Bill Gates planerar för värre pandemier i framtiden – Kräver miljarder dollar

“It was at-risk money that caused the trials to take place. So there was a huge global benefit” - Bill Gates

17
Bill Gates, 29 jan 2021. Foto: eget verk via MSNBC
Bill Gates, 29 jan 2021. Foto: eget verk via MSNBC

NÄSTA PANDEMI. Bill Gates kräver massiva statliga investeringar för att förbereda för potentiella virusutbrott som kan vara dödligare än Covid-19. Gates uppmanar därför regeringar att ge miljarder för att ta itu med framtida patogener och för att öka vaccintillgången.

Bill Gates sa att även om omikron- och deltavarianterna av coronavirus var några av de mest transmissiva virus som vi någonsin sett, kan världen få möta en patogen som orsakar en mycket högre andel dödsfall eller allvarlig sjukdom.

Microsofts grundare tillkännagav ett nytt löfte på 150 miljoner dollar från Bill och Melinda Gates Foundation till Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI).

Gates sa att de två stora finansiärerna av vaccinutveckling under Covid-19-pandemin var CEPI och den amerikanska regeringen, samt att det var “modiga” att sätta pengar på spel för att skapa breda portföljer, men han säger också att mer behöver göras för att öka utbudet för att vaccinera världen.

“It was at-risk money that caused the trials to take place. So there was a huge global benefit. We’re all a lot smarter now. And we need more capacity for the next time”.

Han tillade att mycket av innovationerna för att förbereda sig för en framtida pandemi också skulle kunna vara användbara för att ta itu med befintliga globala hälsoproblem, till exempel genom att skapa ett vaccin mot HIV och bättre vaccin mot tuberkulos och malaria.

Video: Bill Gates Warns The “Next Pandemic” Is Coming After Covid-19 (29 jan. 2021)

Bill Gates beskrev hur CEPI bildades för fem år sedan efter ebolaepidemin 2014-2015.

“Vi var då och vi lever nu i vad jag tror är en era av vanligare och mer komplexa epidemier och pandemier”.

Text: NewsVoice | Källor: RT och Financial Times

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

17 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
14 juli 2022 kl 10:11

Bill Gates Announces He Will Give ‘Virtually All’ His Wealth to His Foundation

“As I look to the future, I plan to give virtually all of my wealth to the foundation,” Gates wrote. “I will move down and eventually off of the list of the world’s richest people.”

https://www.theepochtimes.com/bill-gates-announces-he-will-give-virtually-all-his-wealth-to-his-foundation_4596325.html

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
21 januari 2022 kl 14:37

Det var i Ankeborg som Björnligan utförde ett attentat mot honom, men Långben kom till undsåttning och båda undkom och sedan gömde de sig hos Pisse Mugg, en syssling till Musse Pigg,

Tors vrede
Gäst
Reply to  Hans Dahl
21 januari 2022 kl 19:42

Tack Hasse! Jag gillar din humor. Mvh

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
20 januari 2022 kl 22:15

Bill Gates delar frikostigt ut pengar till makthavare och han har många understödjare i Sverige.

Han har blivit hedersdoktor vid Karolinska institutet…

De som hittills låtit sig köpas bör ändra kurs och ta avstånd från blodiga penningar!

“A man who has committed a mistake and doesn’t correct it is committing another mistake”
– Confucius

Peter Torpare
Peter Torpare
Gäst
20 januari 2022 kl 17:27

Han är också klimatexpert som vill förbjuda köttkonsumtion. Han kanske lyckas…
Istället skall vi äta syntetiskt kött som blir en lönsam affär. Det slafset skall göra oss sjuka så vi behöver mer mediciner som ju är en mycket lönsam affär.
Undra vilket som blir hans nästa expertområde?

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
20 januari 2022 kl 17:21

Klassisk ondska. Filmernas ondskefulla gestalter framställs som vämjeliga med motbjudande yttre. I verkligheten är det ofta tvärtom. Ondskans värsta kort är ofta sociala och charmiga, kan se trevliga ut och för många bakom ljuset.

Kill G utmålar sig som en välmenande filantrop, men bakom fasaden är det mörkt och ruttet. Jag har sett och lyssnat på honom vid konfronterande intervjuer och han kommunicerar lögn och undanflykter med hela sin framtoning – tonfall, kroppsspråk, ögonrörelser, meningslösa upprepningar osv.

Otroligt att han tillåts uttrycka sin smörja om injektioner. Han förespråkar även GMO-föda, vilket är direkt skadligt att inta och öppnar upp för sjukdom. Att han köpt upp 1/3 av jordbruksmarken i USA lär han inte ha glädje utav för innan dess är hans förmögenhet allmän egendom och han själv har det väldigt varmt hos Horn Per.

robert öjefors
Reply to  Åsa Torp
21 januari 2022 kl 14:17

Bill äger inte 1/3 del av jordbruks marken i Usa,men han äger på tok för mycket,när han inte tänker bruka den som en “vanlig bonde”jag själv anser att Bill är en av världens största idioter!

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  robert öjefors
21 januari 2022 kl 18:25

Riktigt, siffran dök upp i huvudet av någon anledning, men han är den störste private ägaren av jordbruksmark. Bill & Melinda Gates Foundation äger också stora markområden, och inte bara jordbruksmark.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  robert öjefors
22 januari 2022 kl 10:50

Han är en mördare, no more no less och han ska åtalas för det,, tillsammans med sin ‘bedårande’ ‘hustru’, + alla övr involverade samt ‘de’ som lejt mördarna..framförallt också ‘de’..det tar iinte slut förrän ‘de’ är utrökta

Roger P
Roger P
Gäst
20 januari 2022 kl 12:28

Ja, vart tar degen vägen?

https://nyheteridag.se/varldens-rikaste-blev-mer-an-dubbelt-sa-rika-under-pandemin/

Kraschen närmar sig med stormsteg.
—————————————-
Som styrts av MSM:s agenda, och nyheterna pumpar ut plandemin i parti och minut överallt.

Översatt av gogle nedan.

https://www-thelibertybeacon-com.translate.goog/covid-19-the-shadowy-trusted-news-initiative/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sv&_x_tr_hl=sv&_x_tr_pto=sc

Marcus Fredriksson
Marcus Fredriksson
Gäst
20 januari 2022 kl 10:32

Bill Gates favoritbok = How to Lie with Statistics

Såg för något år sedan att pro-vaccin lobbyn använde rullande medelvärde för att få fram överdödlighet 2020 när det då inte fanns någon överdödlighet det året med ”rena” riktiga siffror.

Ser nu att Fria Tider tar upp att folkhälsomyndigheten också använder rullande medelväede för att visa att ovaccinerade smittar mest när det i stället är tvärtom (”Folkhälsomyndigheten mörkar att smittspridningen är störst bland vaccinerade”).

Vore bra om någon statistikexpert börjar granska detta.

PatrikD
Patrik
20 januari 2022 kl 08:07

Snubben är ju galen, såg ni att han hade börjat att gödsla sina åkermarker med avlidna människor? Han mal ner folket och kallar det för biogödsel (Alkaline Hydrolysis) Stor risk för Marburg viruset nu i samband med OS, jag misstänker att det är hans och globalisternas nästa drag för att hålla igång “pandemin”, han har redan ett “vaccin” färdigt som heter RIVax och det innehåller ricin. Lite lättare att skrämma folket med 90% dödlighet även om det givetvis är injektionerna som är orsaken.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
20 januari 2022 kl 02:13

Nu har han bidragit till att ta död på så många människor på hemmaplan så nästa gång kanske det inte blir en tårtning.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
20 januari 2022 kl 01:26

Hade världen haft någon riktig säkerhetspolis som faktiskt var på folkets sida så skulle en av världens farligaste “patogen” ha varit spårlöst försvunnen för länge sedan.

En människa som ler, flinar och verkar tycka att det är gränslöst roligt med pandemier och elände hör ju inte hemma någon annan stans än möjligtvis på sluten psykiatrisk avdelning. På livstid!

Torbjörn Sassersson red.
Admin
20 januari 2022 kl 01:14

Bill Gates är dålig på att kontrollera sitt ordval och sitt kroppsspråk. Han avslöjar hela tiden att han ser världen som en marknad för sina affärer och hur mycket egennytta han kan få ut av det under förevändningen att han är en “filantrop”.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
20 januari 2022 kl 01:09

Ofattbart att denna bluff till ‘individ’ ännu inte är arresterad. en dödligt löjlig halvfigur som har hela ‘who’ djupt i sin ficka. En vandrande skam och en av de största krigsförbrytarna i människominne. Vi vet nu även vad han har för ‘relation’ till svenska ‘politiker’, eq det bisarra i finansieringen av ‘folk o försvar’, tvii..

Tors vrede
Gäst
Reply to  jonnyjonson
20 januari 2022 kl 13:20

Hydran i egen skepnad. En brakskit har en doft iallafall, men i detta fallet……..