4 lyxiga spahotell i Skåne

publicerad 24 februari 2022
- Gästskribent
Spahotell i Skåne Foto: Andrea Piacquadio Licens: Pexels
Spahotell i Skåne Foto: Andrea Piacquadio Licens: Pexels
Spahotell i Skåne Foto: Andrea Piacquadio Licens: Pexels

I Skåne finns det många populära hotell. Men vilka hotell är det som är mest populära när det kommer till hotell med pool och spa?

Det tar vi reda på nu.

4 utmärkta spahotell i Skåne

  1. Ystad Saltsjöbad (Ystad)
  2. Hotell Gässlingen (Skanör)
  3. Hotel Skansen (Båstad)
  4. Torekov Hotell (Torekov)

Vi har tagit inspiration från Hotelspecials där du även kan läsa mer om populära spahotell i Skåne.

Nedan berättar vi mer om de hotell som precis nämnts i större detalj.

  1. Ystad Saltsjöbad (pool och havsutsikt)

Ystad Saltsjöbad är ett mysigt hotell i ystad som ligger precis intill havet. På området hittar du bland annat vackra pooler och ett flertal spaavdelningar såsom Lido Club & Spa där du kan välja bland många typer av behandlingar.

Att övernatta på Ystad Saltsjöbad kostar från cirka 3 700 kr för två personer, och adressen dit är Saltsjöbadsvägen 15, 271 39, Ystad.

  1. Hotell Gässlingen (utomhuspool och spa)

Hotell Gässlingen är ligger i centrala Skanör, där det är omkring 20 minuter till Malmö och knappa 30 minuter till Köpenhamn.

På hotellet finns det 25 rum, varav 5 av dessa är sviter. Men oavsett vilket rum du väljer att övernatta på får du tillgång till TV, telefon, dusch och toalett.

Hotell Gässlingens spaavdelning har tagit inspiration från bland annat Thailand, och på spaavdelningen hittar du bland annat jacuzzi, bastu och utepool.

Att övernatta på Hotell Gässlingen kostar från cirka 1 200 kr för två personer, och adressen dit är Rådhustorget 6, 239 30, Skanör.

  1. Hotell Skansen (varma bad och japansk pool)

Hotell Skansen är ett populärt spahotell med ett guldläge, för det är nämligen bara cirka 60 meter till havet. Spaavdelningen är i sin tur stor, och inkluderar bland annat olika bastus och tempererade pooler.

Den japanska poolen med sin vattentemperatur på omkring 38 grader är särskilt populär. Där kan du förutom att bada även dricka smoothies och äta snacks.

Att övernatta på Hotell Skansen kostar från cirka 1 700 kr för två personer, och adressen dit är Kyrkogatan 2, 269 33, Båstad.

  1. Torekov Hotell (ett populärt paradis nära Båstad)

I Torekov, som ligger cirka en mil från Båstad, hittar du Torekov Hotell där du får möjlighet att koppla av på en naturskön och lugn plats. På spaavdelningen hittar du bland annat en varm pool, en ångbastu samt en tyst och lugn relaxavdelning.

Det finns även en spalounge på området, där du bland annat kan sitta framför en öppen eld och njuta av drycker du köpt i baren. I utomhusavdelningen finns det även två japanska utomhusbad, en massagepool och en bastu.

Att övernatta på Torekov Hotell kostar från cirka 1 900 kr för två personer, och adressen dit är Själaviksvägen 2, 269 78, Torekov.

Extern skribent

Relaterat:

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *