Brittisk NHS-läkare säger att alla vacciner kommer att stoppas

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 18 januari 2022
- Torbjörn Sassersson
NHS doctor: mRNA vaccines to be pulled from the market. Privat foto

COVIDKRISEN. I ett chockerande uttalande säger en påstådd brittisk läkare per telefon till en patient att alla covidvacciner snart kommer att dras tillbaka på grund av säkerhetsdata som tidigare inte funnits tillgängliga.

Reservation: NewsVoice har inte haft möjlighet att källgranska denna video

Det är en privatperson som ska ha spelat in samtalet och videon sprids nu viralt över internet. Kvinnan som fått en telemedicinsk tid hos en läkare informeras om att det världsomspännande vaccinationsprogrammet håller på att upphöra på grund av information som allmänheten ännu inte har fått kännedom om via massmedier och myndigheter.

NewsVoice kunde spåra telefonnumret till St Richards Hospital i UK.

Läkaren säger att det tidigare saknats säkerhetsdata, men att dessa nu finns tillgängliga allt eftersom mer information kommer fram om riskerna med mRNA-vacciner. Det är särskilt säkerheten gälllande barnen som hamnat i fokus.

Läkaren säger att alla dessa vacciner snart kommer att stoppas, men att människor i allmänhet inte vet att det är på gång.

Läkaren:

“…There wasn’t enough information” … “And it’s a lot more coming up especially for the young people whose immunity is intact, apparently that’s enough”.

“…there is a lot of information coming up now which was not available earlier and very soon all of the vaccines will be completely stopped.”

“This is information that is just really come up. You won’t hear it on TV for a while probably because…it’s a long story, but um yea, so it’s very soon they will stop all of these vaccines, people don’t know… but yeah…”

När kvinnan säger att hennes syster som är 22 år nästa dag bokat tid för en booster-spruta säger läkaren att: snälla, låt henne inte ta den.

NewsVoice har i en serie artiklar rapporterat att flera framstående forskare, som tex en av uppfinnarna av mRNA-vacciner, dr Robert Malone, under de senaste månaderna kraftfullt varnat för att låta injicera barn och ungdomar. Den tidigare vicepresidenten på Pfizer och tillika vetenskapschef dr Michael Yeadon har till och med varnat att booster-injektionerna  kan användas som ett befolkningskontrollverktyg.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq