Professor Ehud Qimron: “Hälsoministeriet, det är dags att erkänna misslyckandet”

publicerad 14 januari 2022
- Gästskribent
Professor Ehud Qimron (mitten) vid Tel Aviv University ( Haaretz )
Professor Ehud Qimron (mitten) vid Tel Aviv University ( Haaretz )
Professor Ehud Qimron (mitten) vid Tel Aviv University (Haaretz)

ÖPPET BREV. Professor Ehud Qimron, chef för institutionen för mikrobiologi och immunologi vid Tel Avivs universitet och en av de ledande israeliska immunologerna, har skrivit ett öppet brev där han skarpt kritiserar den israeliska och globala hanteringen av coronavirus-pandemin.

Text: Professor Udi Qimron | Originalbrev på engelska och hebreiska publicerad den 6:e januari 2022 | Se även: Professor Qimrons förutsägelse från augusti 2020: “Historien kommer att döma hysterin” | Översättning: Google (meddela ev översättningsfel)

Till det israeliska hälsoministeriets högsta chef: det är dags att erkänna misslyckandet

I slutändan kommer sanningen fram om coronaviruspolitiken som nu börjar avslöjas. När de destruktiva begreppen kollapsar en efter en finns det inget kvar än att berätta för experterna som ledde hanteringen av pandemin – vi sa det till er.

Två år för sent inser du äntligen att ett luftvägsvirus inte kan besegras och att varje sådant försök är dömt att misslyckas. Du erkänner det inte, för du har nästan inte erkänt några misstag de senaste två åren, men i efterhand står det klart att du har misslyckats kapitalt i nästan alla dina handlingar, och även media har redan svårt att täcka din skam. .

Du vägrade erkänna att infektionen kommer i vågor som bleknar av sig själva, trots år av observationer och vetenskaplig kunskap. Du insisterade på att tillskriva varje nedgång av en våg enbart till dina handlingar, och så genom falsk propaganda “övervann du pesten”. Och igen besegrade du den, och igen och igen och igen.

Du vägrade erkänna att masstester är ineffektivt, trots att dina egna beredskapsplaner uttryckligen säger det (Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007, s. 26).

Du vägrade erkänna att tillfrisknande är mer skyddande än ett vaccin, trots att tidigare kunskaper och observationer visar att icke-återhämtade vaccinerade personer är mer benägna att bli smittade än tillfrisknade. Du vägrade erkänna att de vaccinerade är smittsamma trots observationerna. Utifrån detta hoppades du uppnå flockimmunitet genom vaccination – och du misslyckades med det också.

Du insisterade på att ignorera det faktum att sjukdomen är dussintals gånger farligare för riskgrupper och äldre vuxna, än för unga människor som inte tillhör riskgrupper, trots kunskapen som kom från Kina redan 2020.

Du vägrade att anta “Barrington-deklarationen”, undertecknad av mer än 60 000 vetenskapsmän och medicinsk personal, eller andra sunt förnuftsprogram. Du valde att förlöjliga, förtala, förvränga och misskreditera dem. Istället för rätt program och personer har du valt yrkesverksamma som saknar relevant utbildning för pandemihantering (fysiker som chefsrådgivare, veterinärer, säkerhetsansvariga, mediapersonal och så vidare).

Du har inte satt upp ett effektivt system för att rapportera biverkningar från vaccinerna, och rapporter om biverkningar har till och med raderats från din Facebook-sida. Läkare undviker att koppla biverkningar till vaccinet, så att du inte förföljer dem som du gjorde med några av deras kollegor.

Du har ignorerat många rapporter om förändringar i menstruationsintensitet och menstruationscykeltider.

Du gömde data som möjliggör objektiv och korrekt forskning (till exempel tog du bort uppgifterna om passagerare på Ben Gurion flygplats). Istället valde du att publicera icke-objektiva artiklar tillsammans med seniora Pfizer-chefer om vacciners effektivitet och säkerhet.

Oåterkallelig skada på förtroende

Men från höjden av din hybris har du också ignorerat det faktum att i slutändan kommer sanningen att avslöjas. Och det börjar avslöjas. Sanningen är att du har fört allmänhetens förtroende för dig till ett aldrig tidigare skådat bottenläge, och du har urholkat din status som auktoritetskälla.

