Manifestationen 22 januari mot covidpass har polistillstånd

-

Polisen har beviljat tillstånd för manifestation den 22 Januari 2022, meddelar Max Winter från Frihetsrörelsen. “Detta är en historisk dag, där folket och polisen står på samma sida i frågan om våra mest grundläggande rättigheter och vår frihet”, skriver Winter. Folk slipper däremd att bli bortsläpade.

Efter långa förhandlingar under veckan med polisen på högsta ort har nu ett tillstånd beviljats för manifestationen den 22 Januari.

Max Winter | Pressfoto
Max Winter | Pressfoto

Frihetsrörelsen har tidigare inte valt att ansöka om tillstånd, då den tidigare pandemilagen gjort det omöjligt att få godkänt. Detta har lätt till otäcka scener där bland annat pensionärer blivit bortförda av poliser med gasmask, men även konsekvenser för arrangörerna.

Att myndigheterna och folket står på samma sida i denna fråga, som baseras på att grundlagen följs, alltså vår rätt att demonstrera vår åsikt, är ett steg framåt.

Vi vill nu skapa enighet på alla plan det går säger Max Winter som upplever att opinionen håller på att vända och att vi står inför en stor förändring 2022.

Det finns planer på att gå ut med en GoFoundMe-kampanj för att täcka de viten som nu förvaltningsrätten valt att kräva in för de tidigare arrangerade sammankomsterna under det gångna året 2021.

Text: Max Winter | Bild: Polisingripande 1:a maj 2021. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

5 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
21 januari 2022 kl 12:24
Jossan
Jossan
Gäst
21 januari 2022 kl 08:54

Fråga om lov för att samlas i grupp.. Nja känns inte hundra, troligtvis en strategi av de med våldsmonopolet. Blev absolut mer skeptisk till att delta efter detta.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
21 januari 2022 kl 00:53

Det är bra att sk manifestationstillstånd erhållits, men det spelar ingen roll. I princip alla lagar och regler är upphävda i o m den brottsliga kampanj ‘politikerna’ ‘lanserat’ mot Befolkningen. Manifestationen skulle genomförts ändå, är min förhoppning, och går det att göra utan att skapa friktion är det bra. Men ‘politikerna’ ska ställas till svars, inkl ‘tjpersoner’ och annat som varit delaktig i giftkampanjen. För det momentet kommer inga tillstånd att ansökas om..

Rita Ekholm
Rita Ekholm
Gäst
Reply to  jonnyjonson
21 januari 2022 kl 15:47

Det här vansinnet måste stoppas, jag är rädd om inte politikerna lyssnar o börjar följa lagen, kan även den fredligaste människan ta till vapen om familjen o barnen blir hotade med tvångsmetoder, som hotar deras liv o hälsa.
Vad detta handlar om borde varje läskunnig människa fatta vi det här laget, om man lite följer utländska o oberoende medier. MSM går enbart Globalisternas ärenden
.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Rita Ekholm
21 januari 2022 kl 19:17

Exakt Rita, möghunnarna (har inget med våra fina hundar att göra,, bara ett talesätt i mina uppvxtkretsar) ska iinte få oss o ta till vjapjenj; dessa sk vapen kan ‘de’ behålla för sig själv. Dock däremot, ska ‘de’ få så mkt str..k att ‘de’ inte vet vilken geografisk riktning ‘de’ befinner sig i,, dvs om ‘de inte ger med sig för förnuftet. Om inte, o det sker via vjapjen,, jaa då blir det ngt av en tillställning de inte väntat sig..

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV