Nej till vaccinpass – Mer från demonstrationen i Stockholm

18

SVERIGE. Under World Wide Rally For Freedom den 22 januari 2022 arrangerades demonstrationer runt hela världen, för folkstyre och mänskliga rättigheter och mot avskaffande av friheter och införande av totalitarism. Totalt arrangerades demonstrationer i 40 länder och 150 städer.

Text och video: Jesper Johansson, Perspektiv.tv

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

18 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
28 januari 2022 kl 14:37

Fantastisk artikel på anthropocene.live, av dr Eamon McKinney, om varför vi måste fortsätta och fortsätta demonstrera. Mot den verkliga fienden. Må Frihetsrörelsen ha mer på gång. Det här inte över, förrän det är över

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
27 januari 2022 kl 22:57

Någonting i denna drog måste trycka ned folk i rädsla!
När man kanske varit lite konservativt försiktig och sedan efter sticket blir rabiat antagonistisk mot det man är “skyddad” emot.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
27 januari 2022 kl 14:44

https://odysee.com/@alltheworldsastage:0/Trudeau-Small-Fringe-Minority-LIE-Canada-Freedom-Convoy-2022-Tens-of-Thousands-Protesting-Mandates:c

Vinteroffensiven har antagligen misslyckats – stämningen har helt klart skiftat, saker har gått in i sitt alldeles egna Stalingrad och våren är här…. it is Go time.

First we take back Canada Ottawa, the we take back Vienna, Paris, Rom and then we take back Berlin…

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Mopping Up
27 januari 2022 kl 14:52

N then we go after the reeal perpetraters..or simultaneously

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Mopping Up
27 januari 2022 kl 15:25

Ja, och det kan ske genom att vi uppbringar den disciplin som förtryckarna inte trodde att vi skulle vara kapabla till.

You know the way to stop me, but you don’t have the discipline”

https://www.youtube.com/watch?v=JTTC_fD598A

“Du ska aldrig underskatta din fiende”
– jesuitutbildade Bill Clinton

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Hans Dahl
27 januari 2022 kl 17:18

Jag tror det är en kombination, Hans. Man får så att säga multitaska här.

De driver tanke och vilja och skapar dominans i vår kvantativa vardagsv ärld med korruptionen och all teknik och alla system. Detta skall man inte underskatta men det finns andra sidor av saken också. Dels finns det en kvalitativ värld med mening som de inte förstår alls och dels så är de i all sin korrupta och tekniska dominans otroligt stupida och fast i en självdestruktiv process som en galen (pseudo)vetenskapsman.

http://gandalf.it/stupid/chap05.pdf
http://harmful.cat-v.org/people/basic-laws-of-human-stupidity/

Lösningen ligger också helt hos oss själva….

Det pågår nu en process i världen där folk växer upp och blir suveräna med full integritet – bort från den feminiserade infantila medborgartillvaron som de medvetet satts i av de högre makterna.
Det är just detta som tillåter de Grå Herrarna från Davos att attackera.

Teaterns rollspel kommer löpande ta slut – och kravet kommer öka på att vara en fri självständig individ som är ansvarig vilket kommer skapa en ny Golden Age… Vi skall bara över fartbumpen i vägen här först – som kan innehålla stora skador – så blir det nybyggartid med massiv expansion på alla fronter – men – kvalitativ decentraliserad sådan med den fria suveräna människan i centrum i en levande tillvaro med själ och mening….

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Mopping Up
27 januari 2022 kl 17:34

Davos är en kuliss, maktens centrum är i Rom.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Hans Dahl
27 januari 2022 kl 18:06

Jag förstår Hans, det var bara en symbolisk liknelse för makten högst upp som driver det hela…. Davos är en front.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
27 januari 2022 kl 20:17

Hmm el kanske ‘the square’..who knows. ruttnschildrn tog totalt över vatikanens finanser,, tror 1850

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  jonnyjonson
27 januari 2022 kl 22:58

Nej, Jonny, det är helt fel.

Släkten Bauer, som så småningom bytte namn och blev Rotschild, var små uppkomlingar, precis som Soros, Rockefeller och många andra – och alla kom de att tjäna Vatikanen.

De var durkdrivna ytterst skickliga och hänsynslösa affärsmän som värvades och togs i tjänst. Denna tjänstgöring har sedan fortsatt i efterföljande generationer.

Tror du verkligen att den oerhört välorganiserade Vatikanen som samlat på sig ofantliga rikedomar under 1600 år och med en mängd enormt mäktiga, hemliga ordnar knutna till sig skulle låta någon av sina små tjänare ta över finanserna?

Namnet Rothschild betyder röd sköld på tyska. Soldaterna i Romarrikets tjänst hade röda sköldar.
comment image

Vatikanen är en fortsättning på Romarriket och Rotschilds är några av deras sköldbärare och tjänare.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
28 januari 2022 kl 03:00

Av alla individers samlade tillgångar, finns det en som äger 10 ggr mer än dessa tillsammans. Rikelistornas 1a år ut (gates el soros el suckrberg el ngn annan i växelverkan), har (stulna) tillgångar på ca 2 trilljrd kr. Individen jag pratar om har (stulna) tillgångr på 5000 trilljrd. Sveriges bnp år 2020 är
5 trilljrdr. Usa bnp 200 trilljrdr, Kinas bnp 200 trilljrd, Monaco bnp 80 miljrdr kr,
vatikanen hittade jag inget på

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  jonnyjonson
28 januari 2022 kl 15:00

Nej, Vatikanen hittar du inget på!

De här listorna om vilka som lär vara rikast i världen är rena skämtet.

När J. P. Morgan levde ansågs han vara den rikaste personen i världen och hans ansikte “prydde” monopolspelen. Det visade sig senare att han varit bulvan åt Rothschild.

Det är som ryska dockor, Matrjoschkas.

Bakom den ena frontfiguren står en annan frontfigur och så vidare.

Rikedomen är känslig information!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
28 januari 2022 kl 16:08

Exakt, listorna är verkligen rena skämtet. Uttryckte mig aningen slarvigt ang 1850års vatikanfinanser. Med övertagande menades, övertagande av den finansiella förvaltningen. ruttenschld’familjen’ hade inte de sk tillgångarna då att de kunde
s a s överta, men efter kuppen mot amerikanska folket 1913 och stölden av dollartryckplåten (en kupp som orkestrerades fr the square och där samtliga som befann sig på jekyll island var ruttschldpolitruker). Efter kuppen ökade ruttschlds och de övr ‘rikedomar’ exponentiellt. vatikanen är inte fattig ur ett soliditetetsperspektiv(de sitter fortfarande på enorma fasta tillgångar dvs) men de har åsamkat sig/åsamkats så mkt skada av framförallt pedifilhärvorna, att deras likviditet gröpts ur(100tals miljrd i skadestånd)och ur ett kassahänseende därmed kan betraktas som fattiga.Vem kommer då in i bilden och ‘ger lån’,surprise,
i utbyte mot pantbrev i vatikanens fasta tillgångar.Ser likadant ut i andra stater.Jag skriver detta därför det har direkt koppling till varför staters ‘politiker’ har gått med på mordkampanjen mot västvärldens befolkning och annat shitt dessa ‘politiker’ sysslar med, t ex anslutning till terrororg njattjo. Utpressning är vad det är; “gör som ni blir tillsagda el så inga statslånegarantier o då går ert land i konkurs tillsammans med era förmåner, o så satsar vi parasiter på andra korrupta som är villiga att köpas”. Ungefär så tror jag tongångarna går på t ex bilderbergmötena el andra dyl möten dit ‘politikerna’ beordras

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
28 januari 2022 kl 23:53

Precis, men när alla lökringar är avskalade så sitter där en-fyra parasiter kvar,, who could that be, n one of those is the masterparasite

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Mopping Up
27 januari 2022 kl 20:47

“Small fringe minority”, ha ha ha!

Vänta bara tills alla fattar vad de gjort. Eller ja “alla”, vissa är väl bortom räddning. Men ändå.

Bara alla naturliga behandlingar det varit knäpptyst om.

https://ijmshr.com/uploads/pdf/archivepdf/2021/IJMSHR_245.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=T8_qjaAY5ks

Torbjörn Sassersson red.
Admin
27 januari 2022 kl 14:41

Epoch Times: Vaccinpass: Ökad kontroll och polarisering oroar många

“Många är oroliga för att vaccinationsbevisen ger ökad kontroll och polarisering i samhället. Samtidigt anser FHM att det är svårt att utreda effekten av åtgärden. Den 22 januari samlades tusentals personer i protest.”

https://epochtimes.se/Vaccinpass-okad-kontroll-och-polarisering-oroar-manga

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
27 januari 2022 kl 14:57

Nu mitt under förberedelserna för corona-pass och ökande inskränkningar, nu när så många tusen människor hade fräckheten att utan mask och vaccination samlas tätt som sillar, så måste kanske FHM mobilisera med mängder av militära extrainkallade sjukcårdstält för att möta den förväntade tsunamivågen med omikron-hostiga medborgare.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
27 januari 2022 kl 16:55

Behövs inte utredas. FHM får ta och bestämma sig nu och sluta blabba.
Skall det vara en demokratisk ordning så måste förutsättningen vara en fri Individ. (detta är ju i sig en kompromiss i en operfekt värld som de flesta kan köpa – demokrati/republik är ju i grunden inget annat än det minst dåliga av alla system)
Allting annat är bara olika former av kollektivistiska repressiva ordningar…. de mest aktuella är kulturmarxism, kommunitarism och teknokrati.
Åtalen kör igång på allvar 2023…
Hela världsordningen kommer för övrigt att ändras helt – det gamla fasar nu ut – och det nya som just nu håller på att skapas – fasar in… det är en övergång vi står i – det är inte bara en pendel som svänger tillbaka – det är början på en helt ny Epok.
Historiens sämsta timing – när tidstemat går mot decentralisering och suveräna människor som växt upp och blivit sina egna – precis då slår globalismen till med centralstyre och teknokrati…. Vilken miss!!!