Sanningen är att du har bränt hundratals miljarder siklar till ingen nytta – för att ha publicerat hot, för ineffektiva tester, för destruktiva nedstängningar och för att ha stört livets rutin under de senaste två åren.

Du har förstört utbildningen för våra barn och deras framtid. Du fick barn att känna sig skyldiga, rädda, röka, dricka, bli beroende, hoppa av och bråka, vilket skolchefer runt om i landet intygar. Du har skadat försörjningen, ekonomin, mänskliga rättigheter, psykisk hälsa och fysisk hälsa.

Du förtalade kollegor som inte gav upp till dig, du vände folket mot varandra, delade upp samhället och polariserade diskursen. Du stämplade, utan någon vetenskaplig grund, människor som valde att inte vaccinera sig som fiender till allmänheten och som spridare av sjukdomar.

Du främjar, på ett aldrig tidigare skådat sätt, en drakonisk politik för diskriminering, förnekande av rättigheter och urval av människor, inklusive barn, för deras medicinska val. Ett urval som saknar någon epidemiologisk motivering.

När du jämför den destruktiva politik du för med den sunda politiken i vissa andra länder – du kan tydligt se att förstörelsen du har orsakat bara har lagt till offer utöver de som är sårbara för viruset. Ekonomin du förstörde, de arbetslösa du orsakade, och de barn vars utbildning du förstörde – de är överskottsoffren enbart som ett resultat av dina egna handlingar.

Det finns för närvarande ingen medicinsk nödsituation, men du har odlat ett sådant tillstånd i två år nu på grund av maktbegär, budget och kontroll. Den enda nödsituationen nu är att ni fortfarande sätter politik och håller enorma budgetar för propaganda och psykologisk ingenjörskonst istället för att styra dem till att stärka hälso- och sjukvården.

Denna nödsituation måste upphöra!

Text: Professor Udi Qimron, Medicinska fakulteten, Tel Avivs universitet

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Enligt återkommande argument är svensk sjukvård hårt belastad pga. C19. Den största belastningen torde dock utgöras av alla de mantimmar och den organisation som krävs för att injicera hundratusentals människor, och det återkommande, samt utföra miljontals PCR-test. Lägg till den vård biverkningarna fordrar så har vi en klassisk moment 22 situation.

  Frigör resurserna och använd dem där det behövs istället för att gapa om att vården är hårt ansträngd i de uselt organiserade och bantade regionerna.

  • Allt ingår i bluffen! Skuldmättnaden! Pensionerna kommer vara intet.
   G Persson plockade 358 miljarder!( 7 AP fonden ) Dessa enorma belopp skulle återbetalas vid millennieskiftet! Inte en krona har kommit tillbaks! Barselonaavtalet skrev vi under samma dag vi gick med EU! Googla på detta, så förstår ni allt!
   C19 tillkom då Jesuiterna inte klarade det dom dragit till sig i generationer!
   Wallenberg har stor del i detta som medlöpande till att vi klarade oss från både WWI-WWII. Makten, och åter makten! Idag ett land som skall Islamiseras! Mvh

   [Off topic raderat]

 • Bra att det pushas på lite från alla håll och kanter men det var länge sedan vi passerade det informationsstadium som eventuellt skulle kunna gjort någon direkt skillnad.

  Både de som verkligen tror på såväl Convid som “vaccinet” och vi i andra änden så tillhör vi alla nog ändå minoriteten. Det är först när den stora tysta majoriteten, som vet att allt det här är bullshit, själva fått det tillräckligt obekvämt på ett personligt plan som det kanske verkligen händer något.

 • Det är många rättfärdiga anklagelsepunkter mot var och en av dem som vanstyr. En av dem är:

  “Du har förstört utbildningen för våra barn och deras framtid.”

  Den av FN implementerade Robert-Muller-skolan är en världsvid förvillelse. Den före detta ställföreträdande generalsekreteraren för Förenta Nationerna, Robert Muller, som fått epitetet “the philosopher of the United Nations” fick uppdraget att utforma en utblidningsplan för hela världen. Dagis, skolor, universitet, bibliotek, “kultur” – allt är impregnerat med hans läror, som bygger på Pierre Teilhard de Chardins New Age-filosofi.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Muller_(United_Nations)

  Här är en motvikt mot Robert Mullers förvillelser:

  https://www.youtube.com/watch?v=xZP8kbY-Cec

 • Det kommer aldrig ett erkännande oavsett hur mycket det kommer att spricka. Detta eftersom varken WHO, FHM eller andra ‘myndigheter’ är intresserade av din och min hälsa. De som verkligen styr dessa ‘myndigheter’ är intresserade av utökad kontroll. Om det visar sig att de nu håller på att tappa sin kontroll över plandemin, så kan du räkna med att nästa ess plockas ur rockärmen och spelas ut för att skapa mer rädsla för att bygga mer kontroll.

  Se till exempel de ‘war games’ som utförts nyligen i Israel för att se vad som händer på världsekonomin om den råkar ut för riktade cyberattacker https://www.globalresearch.ca/international-finance-leaders-hold-war-game-exercise-simulating-global-financial-collapse-should-worried/5766920

 • Enligt återkommande argument är svensk sjukvård hårt belastad pga. C19. Den största belastningen torde dock utgöras av alla de mantimmar och den organisation som krävs för att injicera hundratusentals människor, och det återkommande, samt utföra miljontals PCR-test. Lägg till den vård biverkningarna fordrar så har vi en klassisk moment 22 situation.

  Frigör resurserna och använd dem där det behövs istället för att gapa om att vården är hårt ansträngd i de uselt organiserade och bantade regionerna.

  • Allt ingår i bluffen! Skuldmättnaden! Pensionerna kommer vara intet.
   G Persson plockade 358 miljarder!( 7 AP fonden ) Dessa enorma belopp skulle återbetalas vid millennieskiftet! Inte en krona har kommit tillbaks! Barselonaavtalet skrev vi under samma dag vi gick med EU! Googla på detta, så förstår ni allt!
   C19 tillkom då Jesuiterna inte klarade det dom dragit till sig i generationer!
   Wallenberg har stor del i detta som medlöpande till att vi klarade oss från både WWI-WWII. Makten, och åter makten! Idag ett land som skall Islamiseras! Mvh

   [Off topic raderat]

 • Ord och inga visor. Kommer WHO och Hälsovkårdsmyndigheten i Sverige att överhuvudtaget reagera på detta? Intressant att följa

 • Bra att det pushas på lite från alla håll och kanter men det var länge sedan vi passerade det informationsstadium som eventuellt skulle kunna gjort någon direkt skillnad.

  Både de som verkligen tror på såväl Convid som “vaccinet” och vi i andra änden så tillhör vi alla nog ändå minoriteten. Det är först när den stora tysta majoriteten, som vet att allt det här är bullshit, själva fått det tillräckligt obekvämt på ett personligt plan som det kanske verkligen händer något.

 • Det är många rättfärdiga anklagelsepunkter mot var och en av dem som vanstyr. En av dem är:

  “Du har förstört utbildningen för våra barn och deras framtid.”

  Den av FN implementerade Robert-Muller-skolan är en världsvid förvillelse. Den före detta ställföreträdande generalsekreteraren för Förenta Nationerna, Robert Muller, som fått epitetet “the philosopher of the United Nations” fick uppdraget att utforma en utblidningsplan för hela världen. Dagis, skolor, universitet, bibliotek, “kultur” – allt är impregnerat med hans läror, som bygger på Pierre Teilhard de Chardins New Age-filosofi.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Muller_(United_Nations)

  Här är en motvikt mot Robert Mullers förvillelser:

  https://www.youtube.com/watch?v=xZP8kbY-Cec

 • Det kommer aldrig ett erkännande oavsett hur mycket det kommer att spricka. Detta eftersom varken WHO, FHM eller andra ‘myndigheter’ är intresserade av din och min hälsa. De som verkligen styr dessa ‘myndigheter’ är intresserade av utökad kontroll. Om det visar sig att de nu håller på att tappa sin kontroll över plandemin, så kan du räkna med att nästa ess plockas ur rockärmen och spelas ut för att skapa mer rädsla för att bygga mer kontroll.

  Se till exempel de ‘war games’ som utförts nyligen i Israel för att se vad som händer på världsekonomin om den råkar ut för riktade cyberattacker https://www.globalresearch.ca/international-finance-leaders-hold-war-game-exercise-simulating-global-financial-collapse-should-worried/5766920

 • Ord och inga visor. Kommer WHO och Hälsovkårdsmyndigheten i Sverige att överhuvudtaget reagera på detta? Intressant att följa

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *