Stora och våldsamma demonstrationer mot coronarestriktioner i Lettland

5

VÄRLDEN. Under senaste tiden i Lettland har stora demonstationer skett emot regeringens massiva Coronarestriktioner. Vid tidpunkten för Lucia den 13 december samlade sig hundratusentals Letter för att demonstrera i Riga och demonstranterna var så många och så intensiva att kravallpolisen var tvungen att vika undan efter att demonstranterna började slåss med polisen.

Text: Christian Pavón

Dessa demonstrationer har skett som en direkt reaktion emot allt hårdare restriktioner, som till exempel pass för att kunna göra i princip alla offentliga aktiviteter till utegångsförbud som avlöst varandra.

Den lettiska befolkningen tröttnade på restriktionerna och begav sig ut på gatorna för att demonstrera. Av och till har det varit många restriktioner i olika delar av Lettland med det kulminerade med en gigantisk demonstration i Riga med upp emot flera hundratusen deltagare:

Efter att ha talat med en vän vid namn Isak Nygren som bor i Lettland så fick jag reda på att restriktionerna i det landet är intensiva och kanske till och med värst i hela Europa. Isak berättade om att man inte kan vare sig gå på restaurang, krogen, bio mm utan pass och att Lettlands regering till och med har uttryckt starka hot om att tvångsvaccinera personer om de inte gör det frivilligt.

Demonstrationerna var allra mest omfattande i stadsdelen Gamla Rika vilket är Rigas motsvarighet till Stockholms Gamla Stan. Det breda folkliga missnöjet emot restriktionerna och hot om ännu fler frihetskränkande åtgärder har inte gått att undgå i Lettland.

Text: Christian Pavón

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
19 januari 2022 kl 12:53

Letterna vet ju hur det är att leva under totalitär diktatur och bränt barn skyr elden. I andra änden av skalan finns den svenska halvlobotomerade befolkningen med en passiviserande 200 år lång grav fredsskada.

Via en av Max Igans videos hittade jag kanalen Plazma på Bitchute. Den här killen har via ryskspråkiga kanaler på Telegram försökt ta reda på vad som händer i Kazakstan.

Det ser ut som befolkningen i Kazakstan tagit protester mot coronaförtryck ett steg längre eftersom snacket om höjda bränslepriser verkar vara ren bullshit. Det som tycks ha varit droppen var att bankerna började begära vaccinpass när människor skulle göra uttag från banken.

Svårt att förstå vad de säger men man ser ju vad de gör. När ni ser vad de gör så förstår ni också Livgardets verkliga övningsobjektiv i kvarteret kring Rosenbad och riksdagen.

KAZAKHSTAN JUST SUCCESSFULLY OVERTHREW THE GOVERNMENT: FULL CLIPS & NEWS https://www.bitchute.com/video/bPTRz8ilbvpe/

Att MSM inte rapporterar speciellt mycket om kazakstanska coronareaktioner är väl p.g.a. oro för att dessa “reaktioner” ska få en global spridning. Men när folket väl blir förbannade så är väl sensmoralen ändå “Run Forrest, RUUUN…”.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Anders Johansson
19 januari 2022 kl 16:42

Det är sannerligen skrämmande, men mycket lutar till att du har rätt.
Allt positivt skall mörkas för att passa eliten.
Dom vill ha bort 90% av jordens befolkning ena stunden, för att i nästa ögonblick rädda befolkningen med påstådda vax.

https://nyadagbladet.se/utrikes/massvaccinering-och-overstatlighet-i-fokus-pa-global-maktkonferens/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Tors vrede
20 januari 2022 kl 00:37

Tittar man på svenska förhållanden så har politikerna här förstört hela vårt land och det är för mig helt ofattbart att människor tar medicinska direktiv angående hälsa från så destruktiva individer. Själv skulle jag inte ens äta något de rekommenderar och än mindre injicera någon skit de säger är bra för mig. Men när regeringar försöker påtvinga människor skadliga injektioner så verkar det också ha passerat vad som går att lösa via protestlistor.

Ste Fan
Ste Fan
Gäst
Reply to  Anders Johansson
20 januari 2022 kl 14:07

Läs också gärna Pepe Ecobars story om Kazhakstan.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-after-kazakhstan-color-revolution-era-over

In this “center,” there were 22 Americans, 16 Turks and 6 Israelis coordinating sabotage gangs – trained in West Asia by the Turks – and then rat-lined to Almaty.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Ste Fan
20 januari 2022 kl 15:37

Det är också en helt möjlig förklaring. Men poängen kvarstår att det går att “tillrättavisa” en regering helt frikopplad från vanliga människors levnadsvillkor.