Ny frihetsmarsch hålls i Malmö 12 februari efter succén i Stockholm

publicerad 26 januari 2022
- Gästskribent
Demonstration mot vaccinpass i Stockholm

OPINION. Efter den historiska manifestation mot vaccinpass som hölls i Stockholm den 22:a januari med runt 10 000 deltagare fortsätter lågan att brinna. Nu fortsätter folkets manifestation och kommer nästa gång till Malmö den 12:e februari.

Text: Petrit Latifi | Foto: Viktor Thorell

Det är uppenbart att etablissemanget är desperat. Både innan och efter manifestationen smutskastade tidningarna folkrörelsen. De inspelade episka talen klipptes ned efteråt och en förlöjligad bild spreds, men propagandan fungerar inte längre. Flödet i sociala medier visar en annan bild. “Sverige har vaknat!” skriver flera personer. Människor från hela världen kommenterar. Manifestationen den 22/1 var rekord med den största folksamlingen sedan demonstrationen 2003 mot Irakkriget.

Efter snart två år av ologiska och ovetenskapliga restriktioner, med grava skador på vårt samhälle och vår ekonomi som följd, med tiotals miljarder som läggs på att testa förkylningar, samtidigt som hela IVA-avdelningar står tomma efter årtionden av ansvarslös politik, är det inte förvånande att folk är trötta.

Att regimlojala medier springer ärenden åt globalisternas vaccinindustri är det inget tvivel om, men just därför har de också tappat all sin trovärdighet och därmed också sin plats i samhället.

Nu kör vi igen

Den 12 februari möts frihetskämpar och sanningssökare i Malmö för att fortsätta kampen för folkets frihet.

Frihetens fana hålls högt när tusentals människor marscherar för sin frihet, och rätten över sin egen kropp och hälsa. När mänskliga rättigheter värnas, när respekt för medicinsk integritet och samtycke går före apartheid, tyranni och tvångsvaccinering, så vet vi att vi står på rätt sida av historien. Vi är förändringen som folket har väntat på i många år.

Vi ses i Malmö den 12 februari klockan 14 på Stortorget.

Länk till evenemanget: https://fb.me/e/2H0Jr5TBD

Text: Petrit Latifi | Foto: Viktor Thorell

Demonstration mot vaccinpass i Stockholm, 22 jan 2022. Foto: Viktor Thorell
Demonstration mot vaccinpass i Stockholm, 22 jan 2022. Foto: Viktor Thorell

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Strax efter det att den prominente rumänske politikern Cristian Terheș, som är ledamot av Europaparlamentet, tillkännagjorde att han skulle delta i demonstrationen i Stockholm mot covid-pass och apartheid i Sverige, så meddelade polisen att demonstrationen skulle tillåtas.

  Den demonstrationen blev inte heller någon polisiär våldsorgie riktad mot pensionärer, kvinnor och andra fridsamma deltagare.

  Jag hoppas att det går att uppbringa ytterligare någon politiker som ställer sig på folkets sida även i den demonstration mot covid-pass, apartheid och frihetsinskränkande åtgärder som är planerad att genomgöras i Malmö i februari.

  Det skulle vara intressant om arrangörerna även skulle skicka en inbjudan till svenska politiker att delta, såväl på riksnivå som i kommuner och landsting.

  Och om de tackar nej till inbjudan så får vi ju i alla fall svart på vitt på det!

  • Undrar vad Alice bah kuhnke gör just nu då hon inte lyckades klättra högre i hierarkin. Hon är nog ledsen, så hon behöver kanske muntras upp genom att få gå i täten av C19 manifestationen den 12 Februari? Hon skall ju tillhöra den stora makten som vill bestämma över medlemsländerna. Ingen lagens väktare skulle väl tänka tanken att gripa henne och bli anklagad för rasism?
   Det var bara en liten tanke, med möjligt vis lite ironi! Men tanken måste förbli fri.
   Mvh

   • Ja, det skulle vara enormt kul om klimatsmarta Alice Bah Kuhnke skulle vilja delta i demonstrationerna – särskilt om hon skulle klä sig i sin nobla vita klänning som ställde kung, drottning och hela gräddfilsgarnityret i skuggan en gång:
    https://sv.stories.newsner.com/nyheter/dolda-budskapet-i-alice-bah-kunkes-nobelklanning-som-fick-alla-att-vrida-pa-huvudet/

    Kuhnkes oomkullrunkliga prunkande, uppträdande på Nobelfesten gav genklang i hela världen, så hon skulle bli en sagolik sensation på vår demonstration.

    Och ingen slagfärdig kravallpolis skulle våga plåga denna madonnaliknande donna!
    https://thesplendorofthechurch.com/2015/09/18/is-honoring-mary-as-queen-of-heaven-worshipping-the-pagan-goddess-ishtar/

    • Undrar hur du Hans kan ha så många länkar som dom flesta glömt bort! Har du sådant grymt minne, eller ett datortek?
     Har en kompis som är med i mensa så troligt IQ runt 150.
     Frågan är bara om du inte slår honom.

     Jo då! Kuhnke för dom gröna kunde göra rätt någon gång för sin fantasi till lön! Men dom Corona trogna köper garanterat klimat hotet då ledbandet kommer från samma uppdragsgivare. DS.
     Men sannolikheten är tämligen stor att även hon tillhör fårflocken.
     och kommer ta både 5 och 6 skottet villkorslöst. Om så koksaltlösning för sin eget fantastiska framgångs skull.
     Men klimatet var ett lätt uppdrag efter sagostunds tanten för någon generation sedan. Har du minnet när?

     • Tors vrede, jag tycker att jag har lärt känna dig rätt bra – på hundars vis, som först möts med ett skall, lite på avstånd, och sedan kommer närmare och nosar och kollar och upptäcker en fin kompis.

      Vi gamla stofiler har lärt oss genom “trial and error”, d.v.s. att utprova genom att ofta köra huvudet i väggen för att slutligen fatta vad som kan vara relevant och som vi bör lägga på minnet.

      Därigenom kan vi inrikta oss på det som är viktigt.

      Vi har alltså lärt oss att minnas sådant som vi anar kan vara av vikt.

      Och jovisst, den lättklädda antarktis- kvinnan skulle förmodligen fått koksaltlösning om hon fortfarande hade varit en del av gräddfilsgänget.

      Berätta mer om sagostundstanten!

      • Plockat från Wikipedia!

       Disneyklubben var ett Disneyorienterat barnprogram som ursprungligen sändes i SVT:s Kanal 1 under perioden 27 augusti 1992–31 december 1993.[1][2] Programledare var Johan PeterssonEva Röse och Alice Bah.[3]

       Programmet sändes i tre säsonger under hösten 1992, våren 1993 och hösten 1993, och varje säsong bestod av 18 avsnitt. Den första säsongen sändes programmet på torsdagar på Disneydags gamla tid, men i januari 1993 flyttades programmet till fredagskvällarna. Denna förflyttning gjorde att programmet sändes på nyårsafton såväl 1992 som 1993. Efter nedläggningen av Disneyklubben fortsatte Kanal 1 sända Disneydags, precis som man redan gjort innan programmet startade.

       Min syn på denna kvinna är att hon fortfarande lever i fablernas värld då det är lika svårt att motbevisa växthuseffekten som Covid 19. Men vi på detta forum har en helt annan uppfattning. Dom flesta iallafall.
       Det som är lite ironiskt är att Kary Mullis fick sitt nobelpris samma år (1993 ) för skapandet av PCR testet. Utan hans upptäckt så hade testet inte kunnat användas till detta destruktiva ändamål. Han vänder sig garanterat i graven.

       Men som ordspråket förtäljer.

       Ändamålet helgar medlen!

      • Intressant!

       Jag ska kontra med ett Wikipedia-citat, som ansluter till din avslutande mening:

       Ändamålet helgar medlen (dass der Zweck das Mittel heilige) är en grundsats som den tyske filosofihistorikern Johann Gottlieb Buhle (1763-1821) tillskrev jesuiterna i sin bok Lehrbuch der Geschichte der Philosophie.”

       Ursprungligen kommer mottot från jesuiten Herrman Busenbaums handbok i omoral, Medulla Theologiae Moralis, Facili ac Perspicua Methodo Resolvens Casus Conscientiae von Variis Probatisque Authoribus Concinnata, utgiven 1650.

 • Strax efter det att den prominente rumänske politikern Cristian Terheș, som är ledamot av Europaparlamentet, tillkännagjorde att han skulle delta i demonstrationen i Stockholm mot covid-pass och apartheid i Sverige, så meddelade polisen att demonstrationen skulle tillåtas.

  Den demonstrationen blev inte heller någon polisiär våldsorgie riktad mot pensionärer, kvinnor och andra fridsamma deltagare.

  Jag hoppas att det går att uppbringa ytterligare någon politiker som ställer sig på folkets sida även i den demonstration mot covid-pass, apartheid och frihetsinskränkande åtgärder som är planerad att genomgöras i Malmö i februari.

  Det skulle vara intressant om arrangörerna även skulle skicka en inbjudan till svenska politiker att delta, såväl på riksnivå som i kommuner och landsting.

  Och om de tackar nej till inbjudan så får vi ju i alla fall svart på vitt på det!

  • Undrar vad Alice bah kuhnke gör just nu då hon inte lyckades klättra högre i hierarkin. Hon är nog ledsen, så hon behöver kanske muntras upp genom att få gå i täten av C19 manifestationen den 12 Februari? Hon skall ju tillhöra den stora makten som vill bestämma över medlemsländerna. Ingen lagens väktare skulle väl tänka tanken att gripa henne och bli anklagad för rasism?
   Det var bara en liten tanke, med möjligt vis lite ironi! Men tanken måste förbli fri.
   Mvh

   • Ja, det skulle vara enormt kul om klimatsmarta Alice Bah Kuhnke skulle vilja delta i demonstrationerna – särskilt om hon skulle klä sig i sin nobla vita klänning som ställde kung, drottning och hela gräddfilsgarnityret i skuggan en gång:
    https://sv.stories.newsner.com/nyheter/dolda-budskapet-i-alice-bah-kunkes-nobelklanning-som-fick-alla-att-vrida-pa-huvudet/

    Kuhnkes oomkullrunkliga prunkande, uppträdande på Nobelfesten gav genklang i hela världen, så hon skulle bli en sagolik sensation på vår demonstration.

    Och ingen slagfärdig kravallpolis skulle våga plåga denna madonnaliknande donna!
    https://thesplendorofthechurch.com/2015/09/18/is-honoring-mary-as-queen-of-heaven-worshipping-the-pagan-goddess-ishtar/

    • Undrar hur du Hans kan ha så många länkar som dom flesta glömt bort! Har du sådant grymt minne, eller ett datortek?
     Har en kompis som är med i mensa så troligt IQ runt 150.
     Frågan är bara om du inte slår honom.

     Jo då! Kuhnke för dom gröna kunde göra rätt någon gång för sin fantasi till lön! Men dom Corona trogna köper garanterat klimat hotet då ledbandet kommer från samma uppdragsgivare. DS.
     Men sannolikheten är tämligen stor att även hon tillhör fårflocken.
     och kommer ta både 5 och 6 skottet villkorslöst. Om så koksaltlösning för sin eget fantastiska framgångs skull.
     Men klimatet var ett lätt uppdrag efter sagostunds tanten för någon generation sedan. Har du minnet när?

     • Tors vrede, jag tycker att jag har lärt känna dig rätt bra – på hundars vis, som först möts med ett skall, lite på avstånd, och sedan kommer närmare och nosar och kollar och upptäcker en fin kompis.

      Vi gamla stofiler har lärt oss genom “trial and error”, d.v.s. att utprova genom att ofta köra huvudet i väggen för att slutligen fatta vad som kan vara relevant och som vi bör lägga på minnet.

      Därigenom kan vi inrikta oss på det som är viktigt.

      Vi har alltså lärt oss att minnas sådant som vi anar kan vara av vikt.

      Och jovisst, den lättklädda antarktis- kvinnan skulle förmodligen fått koksaltlösning om hon fortfarande hade varit en del av gräddfilsgänget.

      Berätta mer om sagostundstanten!

      • Plockat från Wikipedia!

       Disneyklubben var ett Disneyorienterat barnprogram som ursprungligen sändes i SVT:s Kanal 1 under perioden 27 augusti 1992–31 december 1993.[1][2] Programledare var Johan PeterssonEva Röse och Alice Bah.[3]

       Programmet sändes i tre säsonger under hösten 1992, våren 1993 och hösten 1993, och varje säsong bestod av 18 avsnitt. Den första säsongen sändes programmet på torsdagar på Disneydags gamla tid, men i januari 1993 flyttades programmet till fredagskvällarna. Denna förflyttning gjorde att programmet sändes på nyårsafton såväl 1992 som 1993. Efter nedläggningen av Disneyklubben fortsatte Kanal 1 sända Disneydags, precis som man redan gjort innan programmet startade.

       Min syn på denna kvinna är att hon fortfarande lever i fablernas värld då det är lika svårt att motbevisa växthuseffekten som Covid 19. Men vi på detta forum har en helt annan uppfattning. Dom flesta iallafall.
       Det som är lite ironiskt är att Kary Mullis fick sitt nobelpris samma år (1993 ) för skapandet av PCR testet. Utan hans upptäckt så hade testet inte kunnat användas till detta destruktiva ändamål. Han vänder sig garanterat i graven.

       Men som ordspråket förtäljer.

       Ändamålet helgar medlen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *