Den framgångsrika covidläkaren dr Zelenko är oroad för sitt liv

publicerad 10 januari 2022
- Gästskribent
Dr. Vladimir Zelenko. Photo: Humansarefree.com
Dr. Vladimir Zelenko. Photo: Humansarefree.com
Dr. Vladimir Zelenko. Photo: Humansarefree.com

NOTERAT. Doktor Zelenko, som framgångsrikt har behandlat tusentals patienter med sitt covidprotokoll som används av många läkare i gruppen front-line doctors, är nu orolig för sitt liv.

Transkription

Hej, det här är doktor Zelenko. Jag uppmanar mina följare att agera. Regeringen är nu desperat. Tyrannerna vet att deras slut är nära. De har grävt ner sig. De kommer nu att gå över till totalitärt tyranni, för att försöka undertrycka röster som mig själv.

Först och främst: Jag är inte självmordsbenägen. För det andra mår jag mycket bättre. Min hälsa är bra. Om jag dör eller försvinner har det inget med detta att göra och ni vet vad källan till det är. Det är ett mordförsök på sanningen, för att tysta min röst och andra röster som mig.

Om ni tittar på artikeln som bifogas videon, ser ni att det kommer att finnas ett försök att bestraffa läkare som jag själv, för att ta ifrån oss våra läkarlegitimationer, smutskasta oss, och så vidare. Min uppmaning till läkarkollegor och till alla som lyssnar är att gå till exakt motsatt riktning.

Res er upp, för detta är ett inbördeskrig för frihet, förhoppningsvis på ett icke-våldsamt sätt. Vi behöver civil olydnad. Vi måste säga nej till den dementa marionettdockan i Vita huset och till alla dessa tyranniska lögner från personer som Fauci, NIH, CDC och FDA. Alla dessa organisationer är ingenting annat än prostituerade och horhus.

Det är dags att resa sig nu om ni vill att era barn ska leva i frihet. Om ni vill att era barn ska ha en möjlighet att utvecklas med ett medvetande om Gud, är det nu dags att resa sig och offra sig, eftersom våra barns frihet är beroende på vad vi gör just nu.

Jag förespråkar inte våld. Jag förespråkar civil olydnad. Res er upp och säg nej till de dödliga giftsprutorna. Förkasta helt och hållet dagens regering, som inte är något annat än en fiende till människor, mänsklighetens fiende och Guds fiende.

Källa: Dr Zelenko på Twitter

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *