år.

  • Hallå Ronny Rydström!

   Menar du att den Jesuitisk datorfabrikanten (Bill Gates) skall få oss att tro på att hungersnöd är ofrånkomlig om han inte får injicera värden med genocid?

   Jag tror mer på att ev hungersnöd kommer att bero på att “filantropen” Bill Gates köpt upp 100 000 hektar jordbruksmark bara i USA, som han kan förstöra med GMO experiment liknande “mrna vaccinet”, eller lägga i träda.

   Bill Gates – USA:s största markägare
   Multimiljardären och Microsoft-grundaren Bill Gates har i tysthet köpt upp så mycket mark att han nu är USA:s största privata ägare av jordbruksmark.

   https://www.atl.nu/bill-gates-ar-usas-storsta-markagare

  • Väldig egoistisk tanke Ronny, egennytta är just de problemet med samhället som har lett oss till denna situationen.Eliten fungerar enbart i egennytta. Och regeringen och de övriga spelare visar med all önskvärd tydlighet att de inte är för befolkningen väl och ve. Vi måste lära oss att se ett Du igen istället för ett Jag. Inte fråga vad är nyttig för mig snarast vad är nyttig för samhälle?. Det nuvarande system kommer att kollapsa för eller senare om vi då inte har tänkt ut hur vi vill har det efteråt, kommer det blir en katastrof värre än den vi har nu för det nya komma att träffa på ett vaccuum och öppna för nya diktaturer.

 • Märkligt av dessa politiker som tjatat om “allas lika värde” år ut och år in
  Om FN:s mantra, där är också tyst, när nu olika urbefolkningar utrotas med vaccinen.
  Jag brukar säga att jag vet inte vilket som är värst; Att det planerats och nu genomförs. Eller att det är så lätt för dem att genomföra, att så många springer direkt, utan eftertanke och tar ett helt oprövat läkemedel.
  Alla dessa doktorer och folk på universiteten, som säger mantrat att vaccinen är säkra. Att de gjort politik av det. De ger det till sina egna barn……

  • Helt korrekt Marianne, men ‘fn’ är en ooeerhört korrupt ‘org’, startad av ‘dem’,, famlj ruckelfllarna, som ägs av ‘dem’, gav bort mark till fjunbyggnaden,, bara det borde få vem som helst att reagera. Och så hade oxå varit fallet om bara informationen hade nått fram till Människor. Men eftersom ‘de’ vet att Människan är/har en inneboende medfödd intelligens, som snabbt kan lära sig att använda den intelligensen på ett smart sätt, så förvanskas informationen proportionerligt. ‘fjnjun är således ett fullständigt o …korrupt sk instrumnt i ‘deras’ ‘händer’. Precis som ‘eufjantet el ngn annan löjlig ‘sk ‘centrlorg är.

  • Ja hur kriminellt är det inte att ge genocid/folkmord “nödtillstånd” ?


   Pfizers egna data över biverkningar för de första 2,5 månadernas massvaccinering mycket oroande

   55 år för att behandla förfrågan om utlämning av Pfizers vaccindataEnligt en lag i USA måste myndigheter vid förfrågningar lämna ut offentliga handlingar inom 20 arbetsdagar. Men tiden kan variera ”beroende på hur komplex förfrågan är samt den övriga rådande arbetsbelastningen på den berörda myndigheten”. I fallet med Pfizers data från den pågående vaccinationerna mot covid-19, så rör det sig redan om över 300 000 sidor. Innan de kan lämnas ut måste alla sidor gås igenom och granskas och överstrykning ske av konfidentiell affärs- och affärshemlighetsinformation samt personliga uppgifter från patienter som deltagit i de kliniska prövningarna.

   Domstolsbeslut: Måste lämna ut 500 sidor per månadEn domstol i USA har nu dock tvingat myndigheterna att varje månad publicera 500 sidor från utvärderingen av covidvaccinet Corminaty sedan det började användas 1 december 2020 (Storbritannien var första land att godkänna det). Utan detta domstolsbeslut hade vi fått vänta till 2076. Myndigheterna hade nämligen krävt att få 55 år på sig att behandla materialet innan det kunde lämnas ut”

   https://checkfact.org/pfizers-egna-data-for-de-forsta-25-manaderna-med-vaccinet-mycket-oroande/

 • TILL O-FELIA . DET GÅR INTE KOMMENTERA DIN FANTASTISKA, MED FÖRTVIVLAN OCH HJÄRTEBLOD SKRIVNA ARTIKEL PÅ NIVÅN DEN VÄRDIG-DET FINNS INGET TILLÄGGA! MOTTAGARNA INOM REGERING OCH RIKSDAG – HAR VI EMELLERTID NU-SLUTLIGT- FÅTT LÄRA OSS, SAKNAR VETT, INTELLIGENS OCH NORMALT REAGERANDE KÄNSLOLIV- SKULLE EN ENDA ÄGA MODET SVARA DIG, VORE DET UNIKT, DE LEVER I EN HYSTERISK VANFÖRESTÄLLNINGSVÄRLD UTAN LJUSINSLÄPP, BELYSANDE ANNAT ÄN VAXX-MANTRAT PÅ VÄGGEN..

 • Jag tror ändå att sanningen håller på att vinna men det kommer att ta tid. Men alltfler har människor i sin närhet som blivit sjuka och det kommer att väcka eftertanke. Sedan ska man aldrig vara aggresiv mot dessa människor. Det är de som är vilsna och som behöver få råd och stöd för att vakna. Jag har frågar flera en enkel fråga: “vet du hur man googlar?”. Det inbjuder inte till några konfrontationer men är tillräckligt för att få mäniskor att tänka efter – om de är det minsta mottagliga. Till sist ska man skicka ett kort mail till någon journalist eller politiker och berätta att man är besviken på dem att de ställer upp på detta. Det tar mycket hårdare än om man kräker ur sig kommentarer som förolämpar. Gör detta gång på gång på gång och få med dig andra att göra detsamma. Det tar på deras självkänsla och moraliska kompass som finns långt därinne.

 • Jadu O-felia, du skriver bra, jag förstår dig och jag vill inte ytterligare måla svart på väggen. Men saken är den, och det känner du säkert till, att detta är planerat sedan mktmkt länge. Det finns inget ‘virus’ utan bara ‘virus’spridare (‘media’) som ägs av en viss ‘grupp’ som äger allt annat i västvärlden, inkl korrupta ‘politiker’ o korrupta ‘lkmbokag’. denna sk grupp beordrar nu
  västländernas ‘politiker’ att förstöra Våra hemländer, för att ‘de/gruppen’ ska kunna ta kontrollen (buying for a cent/dollar) än mer. Får ‘de’ också kontrollen över våra immunförsvarsystem/t-cellsproduktionen, så är ‘deras’ ‘lycka’ gjord. När Vi inser hur det ligger till, blir det effektivare att hitta motåtgärder. Och det jobbas på det, det om ngt är jag ganska säker på. Detta pga att några alternativ till att hitta motåtgärder, inte finns. Önskar en god Helg

  • Ja o-felia en bra skrivet brev. För den som är intresserat i historia kan ni titta in på odysee.com/ The truth about the fall of Rome- Moderna-Paraleler:e med Stefan Molynoux. Då ser man vad vi har framför oss, nuläget är en exakt kopia.

 • Märkligt av dessa politiker som tjatat om “allas lika värde” år ut och år in
  Om FN:s mantra, där är också tyst, när nu olika urbefolkningar utrotas med vaccinen.
  Jag brukar säga att jag vet inte vilket som är värst; Att det planerats och nu genomförs. Eller att det är så lätt för dem att genomföra, att så många springer direkt, utan eftertanke och tar ett helt oprövat läkemedel.
  Alla dessa doktorer och folk på universiteten, som säger mantrat att vaccinen är säkra. Att de gjort politik av det. De ger det till sina egna barn……

  • Helt korrekt Marianne, men ‘fn’ är en ooeerhört korrupt ‘org’, startad av ‘dem’,, famlj ruckelfllarna, som ägs av ‘dem’, gav bort mark till fjunbyggnaden,, bara det borde få vem som helst att reagera. Och så hade oxå varit fallet om bara informationen hade nått fram till Människor. Men eftersom ‘de’ vet att Människan är/har en inneboende medfödd intelligens, som snabbt kan lära sig att använda den intelligensen på ett smart sätt, så förvanskas informationen proportionerligt. ‘fjnjun är således ett fullständigt o …korrupt sk instrumnt i ‘deras’ ‘händer’. Precis som ‘eufjantet el ngn annan löjlig ‘sk ‘centrlorg är.

  • Ja hur kriminellt är det inte att ge genocid/folkmord “nödtillstånd” ?


   Pfizers egna data över biverkningar för de första 2,5 månadernas massvaccinering mycket oroande

   55 år för att behandla förfrågan om utlämning av Pfizers vaccindataEnligt en lag i USA måste myndigheter vid förfrågningar lämna ut offentliga handlingar inom 20 arbetsdagar. Men tiden kan variera “beroende på hur komplex förfrågan är samt den övriga rådande arbetsbelastningen på den berörda myndigheten”. I fallet med Pfizers data från den pågående vaccinationerna mot covid-19, så rör det sig redan om över 300 000 sidor. Innan de kan lämnas ut måste alla sidor gås igenom och granskas och överstrykning ske av konfidentiell affärs- och affärshemlighetsinformation samt personliga uppgifter från patienter som deltagit i de kliniska prövningarna.

   Domstolsbeslut: Måste lämna ut 500 sidor per månadEn domstol i USA har nu dock tvingat myndigheterna att varje månad publicera 500 sidor från utvärderingen av covidvaccinet Corminaty sedan det började användas 1 december 2020 (Storbritannien var första land att godkänna det). Utan detta domstolsbeslut hade vi fått vänta till 2076. Myndigheterna hade nämligen krävt att få 55 år på sig att behandla materialet innan det kunde lämnas ut”

   https://checkfact.org/pfizers-egna-data-for-de-forsta-25-manaderna-med-vaccinet-mycket-oroande/

 • Ring och mejla restauranger och företag och fråga om de begär covidpass och att du isf inte vill gynna företaget. När fullt friska fullt friska människor utestängs måste vi som drabbas agera. Många bäckar små…

 • TILL O-FELIA . DET GÅR INTE KOMMENTERA DIN FANTASTISKA, MED FÖRTVIVLAN OCH HJÄRTEBLOD SKRIVNA ARTIKEL PÅ NIVÅN DEN VÄRDIG-DET FINNS INGET TILLÄGGA! MOTTAGARNA INOM REGERING OCH RIKSDAG – HAR VI EMELLERTID NU-SLUTLIGT- FÅTT LÄRA OSS, SAKNAR VETT, INTELLIGENS OCH NORMALT REAGERANDE KÄNSLOLIV- SKULLE EN ENDA ÄGA MODET SVARA DIG, VORE DET UNIKT, DE LEVER I EN HYSTERISK VANFÖRESTÄLLNINGSVÄRLD UTAN LJUSINSLÄPP, BELYSANDE ANNAT ÄN VAXX-MANTRAT PÅ VÄGGEN..

 • Jag tror ändå att sanningen håller på att vinna men det kommer att ta tid. Men alltfler har människor i sin närhet som blivit sjuka och det kommer att väcka eftertanke. Sedan ska man aldrig vara aggresiv mot dessa människor. Det är de som är vilsna och som behöver få råd och stöd för att vakna. Jag har frågar flera en enkel fråga: “vet du hur man googlar?”. Det inbjuder inte till några konfrontationer men är tillräckligt för att få mäniskor att tänka efter – om de är det minsta mottagliga. Till sist ska man skicka ett kort mail till någon journalist eller politiker och berätta att man är besviken på dem att de ställer upp på detta. Det tar mycket hårdare än om man kräker ur sig kommentarer som förolämpar. Gör detta gång på gång på gång och få med dig andra att göra detsamma. Det tar på deras självkänsla och moraliska kompass som finns långt därinne.

 • Bra skrivet. Det här är mycket värre än de flesta människor förstår. Detta är Nazism2.0. Historien kommer placera de nuvarande regeringarna i samma fålla som Hitler Stalin och Pol Pot.

  • Nej, AH gjorde aldrig ngt sådant (däremot bolsjevikerna, de mördade 60 milj,, Solsjenitsyn ‘200 år tillsammans’). Tvärtom så hjälpte nsdap ‘de’ som nu attackerar oss alla, via haavaraöverenskommelsen, till ett ‘nytt’ ‘land’. Yepp, låter otroligt men det är likväl sant, som att vi ser solen i gryningen o motsatsen i skymningen

 • ”The Silent Weapns of the Quiet War” som förts mot mänskligheten i många decennier är programmerade att vinna. Att “vinna” för en cancer är att förstöra organismen som den kalasar på och dödar sig själv tillsammans med sin värd. Även i det värsta scenariot där de orsakar maximal död och förstörelse innan deras självmord, även då kommer livet att råda, även om homo sapiens inte längre är en del av det.

  • Jodå anonymous, Homosapiens kommer att fortsätta existera men det blir kanske inte i den mängden vi är i i idag, Ingen vet dock, jo Gud o Änglarna. Korrekt är däremot troligen, att ‘de’ som vill ha bort oss är ute på ett självmordsuppdrag. ‘gruppen’ är vad ‘de’ är, ev med förödande konsekvenser. Hur förödande, om det blir så, vet Vi efteråt. Det är dock inte det som är problemet, utan att människan är så omedveten om att ngt öht pågår. Därför ’tillåts’ det pågå

 • Jadu O-felia, du skriver bra, jag förstår dig och jag vill inte ytterligare måla svart på väggen. Men saken är den, och det känner du säkert till, att detta är planerat sedan mktmkt länge. Det finns inget ‘virus’ utan bara ‘virus’spridare (‘media’) som ägs av en viss ‘grupp’ som äger allt annat i västvärlden, inkl korrupta ‘politiker’ o korrupta ‘lkmbokag’. denna sk grupp beordrar nu
  västländernas ‘politiker’ att förstöra Våra hemländer, för att ‘de/gruppen’ ska kunna ta kontrollen (buying for a cent/dollar) än mer. Får ‘de’ också kontrollen över våra immunförsvarsystem/t-cellsproduktionen, så är ‘deras’ ‘lycka’ gjord. När Vi inser hur det ligger till, blir det effektivare att hitta motåtgärder. Och det jobbas på det, det om ngt är jag ganska säker på. Detta pga att några alternativ till att hitta motåtgärder, inte finns. Önskar en god Helg

  • Ja o-felia en bra skrivet brev. För den som är intresserat i historia kan ni titta in på odysee.com/ The truth about the fall of Rome- Moderna-Paraleler:e med Stefan Molynoux. Då ser man vad vi har framför oss, nuläget är en exakt kopia.

 • Bra artikel! Det är begripligt att processen är ett trauma för de som fortfarande har en tro på staten och därför försöker tala/skriva representanterna för detta system tillrätta. Ge inte upp!

  Dessvärre hittar vi orsaken till både Covidiotin och det hysteriska vaccinkramandet i det havererande penningsystemet som sedan ca 2007 nått vägs ände, och som nu demoleras i eskalerande omfatning.

  Vi har t ex sett hur både Fredrik Reinfeldt och Dan Eliasson, d v s kollektivister från båda grenarna, har varit inne i t ex Försäkringskassan och demolerat vår sjukförsäkring. Den finns inte mer – trots våra mänskliga rättigheter. Vi har sett hur självförvållade dammtömningar drivit upp elpriserna, och de fossila bränslena måste förstås upp i samma prisnivåer. Eller var det tvärt om…?

  Människan är inte längre önskvärd, vare sig vi genererar skatteintäkter eller inte, men man kunde ju inte spruta ihjäl tillräckligt många genom sina chemtrails, a k a geoenginering. Men flygplansbesprutningen sopade förstås manegen ren och genererade bättre förutsättningar för det kommande planerade vaccinet att få fäste i mänskliga kroppar. Inte konstigt att dessa omänskliga ormar eller ödlor eller vad de nu representerar, kom på den nygamla fantastiska idén om individuell förgiftning – s k vaccinationer.

  Vaccinpassen ger ett utmärkt tillfälle att söndra och härska, och artiklar som O-felias kommer att bli sällsynta i framtiden, d v s att människor än så länge vill hålla ihop samhället istället för att bryta upp det i två halvor, och kanske också fjärdedelar med hjälp av nya terrormetoder.

  Strävan efter mänsklig sammanhållning är en viljeakt som etablissemanget måste bryta ner för att kunna utöva makt och kontroll. Så stå på dig O-felia – vi måste alla på olika sätt upplysa och arbeta för vår decimerade frihet. Vi ligger alltså i krig med etablissemanget, och det är ju mänskligt att känna ångest och stress i krig!

 • Ring och mejla restauranger och företag och fråga om de begär covidpass och att du isf inte vill gynna företaget. När fullt friska fullt friska människor utestängs måste vi som drabbas agera. Många bäckar små…

 • Bra skrivet. Det här är mycket värre än de flesta människor förstår. Detta är Nazism2.0. Historien kommer placera de nuvarande regeringarna i samma fålla som Hitler Stalin och Pol Pot.

  • Nej, AH gjorde aldrig ngt sådant (däremot bolsjevikerna, de mördade 60 milj,, Solsjenitsyn ‘200 år tillsammans’). Tvärtom så hjälpte nsdap ‘de’ som nu attackerar oss alla, via haavaraöverenskommelsen, till ett ‘nytt’ ‘land’. Yepp, låter otroligt men det är likväl sant, som att vi ser solen i gryningen o motsatsen i skymningen

 • “The Silent Weapns of the Quiet War” som förts mot mänskligheten i många decennier är programmerade att vinna. Att “vinna” för en cancer är att förstöra organismen som den kalasar på och dödar sig själv tillsammans med sin värd. Även i det värsta scenariot där de orsakar maximal död och förstörelse innan deras självmord, även då kommer livet att råda, även om homo sapiens inte längre är en del av det.

  • Jodå anonymous, Homosapiens kommer att fortsätta existera men det blir kanske inte i den mängden vi är i i idag, Ingen vet dock, jo Gud o Änglarna. Korrekt är däremot troligen, att ‘de’ som vill ha bort oss är ute på ett självmordsuppdrag. ‘gruppen’ är vad ‘de’ är, ev med förödande konsekvenser. Hur förödande, om det blir så, vet Vi efteråt. Det är dock inte det som är problemet, utan att människan är så omedveten om att ngt öht pågår. Därför ’tillåts’ det pågå

 • Bra artikel! Det är begripligt att processen är ett trauma för de som fortfarande har en tro på staten och därför försöker tala/skriva representanterna för detta system tillrätta. Ge inte upp!

  Dessvärre hittar vi orsaken till både Covidiotin och det hysteriska vaccinkramandet i det havererande penningsystemet som sedan ca 2007 nått vägs ände, och som nu demoleras i eskalerande omfatning.

  Vi har t ex sett hur både Fredrik Reinfeldt och Dan Eliasson, d v s kollektivister från båda grenarna, har varit inne i t ex Försäkringskassan och demolerat vår sjukförsäkring. Den finns inte mer – trots våra mänskliga rättigheter. Vi har sett hur självförvållade dammtömningar drivit upp elpriserna, och de fossila bränslena måste förstås upp i samma prisnivåer. Eller var det tvärt om…?

  Människan är inte längre önskvärd, vare sig vi genererar skatteintäkter eller inte, men man kunde ju inte spruta ihjäl tillräckligt många genom sina chemtrails, a k a geoenginering. Men flygplansbesprutningen sopade förstås manegen ren och genererade bättre förutsättningar för det kommande planerade vaccinet att få fäste i mänskliga kroppar. Inte konstigt att dessa omänskliga ormar eller ödlor eller vad de nu representerar, kom på den nygamla fantastiska idén om individuell förgiftning – s k vaccinationer.

  Vaccinpassen ger ett utmärkt tillfälle att söndra och härska, och artiklar som O-felias kommer att bli sällsynta i framtiden, d v s att människor än så länge vill hålla ihop samhället istället för att bryta upp det i två halvor, och kanske också fjärdedelar med hjälp av nya terrormetoder.

  Strävan efter mänsklig sammanhållning är en viljeakt som etablissemanget måste bryta ner för att kunna utöva makt och kontroll. Så stå på dig O-felia – vi måste alla på olika sätt upplysa och arbeta för vår decimerade frihet. Vi ligger alltså i krig med etablissemanget, och det är ju mänskligt att känna ångest och stress i krig!

 • Välformulerad artikel.
  Tänkte på en annan grej.
  Många av riskgrupperna, för allvarlig sjukdom har ju faktiskt mer eller mindre försatt sig i den situationen själva, med ett ohälsosamt leverna.
  Många gånger med hjälp av livsmedelsindustrin, tobaksbolag o.s.v.

   • Det är klart att de genom sin livstil har försatt sig själva i den situationen. Varje individ har ett ansvar för sitt eget liv och kan inte skylla på någon annan.

   • Christina, att har ansvar för sin egen kropp och dess hälsa är faktiskt ett gammalt axiom som allt mer har urvattnats. På 30 talet sprang man inte för varje liten grej till doktorn, bara när man var verkligen allvarlig sjuk för det kostade för mycket. Nu i den kalla årstiden har vi givetvis Influensa trots att den via propagandan har omnämnts till Covid och p.g,a av skräckporren via media springer många vid minsta förkylningssymptom till sjukhuset istället för att behandla sig som vanligt med vila, vätska och Vit C och D.

  • 20% på IVA har ingen underliggande sjukdom. Medianåldern är 63 år. I 60-70-80-årsåldern har de flesta någon underliggande sjukdom så de som ligger på IVA är som folk i allmänhet.

 • Finland kan stoppa EU:s vaccintvång 2 december 2021

  UTRIKES. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen har föreslagit ett obligatorisk vaccinering i hela EU. Men det kommer av allt att döma inte Finland att gå med på, rapporterar Hufvudstadsbladet.

  Onsdagens utspel från Ursula von der Leyen om att “överväga” tvångsvaccinering i hela EU har skapat oro.
  Ungefär samtidigt kom det fram att även den tillträdande vänsterliberala regeringen i Tyskland planerar att införa obligatorisk vaccinering.
  Men i Finland sätter politikerna ned foten mot förslaget, skriver Hufvudstadsbladet.
  “Sannolikheten för att Finland ska tvångsvaccinera hela befolkningen är ytterst liten”, skriver tidningen.

  Markus Lohi, ordförande för den finska riksdagens social- och hälsovårdsutskott, säger nej till vaccintvång. Han konstaterar att ett vaccinationstvång sannolikt skulle inkräkta på medborgarnas grundlagstryggade rättigheter.
  – Jag är generellt väldigt skeptisk till tvång, och jag tror att vi kan nå en tillräcklig vaccinationsgrad med andra medel, säger Markus Lohi till Hufvudstadsbladet.
  Lohi konstaterar också att tvångsvaccinering ytterligare skulle skärpa spänningen i samhället mellan vaccinationsmotståndare och andra. Dessutom skulle syftet inte kunna fyllas.

  – Också fullt vaccinerade kan smittas och smitta andra. Man måste räkna in det i helheten. Beslutsfattarna måste ha is i magen i den här frågan, säger han.
  Grundlagsutskottets ordförande Johanna Ojala-Niemelä har inte hunnit fördjupa sig i frågan men konstaterar att en tvångsvaccinering inte är något som “skulle godkännas utan vidare i Finland”.

  Finland kan stoppa EU:s vaccintvång | Fria Tider

  • Skönt att höra att det finns sunt förnuft och logik i ett grannland, som ser en sammanvägd helhet och inte bara fragmenten.

  • och så glad jag blir över detta. Hoppas bara att det fortsätter så. Man lyfter på hatten inför våra finska bröder och systrar!

  • Det måste vara upp till var och en att själva bestämma om man vill vaccineras eller ej. I Sverige har vi grundlagsskydd mot kroppsliga ingrepp med tvång. Vissa väljer att vaccinera sig för att skydda sig själv och andra. Men de som avstår kan istället isolera sig lite som skydd. Som ovaccinerad kanske man inte kan räkna med att få alla fördelar som de vaccinerade har skapat.

   • Nej Anton !

    Många är så inne i “vaccin” sekten att de har blivit sprutmissbrukare.
    Hörde nyss från kvinna som vi brukar fira jul med som nu tagit “dos 3”
    och samtidigt passade på att marineras med ett säsongs influensaskott.
    Hon har hög feber och förlorad känsel i benet och kan nog ej delta i år.

    relaterat

    Förlamades i ansiktet av vaccinet: “Hade tagit det även om jag vetat”
    7 december 2021
    Mauro Aguilera, 53, från Braås har blivit förlamad i halva ansiktet efter att ha tagit sin andra dos av Modernas coronavaccin Spikevax. Detta har dock inte påverkat hans syn på vaccineringen.

    – Även om jag hade vetat att detta skulle hända hade jag nog tagit vaccinet ändå. Det handlar om min egen säkerhet. Det är jättetråkigt att bli ansiktsförlamad, men jag kommer ju inte dö om jag blir sjuk, säger Mauro Aguilera till P4 Kronoberg.
    I sex månader, sedan dagen efter han tog den andra vaccindosen, har halva hans ansikte varit förlamat.
    – Självklart är det tråkigt. Men nu har det gått sex månader och jag har vant mig, så jag tänker inte så jättmycket på det, säger Mauro Aguilera.
    Han måste nu bland annat bära ögonlapp.
    – Det är därför att jag inte kan stänga ögat. Det torkar ut annars och droppar hela tiden.
    Det som Mauro Aguilera har drabbats av kallas bells pares och är en biverkning från såväl Modernas som Pfizers och Astra Zenecas vaccin.

    rel
    Statistik om dödsfall till följd av läkemedels- och narkotikaförgiftningar
    https://www.socialstyrelsen.se/globalasset

    • @ ja Marcus är det inte konstig. Jag har också flera i min omgivning som har fått allvarliga biverkningar ( trombos, myocardit,neurologiska bortfall) som de i början inte ens kopplade till vaccinen, trots att symptomen uppstod några dagar efter vaxet.Propagandan har varit so effektiv att de verkligen tro att dessa biverkningar är mindre farliga än sjukdomen som är som en vanlig Influensa.Undrar vad de tänker om några år om detta? Det värsta är att en stor del av människor är inte mogen nog att förstå innebörden av hela plandemin trots att historien har visat många exempel på hur det kommer att fortskrida. Varje själ som man kan vinna till insikt är en framgång, det har ju bensinupproret visat. Om befolkningen alltså tillräckligt många skulle reagera skulle hela charaden upphöra på en gång. Så länge man är tyst och acceptera då har de ansvariga Card Blanche att fortsätter agendan.

 • Vaccinister, tunga sprutnarkomaner!

  Ständigt på jakt efter en fix för att fixa propagandaångest syndromet.

  Att “bespruta” ohyran, tills mänskligheten som vi känner den är borta.

  Gör lite ont i mig för varje person som man ser som lyckats se igenom dimman,
  och chocken när de ser odjuret. Men ju fortare alla ser det ju bättre. Någon med ryggrad, etik och moral finns nog tyvärr inte bland de 349 pajasar som vissa tillkännager regeringsstatus. I så fall hade vaccinationsprogrammen avbrutits nu.

  Under alla regimer som begått brott mot mänskligheten, så kan jag tyvärr inte komma på en enda där ett lands “regering” varit det som stoppat massmordet.

  Min gissning är att “Omikron” varianten kommer leda till fullständig fascism. Och så kommer ett nytt vaccin att tillkännages. Så får vi vår lilla tag med Luciferas
  på handen eller pannan. Så är projektet komplett.

  “The new clown order”…..

  En planet där de som är emot livet styr vad som finns kvar av livet.

  Men fortsätt att skriva, meddela, sprid och anmäla. Var människa som det finns kärlek kvar i går att väcka. Varje fri man och kvinna kan göra motstånd. Ju fler ju bättre .Och om vi blir tillräckligt många så……..

  Vem vet? Skadar det att försöka?

  • Hela världen håller just nu på att lära sig det grekiska alfabetet genom olika virusvarianter: Alpha, Beta, Gamma, Delta och nu Omicron! Undrar just vad de tänk med Omegaviruset???
   Man tänker tillbaka på allt fruktansvärt som hänt genom historien och i sin naivitet tror man inte att den skall upprepas i vår civiliserade värld, men ack, vad man tar miste! En inre vulkan med en våldsam eruption håller på att bildas i många kränkta hjärtan. Jag totalvägrar att böja mig för denna planerade agenda………

 • Välformulerad artikel.
  Tänkte på en annan grej.
  Många av riskgrupperna, för allvarlig sjukdom har ju faktiskt mer eller mindre försatt sig i den situationen själva, med ett ohälsosamt leverna.
  Många gånger med hjälp av livsmedelsindustrin, tobaksbolag o.s.v.

   • Det är klart att de genom sin livstil har försatt sig själva i den situationen. Varje individ har ett ansvar för sitt eget liv och kan inte skylla på någon annan.

   • Christina, att har ansvar för sin egen kropp och dess hälsa är faktiskt ett gammalt axiom som allt mer har urvattnats. På 30 talet sprang man inte för varje liten grej till doktorn, bara när man var verkligen allvarlig sjuk för det kostade för mycket. Nu i den kalla årstiden har vi givetvis Influensa trots att den via propagandan har omnämnts till Covid och p.g,a av skräckporren via media springer många vid minsta förkylningssymptom till sjukhuset istället för att behandla sig som vanligt med vila, vätska och Vit C och D.

  • 20% på IVA har ingen underliggande sjukdom. Medianåldern är 63 år. I 60-70-80-årsåldern har de flesta någon underliggande sjukdom så de som ligger på IVA är som folk i allmänhet.

 • Bra och välskriven artikel. Det är uppenbart att regeringen inte värnar folks hälsa. Då skulle folk som redan har haft sjukdomen och har 27 gånger bättre än vaccinerade få sitt eget pass. Det är vaccinet och passet som är det viktiga och som skall tvingas på folket utan att vi ens får rösta om saken. Om regeringen ville värna folks hälsa skulle de inte förbjuda fungerande läkemedel som Ivermectin och Hydroxychloroquine som hade räddat 85% från sjukhus och död. Jag hoppas domen över dessa fascister blir hård i Nuremberg 2.0 rättegången.

  • 85% skulle ha räddats av Ivermectin och Hydroxychloroquine skriver du. Var finns den undersökningen/statistiken? Eller är det något du bara hittade på?

   • Hej Anton

    Om du tittar på FLCCC och Bird Group hemsida så finns det linkar till alla meta studier, forskning och statistik om Ivermectin. Happy reading

    • Fått veta, att ivermektin kan man bara få utskrivet ifrån en veterinär. Klart de stoppat det bästa läkemedlet .

 • Finland kan stoppa EU:s vaccintvång 2 december 2021

  UTRIKES. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen har föreslagit ett obligatorisk vaccinering i hela EU. Men det kommer av allt att döma inte Finland att gå med på, rapporterar Hufvudstadsbladet.

  Onsdagens utspel från Ursula von der Leyen om att “överväga” tvångsvaccinering i hela EU har skapat oro.
  Ungefär samtidigt kom det fram att även den tillträdande vänsterliberala regeringen i Tyskland planerar att införa obligatorisk vaccinering.
  Men i Finland sätter politikerna ned foten mot förslaget, skriver Hufvudstadsbladet.
  “Sannolikheten för att Finland ska tvångsvaccinera hela befolkningen är ytterst liten”, skriver tidningen.

  Markus Lohi, ordförande för den finska riksdagens social- och hälsovårdsutskott, säger nej till vaccintvång. Han konstaterar att ett vaccinationstvång sannolikt skulle inkräkta på medborgarnas grundlagstryggade rättigheter.
  – Jag är generellt väldigt skeptisk till tvång, och jag tror att vi kan nå en tillräcklig vaccinationsgrad med andra medel, säger Markus Lohi till Hufvudstadsbladet.
  Lohi konstaterar också att tvångsvaccinering ytterligare skulle skärpa spänningen i samhället mellan vaccinationsmotståndare och andra. Dessutom skulle syftet inte kunna fyllas.

  – Också fullt vaccinerade kan smittas och smitta andra. Man måste räkna in det i helheten. Beslutsfattarna måste ha is i magen i den här frågan, säger han.
  Grundlagsutskottets ordförande Johanna Ojala-Niemelä har inte hunnit fördjupa sig i frågan men konstaterar att en tvångsvaccinering inte är något som “skulle godkännas utan vidare i Finland”.

  Finland kan stoppa EU:s vaccintvång | Fria Tider

  • Skönt att höra att det finns sunt förnuft och logik i ett grannland, som ser en sammanvägd helhet och inte bara fragmenten.

  • och så glad jag blir över detta. Hoppas bara att det fortsätter så. Man lyfter på hatten inför våra finska bröder och systrar!

  • Det måste vara upp till var och en att själva bestämma om man vill vaccineras eller ej. I Sverige har vi grundlagsskydd mot kroppsliga ingrepp med tvång. Vissa väljer att vaccinera sig för att skydda sig själv och andra. Men de som avstår kan istället isolera sig lite som skydd. Som ovaccinerad kanske man inte kan räkna med att få alla fördelar som de vaccinerade har skapat.

   • Nej Anton !

    Många är så inne i “vaccin” sekten att de har blivit sprutmissbrukare.
    Hörde nyss från kvinna som vi brukar fira jul med som nu tagit “dos 3”
    och samtidigt passade på att marineras med ett säsongs influensaskott.
    Hon har hög feber och förlorad känsel i benet och kan nog ej delta i år.

    relaterat

    Förlamades i ansiktet av vaccinet: “Hade tagit det även om jag vetat”
    7 december 2021
    Mauro Aguilera, 53, från Braås har blivit förlamad i halva ansiktet efter att ha tagit sin andra dos av Modernas coronavaccin Spikevax. Detta har dock inte påverkat hans syn på vaccineringen.

    – Även om jag hade vetat att detta skulle hända hade jag nog tagit vaccinet ändå. Det handlar om min egen säkerhet. Det är jättetråkigt att bli ansiktsförlamad, men jag kommer ju inte dö om jag blir sjuk, säger Mauro Aguilera till P4 Kronoberg.
    I sex månader, sedan dagen efter han tog den andra vaccindosen, har halva hans ansikte varit förlamat.
    – Självklart är det tråkigt. Men nu har det gått sex månader och jag har vant mig, så jag tänker inte så jättmycket på det, säger Mauro Aguilera.
    Han måste nu bland annat bära ögonlapp.
    – Det är därför att jag inte kan stänga ögat. Det torkar ut annars och droppar hela tiden.
    Det som Mauro Aguilera har drabbats av kallas bells pares och är en biverkning från såväl Modernas som Pfizers och Astra Zenecas vaccin.

    rel
    Statistik om dödsfall till följd av läkemedels- och narkotikaförgiftningar
    https://www.socialstyrelsen.se/globalasset

    • @ ja Marcus är det inte konstig. Jag har också flera i min omgivning som har fått allvarliga biverkningar ( trombos, myocardit,neurologiska bortfall) som de i början inte ens kopplade till vaccinen, trots att symptomen uppstod några dagar efter vaxet.Propagandan har varit so effektiv att de verkligen tro att dessa biverkningar är mindre farliga än sjukdomen som är som en vanlig Influensa.Undrar vad de tänker om några år om detta? Det värsta är att en stor del av människor är inte mogen nog att förstå innebörden av hela plandemin trots att historien har visat många exempel på hur det kommer att fortskrida. Varje själ som man kan vinna till insikt är en framgång, det har ju bensinupproret visat. Om befolkningen alltså tillräckligt många skulle reagera skulle hela charaden upphöra på en gång. Så länge man är tyst och acceptera då har de ansvariga Card Blanche att fortsätter agendan.

 • Vaccinister, tunga sprutnarkomaner!

  Ständigt på jakt efter en fix för att fixa propagandaångest syndromet.

  Att “bespruta” ohyran, tills mänskligheten som vi känner den är borta.

  Gör lite ont i mig för varje person som man ser som lyckats se igenom dimman,
  och chocken när de ser odjuret. Men ju fortare alla ser det ju bättre. Någon med ryggrad, etik och moral finns nog tyvärr inte bland de 349 pajasar som vissa tillkännager regeringsstatus. I så fall hade vaccinationsprogrammen avbrutits nu.

  Under alla regimer som begått brott mot mänskligheten, så kan jag tyvärr inte komma på en enda där ett lands “regering” varit det som stoppat massmordet.

  Min gissning är att “Omikron” varianten kommer leda till fullständig fascism. Och så kommer ett nytt vaccin att tillkännages. Så får vi vår lilla tag med Luciferas
  på handen eller pannan. Så är projektet komplett.

  “The new clown order”…..

  En planet där de som är emot livet styr vad som finns kvar av livet.

  Men fortsätt att skriva, meddela, sprid och anmäla. Var människa som det finns kärlek kvar i går att väcka. Varje fri man och kvinna kan göra motstånd. Ju fler ju bättre .Och om vi blir tillräckligt många så……..

  Vem vet? Skadar det att försöka?

  • Hela världen håller just nu på att lära sig det grekiska alfabetet genom olika virusvarianter: Alpha, Beta, Gamma, Delta och nu Omicron! Undrar just vad de tänk med Omegaviruset???
   Man tänker tillbaka på allt fruktansvärt som hänt genom historien och i sin naivitet tror man inte att den skall upprepas i vår civiliserade värld, men ack, vad man tar miste! En inre vulkan med en våldsam eruption håller på att bildas i många kränkta hjärtan. Jag totalvägrar att böja mig för denna planerade agenda………

 • Bra och välskriven artikel. Det är uppenbart att regeringen inte värnar folks hälsa. Då skulle folk som redan har haft sjukdomen och har 27 gånger bättre än vaccinerade få sitt eget pass. Det är vaccinet och passet som är det viktiga och som skall tvingas på folket utan att vi ens får rösta om saken. Om regeringen ville värna folks hälsa skulle de inte förbjuda fungerande läkemedel som Ivermectin och Hydroxychloroquine som hade räddat 85% från sjukhus och död. Jag hoppas domen över dessa fascister blir hård i Nuremberg 2.0 rättegången.

  • 85% skulle ha räddats av Ivermectin och Hydroxychloroquine skriver du. Var finns den undersökningen/statistiken? Eller är det något du bara hittade på?

   • Hej Anton

    Om du tittar på FLCCC och Bird Group hemsida så finns det linkar till alla meta studier, forskning och statistik om Ivermectin. Happy reading

    • Fått veta, att ivermektin kan man bara få utskrivet ifrån en veterinär. Klart de stoppat det bästa läkemedlet .

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *