Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

En hyllning till dig som står emot den största psykologiska operationen i mänsklighetens historia

Christer Nilsson - Foto: Johan ArvidssonChrister Nilsson (1941-) är historiker och författare (6 böcker), ledarskribent och recensent av facklitteratur. Han har skrivit för Läkartidningen, Axess, Ale - Historisk tidskrift, Finsk tidskrift, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Östgötacorren, Borås tidning och NewsVoice.
publicerad 20 december 2021
- Christer Nilsson
Margareta Lundström och Christer Nilsson

OPINION. Detta är en hyllning till dig för att du inte har böjt dig för påbudet: vaxa, vaxxa! Då har du överlevt den största psykologiska operationen i mänsklighetens historia, som har varit planerad sedan lång tid tillbaka. Inser du hur mycket tid, resurser, pengar och ansträngning man lagt på detta?

Text: Margareta Lundström, leg. sjuksköterska, Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare | Tveka inte att stödja skribenternas arbete genom att Swisha en valfri summa till nummer: 0709-661450

De har studerat alla tänkbara sätt att manipulera, psykiskt påverka och tvinga dig:

  • De försöker demoralisera dig från alla tänkbara håll både globalt och i vårt eget samhälle.
  • De försöker smutskasta dig, skrämma dig och få dig att känna dig skyldig.
  • De vill utestänga dig ifrån och förbjuda dig att delta i för alla självklara samhälleliga och sociala aktiviteter och att resa.
  • De försöker muta dig.
  • De försöker förvirra dig och få dig att ifrågasätta din verklighet och ibland till och med ditt förstånd.
  • De försöker få dig att överge dina egna principer, värderingar och moral.
  • De vänder till och med nära vänner emot dig.

Nästan alla faller till föga för detta, men inte du. Så luta dig tillbaka ett ögonblick och inse hur mycket du har fått utstå de senaste 20 månaderna. Ändå gav du dig inte! Du stod på dig. Du står rak som en fri, stark och självständigt tänkande människa.

Text: Margareta Lundström, leg. sjuksköterska, Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq