fredag, januari 27, 2023
AloeVeraShopForever.com

SIDA-bistånden och krigen – Vapenexport från den humanitära stormakten Sverige

-

ANALYS. Det här min andra research och den handlar om SIDA och våra politiker som i decennier sänt enorma summor till människor i nöd, under flaggan ”Sverige den humanitära stormakten”, men jag skildrar det från ett annat perspektiv.

Videon visar förljugenheten i svensk biståndspolitik och om hur politikerna förskingrat våra skattepengar. Researchen skildrar krigen och den svenska vapenindustrin. Den visar hur staten och kapitalet går hand i hand och hur det svenska systemet ruttnar inifrån. Jag har främst utgått utifrån vanlig media och organisationer.

Så vem är jag: Elena en helt vanlig medborgare som har fått nog!

Text: Elena Malmefeldt

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

1 KOMMENTAR

Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
30 december 2021 kl 11:00

Afrika, världens rikaste kontinent, men mest fattigdom. Hur går den ekvationen ihop.

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV