Ny frihetsmarsch hålls i Malmö 12 februari efter succén i Stockholm

publicerad 26 januari 2022
- Gästskribent
Demonstration mot vaccinpass i Stockholm

OPINION. Efter den historiska manifestation mot vaccinpass som hölls i Stockholm den 22:a januari med runt 10 000 deltagare fortsätter lågan att brinna. Nu fortsätter folkets manifestation och kommer nästa gång till Malmö den 12:e februari.

Text: Petrit Latifi | Foto: Viktor Thorell

Det är uppenbart att etablissemanget är desperat. Både innan och efter manifestationen smutskastade tidningarna folkrörelsen. De inspelade episka talen klipptes ned efteråt och en förlöjligad bild spreds, men propagandan fungerar inte längre. Flödet i sociala medier visar en annan bild. “Sverige har vaknat!” skriver flera personer. Människor från hela världen kommenterar. Manifestationen den 22/1 var rekord med den största folksamlingen sedan demonstrationen 2003 mot Irakkriget.

Efter snart två år av ologiska och ovetenskapliga restriktioner, med grava skador på vårt samhälle och vår ekonomi som följd, med tiotals miljarder som läggs på att testa förkylningar, samtidigt som hela IVA-avdelningar står tomma efter årtionden av ansvarslös politik, är det inte förvånande att folk är trötta.

Att regimlojala medier springer ärenden åt globalisternas vaccinindustri är det inget tvivel om, men just därför har de också tappat all sin trovärdighet och därmed också sin plats i samhället.

Nu kör vi igen

Den 12 februari möts frihetskämpar och sanningssökare i Malmö för att fortsätta kampen för folkets frihet.

Frihetens fana hålls högt när tusentals människor marscherar för sin frihet, och rätten över sin egen kropp och hälsa. När mänskliga rättigheter värnas, när respekt för medicinsk integritet och samtycke går före apartheid, tyranni och tvångsvaccinering, så vet vi att vi står på rätt sida av historien. Vi är förändringen som folket har väntat på i många år.

Vi ses i Malmö den 12 februari klockan 14 på Stortorget.

Länk till evenemanget: https://fb.me/e/2H0Jr5TBD

Text: Petrit Latifi | Foto: Viktor Thorell

Demonstration mot vaccinpass i Stockholm, 22 jan 2022. Foto: Viktor Thorell
Demonstration mot vaccinpass i Stockholm, 22 jan 2022. Foto: Viktor Thorell


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq