Brittisk NHS-läkare säger att alla vacciner kommer att stoppas

  18

  COVIDKRISEN. I ett chockerande uttalande säger en påstådd brittisk läkare per telefon till en patient att alla covidvacciner snart kommer att dras tillbaka på grund av säkerhetsdata som tidigare inte funnits tillgängliga.

  Reservation: NewsVoice har inte haft möjlighet att källgranska denna video

  Det är en privatperson som ska ha spelat in samtalet och videon sprids nu viralt över internet. Kvinnan som fått en telemedicinsk tid hos en läkare informeras om att det världsomspännande vaccinationsprogrammet håller på att upphöra på grund av information som allmänheten ännu inte har fått kännedom om via massmedier och myndigheter.

  NewsVoice kunde spåra telefonnumret till St Richards Hospital i UK.

  Läkaren säger att det tidigare saknats säkerhetsdata, men att dessa nu finns tillgängliga allt eftersom mer information kommer fram om riskerna med mRNA-vacciner. Det är särskilt säkerheten gälllande barnen som hamnat i fokus.

  Läkaren säger att alla dessa vacciner snart kommer att stoppas, men att människor i allmänhet inte vet att det är på gång.

  Läkaren:

  “…There wasn’t enough information” … “And it’s a lot more coming up especially for the young people whose immunity is intact, apparently that’s enough”.

  “…there is a lot of information coming up now which was not available earlier and very soon all of the vaccines will be completely stopped.”

  “This is information that is just really come up. You won’t hear it on TV for a while probably because…it’s a long story, but um yea, so it’s very soon they will stop all of these vaccines, people don’t know… but yeah…”

  När kvinnan säger att hennes syster som är 22 år nästa dag bokat tid för en booster-spruta säger läkaren att: snälla, låt henne inte ta den.

  NewsVoice har i en serie artiklar rapporterat att flera framstående forskare, som tex en av uppfinnarna av mRNA-vacciner, dr Robert Malone, under de senaste månaderna kraftfullt varnat för att låta injicera barn och ungdomar. Den tidigare vicepresidenten på Pfizer och tillika vetenskapschef dr Michael Yeadon har till och med varnat att booster-injektionerna  kan användas som ett befolkningskontrollverktyg.

  Text: NewsVoice

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  18 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  MBOCKMAN
  MBOCKMAN
  Gäst
  19 september 2022 kl 18:27

  Detta är väl ändå ett gammalt klipp, och mer information borde finnas

  Nämligen säker jag har hört/läst det han säger innan

  Ole Gerstrøm
  Ole Gerstrøm
  Gäst
  21 januari 2022 kl 20:49

  Hospitalslæger er truet til tavshed. De risikerer at blive afskediget, hvis de taler imod dødssprøjten. Men alle, som er ansvarlige for massemordet, skal for retten. Der bliver mangel på læger.

  Stine Helvig
  Stine Helvig
  Gäst
  20 januari 2022 kl 09:33

  “En anonym læge, der siger at vaccinerene skal stoppes!” Hvorfor er de så ikke blevet det endnu? Det lyder mere som ønsketænkning, end dokumentet fackt. Alle os der er kritiske, ved at mRDA sprøjterne er ekspemintelle. Men Pfizer, Moderna mf tjener milliarder vis af euro på denne fup industri. Dette eŕ det største stats arrangeret kup, verden over, for at tømme skatteborgernes penge, med en livsfarlig medicin, for en medie opdigtet virus. Ps. Ingen er døde af influenza i 2 år…

  Abändere
  Abändere
  Gäst
  20 januari 2022 kl 08:42

  Jävla mupp , ge fan i att sprida skit

  jonnyjonson
  jonnyjonson
  Gäst
  Reply to  Abändere
  23 januari 2022 kl 14:47

  Vem är mupp, förklara dig el du är ett shithead..

  jonnyjonson
  jonnyjonson
  Gäst
  Reply to  Abändere
  23 januari 2022 kl 14:52

  Minns en sak, på det här forumet viker sig ingen, minns det bara..om du läst inläggen..så försök inte shill..oki

  Peter Torpare
  Peter Torpare
  Gäst
  19 januari 2022 kl 13:27

  Jag får en känsla av att det är fejkat men hoppas att min magkänsla bedrar mig.
  Hela spektaklet borde ha stoppats innan det ens börjat eftersom det inte finns något utprovat godkänt vaccin men däremot utmärkta ofarliga behandlingar.

  jonnyjonson
  jonnyjonson
  Gäst
  Reply to  Peter Torpare
  19 januari 2022 kl 13:54

  Bra att varselantennerna är ute i detta mkt skarpa läge. Jag försöker öva/träna min källanalyserande del så mkt det går. Jag tror att detta är äkta vara, hon låter s a s innerlig och bryr sig. Min tolkning..men vi får se. Hoppas hon inte får konsekvenser av det..då vet vi. Ja och sannerligen är det så, att inget av detta någonsin borde ha igångsatts. Så vem gjorde det, varför och vem är medlöparna

  cecilia flodin
  cecilia flodin
  Gäst
  19 januari 2022 kl 07:05

  Det är redan igång i England. Poliser stänger vaxställen eftersom Metropolitan police har en utredning igång om de dödliga sprutorna. Titta på Brand new tube där finns en mängd videor där vi kan se en jurist informera en polis om vad som nu gäller. Mycket glädjande och hoppfullt. Internationella domstolen i Haag har också tagit upp detta. Allt gott

  per gustafsson
  per gustafsson
  Gäst
  Reply to  cecilia flodin
  19 januari 2022 kl 09:36

  Har du länk till den filmen Cecilia?

  Mona Nilsson
  18 januari 2022 kl 18:52

  [Läs mer om detta på svenska: https://newsvoice.se/2022/01/medborgargrupp-vaccinbrott/%5D Retired police officer Mark Sexton posted a recent update on 13/1/22 saying “I’ve hand-delivered 115 signed statements to a Detective Tobias Hussey at Hammersmith CID at 11.00 hours this morning. Lois Bayliss and her team have done a fantastic and heroic job in getting these prepared. 103 statements are from those who have been vax damaged and from relatives of those who have sadly died. 12 statements are from identifiable NHS whistleblowers. Some of the evidence they’ve provided is deeply disturbing. I’ve also provided the detective with the brilliant forensic report produced by Craig Paardekooper, detailing the vials and their levels of toxicity, his assertions and ours this proves pre-meditated murder. This information was made public by Wolfgang Wodarg in an interview with Reiner Fuellmich. I’ve also stated that, Dr Yeadon and Dr Bhakti are to be contacted immediately in order for them to provide their expert accounts and to discuss how best for the police to receive and document their substantial evidence. Not withstanding this the other credible experts must be contacted immediately. This additional evidence proves the need to stop the vaccines without delay. Demanding they close down all vaccine centres and seize all vials as evidence. Further adding if the police fail to protect the public from harm the public will be forced to do this and it is proper and lawful to do so using, “Section 3 of The criminal Law act 1967.” It was made clear there are now a significant number of people across the country ready to close these centres if the police do not. I reiterated the public are demanding and expecting the police to do this straight away as did I. He was advised many more statements are being obtained, but It’s suggested and only right the police now take these statements with this being a major criminal investigation. It was demanded as a matter of urgency, for The Metropolitan Police to alert the public of the dangers of the vaccines.” to alert the public of the dangers of the vaccines. He stated he will be guided by his supervisors when he meets with them later this afternoon to discuss this further evidence. It was made clear the evidence is now so overwhelming they have no choice. It is my assessment Hammersmith CID are overwhelmed and he confirmed there is a massive amount of… Read more »

  jonnyjonson
  jonnyjonson
  Gäst
  Reply to  Mona Nilsson
  19 januari 2022 kl 03:25

  Väldigt väldigt bra och oerhört stark och viktig berättelse, tack för den och hoppas det även gäller enl svensk lagstiftning,, att vi enl lag och på medborgarinitiativ kan stänga dessa injektionsdräparinrättningar som är befolkade med troligen ovetandes personal som följer order..

  Leif Bengtsson
  Leif Bengtsson
  Gäst
  18 januari 2022 kl 17:48

  Stämmer det är det ju oerhört intressant. Samtidigt oroande.
  Om kunskapen finns är det syniskt att vänta in rätt tillfälle.
  Frågan är vem som har bollen?
  Varje “civiliserat” land har ju tillgång till
  sina egna vaccdata o register över biverkningar, är det ingen i landet som
  läser eller tolkar dessa data. Eller framförallt kommunicerar detta till ansvariga myndigheter.
  Märkligt att inte en enda av riksdagens 349 ledamöter har en avvikande tanke
  att kommunicera till folket.
  Ännu bättre att bara en handfull av EU-parlamentarikera offentliggjort sina ställningstaganden
  som avvikande från koncensus inom EU.
  LeifB

  jonnyjonson
  jonnyjonson
  Gäst
  18 januari 2022 kl 16:08

  Mkt bra artikl, dock säkerhetsdata som nu framkommit har alltid funnits där,, men ‘försvunnit’ pga ‘media’ som ägs av..Censuren har varit omfattande och kriminell, och det vet folk nu..mer och mer

  jannearvid
  jannearvid
  Gäst
  Reply to  jonnyjonson
  19 januari 2022 kl 09:26

  Äntligen.Nu ska industrin och media samt länder utkrävas ansvar för allt lidande.

  jonnyjonson
  jonnyjonson
  Gäst
  Reply to  jannearvid
  19 januari 2022 kl 11:43

  Ja, Samtliga involverade måste under alla omständigheter ställas till svars. Det räcker def inte att de avgår. De måste ställas till svars. Det här har varit en gift- och mordkampanj från början, där alla beslutsfattare, oavsett om det handlat om den politiska, ekonomiska/dvs läkemedelsindustriella el den sk ‘media’sfären, känt till allt men istället valt att blockera och censurera ut rubbet. Det har aldrig varit ett så allvarligt läge som nu, pga karaktären (smygande, dold mordkampanj) samt omfattningen (västvärldens hela befolkning skulle drabbas av gifterna under kortast möjliga tidsrymd). Alla krig sammantaget, fr 1814 och till dags dato, kan möjligen jämföras med detta sinistra